REFERENSER

Förändringsledare (steg 3)

Här hittar du referenser från de som gått förändringsledarutbildningen sedan den startade 2015.

Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under ”Om oss”/”Kvalitetssäkring”.

Mycket bra. Det bästa är djupet, insikterna och att komma på banan igen. De främsta anledningarna till att gå utbildningen är engagemanget, Gothia Akademi, nätverket och kompetensen.

Lars Cronehag

Mental Optimering, Cronehag Coaching / Konsultchef WE Consulting, Göteborg

Fantastisk - något som alla borde gå! Det som skiljer sig från grundutbildningen är att jag har fått mer frihet att experimentera med det jag lärt mig. Jag har fått fler insikter i hur jag kan använda mina byggstenar. Utbildningen knyter ihop säcken på ett bra sätt. Den främsta anledningen till att gå Förändringsledarutbildningen är att man får lära sig att hantverka och lära sig förstå och använda modellering.

Emma Johansson

Arbetsledare/beteendevetare, Karlskoga kommun, Karlskoga

Jag har utvecklat mig själv och mitt ledarskap. Det bästa med utbildningen var de verktyg vi fick, självständighet och säkerhet samt att träffa fler människor som har samma intresse.

Christina Nüske

Process leader, IKEA Food Services AB, Malmö

Det är nu bitarna landar och frihetskänslan i coachningen infinner sig. Jag har fått en mycket bredare grund att stå på , frihet och självförtroende.

Madeleine Fiedler Andrén

HR Manager (vik), Bluetest, Göteborg

Den självklara fortsättningen. Gruppen blir oerhört sammansvetsad och individerna i den hjälper varandra till utveckling och framgång. Det bästa med förändringsledarutbildningen är att jag inte är mitt beteende. Jag har kraft och har fått verktyg att korrigera oönskade beteenden och för att utveckla de andra. Nu ska jag lära andra detta.

Marie Louise Alderlid

Rekryteringskonsult, Bohmans Nätverk, Malmö

Det bästa med utbildningen är känslan av trygghet och inspiration som kommit från att vi tidigare hade ritningar för att bygga hus och nu kan vi rita och bygga själva efter behov. Under utbildningen får du gå från lärling eller vanlig byggare till att bli byggherre/landskapsarkitekt.

Thomas Borg

coach/organisationskonsult, Arbetslivsresurs, (Kalmar län) Vimmerby

Jag har fått nya verktyg och ett mycket större spelrum som coach. Utbildningen är värdefull och givande. Du får ut vad du satsar.

Jonatan Andersson

Produktchef/strateg, Ragn- Sells, Göteborg

Jag började denna utbildning ca två år efter att jag var klar med grundutbildningen. Några saker behövde jag repetera men det var egentligen inget problem med det. Det har varit en utvecklande och givande utbildning i en härlig liten grupp. Väldigt bra upplägg och mycket användbart material.

Linda-Marie Haglund

Konsulent i Nets, Nets, Oslo, Norge

Förändringsledarutbildningen är praktisk, spännande och fördjupande. Toppenbra som vanligt Gothia Akademi.

Nikola Tramontana

ICF Professional Certified Coach (PCC), Form träning & hälsa AB, Uppsala

Jag började utbildningen direkt efter den första terminen på grundutbildningen och det har varit toppen att få allt i ett svep. Utbildningen har både fördjupat och breddat min kunskap. Tack för allt! Det har varit magiskt!

Johannes Nygren

Föreståndare på HVB för ensamkommande barn, Livsanda Care AB, Göteborg

För mig passade det toppen tidsmässigt att börja utbildningen direkt efter första terminen på grundutbildningen. Den här utbildningen gör att det händer saker på djupet, både vad gäller verktyg och egen utveckling. Vi har gått från att använda mallar till att designa själva. Stort tack. Ni är grymma.

Louise Abild

Affärsutvecklare, coach, mentor, LouiseAbild.se, Göteborg - Palma

Det var 4-5 år sedan jag gick grundutbildningen och nu var jag redo att ta nästa steg. Den här utbildningen har gett en underbar fördjupning och satt grunden i ryggraden. Så bra!

Lina Molander

ICF Professional Certified Coach (PCC), Certified INLPTA Master Practitioner, egen frilans, Falun

Det här är en lärorik, kul och utvecklande utbildning i en mindre och ännu mer motiverad grupp. För mig var det ett år mellan grundutbildningen och denna utbildning. Det fungerade utmärkt.

Peter Henriksson

Civilingenjör, Syntell AB, Stockholm

Det här utbildningen är en utvecklande fördjupning. Jag tyckte det bästa var MCC-coachningskunskapen samt dagarna om värderingar och föreställningar.

Katarina Callaghan

Professionall ledarskapscoach och mentor, Battle, Storbrittanien

Denna utbildning ger en fördjupning i förändringsprocesser för individer, grupper och organisationer. För mig var det perfekt att påbörja den direkt efter den första terminen på grundutbildningen. Förutom värderingsdagen och modelleringarna så tyckte jag att balansen i helheten var det bästa. Fantastiskt bra!

Birgitta Andrén Åkerblom

Executive between assignments, Göteborg

Outstanding. Du blir mer fri och får en betydligt högre nivå på din utbildning. Den främsta anledningen till att gå förändringsledarutbildningen är att du går från kunskap till kompetens.

Nils Lif

Konsult ledarskapsutveckling, Wressel Consulting /Försvarsmakten, Vänersborg/Sverige

En personlig resa som förklarar ”världen” och som gör skillnad på mig som coach och som individ. Innebörden av coachning vidgas.

Ebba Vallgårda

Coach, Förändringsledare, You Make Sense, Stockholm/Göteborg

A+. Gå utbildningen om du vill skapa förändring på riktigt. Du får verktyg för livet både professionellt och privat. Teori och praktik blandas i en härlig coctail.

Dennis Larsson

CEO – Business Transformation Coach, MOSO, Stockholm

Utmanande & utvecklande utbildning som verkligen går på djupet och lämnar ingen oberörd. Den ger goda kunskaper inom förändringsledning i grupper och organisationer. Jag har lärt känna ännu fler fantastiska och kunniga personer.

Ida Hultberg

Stockholm

Säcken fylls och sluts och min egen resa får fart. Materialet är uppdaterat och aktuellt och kunskaperna som jag får är direkt applicerbara i min yrkesverksamhet. En fantastisk utbildning, genomförd av utbildare med högsta kompetens inom området.

Tina Kristina Rosén

Senior Konsult, Wenell Management AB, Göteborg

Genom att gå utbildningen får man en äkta och utvecklande fördjupning i förändringsprocessen.

Birgitta Granquist

Partner, PwC, Göteborg

Det är en hög kvalité på lärare och material. Jag har fått trygghet i mig själv att hitta min egen väg.

Samka Nyberg

Gruppchef, Beteendeutvecklare, Arbetslivsresurs, Linköping

Du får en chans att vässa dig själv och du möter fantastiska människor under din utbildning. Jag har fått mer fokus, skärpa och djup.

Hannah Larsson

Coach & Trainer, Handelshögskolan, GU, Göteborg

Förändringar är konstanta som sker hela tiden och den här utbildningen ger förutsättningar för att klara det. Jag har fått mycket bra verktyg och modeller att arbeta efter.

Ellinor Ivarsdotter

Clas Ohlson AB, Insjön

Jag har fått fler verktyg till min verktygslåda genom att gå utbildningen. Den finslipar och ser till grupperspektivet genom att gå ner till individen.

Maria Turnbull

Företagsrådgivare, CM Business Flow AB, Göteborg

Förändringsledarutbildningen har gett mig ett annat djup i coachningen och ännu mer personlig utveckling. Jag har blivit mer mogen i min coachning. Att gå utbildningen är det bästa jag har gjort.

Rickard Fredriksson

Jobbcoach, arbetsmiljöutbildare, 7H-Omställning, Borås

Utbildningen tar dig till ”nästa nivå” i coachningen och din egen utveckling. Den ger fler möjligheter till dig själv att leda en förändring i grupper och på individnivå. Du får ett fokus på att se helheten och vad coachning egentligen handlar om för dig som coach.

Sükrü Kaplan

Teamleader, Epiroc, Egen företagare, Örebro

Det är på den här utbildningen som allt faller på plats och det går från klarhet till klarhet. Jag har fått ännu mer kraft under vingarna och den främsta anledningen till att gå utbildningen är modelleringen.

Ulrica Kollberg

Konsult, CEO, Ulrica Kollberg – Individ & organisationsutveckling, Göteborg

Utbildningen fokuserar mer på helhet, närvaro och fler aspekter av att vara människa. Att koppla på ICF kärnkompetenser blir ett bra komplement till NLP.

Sebastian Wendéus

Förvärvs- och etableringsansvarig, Consid AB, Stockholm

Förändringsledarutbildningen går mer på djupet och mentorscoachningarna är viktiga. Jag har fått fördjupning och mer självförtroende att jag kan.

Hanne Gustafsson

Utbildningsledare och VD för Hanne G, Götene

Att börja på Gothia Akademi och på Förändringsledarutbildningen var det bästa beslut som jag har gjort för min egen utveckling. Jag har fått djupet i min förståelse för den coachande processen. Education for life.

Zdravko Vrabac

Teamleader, Volvo Cars, Kristianstad

Mycket bra utbildning med många insikter och med betydligt större djup, detta skapar trygghet och kompetens. Jag har fått självinsikt och självförtroende till att jag kan förändra och hjälpa människor.

Roger Pettersson

Officer, Försvarsmakten, Gotland Visby

Utbildningen förklarar vad en förändringsresa innebär på riktigt. Vi får en fördjupning inom mycket som vi har lärt oss tidigare och polletten trillar ner. Det är spännande övningar och stora insikter.

Inger Rydén

Verksamhetsutvecklare, IDC West Sweden AB, Skövde

Den känsla som jag lämnar utbildningen med är en känsla av att redan vara på väg. Jag har fått fantastiska kurskamrater, oerhörd trygghet och inre acceptans.

Sanna Wiker

Förändringsledare, MSc Medicin, Egen företagare, Nyköping

En i varje del genomtänkt och optimerad utbildning med stort utrymme för individuell utveckling. Top notch!

Gunilla Torstensson

Organisationsutvecklare, RESULTS by VALUES, Fjällbacka

Utbildningen har gett mig förklaring och bekräftelse på att verktygen på grundutbildningen är en bas som kan användas i ”alla” sammanhang.

Johan Svensson

Verksamhetsutvecklare, IDC West Sweden AB, Skövde

Grymt bra upplägg på utbildningen. Jag har gjort en inre resa och fått möjligheten att leva ett liv jag vill och att vara den jag är och kunskapen att göra skillnad för andra på alla sätt.

Karolina Bäck

Jag har fått en trygghet att träna och utmana mig själv att arbeta i grupper med förändring.

Gerd Bredberg

HR Manager, ICA Banken/ICA Försäkring, Varberg

Du får en fördjupad kunskap, nya verktyg och fortsatt bubbla. Utbildningen förbereder dig för att flyga.

John Markusson

När du vill ta nästa steg ska du gå Förändringsledarutbildningen. Du får fortsätta resan även på djupet och får kläder för olika väder.

Jan Hedman

Mental tränare, PCC Coach, NXTjobb, Borlänge

Utbildningen fördjupar och utvecklar redan ”lärda” kunskaper. Verktygen och kunskaperna har gett mig nya användningsområden och det har byggts broar mellan kunskaper och verktyg.

Merlina Poljak Käll

Managementkonsult, MM Fokus, Skövde

Jag har fått verktyg och mod att ta mig an förändringsuppdrag. Utbildningen går på djupet hur grupper fungerar och vad jag kan göra för att nå olika mål.

Peter Hölje

Kommunikatör, Kungsbacka

En berikande, utvecklande och förtydligande utbildning där du får ett bättre helhetsperspektiv och kommer till en professionell nivå.

Lars Lagerstedt

VD, Lagerstedt utveckling AB, Stockholm/Göteborg

Jag ser det som att utbildningen är en påbyggnad och tycker att den är en naturlig förlängning. De främsta anledningarna till att gå utbildningen är att man får med sig grupperspektivet i en större utsträckning och man fördjupar sin coachträning.

Emelie Sundborn

Professionell Coach, Civilingenjör, Sundborn Coachning, Göteborg

Det bästa med utbildningen har varit bredden och djupet. Den har varit väldigt utvecklande och givande. Ett stort tack!

Anders Hjort

JAS-pilot, försvarsmakten, Vänersborg

Den här utbildningen är för den som verkligen vill vässa sin kunskap med djup, skärpa och självklarhet. Jag har har fått möjlighet att skapa min egen stil. Utbytet med de andra i gruppen har varit fantastiskt. Varmt tack för fina utbildningar!

Maria Norén

Coach, konsult och utbildare, Ydimer Management AB, Luleå

Förändringsledarutbildningen är nödvändig för att möta företags behov av förändring. Utbildningen är fantastisk och jag har fått personlig utveckling som jag kan använda både på jobbet och privat.

Michael Jönsson

Arbetsledare, Loomis Sverige AB, Göteborg

I arbetslivet handlar det mer och mer om att jobba som team. Fokus ligger på att team ska driva förändringar i t.ex. verksamheter och då är det guld värt att ha den kompetensen.

Anette Vancas Moberg

Fackligt ombud, Volvo AB, Göteborg

Det bästa är att jag har fått möjligheten att utbyta kunskap med så många duktiga och professionella personer. Det har varit otroligt givande och jag tar också med mig Systemtänkande, Förändringsnivåerna, föreställningar och värderingar.

Anders Noaksson

Coach, Förändringsledare, Egen Företagare, Göteborg

Förändringsledarutbildningen har givit mig djupare insikter om hur människor fungerar och vad som skall till för att hjälpa dem att komma dit de vill. För varje ny insikt och lärdom blir jag bättre som coach, ledare och medmänniska.

Evalena Lundqvist

Göteborg

Utvecklande, djupdykande och nätverkande utbildning, där jag har fått en syn/medvetenhet om vad jag ska tänka på i grupp.

Evalotta Holm

Seniorkonsult, B3 Consulting Dalarna AB, Borlänge

Det bästa med utbildningen är att få landa ännu mer i sin unicitet som coach och att fortsätta hänga i det underbara sammanhanget på slottet, i ett sammanhang med andra som också vill utvecklas och växa. Nätverket, sammanhanget och all kompetens som ryms inom kursen både från kurskollegor och lärare, tar din coaching till nästa nivå genom att utveckla din egen unika stil.
Utbildningen utökar din verktygslåda med fler metoder för både individ- och gruppcoaching.

Helene Feldt

Områdeschef, Göteborg

Det grottas i kärnkompetenserna, så att de inte bara blir något man vet vad det står, utan något man kan förstå, ta till sig och implementera i sin egen coaching. Jag uppskattade Dilts nivåer, en bredare och djupare förståelse för vad coaching och förändringsledning kan vara.
Utbildningen har gett mig professionella verktyg, modeller och teorier samt även en personlig vidareutveckling.

Jim Wallenberg

samordnare, coach, Södra, Kisa

Jag har fått ett nytt djup till de personliga insikterna, ödmjukhet mot mig själv och såklart nya verktyg till coachning av andra.

Kristin Lönnsjö

Handledare, Jobbcoach, Medborgarskolan, Tidaholm

Utbildningen har gett mig nya kunskaper och insikter i mitt yrkesutövande. Den har givit mig verktyg att ta mig an nya uppdrag med såväl ungdomar som företagsledningar.
Jag har blivit en mycket bättre och mera lyhörd coach som med trygghet väntar in min klient och tar oss till en högre nivå. JAG som coach på tidigare nivåer, känner att Förändringsledarutbildningen är det självklara steget vidare. Den utvecklar och gör mig till en bättre coach och förändringsledare.

Liise Dahlqvist

Coach, Förändringsledare, Karriärcoach, Coached by Liise, Lernia, Göteborg

Gillar GA formatet med bubblan, energin och positivitet samt den uttalade höga ambitionsnivån från både GA och deltagare. Om du vill lära dig coacha ”på riktigt” – att förstå kärnkompetenserna och kunna applicera dem som kunskap, ska du gå utbildningen. Jag har fått Trygghet – Frihet – Egen stil som Coach.

Lotta Stagne

Coaching & leadarship Development, Lotta Stagne AB, Malmö

Så mycket kunskap och utveckling i en underbar miljö. Man fördjupar sin coaching, blir trygg som coach och bygger ett nätverk av människor som också vill utvecklas.

Mona Wassermann

Professionell Coach, MW Coaching, Eget bolag, Vännäs, Umeå

Utbildningen fördjupar din befintliga coachkunskap och främjar personlig utveckling. Jag har fått fler verktyg och fler användningsområden på de verktyg som jag redan kunde. En säkerhet i att våga pröva och spänna bågen, grundstruktur som håller samt ett levande uppslagsverk i form av kurslitteratur och kunniga vänner.

Åsa Blide Larsson

Enhetschef och utvecklingsledare, Kungsbacka kommun, Åsa, Kungsbacka

Om man har lite erfarenhet av att coacha och leda grupper är det kanon för att skaffa mer mod att ge sig ut och börja jobba. Vi har ju redan så mycket med oss från steg 1 och 2 in i detta steg. Jag har fått bekräftelse på att jag kan och vet mycket om förändringsledning, nya modeller och verktyg att använda + massor av nya vänner.

Catrin Rappe

Förändringsledare, Move4Change AB, Egen företagare, Göteborg

Väldigt bra utbildning som du ska gå om du vill växa i din yrkesroll och som individ. Du lär dig mer och nytt och får testa modellerna i team samt blir utmanad att använda modeller i andra sammanhang än i one2one coaching. Den har gett mig trygghet i min roll som konsult och kraft att genomföra uppdrag med högre kvalitet än innan.

Gustav Allerth

Egen företagare, Göteborg

Förändringsledarutbildningen ger större frihet och tillit av att vi behärskar verktyg och processerna sen tidigare. Det är lite mer avslappnat men ändå hög nivå. Jag har fått egen utveckling och är säkrare i min roll som coach.

Lena Hultin

Coach, Management Konsult, Didup AB, Göteborg

Genomtänkt, praktisk och sammanhållen utbildning genomförd av ledare med så stor kunskap och fantastisk karisma. Utbildningen fokuserar mer på den professionella rollen och de verktyg och metoder som kan tillämpas för team såväl som individer. Den visar tydligt hur coachning kan användas praktiskt.

Joanna Widestrand

Senior verksamhetsutvecklare, Diplomerad Coach, Evermind coaching & Consulting AB, Mölndal

Förändringsledarutbildningen ger en grund att ta avstamp ifrån. Den går på djupet, ”tar bort reglerna”, skapar effektiv coachning och ger värdefullt team-perspektiv.

Olivia Nicolin

Förändringsledare, Certifierad Coach, Drut AB, Göteborg

Förändringsledningen gör utbildningen hel och ger en trygghet att gå ut och göra saker som jag inte visste att jag kunde. Det blir på riktigt, i varje steg, från skolbänk till att kunna förändra i kommunikation m.m.

Viktoria Hägg

HR chef, Coach-Förändringsledning, Interim Konsult, Halland

Givande utbildning på många olika sätt – utökad verktygslåda, egen utveckling och lärande, härliga kursdeltagare och utbyten. Jag har fått knyta ihop säcken med en känsla av större utrymme att vara kreativ och fler bra verktyg.

Jannica Walterson

Konsult (Ledar-och teamutveckling), More management, Göteborg

En matig utbildning som förbättrar mig som coach, ledare och människa. Den gör mig komplett.

Anki Roth

Agronomic doktor, Förändringsledare, Coaching by Anki, Eskilstuna

Väl sammansatt program av kunskap och praktiska övningar som samlat ger stor kompetens. Om grundutbildningen är att lära sig gå (en härlig känsla), så är FL att lära sig dansa, hoppa och landa tryggt.

Björn Lillieström

Ekonomichef, Miljöförvaltningen Göteborgs Stad, Göteborg

En underbar period av självutveckling som gör att jag blir bättre på att göra skillnad där ute. Utbildningen är lite lättsammare vad gäller ramar eftersom vi har vanan i ryggmärgen. Den är djupare, bredare, friare och bättre på riktigt.

Annette Palmqvist

Ledarskapscoach, Projektledare, VD, Tremaq Utveckling AB, Dals-Ed

Utbildningen är Top Notch och den har gett mig något värdefullt, vare sig jag använder det privat eller i arbetet. Jag har fått inspiration och verktyg för att bli en bättre människa och ledare.

Marcus Österberg

Affärsområdeschef, Epiroc Sweden AB, Göteborg

Förändringsledarutbildningen ger dig frihet till de givna ramarna och möjligheten att skapa ett eget uttryck och avtryck. Du får fördjupning, repetition och lär dig att omsätta verktyg i team-kontext.

Kristin Arby

Chef HR & Business Exellence, Stena Stål, Göteborg

Jag har blivit trygg i att jag kan det här och jag har fått verktyg som gör skillnad direkt och verktyg för team. Det bästa med utbildningen är att ramarna har öppnats och vi får flyga mer fritt.

Jenny Solinder

Service owner, Volvo Bussar, Göteborg

Utbildningen överträffar mina förväntningar och jag har fått mycket djupare kunskap och har blivit trygg i mig själv. Den har gett mig nya tankar om en friare coachning.

Anna Josephson

Certified change manager, Owner, Kubi Coaching, Stenungsund

En fördjupande och användbar utbildning som har gjort mig mer säker på mig själv och min kompetens.

Hanna Svanström

Utvecklingschef, VGR, Mölndal

Nu börjar vi bli mer självständiga att coacha på riktigt och går djupare. Jag utvecklas och får fler insikter och fler användbara verktyg.

Marie Jansson

Facklig förtroendevald, Volvo Cars, Göteborg

Fantastisk utbildning! Det blir inte bättre än så här. Det bästa är blandningen mellan Gothia Akademis coachningsgrund och traditionerna/vedertagna teorier kopplat till teamutveckling och FL.

Anna Lycke Börjesson

Mangementkonsult, Göteborg

Väldigt bra utbildning som är berörande ”på djupet”. Den tar dig till nästa nivå i din utveckling som coach och förändringsledare.

Sükrü Kaplan

Förändringsledare, Atea AB, Örebro

Förändringsledarutbildningen skiljer sig från grundutbildningen genom att det är mer deltagande som coach både praktiskt och känslomässigt (Vi-känslan) och att man lär sig skapa sina egna verktyg.

Elsy Hamrén Berggren

VD, Powerstudio Consulting, Göteborg

Utbildningen är friare, stärkande och allt sätter sig. Jag vågar förändringsleda och har fått en tryggare coaching.

Kristin Hallgard

Försäljningsansvarig, Garantell, Värnamo

En fantastisk utbildning i massor av dimensioner. Den är så genomarbetad och kvalitativ och gör att tidigare utbildningar blir ännu bättre.

Jessica Thorén

Ledarskap-, team- & organisationsutvecklare, Wise Consulting, Göteborg

Det är skärpa i verktygen som finns att tillgå och ödmjukhet i komplexiteten att arbeta med förändring både i individ och team. Frihet under ansvar och insikter om hur man skapar hållbar förändring. Man får fördjupa sig på ett sätt som lyfter coachingen.

Malin Helander

Förändringsledare, Helander Coaching, Mölndal

Grundutbildningen handlar om att lära sig vilka ramar vi ska jobba med. Under Förändringsledarutbildningen tar vi bort alla ramar och gränser uppåt, utåt och innåt.

Kristin Lönnsjö

Lönnsjö Coachning, Tidaholm

Det bästa med Förändringsledarutbildningen är att den ger inspiration till att lära mer och att djupdyka i vissa ting. Man vågar ta steget till att arbeta med grupper och team.

Victoria Berglund Öberg

Förändringsledare, coach, Effektiv utveckling, Göteborg, Borås

En riktigt, riktigt bra utbildning för oss som verkligen vill åstadkomma skillnad för våra klienter. Här handlar det om att i grunden vässa, tänka fritt och tänka större med grundutbildningens alla verktyg. Släpp alla begränsningar och lita till processen oavsett hur problemställningen ser ut.

Karin Hallhagen

Ledarskapskonsult, Hallhagen Ledarskap AB, Helsingborg, Göteborg

Kunskap på djupet blir befäst när jag har insikten om vad människor behöver för att vilja vara en del i förändring och för att börja göra det. Utbildningen har gett mig en möjlighet att använda min fulla kapacitet som coach för att hjälpa människor på ett djupare plan.

Anneli Wallin

Rekryteringsspecialist, Axö Consulting AB, Örebro

Förändringsledarutbildningen är en helhetsupplevelse som är proffsigt genomförd med stort hjärta och konkreta verktyg. Utbildningen ger större ”frihet” att göra verktyg och metoder till sina egna och har resonerande övningar i större utsträckning. Utvecklingen av min kompetens och mig själv skapar hållbarhet.

Martina Törnell

Verksamhetsutvecklare, Hallands sjukhus, Halmstad

Det bästa med utbildningen är verktygen som leder till fler perspektiv, både på djupet och på bredden, förändringsnivåerna och samhällsperspektivet. Den är friare samtidigt som den är bredare.

Katarina Borgvall

Regional Försäljningschef, Åhléns AB, Onsala

I steg 3 är det mer 3 dimensionellt och allt faller på plats. Utbildningen är mer dynamisk, djupare, bredare, högre och ger mer ”svängrum” och manöverutrymme i mitt coachande. Jag har fått verktyg att hjälpa klienter och grupper ”hela vägen”.

Magnus Ekström

Delägare/Business People Advisor, Hero AB/Closers AB, Stockholm

Många nya insikter och saker som har landat in. Jag har fått nya verktyg och fantastiska coachingsupplevelser med alla kursdeltagare.

Ingegerd Bynert

Coach och ledarskapsutvecklare, Combitech AB, Jönköping

Så bra och värdefull utbildning där jag har fått trygghet i mig själv och min kunskap. Jag har utvecklats och fått fördjupning i teamcoachning och individuell coachning.

Jessica Sundgren

HR-specialist, Göteborgs stad, Göteborg

Förändringsledarutbildningen måste upplevas. Den bygger vidare på det man har lärt sig tidigare och är utvecklande och superintressant.

Souzan Mathiasson

Souzan Mathiasson, Coach, Malino utveckling, Kungälv

Väl investering för att med gedigna kunskaper kunna hjälpa andra. Jag har fått större perspektiv och tillit till min förmåga. Det är väldigt bra att vara med kursare som har samma grundutbildning=erfarenhet.

Maria Mebius-Schröder

Förändringsledare/Projektledare/Yogalärare, Minds Expanded/ Brännö Kundaliniyoga, Dansakademin

Den här utbildningen har förändrat mitt liv. Jag har förändrats genom hela processen och genom alla steg när jag har fördjupat mig i metoderna och lärt mig nya, utmanat mig själv och andra och skapat egna verktyg.

Lobo Medina

Coach, Eget företag, Göteborg

Att gå Förändringsledarutbildningen är en pusselbit till helheten och du blir mer professionell och bygger upp erfarenhet samt får bra check på vägen. Mycket trillar på plats och fördjupas från grundutbildningen och du får större djup och insikt. Det bästa är att det finns tillåtelse till egna ”grepp”.

Therése Bomberg

HR-chef, Swedstyle, Ljungsarp

Förändringsledarutbildningen är friare och tar dig till nästa nivå. Du fördjupar och förankrar coachningskompetensen och får nya insikter om hur verktygen kan användas.

Miranda Winter Stegeland

Administrativ jurist, Sveriges Domstolar

Utvecklande och intressant utbildning som tar dig till en ny nivå. Det är mer tid för övningar och mer egen anpassning.

Andreas Boquist

Elma Group, Stenungsund

Ge dig själv chansen att göra skillnad genom att gå utbildningen. Den är bra komponerad med teori, praktik och deltagare. Fördjupning och träning på riktigt som ger dig tryggheten att våga stå i jobbiga situationer.

Peter Björnholm

Mönsterbrytare, Mavens Effects AB, Motala

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar