Kan man få någon typ av rabatt?

Ja, vi har ett stående erbjudande som ser ut såhär: anmäl dig till någon av våra utbildningar senast fem månader innan kursstart och få 10% rabatt; eller: anmäl dig till någon av våra utbildningar senast tre månader innan kursstart och få 5% rabatt. Vi har det erbjudandet för att alla ska veta att det alltid lönar sig att ansöka i god tid. Det underlättar vår planering och det kommer dig som deltagare till nytta.

Vi har däremot aldrig några rabatter på restplatser, dels för att våra utbildningar ofta är fullsatta långt före kursstart, och dels för att vi måste hålla oss till den principen för att alla ska veta att det bästa alternativet alltid är att vara ute i god tid.

 

Kan man få delbetala utbildningen?

Ja, om man betalar utbildningen med privata pengar så brukar vi vid förfrågan erbjuda uppdelad betalning. Halva avgiften betalas innan kursstart och resterande del jämt fördelad på de kommande fyra månaderna. Vi tar inte ut någon ränta eller andra avgifter för detta upplägg. I vissa fall har även små egenföretagare fått samma möjlighet.

Behöver man dela upp betalningen över en längre period så går det bra, men då tillkommer ränta och marknadsmässiga avgifter. Som privatperson kan man dela upp betalningen på upp till 24 månader och som egenföretagare upp till 12 månader.

 

Är det vanligt att deltagare betalar utbildningen privat?

Ungefär hälften av deltagarna får sin utbildning betald av sin arbetsgivare och den andra hälften brukar bestå av ungefär lika stor del egenföretagare och personer som betalar med privata pengar. En och annan får också sin utbildning helt eller delvis betald av Trygghetsrådet, Trygghetsstiftelsen, Arbetsförmedlingen  eller av sin arbetsgivare i samband med uppsägning.

 

Jag hittar inte min faktura, var ska jag sätta in pengarna?

Du betalar in via vårt bankgiro 484-2548. Kom ihåg att märka inbetalningen med ditt namn.

 

Vilket organisationsnummer har ni?

556757-9403 (Gothia Akademi AB)

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega