Kvalitetssäkring

Gothia Akademis utbildningar är kvalitetssäkrade av både ICF och INLPTA. Vår ettåriga coachutbildning ”Gothia Akademis premium-paket” har dessutom fått ICF:s finaste ackreditering – ACTP (Accredited Coach Training Program), vilket innebär att vi har fått förtroendet att genom vår examination utgöra den sista kvalitetskontrollen av dig som vill bli ICF-certifierad coach.

Alla Gothia Akademis medarbetare är certifierade via ICF, INLPTA eller via båda organisationerna.

ICF

ICF är Sveriges, Europas och världens största branschorganisation för professionella coacher och coachutbildare. Det är en oberoende organisation som ackrediterar coachutbildningar och certifierar coacher. ICF arbetar med att sätta en hög etisk standard inom professionen.

INLPTA

INLPTA säkerställer kvalitet, professionalism och etik i de utbildningar som hålls av anslutna utbildare. En INLPTA utbildare har minst 400 timmars egen utbildning bakom sig och omfattande teoretiska studier. Utbildningen är oftast utspridd över minst tre år.

Gothia Akademi

Det är naturligtvis bra att vi har denna typ av utomstående kvalitetssäkring, samtidigt är vi helt övertygade om att den vassaste kvalitetssäkringen är den vi gör själva. Det är inte en slump att våra utbildningar har så höga snittbetyg. Vi utvärderar och justerar det vi gör hela tiden.

Ytterst ansvarig för utbildningskvaliteten på Gothia Akademi är Henrik Cederhed som har arbetat med coachning och ledarskapsutbildning sedan millenieskiftet. Han har en magisterexamen från Handelshögskolan med inriktning på ledarskap och verksamhetsutveckling. Henrik är en av ett fåtal utbildare i Europa som är INLPTA-certiferade på den högsta nivån – INLPTA Master Trainer, och en av ett tiotal svenska coacher som är ICF-certifierade på den högsta nivån – ICF Master Certified Coach (MCC). Framför allt ingår Henrik i den internationella expertgrupp som är ansvarig för att bedöma förmågan hos alla coacher som ansöker om ICF-certifiering på den högsta nivån (MCC). Det innebär att Gothia Akademi – till skillnad från de flesta andra utbildningsanordnare i världen – har tillgång till förstahandsinformation om vad som faktiskt avgör om man kan anses ha nått den högsta nivån eller inte. För dig innebär det att du kommer gå en riktigt bra utbildning på Gothia Akademi. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega