REFERENSER

Professionell Coach (steg 2)

Här hittar du mängder av referenser från våra tidigare kursdeltagare. Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under “Om oss”/”Kvalitetssäkring”. Utbildningen har haft några olika namn genom åren och varierat mellan 16 och 22 dagar.

Jag anser att Professionell Coach Premium är den bästa coachutbildningen på marknaden. Första intrycket var "wow det här skulle alla ha nytta av oavsett om de ska jobba som coach eller ej". Den har, förutom alla insikter, gett mig en kvalitetsutbildning.

Lotta Svensson

Professionell Coach, www.coachone.se, Halmstad

Vilken fantastisk, lärdomsfull och nyttig utbildning! Gothia Akademis Professionell Coach Premium är extremt effektiv, med bra lärare, bra material, bra läge i Göteborg och bra lokaler. Den har gett mig större insikt om mig själv och andra och möjlighet att jobba med det jag vill.

Christian Broddeck

Coach & INLPTA Practitioner, VD & personlig tränare, Halmstad

Allt har varit fantastiskt! Kursledaren, certifieringarna, lokalerna, materialet, boken och alla underbara vännerna jag har fått. Professionell Coach Premium har gett mig självkännedom och kunskap som går att utnyttja i alla situationer i livet. Det här är det mest givande jag har gjort.

Elisabet Todorovska

Denna ett-åriga coachutbildning vill jag sammanfatta så här; genomgripande, praktisk, inspirerande och proffsig. Vi har fått tydliga verktyg och metoder som vi sedan fått mycket praktisk övning på. Professionell Coach Premium är en mycket bra utbildning som jag kan rekommendera till alla som vill ha en seriös och gedigen coachutbildning.

Elisabeth Insulander

Apricot Management, Göteborg

Utbildningen har träffat över alla förväntningar och är full av aha-upplevelser. Professionell Coach Premium har gett mig verktyg att använda på alla områden i livet. Den är väldigt spännande, lärorik och den väcker självinsikt , medvetande och gör livet lättare att förstå.

Ibrahim Qablan

Konceptutvecklare e-handel, Trollhättan

Professionell Coach Premium har gett mig mycket, både verktyg och nycklar, professionellt men också mycket personligen. Upplägget var bra med mycket tid till reflektion; läsa-testa-vad hände-kände-lärde osv. Kort beskrivet var det en relevant, utmanande och utvecklande utbildning.

Eva Milletorp

Executive Coach, Blevant, Helsingborg

Det har varit ett år av viktiga, värdefulla och kraftfulla verktyg som jag använder varje dag. Professionell Coach Premium är en mycket professionell utbildning som håller vad den lovar. Jag lämnar utbildningen med mycket nya lärdomar om oss människor.

Janet Brus

Affärsområdeschef, Miroi Göteborg

Utbildningen är extremt professionellt anordnad, genomarbetad och seriös. Det har varit en personlig och professionell resa mot utveckling. Professionell coach Premium har gett mig en trygghet, alltså verktyg som jag kan applicera både privat och professionellt för att utveckla mig själv och andra - våga dansa i stunden!

Hannah Larsson

Karriärcoach, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

En coachutbildning som ger energi. En intressant och rolig upplevelse där det seriösa kommer fram på ett naturligt sätt.

Niclas Ahlestål

Seniorkonsult, Actea Consulting, Stockholm

Professionell Coach Premium är en proffsig utbildning som givit en bra grund att jobba utifrån och den har väckt nyfikenhet att gå vidare. Den bästa jag gått någonsin! Det har varit roligt, djupgående och oerhört lärorikt. Lärarna är fantastiska, upplägget klokt och här är ordning och reda. Man får stor valuta för pengarna!

Karin Axelsson

PT & coach, Stenungsund

En spännande utbildning som ger många bra coach-verktyg. Utbildningen håller hög kvalitet. Det är en mycket bra utbildning som utvecklar både personligt och professionelt.

Cato Johansen

Zen coach, Meditation Consult, Basic service, Molkom

En fantastiskt lärorik och utvecklande utbildning i coachandets konst och samtidigt en insiktsfull resa i mitt eget inre! Det bästa har varit allt! Bra lärare! Trevliga lokaler! Alla möjligheter till praktik! Utbytet med övriga kursdeltagare! Samt naturligtvis färdigheter i coachyrket. Professionell Coach Premium är en mycket prisvärd utbildning.

Kristina Lindfors

fd Konsultchef, Orbion, Stockholm

Det här är en värdefull, inspirerande och utvecklande coachutbildning. Den har gett mig verktyg för livet som även min omgivning har glädje av. Den här utbildningen överträffar alla förväntningar. Fantastisk!

André Jönsson

Trainee & coach, Elit & Lifeview coaching, Karlskrona

Professionell Coach Premium är en gedigen och professionell utbildning som alla borde gå. God struktur och ett bra tempo gör att man får mycket kunskap, många verktyg och en trygghet i att coacha. Lärarna är kompetenta och utbildningen är utvecklande både i yrkeslivet och privat.

Lisa Fribert

HR-ansvarig, Stena Metall, Göteborg

Utbildningen har varit upplysande, intressant, utvecklande och utmanande.

Ann-Charlotte Falkvidd

Egen företagare och IT-utbildare, Göteborg

Utbildnigen är intressant och lärorik. Man lär sig coacha samtidigt som man får egna insikter och möjligheter att berika sitt liv. Fantastiskt!

Thomas Pettersson

IT-konsult, Göteborg

Utbildnigen har ett bra upplägg, den är strukturerad och omfattande. Det har varit full fokus på att vi ska få ut så mycket som möjligt. Värd varenda krona. Väldigt bra!

Henrietta Emilson

Kommunikatör och skribent, Göteborg

En gedigen, seriös och trovärdig utbildning som ger massor av färdigheter. Jag är så nöjd!

Hanna Rydman

Horred

Det här är en upplevelsebaserad utbildning med bra tempo. Den har gett mig många a-ha upplevelser, ett nätverk och kraftfulla verktyg. Superb utbildning!

Johan Bäckman

Transformations Coach, Volvo, Göteborg

Det är har varit en god investering i mig själv. En bra bas för personlig utveckling. Kanon!

Roger Bengtsson

Skapare av hemsidan www.självdisciplin, Kristianstad

Utbildningen har varit proffsig, seriös och levererad med hjärta. En grym och komplett utbildning med bra tempo. Jag har utvecklats både som person och som coach.

Anders Lundberg

Lärare, Stockholm

Om man vill bli bättre på att kommunicera, få en klarare tanke och många insikter om livet och hur vi tänker, så är det här en jättebra utbildning. Fantastiskt utvecklande klokskap. Toppklass!

Kjell Wolff

Kungsbacka

Gothia Akademis utbildning är mycket professionell, djupgående och effektfull. Den har gett mig verktyg för utveckling genom att effektivt och systematiskt påverka sättet man tänker, känner och handlar. Trevlig omgivning, bra utbildningsmaterial och oerhört kompetenta utbildare.

Susanne Follinger

Varuhuschef, Malmö

Jag har aldrig tidigare tagit med mig så mycket från en utbildning. Oerhört seriöst, kompetent och engagerat.

Nicolina Moe

Pension- och försäkringsrådgivare, SEB, Göteborg

En utbildning med ett lärorikt upplägg och kompetenta lärare. Att den sträcker sig över en period gör att man fördjupar sig och det blir en repetition för minnet. Den har gett många användbara verktyg som jag behöver för mig själv och mina klienter.

Abdul Saleh

Läkare, Göteborg

Det här har varit en fantastisk och ögonöppnande utbildning. Utbildarna är erfarna, nyfikna, kompetenta och öppna för feedback. Kursmaterialet är gediget och tydligt. Utbildningsmiljön är vacker, pampig och rofylld och jag har haft härliga, seriösa och öppna kurskamrater. Jag vill mer!

Rosita Andersson

Coach, Göteborg

Exeptionellt bra utbildare och miljön känns lyxig, charmig och trevlig. Utbildningen är bra organiserad, planerad och genomförd. Jag har fått nya och bra idéer. Tack för inspirationen!

Milanko Blagojevic

Hockeytränare, Stockholm

Det har varit stort svängrum för olika åsikter i gruppen och fantastisk kvalitet på utbildarna. Utbildningen har gett mig möjligheter till en ny karriär, djupare insikter om mig själv och bättre självkänsla.

Ingela Munther

Företagsledare, Munthers Optik, Hultsfred

Det här är en mycket bra utbildning som är värd att investera i. Den gett mig verktyg att ta mig dit jag vill och genomskåda mönster som motarbetar mina mål. Utbildarna är jättebra, seriösa och noggranna. Kursmaterialet är mycket bra och utbildningsmiljön ljus, luftig och naturnära. Kurskamraterna har varit underbara - kunskapstörstiga, ivriga, ambitiösa och generösa.

Maria Mebius

Samordnare och kreativ konsult, TILT, Göteborg

Utbildningen är mycket bra och jag rekommenderar den starkt. Utbildarna är inspirerande och duktiga. Jag älskar min coachningsbok, utbildningsmiljön är underbar och kurskamraterna har varit otroliga! Vi kommer från olika bakgrunder så mixen blir fantastisk, ger och tar, öppet klimat. Utbildningen har gett mig starka verktyg och bra frågor. Den har stärkt min tro på mig själv och utvecklat mig som person. En fantastiskt utbildning - vill ha mer!

Maria Torpner

Coach, mindfulnessinstruktör och massör, AB Maria Care 4 you, Södertälje

Det här är en givande, värdefull och kul utbildning som har gett mig ny kunskap, nya möjligheter och en bättre framtid. Utbildarna är engagerade och kunniga, kursmaterialet är enkelt och strukturerat, och kurskamraterna har varit drivna, glada och trevliga.

Fredrik Lundberg

Försäljningschef, Sector Alarm, Linköping

Den här utbildningen är både proffsig och seriös, och vi har haft superbra material. Jag har fått struktur, klarhet, insikter, verktyg och en stark grund att stå på. Det här är det bästa jag gjort - helt fantastiskt.

Patricia Appelgren

Friskvårdskonsulent, Helhetshälsan, Falkenberg

Den här utbildningen har för mig inneburit en strålande personlig utveckling! Den har gett mig mängder av verktyg som kan lyfta var och en som vill och vågar stanna upp inför livet för att finna sin äkthet och leva helhjärtat. Utbildningen har gett mig utrymmet och friheten att vara "jag" när jag coachar.

Anna Rosinder

Personlig Coach, Båstad

Utbildningen är tuff, utmanande, spännande, rolig och lärorik! Jag har fått resultat!

Mari Andersson

Göteborg

Praktikcoachningen under den andra terminen har gett mig praktisk erfarenhet som lyft min coachning ytterligare en nivå. Utbildningen är värd varenda spänn - väldigt professionell.

Jörgen Sandin

Universitetsadjunkt, Linköpings Universitet

Under den andra terminen har jag fått bekräftelse på att coachning är något för mig. Den här utbildningen har varit 100% personlig utveckling!

Maria Solfeldt

Egenföretagare, Jönköping

Det här har gett mig massor - ett aktivt öra, ett starkt inre och förmågan att formulera mig väl. Jag kan förändra mig själv och andra i tanke, känsla och handling.

Catrin Evelund

Butikschef, Kicks Backaplan, Göteborg

Så lärande! Vilket lyft! Helt fantastiskt… jag vill ha mer!

Lena Pihl

Friskvårdsansvarig, Stena Line, Göteborg

Det här är en av de bästa utbildningar jag gått. Den har gett lärande för livet och har varit väldigt inspirerande. Det har varit en härlig blandning av olika synsätt och en utvecklande resa för mig som coach.

Jonas Svensson

Utvecklingschef, Surikat, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig struktur i coachandet. Jag känner mig trygg i min roll som coach. Jag är supernöjd och väldigt tacksam för allt! Kanonbra!

Jenny Andersson

Jobbcoach, Poolia, Göteborg

Professionellt rakt igenom - utbildare, lokaler, material och upplägg. Allt är genomtänkt och proffsigt.

Birgitta Gardshol

Professionell Coach, Stenungsund

Det bästa med utbildningen är att den är ständigt närvarande i min vardag även efter avslutad kurs, tack vare att det vi lärt oss är så otroligt användbart i väldigt många situationer.

Thomas Borg

Coach/föreläsare, leg. Fysioterapeut, Vimmerby/Linköping

En otroligt givande, konkret och insiktsfull utbildning som jag varmt kan rekommendera!

Carina Svärd

Studie- och yrkesvägledare, Svenljunga kommun, Svenljunga

Professionell Coach Premium är en mycket gedigen utbildning som är väldigt utvecklande och värd vartenda öre.

Ulrika Swala

Coach/utbildare MiRoi

Främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är det sätt undervisningen är strukturerad på - det är oslagbart! Professionell Coach Premium är en utbildning som tar dig på en resa, den maximerar din personliga och professionella potential på ett sätt som öppnar nya dörrar där du minst anade det.

Anna Sanderoth Vilkas

Senior Partner/Executive coach, Sumo Team, Göteborg

Professionell Coach Premium har gett mig ny kunskap, större trygghet och bättre förutsättningar i mitt ledarskap att hantera olika situationer.

Mari Remse

Kontorschef, Halmstad kommun

Det här är en proffsig utbildning på hög nivå, som ger verktyg för livet - både på det personliga och professionella planet.

Katarina Lönngren

Socionom, organisationskonsult, professionell coach, Katarina Lönngren AB, Växjö

Trots min akademiska bakgrund hade jag oerhört mycket att lära. Jag har gjort en fantastisk resa. Utmärkt.

Gurbat Mohammad

Arbetsterapeut, Helsingborg

Det här är en effektiv och prisvärd utbildning som är så väl strukturerad att t.o.m. jag som har dyslexi klarar det. Det har varit en underbar kunskapsresa.

Sousan Mathiasson

Göteborg

En tankeväckande och utmanande utbildning som har varit skillnaden som gjort skillnaden i mitt liv.

Mattias Korpi

Uddevalla

Det har varit hög nivå på lärandet och vi har fått konstruktiv feedback löpande under utbildningen. Tankeväckande, inspirerande och användbart.

Linda-Marie Haglund

Kundekonsulent, Nets, Oslo

Gothia Akademi är ett seriöst familjeföretag som andas klass, värme och kunskap. Den här utbildningen är fantastiskt bra!

Susanne Gustafsson

Ledarskapsutvecklare och coach, Orust

Utbildningen har varit spännande, användbar och rolig. Den har dessutom gett mig nya vänner och en användbar "stämpel". En prisvärd och riktigt bra utbildning!

Sandra Olofsson

Chef kundcenter, Länsförsäkringar, Göteborg och Bohuslän

En mycket givande utbildning som kommer till nytta direkt. Det är en riktigt fin investering.

Åsa Blide Larsson

Skolutvecklare, Kungsbacka kommun

När all information hade landat så förstod jag att den här utbildningen är ännu bättre än högsta kvalitet. Upplägget är exceptionellt briljant.

Karin Dreik

Coach, Keep Seeing, Nacka

De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är helheten, upplägget, proffsiga föreläsare och all egen coachning - både som coach och coachklient. Det här är en professionell och riktigt, riktigt bra coachutbildning.

Jessica Sundberg

Hälsokonsult och platschef, Xtravaganza, Kungälv

Den här utbildningen har varit utvecklande, inspirerande och professionell rakt igenom.

Marie Hillgard

HR Business Partner, EVERY, Göteborg

Vill man ha en gedigen kvalitetsutbildning som verkligen ger användbar kunskap från första timmen - då ska man välja Gothia Akademi!

Stina Norén

Professionell Coach, Luleå

Gothia Akademis coachutbildning är suverän. Den är seriös, välplanerad, väl underbyggd och väldokumenterad. Det har varit väl värt pengarna. Utbildningen har gett mig så mycket att det är helt omöjligt att sammanfatta. Jag har fått allt jag förväntade mig och lite till!

Towe Karlsson

Verksamhetshandläggare ABF, Norrtälje

"Jag kommer på mig själv dagligen att jag använder olika tekniker vi lärt oss. Utbildningen har öppnat ögonen för alla möjligheter som serveras dagligen. Fantastiskt!"

Lina Molander

Coach, Lernia, Falun

"Det är en seriös och professionell utbildning som ger varje enskild individ det som den ”är ute efter”. En utbildning som gör en rikare på många sätt. Helt underbar!"

Senada Ahmic

Beteendevetare och egen företagare, c/o Home, Göteborg

"En underbar, nyttig, livsavgörande utbildning som alla borde få en chans att ta del av. Underbara, varma och kompetenta lärare. Mitt helhetsintryck: KANON!"

Mimmi Nilsson

Lärare/Domstolssekreterare/4-barnsmor/coach, Göteborg

"Utbildningen har varit inspirerande, professonell och utvecklande. Lärarna och undervisningen är strukturerad och tydlig, och kursmaterialet konkret och bra. Det är en effektiv utbildning där teori och övning varvas. Alla har deltagit aktivt och haft roligt ihop."

Gerd Bredberg

HR Manager, ICA Banken, Borås

"Det har varit professionell undervisning och mycket duktiga lärare. Jag har fått insikter, förståelse och verktyg för att hjälpa mig själv och andra människor att lyfta. Utbildningen är som en stor vitamininjection för själen."

Malin Blomqvist

Organisationsutveckling, Utveckling och livskraft AB, Anderstorp

"Mycket bra utbildning. Ordning och reda och bra kvalité. Utbildningen bidrar till ett nytt sätt att tänka och handla. Ger kunskap till ett nytt yrke och redskap att sätta mål och nå dem. Underbara lokaler."

Monica Jacobsen

Coach/Lärare, Ung och Smart, Säffle

"Kombinationen av lärande och egen personlig utveckling har varit det bästa. En gedigen utbildning som utöver -att lära sig att hjälpa andra finna sina svar- får man även möjlighet att finna sina egna. Kort sagt om utbildningen; stärkande, utvecklande och roligt."

Sara Wickenberg

VD, Kollaboratoriet AB, Göteborg

"Den här utbildningen är lärorik, omfattande och inspirerande. Den har gett mig väldigt mycket insikter som är svåra att stapla upp. I vanliga fall får jag med mig några få saker från en utbildning. Nu är kompetensdatabasen ordentligt påfylld. Utbildarna är mycket kompetenta och flexibla. Kursmaterialet är professionellt och utbildningsmiljön mycket bra."

Lars Cronehag

Cronehag Coaching, konsultchef Orbion Consulting, Göteborg

"Det här är en professionell, genomtänkt och prisvärd utbildnig som innehåller mycket, både kvantitet och kvalitet. Utbildarna är kunniga, pedagogiska, lyhörda och inspirerande. Jag gillar verkligen min kursbok, den är väldigt användbar. Utbildningsmiljön är charmig och kurskamraterna är engagerade, spännande och varma. Utbildningen har gett mig personlig utveckling och verktyg för livet."

Lotta Ryfors

Coach och logistikkonsult, Göteborg

"Fördelen med en utbildning som varar över så lång tid är att verktygen och nya beteenden får tid att sjunka in. Utbildningen har varit kanonbra!"

Anna Hjelm

Projektledare, SKF, Göteborg

"Jag har blivit en bra coach. Jättebra utbildning!"

Anna-Karin Vogel

Travel Consultant, Resia Affärsresor, Göteborg

"Jag har lärt mig tonvis med bra grejer som har gett mig en annan syn på framtiden. Verktygen är användarvänliga och eftersom vi under utbildningen använder varandra som "försökskaniner" så vet jag att det fungerar. Jag har haft så roligt och vill inte att det ska ta slut!"

Linda Mildh

Coach, Eductus, Uddevalla

"Jag har fått många bra verktyg och tillsammans med praktisk träning har det lett till att jag tagit mina coachingfärdigheter till en ny nivå. Det har varit en mycket givande utbildning."

Mona Spjuth-Hjelmström

Managementkonsult, Mona Spjuth team- och ledarutveckling, Göteborg

"Det här är en gedigen, proffsig och rolig utbildning som gett mig coachningserfarenhet, många användbara verktyg och nyttig feedback."

Anette Tidblom

Yogalärare, Göteborg

"Utbildningen har varit mycket givande för min personliga utveckling i livet och den har gett mig verktyg att jobba med människor på ett mycket framgångsrikt sätt. Den här coachutbildningen har varit mycket givande och får högsta betyg på alla punkter."

Lillian Gammelli

Coach, Livscoaching Helheten Örebro

"Jag har fått puzzelbitarna på plats. Det har varit en mycket bra utbildning med bra lärare och kursmaterial. Det här var början på något som kommer att bli riktigt bra."

Lisbeth Carlsson

Coach, Munkedal

"Det här är en inspirerande och resultatinriktad utbildning som gett mig just det jag behövde för min professionella utveckling. Mycket, mycket bra. TACK!"

Mareike Franken

Legitimerad sjukgymnast, mindfullnessinstruktör, coach, företagare, Ronneby

"Utbildningen har varit helt suverän... och lättsam trots allt jobb jag faktiskt har lagt ned! Det har aldrig tidigare varit så roligt att lära mig nytt som det har varit med denna utbildning!"

Freja Sovelius

Utvecklingskonsult & Coach, Göteborg

"Utbildningen innehåller kraftfulla och Intressanta verktyg. Det är en mycket givande och användbar utbildning som också gett bra egen utveckling. Jag har sett fram emot alla utbildningsdagar. Helt fantastiskt!"

Liisa Eriksson

Undersköterska och inredningscoach, Göteborg

"Jag har fått massor av bra struktur, praktik och lärande. En gedigen utbildning med tuffa krav som resulterar i personlig och yrkesmässig utveckling. Det här var ett bra val!"

Pär Karlsson

"Jag är tacksam för att jag nu är färdig coach och att mina kunskaper har landat på djupet. Den sista terminen gav mig mycket större förståelse för hur verktygen fungerar och vilken makt det ligger i dem. Utbildningen har varit alldeles strålande och det är få gånger som jag lärt mig så mycket under ett år."


Birgitta Redegard

Coach, Bright Future, Partille

"En helt fantastisk utbildning som gör skillnad! Jag har hittills mest praktiserat på mig själv och ser att det funkar. Jag, som person, har vuxit och vågat ta steg i livet som jag inte tror att jag gjort utan utbildningen."

Lise-Lotte Hilmersson

Organisationskonsult, LingXi Consulting AB, Kungälv

"Det här är en utbildning som skapat stora värden för mig både privat och professionellt. Nya dörrar har öppnats andra dörrar stängts för att aldrig öppnas igen. Det här är den bästa utbildning jag gått."

Anna Linder

HR-strateg, Eskilstuna Energi

"Utbildningen har gett mig verktyg som varit revolutionerande för mig. Den har gett mig helt nya perspektiv på tillvaron och vilka möjligheter som finns. Jag har blivit medveten om vad jag vill och funnit en ny riktning i tillvaron. För mig har den här utbildningen varit livsomvälvande."

Callisto Utriainen

Coach, Framgångstankar, Göteborg

"Det jag ville ha var praktiska verktyg för samtal - och det har jag verkligen fått. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag känner mig bekväm med verktygen och litar på att de åstadkommer förändring. Fantastisk!"

Cecilia Ekström

Personalspecialist, Tuve Stadsdelsförvaltning, Göteborg

"Innehållet är mycket bra, man får mer än man skulle kunna vänta sig. Jag har fått struktur, ramar och massor av verktyg men också ett mycket konstruktivt förhållningssätt. Jag gillar att den etiska sidan diskuteras mycket. En fantastiskt bra utbildning som jag utan förbehåll rekommenderar."

Maria Bohlin

Organisationskonsult, Utvecklingskonsulterna AB, Göteborg

"Det har varit en stor resa, både kunskapsmässigt och på det personliga planet. Jag äger nu massa kunskap som jag i princip kan applicera på livets alla områden. Det har faktiskt varit ännu mer givande än jag kunde föreställa mig för ett år sedan. Det är en fantastisk bra och välorganiserad utbildning."

Sebastian Wendéus

Student, Nationalekonomi, Handelshögskolan, Göteborg

Den här ettåriga coachutbildningen har gett mig vind i seglen, luft under vingarna och glödande självsäkerhet. Jag skulle kunna skriva en bok om allt jag lärt mig - tack för allt!

Benny Antonsson

Student, masterprogrammet i socialpsykologi, Göteborgs Universitet

"Den här utbildningen har gett mig praktisk förberedelse för att kunna jobba som coach. Det går inte att mäta hur mycket den har betytt för mig. Fantastiskt!"

Maria Olsson

Göteborg

"Det här är en seriös coachutbildning som bjuder på otroligt effektiv inlärning. Den har gett mig många användbara och konkreta tips, tekniker och synsätt. Framför allt har den gett mig "ryggmärgs-kompetens". Alla utbildare har varit kanon. Utbildningen är sånär som perfekt."


Sebastian Jacobsson

20 år och Gothia Akademis yngste deltagare såhär långt, Mölnlycke

"Jag var mycket nöjd med den första terminen och den här terminen kompletterar utbildningen mycket bra. Den har gett mig, förutom fler fiffiga verktyg, förmågan att hantera coachsamtalet professionellt. Riktigt bra!!!"

David Falck

Entreprenör, Falcks Trafikskola, Uddevalla

"Jag känner mig stolt, ödmjuk och glad över allt utbildningen har gett mig."


Regulina Bjurling

Jobbcoach, Antenn Consulting, Skövde

"Inspirerande. Det här året har gett mig ett nytt förhållningssätt. Jag frågar mer, lyssnar mer och är mer uppmärksam på alla signaler - både verbala och ickeverbala."

Martin Olofsson

VD, Direkt Media, Göteborg

"Jag har helt enkelt blivit en coach som kan driva coachingsamtal professionellt. Kortfattat uttryckt så har utbildningen varit helt underbar från första till sista dag. Tack!"

Payam Sanae

Sjuksköterska, Lundby Sjukhus, Göteborg

"Jag tycker om utbildningsformen, har lärt mig mycket och rekommenderar utbildningen."

Anna Janicki

Enhetschef, Mölndals Kommun

"Jag är väldigt nöjd med utbildningen och de effekter den har haft på min coaching, mitt liv och mig som person."

Joachim Syrén

Coach, Arbetscenter, Borås Stad

"Jag har fått med mig väldigt mycket som är användbar både privat och i arbetet."

Maria Ekblad

Sjukgymnast, Göteborg

"Mina erfarenheter av utbildningen är odelat positiva. Den har gett mig överblick och medvetande om mönster och samband som jag tidigare inte kände till eller bara anade. Omöjligheter har blivit möjligheter. Idel lovord från mig."

Jonaz Björk

Projektledare, Region Halland

"Jag har tidigare gått en 72 timmars utbildning till diplomerad coach (ICF). Genom den här utbildningen har jag fått en stor verktygslåda; mycket bättre förståelse för hur människor fungerar och hur man snabbt kan skapa förändring. Jag har också fått insikt och förståelse för teknikerna bakom de ljudband jag lyssnat på och de övningar jag gjort tidigare. Det har varit intressant att se responsen från mina coachingklienter och få kvitto på hur effektiva de här teknikerna är. En mycket nyttig utbildning med mycket bra innehåll."

Michael Wesley

Coach och IT-konsult, Partille

"Det har varit SÅ kul, stimulerande, nyttigt och underbart att träffa alla härliga människor. Jag har blivit djärvare och det är tack vare den här utbildningen. Teknikerna kommer jag att fortsätta använda, också för att coacha mig själv. När jag fastnar i tankar och mönster så vet jag att jag har hjälp av det jag lärt mig. Det har varit en lärorik och användbar utbildning som jag rekommenderar varmt. KANON."

Eleonor Strandberg

Arbetsledare, Stenungsunds kommun

”Jag bestämde mig för att gå utbildningen eftersom jag behövde gå vidare i mitt liv och yrkesliv. Utbildningen har levt upp till mina förväntningar och för mig har det varit världens möjlighet att städa upp i mitt inre. Den har också gett mig större lugn och förståelse inför de människor som finns runt mig. Jag har fått många verktyg för att på ett positivt sätt bemöta och leda människor framåt i livet. För mig har det bästa med utbildningen varit allt praktiskt arbete. En kanonkurs. Toppen!”

Pia Holmberg

Hälsokonsulent och säljare, Landvetter

"Jag bestämde mig för att gå utbildningen eftersom jag ständigt är på jakt efter nya, snabba och effektiva sätt att utveckla och stärka de människor som jag arbetar med som socionom. Den här utbildningen innehåller en rik flora av konkreta strategier och verktyg att använda för egen utveckling, men också inom alla delar av yrkeslivet som har med relationer, prestation och målsättningar att göra. Det här är en gedigen grundutbildning som ger omedelbara färdigheter tack vare det starka inslaget av praktiska övningar. MYCKET POSITIVT!"

Susanna Arolin

Socionom, Göteborgs Stad, Askim

"Jag hade provat på coaching under min utbildning till hälsocoach men upplevde inte att jag hade verktyg. Den här utbildningen har gett mig metoder och verktyg för att påverka mig själv och andra på ett positivt sätt. Blandningen av teori och praktik är superbra! Det har också varit bra att utbildningen varit utspridd över en termin så att jag har fått perspektiv mellan gångerna. För mig är det också ett kvalitetstecken att nu när jag klarat certifieringen så vet jag att jag är ”värd” det. Jag fick inte bara godkänt för att jag varit här. Upplägget är kanon – anpassat till arbetslivet, strukturerat och tydligt. KVALITET. Jag är jättenöjd. Tack!"

Ann-Charlotte Wesley

Hälsocoach, Partille

"Jag vet hur viktig den mentala biten är och jag ville lära mig nya tekniker. Det här är en kompakt utbildning som har överträffat mina förväntnigar. Alla övningar har varit guld! Det har varit ett lärande som påverkar inställningen till livet och arbetslivet på ett positivt sätt. Väl investerad tid och pengar."

Ann-Sofie Olsson

Organisationskonsult, Tangomentor, Göteborg

”Man har all nytta av utbildningen i yrkeslivet men att ta vara på chansen att hitta ochblotta både styrkor och svagheter och göra dem till något ännu bättre är en fantastisk möjlighet! När jag började kursen så stod jag och ”vinglade” i livet, hade kommit till en punkt där massiva förändringar behövde göras på det personliga planet, både till kropp och själ, men även i min relation till man och barn. Idag har jag hittat fast mark och det finns en riktigt bra grund att fortsätta på. Det stora arbetet hade jag inte kunnat genomföra på den korta tid om det inte varit för kursen. Jag har använt mig av det jag lärt mig varje dag.”

Pernilla Petterson

Säljare, Floda

"Jag har länge varit intresserad av personlig utveckling, både för min egen skull men också för mitt arbetes skull. För mig har det bästa med utbildningen varit just min personliga utveckling, framför allt i jobbsammanhang men också hemma. Om jag lyfter perspektivet så är det faktiskt en otrolig skillnad. Det är häftigt att upptäcka att man kan förändra beteenden genom språket. Det har varit en krävande utbildning men också en av de bästa erfarenheter jag fått här i livet. Så otroligt givande!"

Cecilia Karlsson

Legitimerad Arbetsterapeut, Kommunrehab, Motala

"Jag ville gå utbildningen för att kunna ändra mina egna och andras föreställningar för att kunna påverka och hjälpa till ett positiv resultat. Det här halvåret har varit en underbar resa och gett mig verktyg för resten av livet. Jag rekommenderar utbildningen å det varmaste."

Marian Jenssen

Personlig Tränare, SATS, Göteborg

"Utbildningen innehåller väldigt användbara metoder för att hantera specifika problem. Jag har fått redskap för bli tydlig med vad jag vill och inte vill, organisera livet, förändra gamla begränsande föreställningar och nå mina mål. Det har varit en mycket bra, lärorik, utvecklande och värdefull utbildning."

Henry Jällstrand

Psykoterapeut (kognitiv psykoterapi), BUP, Göteborg

"Anledningen till att jag ville gå utbildningen var att jag ville få kraftfulla verktyg för att jobba med förändring - både till min föräldraskola och för min egen utvecklings skull. Jag har lärt mig jättemycket om mig själv och min förståelse för andra har också ökat liksom min ödmjukhet inför olikheter. Jag använder det jag lärt mig varje dag, det går liksom inte att låta bli. Gruppen har varit jättego och jag har fått massor av kunskap för resten av livet. Det är en toppenutbildning med hög klass. Jag är stolt över att ha fått just denna fina utbildning och rekommenderar den gärna!"

Elisabeth Gustafsson

Sjuksköterska och företagare, Kungsbacka

"Jag har ansvar för företagets ledarutbildning och ville utveckla min kompetens som mentor för våra ledare. Den här utbildningen har gett en bredare kompetens än jag hade förväntat mig. Den har varit tuff och kanonbra. Jag har fått bra och utvecklande feedback och en ny kompetens som betyder så mycket för mig själv. Utbildningen har gett mig mycket påtagliga upplevelser i arbetet med våra ledare men den allra bästa coachupplevelsen fick jag genom ett samtal med min 21-åriga dotter. Genom tekniker jag lärt mig kan jag förstå andra bättre, jag kan utmana känslor, tankar och beteenden vilket skapar utveckling."

Lena Bengtsson

Personalansvarig, Etteplan Technical Systems AB, Göteborg

"Under sjukgymnastutbildningen och genom mitt eget idrottande väcktes intresse för idrottspsykologi och mental träning. Efter sjukgymnastutbildningen läste jag 60 poäng beteendevetenskap och psykologi men saknade fortfarande praktiska verktyg. För min del har den här utbildningen gett mig det jag saknade. Den har också gett utveckling inom idrotten och på det personliga planet. Det har varit en komplett utbildning för att förstå, utveckla och hjälpa både sig själv och andra. Jag kan se massor av användningsområden för det vi fått lära oss. Det är helt otroligt hur mycket man kan lära sig på 16 dagar. Det känns kanon!"

Anders Kjellgren

Legitimerad sjukgymnast, Linköping

"Jag har utbildning i mental träning och KBT men ville ha något mer konkret. Den här utbildningen har gett så mycket mer än förväntningarna. Den var både bättre och bredare, och mer direkt användbar än något jag tidigare gjort. Det här halvåret har varit givande, roligt, utvecklande och jag vet att jag valde rätt. Så mycket har hänt, framför allt arbetsmässigt. Jag är så jättenöjd."

Helena Berggren

Viktkonsulent, professionell coach, Helena Berggren AB, Göteborg

"Det här är den enda riktigt meningsfulla utbildning jag har gått."

Niclas B Karlsson

Politiker, Munkedal

"Jag har länge varit intresserad av att gå en coachutbildning eftersom coaching är en del av mitt yrke. Den här utbildningen var innehållsrik, grundlig, pedagogisk, rolig och givande. Det allra bästa tyckte jag var alla fantastiska verktyg som verkligen gör skillnad, det positiva förhållningssättet samt en kanonbra grupp. Sammanfattningsvis är mitt allmänna omdöme: MVG! Jag fick också ut mer på ett personligt plan än jag hade förväntat mig. Jag är så nöjd, nu sitter det i kroppen!"

Maria Bohlin

Utbildningsansvarig, Etteplan Technical Systems AB, Göteborg

"Jag har alltid haft ett behov av att utvecklas. Om någon innan utbildningen hade talat om hur mycket jag skulle få ut av utbildningen hade jag varit ganska skeptisk. Jag har aldrig tidigare gått en utbildning där jag praktiskt kan använda så mycket av innehållet. Eftersom jag jobbar på en skola använder jag mina nya kunskaper och färdigheter nästan hela tiden. Ändå tycker jag att det allra bästa med utbildningen har varit min egen personliga utveckling och min sambo är jättelycklig över att jag gått den..."

Joachim Syrén

Biträdande fritidsföreståndare, Montessoriförskolan Malmen, Borås

"Jag har läst mycket om ämnet och ville testa det praktiskt. För mig var övningarna och bra lärare det bästa med utbildningen och jag hade inte förväntat mig att själv få ut så mycket av övningarna. Utbildningen var inramad på ett extremt positivt sätt, den har också gett mig en tydlig riktning i mitt yrkesliv och påverkat mitt sätt att tänka och vara. Jag har en mycket gedigen akademisk utbildning och det här är den bästa utbildning som jag har gått."

Mats Bäck

IT-manager, SKF, Göteborg

"En fantastisk utbildning med blandning av teori och praktiska övningar för att kunskapen verkligen ska sätta sig. Jag har lärt mig enormt mycket om mig själv, min kropp, min hjärna och språket. Allt ger mig en suverän förmåga att påverka mig själv och andra."

Anders Rapp

Konsult, Manpower, Göteborg

"I första hand ville jag gå utbildningen för att utvecklas som person, i andra hand för att använda det i min roll som chef /ledare. Det var en väldigt givande utbildning som jag kommer ha enorm nytta av. Den påverkar definitivt min framtid. Och det är lätt att använda i vardagen. Jag coachade en chef på jobbet och trots att jag inte tyckte att jag gjorde så mycket så var personen supernöjd och har förändrat sitt beteende väldigt mycket. En krydda är att jag också kan applicera det jag lärt mig hemma utan att det märks allt för mycket."

Åse Kyttä

Gruppchef, Volvo Cars, Göteborg

"Jag har alltid haft många idéer men de har ofta stannat på idéstadiet. Nu vet jag hur jag ska göra, steg för steg, så att idéerna blir verklighet. Det är en intensiv och mycket inspirerande, intressant och utvecklande utbildning som definitivt ger värde för pengarna. Vi har coachat från första dagen och jag är överraskad över att vissa förändringar har gått så djupt i mig. Det har varit bra stämning med mycket skratt. Jag är mycket nöjd, det här valet har jag inte ångrat en sekund."

Rosalinde Brongers

Administratör, Göteborg

"När jag gick min systemteoretiska psykoterapiutbildning 1990-92 fick jag en del tekniker och -teorier inom det här området. Sedan dess har jag velat lära mer. Det här är en bra upplagd utbildning med fantastiskt och mycket användbart innehåll, och den är ledd av utmärkta lärare. Jag använder det här hela tiden i relation till familj, vänner, kollegor, chefer och uppdragsgivare, utan att bli fanatisk. Intressant, roligt, utvecklande, arbetsamt, trevligt och nyttigt."

Iréne Folkevik

Socionom, psykoterapeut och områdeschef, Jönköpings kommun

”Utbildningen har varit kul, krävande och mycket användbar. Det bästa är att jag kan sätta in det direkt i min vardag utan att behöva tänka. Utbildningen har blivit mer och mer inspirerande och det har blivit tydligare för mig vad jag egentligen tycker är viktigt. Det här ska jag bli riktigt skicklig på att använda.”

Mikael Bryske

Försäljningsdirektör, Pitney Bowes Sverige, Stockholm

”Jag har en gedigen veten-skaplig grund genom två magisterexamina (psykologi och pedagogik). Ändå saknade jag verktyg för det praktiska arbetet. Med den här utbildningen har alla bitar fallit på plats. Innan starten var jag lite orolig för att jag skulle möta besser-wisser-attityder eller att det skulle vara newage-varning på innehållet. Jag är glad att det inte alls var så. Utbildningen har varit mycket bra, jobbig, utvecklande och framför allt - rolig.”

Maria Gustafsson

Föreläsare på högskolenivå, HTU, Uddevalla

”Jag älskar mitt yrke och den här utbildningen har gett mig de verktyg jag inte fick under mina högskolestudier. Den har gett mig många insikter om mig själv och jag får mycket positiv feedback från både kollegor och företagets VD. Det här är det mest intressanta, spännande och användbara jag har lärt mig! Jag har dessutom träffat och lärt känna fantastiska människor som genom sina olika bakgrunder har berikat utbildningen. Jag är verkligen sugen på att lära mig mer."

Petra Kilefors

Informationsansvarig, SBS Entreprenad, Göteborg

”Jag är sedan länge övertygad om att bemöt-andet av mina patienter är minst lika viktigt som själva behandlingen. Ändå har jag fått ännu större respekt för hur effektivt kommunikation kan användas för att skapa beteendeförändring. Det har varit en rolig och berikande höst. Utbildningen är 100 % praktiskt inriktad och ger precis det teoretiska stöd man behöver. Den här kunskapen kommer definitivt att vara med i både mitt yrkes- och privatliv framöver.”

Per Dosenius

Legitimerad sjukgymnast, PMD Sjukgymnastik, Göteborg

"Antagandet "Kartan är inte verkligheten" har för mig betytt stora skillnader i bemötandet av nya och redan kända personer, både privat och professionellt. Utbildningen har varit en otrolig "kick" och en utmärkt investering i mig själv."

Mikael Andersson

Projektledare, Karlstad

"Det bästa med utbildningen, enligt mig, är att man blir ytterligare medveten om sina egna och andras beteenden och att man blir en mer mångfacetterad coach."

Kristin Olsson

Projektledare, Karlstad

"Att ha gått den här kursen har gjort mina referensramar som coach vidare. Jag upptäckte att jag varit relativt enkelspårig i mitt sätt att möta människor och det förändrades under kursen. Kursen var för mig ett enormt bra verktyg för att samla in information och ett sätt att ständigt gå ett steg längre."

Pernilla Carlsson

Projektledare, Hagfors

"Kursen var en utvecklande tid som väckte många frågor och gav många svar. Att först få metoder presenterade och sedan ha möjligheten att praktisera dem med en trainer och andra deltagare var bland det bästa. Om man verkligen vill utvecklas så rekommenderar jag den här utbildningen varmt."

Andreas Johansson

Kontorschef, Arvika

”Jag tycker det bästa med utbildningen är att jag kan använda verktygen direkt - att jag får det med mig som en del av mig. Utbildningen har också fått mig att inse och skilja på vad jag tror att jag vill och vad jag egentligen vill. Vid årsskiftet summerade jag mina ”top 3” från det gångna året och den här utbildningen är en av dem.”

Carina Klans

Marknadskoordinator, Kinnarps Interior, Stockhom

Utbildningen är jättebra - rolig, inspirerande och så har den ett bra pris för att vara så här bra. Bra kursmaterial, jättebra utbildare, utbildningsmiljö och kurskamrater. Utbildningen har gett mig fantastiska verktyg och viljan att bli ännu bättre.

Ida Bull

Hälso- och friskvårdskonsulent, Stockholm

Gothia Akademi har ett seriöst/vetenskapligt förhållningssätt - till skillnad från mycket annat inom det här området. Det här är den bästa utbildning jag gått.

Jonatan Andersson

Produktchef Bygg, Ragn-Sells AB, Sollentuna

Det bästa med utbildningen är att jag har utvecklats enormt både personligen och i professionen. Jag har en "fylld" verktygslåda med användbara metoder och många nya fantastiska människor som jag har lärt känna. Gothia Akademi har en proffsighet som jag inte tidigare mött, suveräna lärare, fantastisk miljö samt metoder som gör inlärningen effektiv och rolig.

Tarja Elmberg

ledarutvecklare, Ensmärket AB

Utbildningen har gett så mycket både privat och i arbetet och den är en perfekt kompetenshöjare för alla som arbetar med människor på ett eller annat sätt. Du får inte bara den kompetens som utlovas, utan även ett starkt nätverk med härliga människor som stödjer vidare.

Sofie Engström

Time for money, Kristinehamn

Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera utbildningen till andra. De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är utbildningsupplägget och de proffsiga lärarna.

Lena Sandén

LenaS coaching, Göteborg

Det bästa med utbildningen är att den löper över ett år och att det är flera olika utbildare. De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är att det är proffsigt gjort, du får mycket kunskap och träffar trevliga människor.

Mikaela Parmlid

Professionell golfspelare och mental coach, Mikaela Parmlid AB, Göteborg

Du får mer än de lovar, och det är mycket.

Benitha Zakariasson

Göteborg

En fantastiskt bra och praktiskt inriktad utbildning med kompetenta och entusiasmerande lärare och engagerade deltagare.

Thorvald Freiholtz

Managementkonsult, Volo AB, Alingsås

En kreativ och tankeväckande utbildning som syftar till att utveckla deltagarnas potential professionellt och personligt.

Linda Emanuelsson

HR, Tools Sverige AB, Göteborg

Mycket lärorikt och kul. Kunskap förmedlad med värme och generositet.

Jill Nordstrand

coach, Göteborg

Det här är en utbildning med hög kvalitet och mycket innehåll. Du får med dig många bra verktyg och möjligheter att jobba som coach, liksom ett härligt hoppfullt förhållningssätt.

Gerda Bergqvist

coach/terapeut/artist, Creative ACT, Lidingö

En kanonutbildning och lägger man även lite egentid på coachning och studier, så är man flygfärdig coach när utbildningen är klar.

Jan Hallgren

Göteborg

Gothia Akademi är så bra att det vore dumt att välja något annat.

Martin Sochor

Diplomerad professionell coach, Halmstad

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är kursinnehållet och kvaliteten i leveransen från dag 0, dvs före kursstart till den sista dagen (examinationen). Sammanfattningsvis slår utbildningen allt annat jag har studerat på universitet och kurser. Anledningen är just det effektiva lärandet och det läckra innehållet.

Samka Nyberg

projektledare, konsult, Arbetslivsresurs AR AB, Linköping

Om du vill gå en coachutbildning som sätter sig på djupet med verkligt hög kompetens och oerhört professionella utbildare, så väljer du Gothia Akademi.

André Bagein

Inspiratör, Tropos Inspiration, tropos.se, Partille

Det bästa med utbildningen är att den är gedigen och seriös. Jag har fått värdefulla insikter, förhållningssätt och konkreta metoder för lyckad coachning/samtal. Det har också varit en mängd härliga möten och nya vänner/kollegor.

Camilla Engdahl

Västra Frölunda

Värd varenda krona!

Lotta Christiansson

Diplomerad Professionell Coach, Göteborg

Det här är en utbildning som ligger på en mycket hög nivå och som samtidigt är mycket prisvärd.

Gunnar Wahlström

CNC-operatör, Skandinavisk Kompetensservice, Hindås

Det här är en coachutbildning som ger helhet, djup och kunskap förankrad i verkligheten. Du får en otrolig mängd med modeller, redskap och övningar och till det professionella utbildare och fantastiska kurskamrater. Utbildningen har överträffat mina förväntningar som var höga från början.

Kristina Rosén

Coach, Göteborg

Utbildningen har överträffat alla mina förväntningar. Den har gett mig livsförändrande insikter. Prisvärt och proffsigt - kan något vara bättre?

Ingemar Thorén

Coach, organisationskonsult, MoI Thorén, Nora

Den här utbildningen är otroligt användbar i både karriär och privat. Den är värd all tid och pengar.

Michael Jönsson

Arbetsledare Loomis Sverige AB, Mölndal

Väldigt utvecklande och värdefull som tillsammans med annan bakgrund kan skapa väldiga möjligheter.

Anders Hjort

Pilot, Vänersborg

Det här är den bästa utbildningen inom coachning. Jag är så glad att jag valde helt rätt. Mycket bra ledning - Gothia Akademi bryr sig om deltagarna och ger ett personligt bemötande. Trevlig miljö och bra blandning av praktisk övning och teori.

Lena Sävstam Fennvik

Organisations- och kommunikationskonsult, Fennvik & Andra AB, Göteborg

Ett spännande och givande sätt att utveckla mig själv. Jag har fått verktyg och metoder, möjlighet att öva och lära mig mer om mig själv och hur andra människor fungerar.

Christina Nüske

Process Developer, IKEA, Helsingborg

Det bästa jag har gjort! Om du är intresserad av hur du själv och andra människor fungerar, så är det här något för dig. Jag har fått personlig utveckling, självförtroende och mod våga att följa min väg.

Madeleine Andrén

HR/coach/lön, Göteborg, Kungälv

Det bästa med utbildningen är att det är ett bra strukturerat upplägg som känns mycket professionellt. Dessutom har det varit inspirerande, stärkande och superroligt.

Tanja Sundqvist

Handläggare, Migrationsverket, Vänersborg

Utbildningen är en personlig resa som ger nya perspektiv både på hur du ser på dig själv och hur du ser på andra. Jag har fått konkreta metoder och verktyg, erfarenhet från de många praktiska övningarna samt tid att reflektera. En krävande, men exceptionellt bra utbildning som dessutom ger mersmak.

Peter Henriksson

konsult, Syntell AB, Stockholm

Mycket bra. Utbildningen har berikat mitt liv på många olika plan. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer utbildningen kommer att ge över tid. Jag tror att den är ett träd som bär frukt frekvent.

Vera Lindén

ekonomistudent, Handelshögskolan, Stockholm

Det här är en riktigt kvalificerad coachutbildning som garanterar att du når dina mål att bli en riktigt bra coach. Jag har fått personlig utveckling, enormt mycket kunskaper och verktyg att använda dagligen i mitt arbete.

Elisabeth Mickelsson

Leg.psykiatrisjuksköterska, barn- och ungdomspsykiatrin, Region Gävleborg, Gävle

Gå den! Utbildningen har en fantastisk övergripande professionell struktur. Den ger riktigt bra förutsättningar för att lära sig och utvecklas på en djup nivå. Jag har fått nya karriärmöjligheter, mycket personlig utveckling, fantastiska verktyg för att hjälpa människor, kraft i mig själv och kraft att ge till andra.

Peter Alkeryd

coach & utbildare, egen företagare, Skydive adventures West AB, Halmstad

Utbildningen har gett mig djupare insikt, nytt ordförråd, ett nya sätt att uttrycka mig, förståelse på en helt annan (högre) nivå samt nya verktyg och frågeställningar att använda mig av inom både jobb och privatliv.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Coberon Chronos Consulting, Halmstad

En fantastisk utbildning som ger kompetens på hög nivå och väger tungt i professionella sammanhang i hela Sverige (världen). Jag har fått egen utveckling och ett fantastiskt nätverk med fina människor.

Maria Norén

Pedagog, samtalsterapeut och professionell coach, Luleå

Det här är kvalitet, professionalism och glädje. Den här utbildningen har gett mig en ny yrkesidentitet.

Katarina Callaghan

Diplomerad Professionell Coach, Battle, Storbrittanien

Det här är en inspirerande, tankeväckande, rolig och professionell utbildning i hantverket coachning. Utbildningen gör stor skillnad - både på ett personligt och ett professionellt plan.

Louise Abild

Professionell Coach, LouiseAbild.se, Göteborg - Palma

Utbildningen har berikat mitt liv på många plan. Jag har träffat fantastiska människor och lärt mig otroligt mycket. Det här är en fantastisk utbildning.

Emil Larsson

Projektledare ljusreklam, Imagon AB, Göteborg

Det här är en bred, välorganiserad och seriös utbildning som gett mig styrka, engagemang, många insikter om mig själv och många goda kamrater.

Peter Hölje

Interim kommunikativ ledare, Kungsbacka

Fantastiska lärare, härliga kurskamrater och ett gediget innehåll som är praktiskt inriktat och genomtänkt i minsta detalj. Det här är det bästa jag gjort. Tack för allt!

Lena Droh

Konsulent, Trygghetsstiftelsen, Stockholm

Jag har fått många verktyg att använda för att nå resultat både med mig själv och andra. Utbildningen är fantastiskt - något utöver det vanliga - seriös, inspirerande, genuin och givande. Upplägget på utbildningen är superbra. Det är klass på allt hos Gothia Akademi. Professionellt rakt igenom.

Inger Rydén Johansson

Affärsutvecklare och coach, ICD West Sweden, Skövde

Proffsigt, familjärt, utvecklande och ärligt. Det här är den bästa utbildning jag gått.

Anna R Ahlqvist

Projektledare, Nordea, Region Syd

Det har varit väl strukturerat, intensivt och givande. Jag har fått nya verktyg och perspektiv på hur jag kan få andra att växa och komma till insikt.

Christina Svensson

Konsult, ADCetA Partners AB, Lomma

Den här utbildningen har varit en häftig resa - lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet.

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

Det här är en utbildning som håller väldigt hög kvalitet - man får bra handledning, fantastiska verktyg och superbra träning. Toppen! Jag är jättenöjd.

Mimmi Jendeby

Research Strategist, Vice Precident (bank/finans), Göteborg

Den här utbildningen har gett mig effektiva verktyg för kommunikation och vänner för livet. Det har varit en fantastisk utbildning och upplevelse!

Jessica Grusell

Göteborg

Att gå den här utbildningen är ett av de bästa beslut jag tagit. Den är smockfull med värde och konstruktivt utmanande rakt igenom.

Henrik Molnar Widén

Motivation Wizard, Sanguine Academy, Malmö

Helt fantastiskt. Det bästa jag upplevt i utbildningsväg.

Sebastian Tirsén

Kontorschef, Nordea Bank, Växjö

På Gothia Akademi har jag mött tydliga förväntningar, en ocean av kunskap, ett oerhört professionellt upplägg, ett aldrig sinande tålamod och en generös attityd. Det här är en fantastisk utbildning!

Birgitta Andrén Åkerblom

Executive between assignments, Göteborg

Det här är en gedigen, väl genomarbetad och mycket inspirerande utbildning.

Andreas Persson

Teknisk säljare, Arrow, Göteborg

Professionell kompetens i smart förpackning. Utbildningen har gett mig insikt om mig själv samt kraftfulla frågor och verktyg som skapar aktivitet och förändring.

Malin Rosendahl

Fil. Mag. Pedagogik och IKT, Åsa

Det absolut bästa i utbildningsväg jag gått både personligen och professionellt. Otroligt väl genomarbetad utbildningsplan som håller högsta klass rakt igenom. Vilken resa!

Ulrica Kollberg

Egenföretagare/Professionell coach och mindfulnessinstruktör, Göteborg

Detta är den bästa utbildningen jag gått. Den ger verktyg för coachning och ett förhållningssätt som jag bär med mig i vardagen - både privat och professionellt.

Tina Klaris Löfdahl

Business Relationship Manager, Transportstyrelsen, Örebro

På Gothia Akademi finns ett genuint intresse av att lära ut och man får familjekänsla. Jag har fått ny kunskap och ett annat sätta att kommunicera på.

Veronica Pettersson

Örebro

Utbildningen har gett mig praktisk kunskap och nycklar jag kan använda direkt i mitt yrkesliv.

Caroline Karlsson

Konsultchef, SJR in scandinavia AB, Göteborg

Fantastiskt! Bland det bästa jag gjort. Proffsigt, härlig miljö, vänner för livet. Tack för allt!

Anna Hansson

VD/Chefsrekryterare och coach, Nohrstedt & Partners, Falun

I Gothia Akademis ettåriga utbildning finns en röd tråd och ett helhetstänk utöver det vanliga. Utbildningsledarna är väldigt kompetenta och duktiga. Bra!

Veronica Stjärnström

Entreprenör, Qivo, Gävle

En fantastisk utbildning som ger dig massor av verktyg att använda professionellt och privat, i en varm och positiv miljö. Proffsigt från första intervjun till sista examinationen, fantastiskt!

Malin Boström

Coach och utbildare, E.L.I.T. Consulting, Linköping

Bra kombination av undervisning, praktik och studier som ger massor av insikter och användbara verktyg för livet. En fantastisk utbildning!

Annika Loberg

Fasticon Kompetens AB, Malmö

Man får en hel bibel att lära efter och jag har fått så mycket mer kunskap om att bemöta människor och kommunicera. Den här utbildningen är så proffsigt upplagd, rätt igenom. Bättre lärare blir svårt att få tag på.

Fanny Vas

En fantastisk utbildning i coaching som också är personligt utvecklande. Den har gett mig nya mål med livet både yrkesmässigt och privat, men också vänner för livet.

Hans Hägglund

Affärsutvecklare, Veidekke Entreprenad AB, Göteborg

Jag har lärt mig så mycket och vuxit under tiden. Det är ett fantastiskt upplägg med engagerade och inspirerande lärare. Kunskapsmättat och strukturerat. Det finns inget annat val.

Kristin Lönnsjö

Coach, Lönnsjö Coaching, Tidaholm

En fantastisk resa, både personligt och professionellt, väl värd investeringen. Det här är en utbildning som ger stora avtryck.

Veronika Ambertson

Coach och mentor, Change is beautiful, Skövde

Gothia Akademis ettåriga utbildning har gett mig ett nytt arbete, ett nytt sätt att arbeta och den struktur jag sökte. En trevlig och givande utbildning rakt igenom.

Anna P Tramontana

VD/Leg. Naprapat/Prof. coach, Form, Knivsta

Den här utbildningen har gett mig massor, utvecklande och intressanta frågeställningar hur man bemöter människor.

Maria Mertala

Företagsrådgivare/Ekonomikonsult, CM Business Flow AB

De främsta anledningarna att välja Gothia Akademi är upplägget och innehållet - som naturligtvis bärs av ytterst kompetenta och pedagogiska personer. Lärorikt, intensivt och kul!

Anki Nordmarker

Fil. dr i psykologi, Karlstad

Som en av de bästa resor du kan göra, med härliga medresenärer. Kvalité rakt igenom, superbra!

Ulrika Åkerlund

Coach/Ingenjör, Coachamore, Halmstad

De är en helt fantastisk utbildning med superkompetenta utbildare. Magisk för självutveckling. Otrolig hjälp i relationer med andra människor - både i yrkesliv och privat.

Catharina Snäll

Adm. Chef, Servicehuset Väst AB, Trollhättan

En helt enastående utbildning som jag är så tacksam att jag fått möjlighet att gå. Den ettåriga utbildningen har gett mig ett minne för livet.

Melker Härnälv

IT-chef, Alingsås kommun, Alingsås

Jag har lagt ca 182 timmar bara på att ta mig till utbildningen - det var värt varenda minut! Outstanding och så jäkla roligt!

Ellinor Ivarsdotter

Funktionschef DC, Clas Ohlson AB, Insjön

Ska du gå en coachutbildning så gå hos Gothia Akademi, det måste vara den bästa. Välfyllt med lärdom, härlig stämning och personlighetsutveckling. Den här utbildningen har gett mig så mycket!

Åsa Björnlund

Administratör/Diplomerad Professionell coach, Tibro/Skövde

Det har varit ett fantastiskt år där jag har lärt mig mycket om mig själv. En utbildning som är proffsig, personlig och har värme.

Gustav Fabianson

Egenföretagare, Elitträning Sverige AB, Lidköping/Göteborg

En resa för att lära dig mycket om både dig själv och andra. Utbildningen har fantastiska deltagare, föredömliga lärare som inspirerar och kurslitteratur som kommer användas som uppslagsverk. Bland det roligaste jag gjort!

Rosita Nyqvist

Hr-specialist, Gbg Stad, Göteborg/Varberg

Utbildningen har gett mig stor personlig utveckling och en stabil plattform att stå på professionellt. Gothia akademi har fantastiska lärare och mentorscoacher. Väldigt bra!

Sofia Sköld

Coach och föreläsare, Sofia Sköld AB, Lerum

En fantastisk utbildning som är både proffsig, utvecklande och användbar.

Pernilla Sahlén

Professionell coach och utbildare, Hermods AB, Västerås

Jag har växt otroligt mycket som människa och fått verktyg att hjälpa andra. Gothia Akademi är otroligt proffsiga. Jag är så nöjd.

Pernilla Medegård

Utbildad Diplomerad Coach, Germenite, Göteborg

Gothia Akademis utbildning har gett mig större förtroende, ett kvitto på att jag kan samt en stor verktygslåda. En suverän personlig resa.

Lars Andersson

Egenföretagare, Inperspektive AB, Sandviken

Den här utbildningen har gett mig bättre förståelse för mig själv och hur andra fungerar. Mycket bra! Högsta betyg.

Jenny Eberlén

Företagare, Eben, Alingsås

En möjlighet i obegränsad tillgång till ditt innersta där svaren finns för att utveckla din potential privat och yrkesmässigt. Gothia Akademi är så hjärtligt professionella. Varmt, roligt och utvecklande år!

Christina Nyqvist

Administratör/Diplomerad professionell coach

Det bästa med utbildningen är att den ger en kreativ, strukturerad och trygghetsskapande grund att stå på när man på darriga ben kastar sig ut i coachingens fantastiska rike. En resa från bra till bra mycket bättre!

Catrin Rappe

Diplomerad Professionell coach/Management konsult, Move 4 change AB, Göteborg

Professionellt, spännande och utvecklande. Tack för allt innan, under och efter utbildningen!

Carl Ternstedt

Producent, TEDx Göteborg

Den övergripande strukturen är fantastisk, ger riktigt bra förutsättningar för att lära sig och utvecklas på en djup nivå. Man får vad Gothia Akademi säger att man får.

Peter Alkeryd

Coach & Utbildare/Egenföretagare, Skydiveadventures West AB, Halmstad

Utbildningen har varit en resa som gett mig själv chansen till utveckling, nya perspektiv på mig själv och omgivningen. En resa jag har med mig resten av livet.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Caberon Chronos Consulting, Halmstad

Snyggt paketerat, prisvärt och grundat. Den direkta kopplingen till ICF blir en tydlig kvalitetsstämpel!

Elisabeth Lundqvist

Pedagog, Ågrenska, Göteborg

Den ettåriga utbildningen har gett mig personlig utveckling samt mycket kunskaper och verktyg att använda dagligen i arbetet.

Elisabeth Mickelsson

Legitimerad psykiatri sjuksköterska, Region Gävleborg, Gävle

Mycket bra. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer den kommer att ge över tid. Den andra halvan ökar även värdet på den första halvan.

Vera Lindén

Ekonomistudent, Handelshögskolan Stockholm

Jag tycker att man ska välja Gothia akademi för innehållet i utbildningen, den samlade kunskapen lärarna besitter, samt känslan av att som elev alltid vara sedd, hörd och lyssnad på.

Marcus Nyström

Sjuksköterska, Barn och ungdomspsykiatri BUP, Region Gävleborg

Det bästa med den ettåriga utbildningen är den inre resan, den “ofarliga” atmosfären och den förbättrade förmågan att lyssna istället för att ge “goda råd” och lösningar.

Marie Louise Alderlid

Rekryteringskonsult, Bohmans Nätverk, Malmö

För den som vill mer i sitt liv är detta en bra väg att gå. Tack!

Eva Lindhag

Lindhag - medveten framgång, Sundsvall

Även jag som arbetat länge med coachning har fått lära nytt och utvecklas. Proffsigt, roligt, inspirerande och utvecklande. Super-seriöst.

Cathrine Lennesten

Karriärrådgivare, New Career, Göteborg

Att gå denna utbildning är ett av de roligaste, mest givande och framför allt bästa beslut jag tagit i livet. Jag har kommit så otroligt långt efter gått här. Fantastiska lärare, underbar atmosfär och en genuin möjlighet att utvecklas.

Jonas Heed

Diplomerad professionell coach, Halmstad

Det bästa med utbildningen är kvalitén, effektiviteten och mötena med kurskamraterna. Väl investerad tid både professionellt och personligt.

Jessica Svensson

Founder of Retail Group Göteborg

En utbildning fylld med massor av metoder. Verktygslådan blir verkligen proppfull. Jag har utvecklats enormt i mig själv och utbildningen har gett mig mer än jag trodde.

Mia Måssebäck

Livsinspiratör, Milena Harmoni, Partille

En proffsig, genomarbetad, rolig och intressant utbildning som har gett mig verktyg för att möta mig själv och min omgivning med en positiv och tolerant livssyn.

Linda Holmberg

Ekonomichef, Hållbar Ekonomi, Varberg

Den höga kvalitén på utbildningen och det varma personliga bemötandet är den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi.

Marianne Strand

Manusförfattare och Diplomerad Professionell Coach, Strängnäs

Det bästa med utbildningen är att jag får lära mig många användbara verktyg som jag får träna på och känna i kropp och alla sinnen. Fantastiska lärare som är kompetenta, generösa och som bidrar till en varm och trivsam atmosfär.

Ebba Vallgårda

Coach, You Make Sense, Stockholm

Var så mycket mer än en utbildning/kurs som jag anmälde mig till. Jag trodde inte att det var möjligt att få till sig så mycket på dessa dagar. Utbildningen har gett mig insikter och otroligt många redskap för alla sammanhang.

Louise Bjerkeman

Beteendevetare

Omvälvande-utmanande-galet-glädjefyllt. Det är den mest konkreta kompetensutvecklingen som du kommer att vara med om. Om är du är intresserad av neurologi, kommunikation, självmedvetenhet och ledarskap är det här rätt för dig.

Pontus Christoffersen

Retorikkonsult, Snacka Snyggt, Stockholm

Jag är så glad att jag gick den ettåriga utbildningen på just Gothia Akademi. Den har gett mig så mycket ny kunskap. Nu vet jag återigen hur mycket mer jag har att lära.

Pernilla Lennström

HR-chef, Laholms kommun

En utbildning som ger personlig och professionell utveckling och som öppnar upp nya tankebanor, ger energi och mod att skapa det liv jag vill leva. Proffsiga utbildare och en härlig positiv bubbla.

Lisa Leander

Socionom, Göteborg

Proffsig, strukturerad och inspirerande utbildning som går in i detalj kring metoder.

Lars Lagerstedt

Organisations konsult och executiv coach

Väl planerad och väl genomförd utbildning som är utvecklande, utmanande och transformerande.

Dennis Larsson

Business Transformation Coach, Moso, Stockholm

Omtumlande, fantastisk, givande och rolig utbildning med bra lärare och mentorer.

Michael Gustavsson

Coach, Chans till balans, Fjällbacka

Utbildningen har gett mig ovärderliga verktyg som har fått mig att växa som människa. Jag har blivit mer medveten och kan hantera mina problem på ett mycket bättre sätt. Fantastiskt!

Oscar Cederhed

Studerande, Göteborg

En coachutbildning med hög kvalité som ger verktyg för livet både professionellt och privat. Redskap för självledarskap.

Katarina Glas

Regionchef, Studieförbundet Bilda, Umeå

En gedigen utbildning som har fenomenala lärare och som verkligen förbereder en för att jobba som professionell coach.

Kristian Ranbrandt

Ledarutvecklare, Katch Consulting AB, Göteborg

Den här är den mest givande utbildning jag gått. Varje minut är väl investerad tid - personlig utveckling och kompetenshöjning är en oslagbar kombination! Jag rekommenderar utbildningen starkt, oavsett om du vill utveckla dig själv eller andra. Alla ledare borde gå den.

Gunilla Torstensson

Organisationsutvecklare, Results by Values, Fjällbacka

"Jättebra för ledarskapet! Utbildningen har lett till viktiga insikter för mig personligen och hjälpt mig att skapa de resultat jag ville uppnå både privat och i arbetslivet. Fantastiskt bra!"

Åsa Molnar

Team Leader, HR-avdelningen, ESAB, Örebro

Detta är den bästa utbildningen som jag har gått och jag har gått på många!!! Otroligt proffsigt!

Charlotte Stagne

Egen företagare, StagneUgander AB, Bjärred

Jag är jättenöjd och tacksam för att ha fått en ny möjlighet genom att gå utbildningen. Det bästa har varit alla fantastiska möten.

Pär Karlsson

Professionell Coach & INLPTA Business Communication Practitioner, Orust

En fantastisk utbildning där man får lära sig coachning på ett magiskt sätt. Man får göra en fantastisk resa på det personliga planet. Jag har vuxit som människa och kan jag bara dela med mig en liten del av allt som jag har fått från Gothia Akademi blir jag lycklig.

Rickard Fredriksson

Egen företagare, 7H-omställning, Borås

Mitt omfattande utforskande av marknaden visade sig stämma. Gothia Akademi är ett riktigt bra ställe för oss som vill ha en bra nivå på coachutbildningen.

Karin Hallhagen

Ledarskapskonsult, Hallhagen Ledarskap, Helsingborg/Göteborg

Den ettåriga coachutbildningen är karaktärsutvecklande och ger många insikter som utvecklar personligheten och kommunikationen på ett fantastiskt sätt.

Zdravko Vrabac

Teamleader, Volvo Cars, Kristianstad

En seriös utbildning med stort och personligt engagemang. Jag är mycket nöjd över att ha fått vara med på en fantastisk resa där jag fortfarande lär mig och upptäcker nya saker.

Sanna Wiker

Beteende medicinare/kommunikatör, Aqil, Nyköping

Coachutbildningen ger ökad självkännedom och förmåga att se sig själv utifrån. Du får mer förståelse för andra och relationer.

Ylva M Andersson

Chefscoach/teamutvecklare, May Strategies, Göteborg

Bra, bättre, bäst!!! Jag är supernöjd att jag tog beslutet att investera i mig själv. Innehållet och kurskamraterna är fantastiska och utbildarna är Top Notch!

Vidar Jonsson Wallin

Elittränare, Helsingborg

Detta är en seriös och professionell utbildning som ger kunskap, energi och många bra verktyg. Du får vänner för livet!

Fredrik Örnberg

Sales manager, Stockholm

En magisk utbildning om du öppnar upp och litar på processen. Jag har blivit en klokare och en lugnare människa tack vare mina nya kunskaper och färdigheter.

Merlina Poljak Käll

Affärs- och ledarskapskonsult, MM Fokus, Skövde

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är kvalitén på utbildningen och utbildarna. Utbildningen har varit otroligt givande och jag har utvecklats både individuellt och professionellt.

Erik Lundin

Coach, Antenn, Göteborg

En utmärkt och välstrukturerad utbildning som är fullmatad med professionella, genomtänkta övningar och värdefulla tips.

Gunilla Hell Bellman

Samordnare Attityd-och Påverkansarbete, Sjuhärads samordningsförbund, Borås

Den ettåriga coachutbildningen är livsberikande, professionell, världsskapande och gedigen.

Jessica Thorén

Senior HR konsult/Mentor/Livskarriärcoach, Wise Consulting, Göteborg

Gothia Akademis ettåriga coachutbildning är en extremt värdefull möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Björn Öhberg

Leg. tandläkare/klinikchef, Folktandvården Västra Götaland

En gedigen coachutbildning som är livsomvälvande och mycket användbar på många sätt och där du kommer att få så mycket både i det personliga och i din yrkesroll.

Kristina Nyström

Coach/analytiker, IVC Väst, Trollhättan

Den ettåriga utbildningen ger dig så mycket kunskap att du känner trygghet i att coacha på egen hand. Den ger dig så otroligt mycket att den inte går att säga nej till. Jag saknar inget!

Jessicka Magnusson

Göteborg

En väl genomtänkt utbildning som är ett måste för alla oavsett om den ska användas till personlig utveckling, ledarskap eller som framtida yrke.

Arijana Rekic

Kriminalvårdsinspektör, Borås

Jag har fått ett förändrat sätt att se på livet och att gå utbildningen är något av det bästa som jag har gjort. Den har en hög nivå och kvalitet.

Sükrü Kaplan

Teamleader, Kaplan Management AB, Örebro

Man får med sig verktyg för att kunna maxa sin personliga och professionella potential. Coachutbildningen är praktisk och man får jobba igenom allt tills det sitter, vilket gör att jag kommer att ha stor nytta av det jag har lärt mig.

Gunilla Jalbin

VD, Grounded Brand Management, Göteborg

Jag har fått en fantastisk utveckling både som person och chef. Utbildningen har ett proffsigt upplägg, är inspirerande och har kunniga lärare och mentorer.

Evalena Lundqvist

Sales Manager Conference & Event, Svenska Mässan Gothia Towers, Göteborg

En utbildning i världsklass med proffsiga tränare och verktyg. Den gör skillnad på riktigt i en miljö som är genuin och varm.

Anna Sandborn

Ledarskapscoach, Jönköpings kommun, Jönköping

Det är en väl upplagd utbildning som ger maximal inlärning genom att teori och praktik blandas i en bra mix. Så kul!

Lillemor Thorsén

Ledarutvecklare, Egen firma, Segeltorp

Den ettåriga coachutbildningen är en inre resa som utvecklar dig som person och som ger dig verktyg att utveckla andra att uppnå sitt högsta potential.

Lone Carlbom

Organisationskonsult/Coach, Atrevi, Uppsala

Upplägget av utbildningen är väldigt genomtänkt, proffsigt och i ständig utveckling.

Annika Gemfors

Diplomerad Professionell Coach, Borås

Det är det bästa beslut som jag har tagit angående en utbildning. Jag är mycket nöjd.

Edda Björk Pétursdóttir

Professionell coach/sociolog/yoga vidra instruktör

Jag rekommenderar utbildningen varmt till alla även om man inte vill jobba som coach. Den är lärorik för livet. Om du ska gå en coachutbildning så är det denna du ska gå.

Emelie Sundborn

Professionell coach/civilingenjör, Sundborn Consulting, Kullavik

Gothia Akademi är proffsig rakt igenom! Du får valuta för all tid du lägger ner och den är värd varje krona.

Petra Ahlcrona Franklin

Egen företagare, Ahlcrona Design AB, Trollhättan

En alldeles underbar utbildning där man gör en fantastisk resa som alla borde få en chans att uppleva.

Anette Vancas Moberg

Förtroende vald Unionen/Volvo AB, Volvo AB, Göteborg

Coachutbildningen är innehållsrik, praktisk och kraftfull.

Nina Kiani Janson

Chef, Plan & bygg, Länsstyrelsen, Västa Götalands län

Jag trodde att jag enbart skulle lära mig katalyserande coachning och jag har lärt mig det samtidigt som jag har fått en helt ny, positiv och utvecklande syn på livet. Nu är allt möjligt!

Malin Bondesson

Butikschef, Göteborg

Lärorik utbildning där man växer som person och i sitt yrkesliv. Det har varit proffsigt, tydligt, spännande och utmanande.

Magnus Olsson

Coach/ishockeytränare, Blue Crease Goaltending, Göteborg

En mycket bra utbildning som har djup och som kommer att utveckla dig som person.

Roger Pettersson

Officer, Försvarsmakten, Motala/Gotland

Utbildningen har gett mig insikter, glädje och kontroll över mig själv och mitt liv. Det har varit fantastiskt och lärorikt.

Karolina Bäck

Diplomerad professionell coach, Göteborg

Coachutbildningen är ett måste för själen. Det är något som du behöver gå igenom om du vill ha personlig utveckling, ett nytt företag och om du vill bli ledare eller förändra världen.

Abdiqani Abdi

Verksamhetsutvecklare, NBV Sydost, Växjö

Kompetensen hos utbildarna, deras personligheter och den professionella atmosfären är de främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi. En mycket, mycket bra utbildning som överträffade mina högt ställda förväntningar.

Patrik Ekstrand

Coach, Antenn, Göteborg

Det är mycket lärorikt och gott att vara tillsammans med likasinnade. En riktig bra utbildning om du vill lära dig ett nytt kraftfullt språk.

Hans Åkersten

Coach och säljare, Göteborg

Det är en av de mest givande och roligaste utbildningar som jag har gjort och som är professionell rakt igenom.

Katarina Nilsson-Moe

Ägare, Nilsson Moe Konsult AB, Kungsbacka

Vill man gå en utbildning av högsta rang finns inga andra val än Gothia Akademi. Jag får ut mer av samtal med människor runt omkring mig och har blivit en bättre lyssnare. Dessutom ser jag att människor växer och utvecklas genom det coachande förhållningssättet.

Beatrice Rurling

Master Expert Group Financial Crime Prevention, Nordea, Stockholm

Utbildningen är värd både tid och pengar och ger dig möjligheter och även en ny kompetens. Den är fantastisk, proffsig och inget du vill vara utan.

Cassandra Köbbel

Ingenjör, Göteborg

Proffsigt från första kontakt! Genomtänkt, strukturerat, genuint och hjärtligt. En utbildning som stärker inifrån och ut! Jag har fått en helt ny syn på min egen potential.

Marie Brehag von Haugwitz

Projektledare, IDC West Sweden, Skövde

Helt fantastiskt att ha fått ta del av ”Gothiabubblan”. Jag är tacksam och glad över att ha fått en inre trygghet och en medvetenhet om det kraftfulla i att ställa öppna frågor.

Ulrika Persson

Verksamhetschef, Capio Närsjukvård, Halmstad

Otroligt lärorik utbildning där man lär sig allt som behövs för att bli en riktigt riktigt bra professionell coach.

Maria Öjerskog Borrling

Diplomerad Professionell Coach och ledarstöd, Maria-Coach-ledarstöd, Vallda

Jag gjorde en djupgående research innan jag sökte och alla punkter infriades. Det är en gedigen utbildning i världsklass med ovärderliga verktyg, insikter och kunskap, som ger möjlighet att vara verksam i Sverige och internationellt.

Monica Risenius

Diplomerad Professionell Coach, Risenius Consulting, Göteborg, Kiruna

Två utbildningar till priset av en, en utbildning till coach och en utbildning om dig själv. Utbildningen håller högsta klass, från antagningsintervjun till slutexaminationen.

Gabriella Hildebrand

Egen företagare, Coach, Halmstad

Finns ingen vassare utbildning i Sverige, så bra är Gothia Akademi. Du får med dig en tydlig struktur, har fantastiska lärare och får vara i en otroligt vacker miljö.

Mia Axelsson

Coach, Organisationsutvecklare, SRAT, Stockholm

Utbildningen är en riktig bra investering i både mig själv som person och för min arbetsgivare. Jag har fått med mig spetskompetens i en bred och djup kontext, många personliga insikter och kraftfulla verktyg.

Teodor Ydrestål

Organisationskonsult, Coach, Egen företagare, Göteborg

Det är en hög nivå och standard på det som lärs ut. Allt är väl grundat och lärs ut på ett otroligt varmt och ödmjukt sätt av kompetenta utbildare. Utbildningen är magisk där du får värdefulla insikter, kunskap och erfarenheter.

Linnéa Jansson Berglund

Diplomerad professionell coach, Consalus coachning, Stockholm

Professionell utbildning som håller hög nivå. Du får en spännande resa med många olika hållplatser.

Hanne Gustafsson

Utbildningsledare

Mycket givande utbildning både på ett professionellt och på ett personligt plan. Du får ett annat sätt att tänka och verktyg för att hjälpa andra och dig själv. Jag har fått ett härligt kontaktnät och en personlig utveckling.

Evalotta Eriksson

Hög kvalitet på utbildningen med fokus på detaljer som gör skillnad. Den är oerhört lärorik och du får ett nytt sätt att se och förhålla dig till livet.

Magdalena Lundeén

Egen företagare, Magdalena Lundeén AB, Göteborg

Den ettåriga coachutbildningen är en utvecklingsresa som ger insikter och intresse att hjälpa andra.

Johan Svensson

Professionell coach och verksamhetsutvecklare, IDC West Sweden, Skövde

Coachutbildningen är en av de bästa och mest utmanande tiden i mitt liv. Jag har fått så otroligt mycket. Nya vänner, en karriärsinriktning som känns rätt och mycket egen personlig utveckling.

Jenny Sandros

Diplomerad Professionell coach, Göteborg

Gå utbildningen för din egen skull om du vill göra en resa. Den får 10 poäng av 10 möjliga. Den är seriös och alla är omtänksamma och måna om att vi ska ha det bra.

Elisabeth Carlsson

Sales/Marketing Nordic, KGH Customs Services, Strömstad

Gothia Akademi är bäst i Sverige, kanske bäst i hela världen. Om du vill utvecklas som människa och coach, träffa likasinnade människor och få ett nytt härligt nätverk så tveka inte att gå utbildningen.

John Markusson

Sjöfartsverkets Helikopterenhet, Göteborg

Coachutbildningen är ett sätt att hitta sig själv och att hitta sina egna svar på frågorna om vad som är viktigt på riktigt. Det är svårare än vad jag trodde, men bara i en positiv bemärkelse.

Tomas Rosenholm

Tomas Rosenholm, Göteborg

Utbildningen har gett mig en ny karriär, ett nytt sätt att se på livet och omgivningen, samt många nya vänner. Den är så mycket mer och bättre än vad som utlovats. Underpromising & overdelivering.

Göran Peterson

Kapten, Royal Caribbean International, Miami

Om du är nyfiken och motiverad att göra en stor utvecklingsresa såväl personligt som professionellt och vill bidra till andra människors utveckling, då ska du välja denna utbildning som har en häpnadsväckande genomtänkt pedagogik och som genomsyrar allt från kursmaterial och lokaler till mentorer och utbildningsövningar. Gothia Akademi är en av de få ackrediterade företagen av ICF och har en hög klass på utbildningen. Mentorerna har själva gått utbildningen, vilket inger förtroende.

Anneli Wallin

Rekryteringskonsult/Organisationskonsult, Experis/Manpowergroup AB, Örebro

Utbildningen är det bästa val som jag har gjort både utvecklingsmässigt och för min personliga del. Gothia Akademi är Nr.1

Liise Dahlqvist

Coach, Soul to Soul Communication, Göteborg, Ale

Professionell utbildning både teoretiskt och praktiskt. En härlig kombination av hjärna och hjärta med en varm och tillåtande miljö.

Birgitta Granquist

Partner, Pwc, Göteborg

En fantastisk utbildning som har öppnat nya dörrar och skapat många värdefulla kontakter. Du får ett ”nytt” synsätt på ledarskap och härliga möten med inspirerade kurskamrater och mentorer.

Camilla Nyrén

Norrköping

En intressant, rolig och lärorik tid i en fantastisk miljö med engagerade lärare. Jag har gjort en stor personlig resa.

Birgitta Frenzel

Diplomerad professionell coach, Vida coach & Konsult AB, Varberg

En proffsig coachutbildning som är lärande och som ger insikter och praktiska verktyg att använda i privata och professionella sammanhang.

Kenth Svensson

Konsult, Göteborg

Jag har fått ett nytt utvecklat sätt att se på världen. Utbildningen tar dig till en helt ny nivå.

Andreas Boquist

Coach, ledare, VD, Elma Group AB, Stenungsund

Helt underbart (vad är väl en bal på slottet:)).

Jessica Welin-Berger

Frisör, coach, Jessica W-B Frisör AB

En tydlig och strukturerad utbildning som verkligen ger konkreta verktyg för att bli en bra coach. Fantastiska lärare och mentorer och ett grymt nätverk med branschkollegor.

Helene Feldt

Professionell coach, Utvecklingsgruppen AB, Göteborg

Den bästa ”present” man kan ge sig själv. Utbildningen ger lärdomar och insikter både inåt och utåt. Man växer som människa och får ännu mer att ge. Extra plus att man får öva/testa övningarna själv så att man känner vad som händer hos klienten.

Anna Färnevik

Kundstrateg, förändringsledare, Västtrafik, Göteborg

Det är både personlig och professionell utveckling som verkligen gör skillnad. Jag har fått ett nytt perspektiv på arbetslivet och livet i övrigt.

Linda Sjöstrand

Delivery development expert, Volvo AB, Göteborg

Om du vill utveckla dig själv, människor runtomkring dig eller där du arbetar så får du med dig fantastiska verktyg som är direkt användbara. Du får en genomtänkt professionell utbildning som ligger i framkant och som utvecklar dig som person.

Kristina Eklund Nielsen

Strategisk kompetensutvecklingschef, Ragn-Sells AB, Sollentuna

Om du vill utvecklas som person privat eller i arbetslivet, så är detta kursen för dig. Jag har fått lära mig många verktyg och saker som jag kanske visste lite grann om, men jag visste inte hur jag egentligen ska göra.

Tia Randvini

Projektledare, Man Energy Solutions AB, Göteborg

En högkvalitativ utbildning som både utvecklar dig som person och som ger dig riktigt bra verktyg för att coacha.

Jennica Johansson Setterborg

Chef, socionom, Göteborgs stad, Göteborg

Oerhört professionell utbildning, med utbildare på högsta klass till ett fantastiskt pris. Det är en helt ny klass på mig som coach och en massa personlig utveckling som har gjort att jag är en bättre version av mig.

Mona Wassermann

Diplomerad professionell coach, regionchef BNI Västerbotten, Umeå

En fantastiskt bra utbildning som på ett mycket omfattande vis ger lärdomar och insikter samt konkreta kraftfulla verktyg.

Jim Wallenberg

Samordnare, Södra, Växjö

Det är den bästa utbildningen i landet och du får göra en resa mot att bli en bättre (med-) människa.

Ulf Zetterlund

Det är en genuin utbildning med alla dess redskap. Jag har fått en fantastisk upplevelse och ett minne för livet!

Magdalena Boström

Diplomerad professionell coach, Vänersborg

Coachutbildningen är en lärande resa om sig själv och om människor och hur man kan hjälpa sig själv och andra att se sitt värde, utveckla sig åt det håll man vill och förstå vad som är viktigt.

Maria Söderberg

Konsult inom IT, Raion AB, Göteborg

Det bästa med den ettåriga utbildningen är allt man får lära sig men framför allt alla fantastiska och genuint fina människor som man träffar. Det är en utbildning som får en att växa som människa.

Patrik Calén

Förändringsledare, rådgivare, Plåt & Ventföretagen, Kungälv

Det är en upplevelsebaserad utbildning där man lär sig verktyg för att skapa motivation och förändringsvilja. Jag har lärt mig mycket om mig själv och det har lett till fler medvetna val och tydligare riktning framåt.

Anette Thorén

Projektledare Hållbart resande, Trafikkontoret, Göteborg

En personlig resa som utvecklar mig själv samtidigt som jag får verktyg så att jag i min tur kan hjälpa andra individer att utvecklas, enskilt eller som grupp och göra nytta på riktigt.

Anna Lindström

Organisationsutvecklare, Diplomerad professionell coach, IUC Sjuhärad AB

Främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är nivån på utbildningen med så mycket värdeskapande innehåll. Det är Sveriges bästa utbildning med koppling till både ICF och INLPTA.

Anki Roth

Coach, egen företagare, Coaching by anki, Eskilstuna

Professionell och personlig utveckling i en mycket utvecklande miljö med hög standard och där ”only the sky is the limit”.

Karin Petermann

Xylem, Emmaboda

För dig som funderar på om Gothia Akademi är rätt för dig så vill jag uppmuntra dig till att ta steget. Så fort som du kliver in i slottet så är du i goda händer. Människor som bryr sig och vill se dig lyckas kommer att omge dig. Det är väldigt professionellt och samtidigt lättsamt och välkomnande. Lärarna lever det som de lär ut och är väldigt roliga också. Do it!

Apollo Chance Salim

Soul Power Coach, Joy Is Easy, Halmstad

Den här utbildningen är en fantastisk investering i egen utveckling. Den ger användbara verktyg både för coachningssituationer, ledarskap och privatlivet. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått.

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska Ministerrådet, Köpenhamn

HELT MAGISKT! Den här utbildningen har varit en fantastisk resa och gett många insikter. Allt i en miljö med mycket medmänsklighet och värme.

Helen Alfredsson

PhD i psykologi, coach/mentor/föreläsare, Livek AB, Göteborg

Att den här utbildningen är väl värd investeringen är solklart. Du får uppleva möten som går på djupet, som omtumlar och som inger hopp. Gothia Akademi håller hög kvalité och visar ett genuint och helhjärtat engagemang för varje enskild deltagare. Det är en fantastisk utbildning.

Sandra Olofsson

Innovationsrådgivare, Mittuniversitetet, Östersund

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega