Gedigen verktygslåda & mycket praktisk träning

Ansök här

Gothia Akademis

* Premium-paket (steg 1 & 2)

I Gothia Akademis Premiumpaket ingår utbildningen "Diplomerad Coach" (steg 1) och utbildningen "Professionell Coach" (steg 2). Det här är ett verkligt premium-paket, och det självklara valet för dig som vill ha en riktigt bra och riktigt prisvärd coachutbildning.

Varför är premium-paketet så populärt?

Det finns många skäl till att så många väljer just Gothia Akademis Premiumpaket – även om det innebär att de får resa mycket långt.

1) När du väljer Gothia Akademis Premiumpaket så får du ta del av hela den utbildning som sedan 2003 har varit vår stolthet, som flera gånger fått 5,0 (av 5) i snittbetyg från tidigare grupper, och som har fått International Coach Federations (ICF) finaste ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).

2) Du sparar 10 000 kr + moms jämfört med om du går “Diplomerad Coach” och “Professionell Coach” som två separata utbildningar.

3) I denna utbildning ingår också möjligheten att välja till att certifieras som INLPTA Business Communication Practitioner. Det är ett frivilligt tillval som kostar 5 000 kr + moms. En sådan certifiering kräver normalt en investering på 35 000 – 50 000 kr + moms, så denna tillvalsmöjlighet är ytterligare en faktor som gör Gothia Akademi till något alldeles extra.

4) När du väljer Gothia Akademis Premiumpaket istället för Gothia Akademis “Diplomerad Coach” så får du ytterligare 8 fantastiska utbildningsdagar. För dig som inte tidigare gått en annan ICF-ackrediterad utbildning så är detta dessutom en förutsättning för att kunna certifieras som professionell coach av International Coach Federation (ICF Professional Certified Coach (PCC)).

I en klass för sig

Vi vågar påstå att det inte finns någon annan coachutbildning i Sverige som ens är i närheten av jämförbar med Gothia Akademis Premiumpaket när det gäller förhållandet mellan pris, nöjda kursdeltagare och värdet på utbildningsintygen. Det är visserligen en utbildning som kostar mycket mer än de kortaste och billigaste coachutbildningarna – men den är samtidigt extremt prisvärd om du tittar på vad du får för pengarna.

actp_web

 

Utbildningsbroschyr Premiumpaket

Skriv ut utbildningsbroschyr om Premiumpaketet.

Tipsa en vän:

Tillval 1: INLPTA Business Communication certifierinG

Du kan välja att komplettera premium-paketet med en extra utbildningsdag som gör att du kan få en internationell certifiering som “INLPTA Business Communication Practitioner”. INLPTA är världens största branschorganisation för utbildare inom området. Denna dag ligger normalt på onsdag – dagen innan de två sista utbildningsdagarna. Gothia Akademi är ensamma i Sverige om att kunna erbjuda något liknande. Investeringen för detta tillval är 5 000 kr + moms. Möjligheten till en sådan certifiering kräver normalt en investering på 35 000 – 55 000 kr + moms. Det här tillvalet är ytterligare en anledning till att deltagare är beredda att resa från hela Sverige för att gå sin utbildning hos just Gothia Akademi. Det går bra att bestämma sig för detta tillval under utbildningens gång. Alla som är antagna till Gothia Akademis premiumpaket och vill vara med på denna extra dag har platsgaranti.

Tillval 2: Förändringsledarutbildning

Du kan välja att bygga på premium-paketet med vår förändringsledarutbildning (inriktning på coachning och praktisk psykologi). Utbildningen är ackrediterad av ICF. Tillsammans med premium-paketet gör den att Gothia Akademi självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach). Det är Gothia Akademi också ensamma i Sverige om att kunna erbjuda. Förändringsledarutbildningen går över en termin (varje hösttermin), omfattar 9 utbildningsdagar och investeringen för detta tillval är 30 000 kr + moms.

Det praktiska

Du tar dig enkelt till Gothia Akademi med flyg, tåg, buss eller bil. Trots Gothia Akademis idylliska läge så är det bara några minuter till motorväg, spårvagn och flygbussar. Du som går utbildning hos oss och tar dig hit i bil parkerar kostnadsfritt utanför Gothia Akademi. Precis som det finns rese-sätt till Göteborg i alla prisklasser så finns det boende på gångavstånd från Gothia Akademi i alla prisklasser. Allt från lyxiga hotell (till och med ett femstjärnigt) till mysiga och prisvärda vandrarhem. Vi hjälper gärna till med tips på boende i närheten om du är en av dem som reser. Lunchrestauranger finns i närheten och det går bra att ta med egen mat och äta lunch på Gothia Akademi om man vill det.

Ansökan och antagning

Vi tar emot ansökningar löpande så länge vi har platser kvar till utbildningen. När du har ansökt så bokar vi en antagningsintervju som oftast görs per telefon. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in en ansökan.

 

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega