För GA-alumner

På den här sidan har vi sammanställt vilka möjligheter det finns för dig som gått GA:s olika utbildningssteg.

 

Steg-1-alumner

Den årliga fortbildningsdagen (kostnadsfritt)

Nästa fortbildningsdag (2024) är planerad till torsdag 19 september. För de som gått steg 3 (Förändringsledarutbildningen eller motsvarande) är det även fortbildningsdag fredag 20 september. Formell inbjudan till fortbildningsdagen kommer framåt sommaren, men det är klokt att markera datumet i din kalender redan nu.

 

Frukostföreläsning (kostnadsfritt)

Då och då arrangerar vi frukostseminarier på GA i Göteborg. Frukost 07.30. Seminarium 08.15 – 09.15. Nästa är ännu ej planerad. Håll utkik här och i mailboxen efter nytt datum.

 

Lunchföreläsning online (kostnadsfritt)

De som bor långt från Göteborg och därför har svårt att delta i det fysiska frukostseminariet kan istället delta i ett lunchseminarium online. Nästa är ännu ej planerad. Håll utkik här och i mailboxen efter nytt datum.

 

Assistera steg 1 (kostnadsfritt)

Kontakta suzanna.jaksic(a)ga.se om du vill ha mer information om att assistera, eller sätta upp dig på intresselistan.

 

Ärevarv steg 1 (9.000 kr + moms)

Det här är alternativet för dig som vill gå steg-1-utbildningen igen. ”Ärevarvet” innebär helt enkelt att du går samma utbildning igen, men till kraftigt reducerat pris. Du får en ny bok och är med på samma villkor som alla andra kursdeltagare. Det finns bara en ”ärevarvsplats” i varje grupp och den är i första hand till för dig som gick utbildningen för mer än 5 år sedan. Kontakta petra.cederhed(a)ga.se, 031-917 50 90 för frågor om ärevarvet, eller för att ansöka.

 

Steg 2 (37.000 kr + moms)

10% rabatt för ansökan minst 5 månader innan kursstart. 5% rabatt för ansökan minst 3 månader innan kursstart. Ansök här.

 

Master-paket (74.000 kr + moms)

I detta paket ingår steg-2-utbildningen, steg-3-utbildningen (Förändringsledarutbildningen) och en individuell coachexamination. Observera att du behöver ha minst 50 timmars erfarenhet av coachning för att bli antagen till steg-3-utbildningen (i det här fallet kan du räkna all coachning, även samtal då du använt den coachning du lärt dig på GA för att coacha personal som har dig som chef). 10% rabatt för ansökan minst 5 månader innan kursstart. 5% rabatt för ansökan minst 3 månader innan kursstart.

Kontakta petra.cederhed(a)ga.se, 031-917 50 90 för frågor om master-paketet, eller för att ansöka.

 

 

Steg-2-alumner

Steg-2-utbildningen har haft lite olika namn sedan 2002. Så länge du har gått minst 1 termin på GA (16 utbildningsdagar eller mer) så räknas du som ”steg-2-alumn”. Kontakta henrik.cederhed(a)ga.se om du är osäker. Steg-2-alumner kan ta del av allt som gäller steg-1-alumner, och dessutom:

 

Steg-3-intro (kostnadsfritt)

Fredag 6 september kl 11.30-12.15 kan du som är intresserad av GA:s steg-3-utbildning (Förändringsledarutbildningen) få en kostnadsfri introduktion online. Din anmälan gör du här (senast 2 september). Om du inte har möjlighet att vara med då så kan du alltid boka en frågestund med Petra, så tar ni det via telefon eller videosamtal när det passar. Boka din frågestund här.

 

Assistera steg 2 (kostnadsfritt)

Kontakta suzanna.jaksic(a)ga.se om du vill ha mer information om att assistera, eller sätta upp dig på intresselistan.

 

Ärevarv steg 2 (9.000 kr + moms)

Se info för ärevarv steg 1. Du gör den skriftliga kunskapsdemonstrationen om du vill. Den individuella coachexaminationen ingår inte i ärevarvet.

 

Rep-helg (5.000 kr + moms)

Under två dagar (lördag-söndag kl 10.00-16.00, lunch 12.30-13.30) får du repetera det allra viktigaste från GA:s steg-1- och steg-2-utbildning. Du tar med dig dina egna kursböcker. Nästa tillfälle är 16-17 november 2024. Ingen antagningsintervju. Anmälan senast 21 oktober till suzanna.jaksic(ga).se

 

Steg 3 – Förändringsledarutbildningen (47.000 kr + moms)

10% rabatt för ansökan minst 5 månader innan kursstart. 5% rabatt för ansökan minst 3 månader innan kursstart. Ansök här.

 

 

Steg-3-alumner

GA:s steg-3-utbildning har haft olika namn genom åren. Alla som gått mer än 1 års utbildning på GA räknas normalt som steg-3-alumner. Om du är osäker, kontakta henrik.cederhed(a)ga.se. Steg-3-alumner kan ta del av allt som gäller steg-1- och steg-2-alumner, och dessutom:

 

Den årliga fortbildningsdagen för steg-3-alumner (kostnadsfritt)

Nästa fortbildningsdag (2024) för steg-3-alumner är planerad till fredag 20 september. Formell inbjudan till fortbildningsdagen kommer framåt sommaren, men det är klokt att markera datumet i din kalender redan nu. Observera att den årliga fortbildningsdagen som är öppen för alla GA-alumner ligger dagen innan.

 

MCC-stöd (kostnadsfritt)

När du har 2500 timmars erfarenhet och det är dags att påbörja processen för att ansöka om certifiering som ICF Master Certified Coach (MCC) så kontakta henrik.cederhed(a)ga.se så får du de bästa tips som han kan ge i egenskap av att ha gjort MCC-bedömningar åt ICF sedan 2018.

 

Komplettering inför ICF-certifiering som teamcoach (pris oklart, gissningsvis runt 10.000 kr + moms)

Du som under de senaste fem åren har coachat minst fem team, är steg-3-alumn och vill certifiera dig som teamcoach sätter upp dig på intresselistan genom att maila henrik.cederhed(a)ga.se.

 

Ärevarv steg 3 (12.000 kr + moms)

Se info för ärevarv steg 1. Du gör de skriftliga kunskapsdemonstrationerna om du vill.

 

Uppdatera dina kontaktuppgifter i GA:s alumniregister

Säkerställ att du får inbjudningar som du vill ha genom att se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade.

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar