Ansök till januaristarten och få 10 % boka-tidigt-rabatt!

Ansök här

Gothia Akademis

* Premium-paket (steg 1 & 2)

I Gothia Akademis Premiumpaket ingår både Katalyserande Coachning steg 1 och steg 2. Det här är ett verkligt Premium-paket, och det självklara valet för dig som vill ha en riktigt bra och riktigt prisvärd coach- och ledarskapsutbildning.

Varför är premium-paketet så populärt?

Det finns många skäl till att så många väljer just Gothia Akademis Premiumpaket – även när det kräver en lång resa:

1) När du väljer Gothia Akademis Premiumpaket så får du ta del av hela den utbildning som sedan 2003 har varit vår stolthet, som flera gånger fått 5,0 (av 5) i snittbetyg från tidigare grupper, och som har fått det som fram till 2023 var International Coaching Federations (ICF) finaste ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program). Och numer är en av två Svenska utbildningar som ICF-ackrediterats som ”Level 2”.

3) När du väljer Gothia Akademis Premiumpaket istället för bara steg-1-utbildningen i Katalyserande Coachning så får du ytterligare 9 fantastiska utbildningsdagar. För dig som inte tidigare gått en annan ICF-ackrediterad utbildning så är detta dessutom en förutsättning för att kunna certifieras som professionell coach av International Coaching Federation (ICF Professional Certified Coach (PCC)).

3) I Premium-paketet ingår en coachexamination utan extra kostnad.

4) Du får all den mentorcoachning du behöver för att kunna ansöka om att bli ICF-certifierad coach.

5) Du sparar 13 500 kr + moms jämfört med om du går Katalyserande Coachning steg 1 och steg 2 som två separata utbildningar och lägger till en coachexamination.

6) Du har den utbildning som krävs för att bli antagen till Sveriges enda ICF-ackrediterade utbildning som ackrediterats på det som från 2023 är den högsta nivån – ”Level 3”.

I en klass för sig

Vi vågar påstå att det inte finns någon annan coachutbildning i Sverige som ens är i närheten av jämförbar med Gothia Akademis Premiumpaket när det gäller förhållandet mellan pris, nöjda kursdeltagare och värdet på utbildningsintygen. Det är visserligen en utbildning som kostar mer än de kortaste och billigaste coach- och ledarskapsutbildningarna – men den är samtidigt extremt prisvärd om du tittar på vad du får för pengarna.

 

Kursdatum

Välj själv vilket steg 1 och vilket steg 2 du vill ska ingå i ditt Premiumpaket. Kursdatumen hittar du på respektive sida för Katalyserande Coachning® (steg 1) och Katalyserande Coachning® (steg 2).  Observera att sista dagen på steg 1 måste ligga innan första dagen på steg 2.

Katalyserande Coachning® (steg 1)

Katalyserande Coachning® (steg 2)

Tillval: Förändringsledarutbildning

Du kan välja att bygga på Premium-paketet med vår Förändringsledarutbildning (inriktning på coachning och praktisk psykologi). Utbildningen är ackrediterad av ICF. Tillsammans med Premium-paketet gör den att Gothia Akademi självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach). Det är Gothia Akademi också ensamma i Sverige om att kunna erbjuda. Förändringsledarutbildningen är en terminslång påbyggnadsutbildning. Investeringen för detta tillval är 47 000 kr + moms.

 

 

Det praktiska

Du tar dig enkelt till Gothia Akademi med flyg, tåg, buss eller bil. Trots Gothia Akademis idylliska läge så är det bara några minuter till motorväg, spårvagn och flygbussar. Du som går utbildning hos oss och tar dig hit i bil parkerar kostnadsfritt utanför Gothia Akademi. Precis som det finns rese-sätt till Göteborg i alla prisklasser så finns det boende på gångavstånd från Gothia Akademi i alla prisklasser. Allt från lyxiga hotell (till och med ett femstjärnigt) till mysiga och prisvärda vandrarhem. Vi hjälper gärna till med tips på boende i närheten om du är en av dem som reser. Lunchrestauranger finns i närheten och det går bra att ta med egen mat och äta lunch på Gothia Akademi om man vill det.

Ansökan och antagning

Vi tar emot ansökningar löpande så länge vi har platser kvar till utbildningen. När du har ansökt så bokar vi en antagningsintervju som oftast görs per telefon. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in en ansökan.

 

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar