REFERENSER

Katalyserande Coachning (steg 1)

Här hittar du mängder av referenser från våra tidigare kursdeltagare. Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5.

Den här utbildningen utvecklar förmågan att samtala, att ”titta inåt” och att skapa förändring. Utbildningen har gett mig praktiska, direkt användbara verktyg och kunskaper. Jag ger den väldigt högt betyg.

Jonas Fast

Konsult, Highest first AB, Göteborg

En mycket professionell och genomtänkt utbildning. Den andas kvalitet rakt igenom. Utbildningen är som ett vägskäl i livet som har gett mig en fullspäckad väska med verktyg för framtiden att ta med mig på vägen. Maximalt givande och utvecklande!

Stina Norén

Kurskoordinator och dansledare, Medborgarskolan, Luleå

En fantastisk, gedigen och professionell utbildning med mycket värme och omtanke. Den är som en omtumlande resa där problem och svårigheter byts ut mot möjligheter och framtidstro. Alltihop är förpackat i en professionell, effektiv och underhållande form.

Thomas Borg

Leg sjukgymnast, Samrehab, Kalmar läns landsting, Vimmerby

Det här är en utbildning som är helt fantastisk. Den är värdefull, effektiv med mycket rikt innehåll. Utbildningen är bred och det gillar jag. Det bästa tycker jag har varit alla verktygen, tydligheten och läraren.

Sousan Mathiasson

Diplomerad coach, Pedagogisk vägledare, Kungälv

Detta är en professionell utbildning som nyttjar varje stund så det blir meningsfullt. Den är hur bra som helst. Den håller hög kvalitet och samtidigt med värme och humor och med väl genomtänkt upplägg in i minsta detalj. En otroligt bra grund inför min kommande roll som coach.

Cathrine Fredriksson

Friskvårdskonsult, Hälsovägledningen, Göteborg

Utbildningen ger redskap till framgång och förändring. Lärare och kurslitteratur är av hög klass och utbytet med övriga deltagare ville jag bara ha mer av. Om jag skulle beskriva utbildningen med tre ord så blir det: Allra Högsta Kvalitet!

Florin Dinu

Gymnasielärare i psykologi samt idrott och hälsa, Aspero, Göteborg

MVG är mitt sammanfattande omdöme om utbildningen på Gothia Akademi. Det är en kvalitetsutbildning och den har gett mig många användbara verktyg. Den ger energi, insikt och glädje.

Jessica Svensson

Egen företagare, Göteborg

Det bästa med utbildningen är alla användbara verktyg som vi fått lära oss. Kursen har ett perfekt upplägg med struktur och innehåll som jag gillar. En utbildning som rakt igenom är av mycket hög kvalitet. Seriösa lärare med humor och glädje och ett fantastiskt klimat bland deltagarna.

Birgitta Gardshol

It-konsult, Astando, Göteborg

Utbildningen är en lärande miljö där alla växer. Den är väldigt professionellt anordnad, med god planering, bra pauser och tydliga förväntningar på oss som deltagare. En intensivt utvecklande utbildning som handlar om att uppnå framgångsrik kommunikation oavsett om syftet är att coacha eller annat. Undervisningen och lärarna är oerhört proffsiga.

Anna Sanderoth Vilkas

Change Manager, PON, Göteborg

Utbildningen har en väl sammansatt blandning av teori och övningar, vilket gör den dynamisk och levande. Den har gett mig en personlig utveckling, glädje, vänskap, framåtanda och fina verktyg att använda. Fantastiskt bra!

Åsa Hallman-Brulay

Göteborg

På den här utbildningen får man personlig utveckling och aha-upplevelser som leder en framåt. Man får coachningverktyg som är värdefulla och mycket användbara i samtal och möten med andra människor. En fantastisk utbildning med konkreta verktyg att använda i coachning. Den överstiger mina förväntningar med råge!

Carina Svärd

Skoladministratör, Svenljunga

Utbildningen är professionell, har hög kvalitet och levererar vad den lovar. Den har gett mig utveckling, förändring, ökad kunskap och kompetens. Det bästa med utbildningen är kvalitén, att det finns en röd tråd och att den är så genomtänkt.

Mia Priem Abelsson

Samordnande specialpedagog, Lekebergs kommun

Det bästa med utbildningen är alla verktyg och nyvunnen kunskap. Jag har fått svart på vitt att människor, liksom jag själv, sitter inne med svaren och de egna resurserna. Gothia Akademi är mycket bra, väldigt professionella - in i minsta detalj.

Jessica Sundgren

Hälsocoach och platschef, Xtravaganza, Kungälv

Att gå här är det bästa jag gjort för att utveckla mig själv. Den ger starka verktyg för livet. Lyxig kursbok med bra innehåll och upplägg. Lärare och undervisning får 5 +++. En mycket givande utbildning!

Birgitta Hultengren

Kontorschef, ÅF AB, Göteborg

Utbildningen är professionell och ger både personlig- och yrkesmässig utveckling. En mycket genomtänkt utbildning med massor av verktyg som går att använda direkt - ett lyft.

Katarina Lönngren

Socionom, företagare, personal- och organisationskonsult, Katarina Lönngren AB, Växjö

Utbildningsledarna skapar bra stämning i gruppen vilket resulterar i att deltagarna verkligen ger av sig själva. Jag har fått verktyg till mitt arbete och inspiration att ta tag i egna dilemman. Gå den här utbildningen! Den ger egen personlig utveckling och bra redskap för både privatlivet och arbetslivet.

Björn Olsson

Specialpedagog, Lerums kommun

En mycket bra och prisvärd utbildning. Jag har fått insikt i hur jag kan utvecklas i den coachande delen av mitt arbete och motivation att arbeta med mig själv. Kursmaterialet är bra, kursplanen genomtänkt, upplägget professionellt och generöst. Tiden är mycket väl utnyttjad.

Åsa Blide Larsson

Skolutvecklare, förvaltningen förskola & grundskola, Kungsbacka kommun

Det bästa med utbildningen har varit övningarna. Genom dem har jag utvecklat mig själv och fått olika perspektiv på livet och ökat min självkännedom. Det har varit en intressant resa.

Gurbat Argoshi

Arbetsterapeut

Det här är en utbildning som ger mersmak och ett på många sätt nytt förhållningssätt till livet. Man lär sig coacha genom att utveckla sig själv. Det man lär sig skapar positiva effekter på alla runt omkring, vare sig man vill eller inte. Jag har fått ovärderliga vänner och fina kontakter.

Karin Dreik

Financial officer, Stockholm

Utbildningen har givit mig verktyg för att känna mig säkrare och mer differentierad i olika möjliga coachande samtal. Gå den! Den är värd sitt pris.

Susanne W Lagergren

Coach och specialpedagog, Elevhälsa och utveckling, Lerums kommun

Proffsigt ända in i kaklet! Utbildningen har gett mig verktyg, mod, självförtroende och ett nytt förhållningssätt till mig själv och andra. Fantastiskt!

Lisa Bäckman

Elevassistent/skolvärdinna, Mölndals stad

Detta är det bästa jag har gjort. Jag har fått mängder med bra verktyg och personlig utveckling på alla plan. Det bästa med utbildningen är de härliga kurskamraterna och att själv uppleva hur starka verktygen är - det händer så mycket så fort.

Ulrika Wennergren

Diplomerad coach, Trollhättan

Den här utbildningen har varit väldigt bra och givande. För mig var det bästa alla övningar. Jag har fått verktyg för utveckling.

Tanja Nilson

Styrelseledamot Stainless Capital AB, Göteborg

Det har varit underbart roligt! Utbildningen är värd pengarna flera gånger om och jag har fått verktyg för livet. Har du möjlighet, så gå utbildningen!

Johan Horn Söderlund

Göteborg

Den här utbildningen är utvecklande och energigivande. Den bekräftar och förvånar, ger kraftfulla verktyg och mycket kunskap. Den är väl uppbyggd med en bra mix av övningar och teoretiska pass. Vi har haft fantastiska diskussioner och här råder en generös och tillåtande atmosfär. Seriöst, professionellt och trevligt!

Hannah Schütz

Projektledare/mentor, Göteborg

Den här utbildningen har förändrat mitt liv! Jag har fått fantastiska verktyg att använda i både arbetsliv och privatliv. Gothia Akademi är en mycket professionell utbildningsanordnare som jag ger toppbetyg. Jag är jättenöjd och önskar att alla kunde komma hit och uppleva det jag har gjort.

Wioletta Wojszel-Bialoblocka

Svenshögen

Det bästa med utbildningen är de praktiska övningarna där man får uppleva värdet av de olika verktygen både som coach och klient. Jag har blivit motiverad att göra vissa förändringar i mitt liv och jag har dessutom fått inspiration och nya tankar och idéer kring sådant jag inte alls funderat på tidigare.

Linda-Marie Haglund

Student, Oslo, Norge

Det här är en mycket bra utbildning. Gothia Akademi är ambitiösa, medvetna och duktiga på det de gör. Jag har fått med mig kunskaper att kommunicera för att påverka samt färdigheter och insikter för att förbättra mitt eget och andras liv.

Jonatan Andersson

Produktchef/segmentansvarig Ragn-Sells AB, Göteborg

Så himla bra! Det här är en superbra och rolig coachutbildning. Jag gillar blandningen av teori och praktik. Utbildningen är mycket pedagogiskt upplagd, innehållet fantastiskt och det är suveränt att få feedback. Jag har fått möjlighet att utvecklas i mitt arbete – nu har jag med mig nya verktyg och inspiration.

Cathrine Lennesten

Karriärrådgivare, NewCareer, Göteborg

Mycket bra! Utbildningen ger en perfekt grund för att bli/jobba som coach/ledare. Den är intensiv, lärande, väl genomförd och prisvärd.

Patrick Sjögren

VD, Ambassador of Kwan, Göteborg

Utbildningen har ett bra, praktiskt och enkelt upplägg. Det har varit väldigt bra att få möjligheten att praktiskt öva metoderna i coach, klient och observatörsrollen. Som bonus har jag fått inspirerande möten och ett nytt nätverk.

Helena Bengtsson

M.Sc.Me, SAAB Group, Göteborg

Mycket gott intryck, från början till slut. Lärarna är kompetenta och strukturerade, undervisningen intressant och lokalerna underbara. Fantastiskt bra.

Kristina Lindfors

Konsultchef, Orbion Consultning, Stockholm

En strukturerad, praktiskt och rolig utbildning som är väldigt användbar inom det mesta i vardagen och jobbet.

Christian Broddeck

Coach, PT-center, Halmstad

Det har varit intensivt, givande och krävande. Utbildningen, lärare och kursdeltagarna - alla är ju toppen!

Sofia Zander

Coach, Miroi, Uddevalla

Det här är en praktiskt inriktad utbildning med många bra och användbara verktyg och metoder. Mycket övning. Pragmatiskt förhållningssätt som är verklighetsanpassat. Den har gett mig både personliga insikter och metoder som gör mig trygg att hantera coachingsamtal. Utbildnigen har överträffat mina förväntningar, jag är mycket nöjd.

Elisabet Insulander

Managementkonsult, Apricot Management, Göteborg

Rätt frågor är förlösande och kan förändra en människas hela liv. Jag kommer att ha enorm nytta av utbildningen. Fantastiskt, jag älskar också huset och omgivningarna.

Elisabet Todorovska

Utbildande coach, Miroi, Trollhättan

Intressant utbildning som ger en djup förståelse för vad en coach är och vad den kan göra med hjälp av en mängd olika verktyg. Professionell med erfarenheter från verkligheten. Högsta betyg på lärare, undervisning och lokaler.

Sten Skoglund

Småföretagare, Halmstad

En fantastisk chans att få nya verktyg, tankesätt & insikter i en gemenskap med andra som bjuder på sig själva, sina erfarenheter och kunskaper. Professionellt intryck, engagerad föreläsare/instruktör/trainer. Jag har fått mer än jag betalat för!

Elin Alander

Rehabhandledare, Humanus, Göteborg

Det bästa har varit övningarna (att det är många) och deltagarna (alla är öppna och frikostiga med att dela med sig). Det här är en utbildning alla skulle kunna hitta användbara delar i, både privat och professionellt!

Åsa Ekengren

M.Sc.ME, Scania, Stockholm

En väldigt lärorik, spännande och insikts-givande kurs. Man får lära sig användbara (och roliga) verktyg inom coach/förändringsarbete. En mycket professionell och bred utbildning som är väl anpassad till marknaden.

Cato Johansen

Meditationsinstruktör och certifierad Zencoach, Norge

Detta är en stor möjlighet till utveckling. Jättegoa och hjälpsamma kursdeltagare. Massor av användbara verktyg. Fantastisk utbildning.

Mihaela Faraj

Göteborg

Det här är en praktisk utbildning som är givande på många olika nivåer - personlig utveckling, kommunikationsförbättring och nya kunskaper. Roligt att möta så olika människor.

Filip Folkesson

Optimist, Göteborg

Utbildningen är otroligt utvecklande, utmanande och intressant. Det har gett mig ny motivation. Detta kan jag rekommendera alla, det finns något för alla att hämta. Över förväntan!

Linda Blomqvist

Säljare, Telia, Göteborg

Det här är en seriös och givande utbildning som levererar det man betalat för med råge. Den har gett mig användbara verktyg, insikter och glädje.

Emma Andersson

Utbildningskonsult/Beteendevetare, EM Solutions, Ljungby

Det har varit intressant, intensivt, innehållsrikt och givande. Jag har växt genom insikter och nya tankemönster kring hur många olika situationer kan hanteras.

Mari Remse

Kontorschef, Barn- och ungdomsförvaltningen, Halmstad

En fantastiskt bra utbildning som bygger på och erbjuder livsnödvändiga verktyg för motivation, kognitiv omstrukturering och förändring. Lärare med stor kompetens och en förebild att se upp till. Lyxiga lokaler!

Mihaela Sandulescu

Lektör, BTJ, Uddevalla

Det bästa har varit verktygen, människorna och träningen. Utbildningen har gett mig verktyg, råg i ryggen, nya erfarenheter, nya kunskaper och nya kontakter.

Bo Stenberg

Styrelseproffs, Intens, Göteborg

Det här är den bästa utbildningen jag gått. Otroligt lärorikt. Upplagt på bästa sätt med varvning av teori och praktik. Otroligt stort utbyte av kunskaper och enormt skön känsla i gruppen.

Karin Axelsson

Stenungsund

Utbildningen har varit mycket bra och väl avvägd. Det bästa var utbytet i gruppen och att det är så mycket praktisk övning i kombination med lagom mycket teori.

Hannah Larsson

Karriärvägledare, Handelshögskolan, Göteborg

Mycket bra - tillmötesgående och kravställande på ett ödmjukt sätt. Härlig, bra tempo, positiv förändring. Rätt fundament för framtiden.

Niclas Ahlestål

Managmentkonsult, Actea Consulting, Stockholm

Det här är den mest effekfulla utbildning jag gått. Jag har nu möjlighet att utveckla, påverka och förstå mig själv och andra. Jag har inte bara fått verktyg utan även lärt mig att använda dem. Toppen med samlad info i fin kursbok. Mycket bra. Fantastiskt välordnat.

Lisa Fribert

HR-Partner, Stena Metall, Göteborg

Jag är helnöjd med utbildningen. Den är långt över mina förväntningar. Betyget blir 6 av 5 möjliga för utbildningen i sin helhet. Fantastiskt bra undervisning, lärare, miljö och kurskamrater!

Jan Alexandersson

Egenföretagare, Mariestad

Jag är mer än nöjd! Mycket proffsigt upplägg vad gäller utbildningslokaler, lärare, utbildningsmaterial och många övriga extra plus. Jag har nu ett bättre kunnande i att förstå coachens roll samt ser mig själv som fungerande coach. Mycket kvalité för ett bra pris. Lokalen känns som ett slott!

Göran Andreasson

Konsult, Göteborg

Det här är en prisvärd, användbar och seriös utbildning. På Gothia Akademi är man mån om att erbjuda kvalité. Som deltagare känner man sig säker i coachrollen efter avslutad utbildning, för man har bra basverktyg och förhållningssätt med sig. Det är en gedigen utbildning med hög kvalité.

Rosalinde Brongers

Coach och egen företagare, Göteborg

Gothia Akademi ger seriös, generös och kompetent utbildning med deltagarnas bästa för ögonen! Utbildningen har förstärkt min tidigare kunskap och gett nya insikter som jag kommer ha stor nytta av.

Helena Berggren

Egen företagare, Livs-Viktigt, Göteborg

Det här är en omfattande kurs med hög kvalitet och stora mervärden. Den har gett mig ny syn på livet, nya möjligheter och ovärderliga verktyg. Kanonbra!

Lotta Svensson

Företagare, Halmstad

Toppbetyg +++ !! för utbildningen. Den är så innehållsrik, intensiv och givande. Prisvärd och välstrukturerad.

Malin Nygren

Ansiktszonterapeut, Stockholm

Den här utbildningen kan man gå för olika syften; inte bara jobbmässiga utan även för att utvecklas som person. Superbra och fantastiskt att få med sig så mycket på så kort tid. Man måste gå den för att förstå hur bra den är!

Anita Nilsson

Terapeut/Instruktör, Gislaved

Det här är en oerhört bra utbildning som ger bra verktyg för mig som blivande coach. Bra med strikt tidsschema, ingen spilld tid. Proffsig!

Marie Ottander

Egen företagare-Konsult, Göteborg

Suveränt! Utbildningen är proffsigt och håller hög standard. Den har gett mig en rad verktyg och metoder för alla syften i livet. Utbildningen lämpar sig både för yrkeslivet och privatlivet.

Ibrahim Qablan

Utbildad tolk, blivande coach och konceptutvecklare, Uddevalla

Learning by doing. TOPPEN! Den har gett mig insikter och verktyg samt förståelse för verktygens kraft. Det här är en mycket trovärdig och professionell utbildning.

Janet Brus

Affärsområdeschef MIROI, Göteborg

Utbildningen har bidragit till mitt eget personliga växande och gett mig nya kontakter och ett större nätverk. Utbildningen är seriös och inspirerande. Den håller hög kvalitet som ger mervärde. Fantastiskt!

Kerstin von Bahr

Coach och utbildare, MIROI, Alingsås

Det här är en utbildning för den som vill skaffa sig verktyg för livet. Det är en omfattande utbildning med kunnig och engagerad lärare, bästa innehållet och upplägget! En grymt värdefull utbildning!

André Jönsson

Elektriker, fd hockeyproffs och blivande coach, Karlskrona

Högsta betyg, hela vägen, från information/anmälan till examen! Enastående kursinnehåll med inbunden kursbok. Gothia Akademi har gett mig en ”WOW-upplevelse”, d.v.s. långt över förväntan!

Mårten Hjärtenfalk

Fd Militär, civil ledarskapsutbildare, Actea Consulting, Stockholm

Utbildningen har varit över förväntan. Den är fullständig, informationsrik och proffsigt uppbyggd. Varje utbildningsdag har varit otroligt givande.

Mattias Korpi

Uddevalla

Utbildningen är givande, inspirerande och mycket lärorik. Den har varit över förväntan och gett både verktyg och personlig utveckling. Det är den bästa utbildningen jag har gått.

Linda Vejedal

Lärare, Karlstad

En rolig och intensiv utbildning där man snabbt lär sig att hantera ett eget coachningsamtal som faktiskt fungerar. Upplägget är bra och genomtänkt med hänsyn till alla certifieringar och diplom. Utbildningen har gett mig nya möjligheter och jag är jättenöjd.

Emma Ahre

Det bästa med den här utbildningen är att den är så strukturerad och genomtänkt. Det är bra att man får mentorcoachning och mycket praktik. Gothia Akademi är ett gediget och proffsigt utbildningsföretag med personlig "touch".

Susanne H Jonsson

Leg sjukgymnast/föreläsare, Fresh Wave AB, Lerum

Jag har fått praktiska verktyg, reflektionstid, nätverk och möten med intressanta och kloka människor. Gothia Akademi har varit otroligt proffsiga med uppföljning och information.

Johanna Judkins

CEO/HR Professional, Judkins Consulting AB, Göteborg

Utbildningen är en bra, prisvärd och effektiv (intensiv) utbildning för alla som vill kunna använda ett coachande förhållningssätt privat och/eller professionellt. Jag har fått många användbara och konkreta verktyg och frågemodeller. Samtidigt har jag fått en spark i baken att ta tag i min dröm om att bli coach och faktiskt börja coacha.

Anna Lindh

Cocah/inspiratör & skribent, www.annakristinalindh.se, Göteborg

Utbildningen har gett mig ökade säkerhet i coachrollen samt god inblick i coachens utmaningar. Jag har även fått träning i och kännedom om många metodiker på coachpaletten. Utbildningen är bra, givande, positiv, intensiv och mycket "learning by doing".

Olof Wettre

Ledarutvecklare, coach, mentor, organisationskonsult, Projekt-Data AB, Göteborg

Det här är en bra utbildning som har gett mig massor av verktyg. Jag har fått förståelse för vad coachning är. Det finns mycket kompetens och erfarenhet bakom utbildningen och allt känns väl underbyggt. Övningarna har gjort att jag tagit tag i saker som jag vill göra/förändra. Jag har alltså både fått verktyg för att coacha och att själv bli hjälpt.

Anneli Skeppstedt

Utbildningsledare, Sälj&Marknadshögskolan, Göteborg

Jag är mycket nöjd med lärare och upplägg. Jag har fått insikt och kunskap att våga ta nya steg in i framtiden.

Lena Sandén

Ekonomi- och personalansvarig, Lundéns Tryckeri AB, Partille

Gothia Akademi är ambitiösa och professionella. Det bästa har varit de praktiska övningarna i kombination med teori; se-göra-uppleva.

Cathrine Högström

Marknadsföringschef, Polarbröd, Umeå

Hög kvalitet rakt igenom. Måste upplevas!

Maria Enqvist Johansson

Specialpedagog, Alingsås

Att läsa den här utbildningen på Gothia Akademi ger dig en mycket bred bas att stå på för att kunna verka som coach. Man får ett större antal verktyg (sätt att föra coachningsamtal) som gör att man är redo att jobba som coach efter nio dagar. Det är en kompakt och pedagogisk utbildning. Gothia Akademi är välförberedda och nyfikna på mig som deltagare. De lyssnar på feedback och vill alltid ge det bästa. Det ger mycket valuta för tiden och pengarna man spenderar på sig själv.

Lotta Bruno

IT-koordinator, Connect IT AB, Göteborg

Det bästa med utbildningen är nyttan av det jag har lärt mig. Det här är en utbildning du har användning för direkt.

Anette Hägnemo

Ledare, Göteborg

Utbildningen ger teori och praktik i en mycket bra mix. Man övar, övar och övar och blir märkbart bättre. Du får värdefull feedback på "hela dig", dvs hur du uttrycker dig och ditt kroppsspråk. Proffsiga, lyhörda ledare har gjort dessa dagar till ett fantastiskt äventyr i coachning. Vi har skrattat och kämpat!

Tarja Elmberg

Ledarutvecklare/personlig coach, Ensmärket AB, Göteborg

Gothia Akademi är en utbildningsanordnare som ger kvalitet i toppklass. Utbildningen är förmodligen den bästa jag gått och jag kommer att ha nytta av den såväl professionellt som privat.

Magnus Lindqvist

Civilingenjör i elektroteknik, Västerås

Mitt sammanfattande omdöme om utbildningen är att det är ett generöst givande av kunskap och erfarenheter. Gothia Akademi är seriösa och väldigt kunniga. Utbildningen ger insikt om hur kraftfullt orden hjälper och påverkar vår tanke, kropp och beteende. Du lär dig också att som coach låta bli att styra klienten.

Jill Nordstrand

Coach, Miroi, Göteborg

Bästa jag har gått - ever!

Martin Sochor

Verksamhetsutvecklare / coach

Utbildningen har ett genuint pedagogiskt upplägg med användbara modeller och verktyg.

Fredrik Romfelt

Inredare, Input interiör, Tibro

Det här är en utbildning som ger dig insikter om dig själv och verktyg och färdigheter att hjälpa/coacha andra. Den är handgriplig och praktisk, vilket gör att man lär sig mer och steget till att praktisera i verkligheten blir mindre.

Jan Hallgren

Marknadschef, Ergofast AB, Kungälv

Jag hade redan en coachutbildning i bagaget. Den här utbildningen har ändå varit värdefull och lärorik. Jag har fått fler verktyg och en utökad kompetens som coach.

Robert Judkins

Läkemedelskemist, Göteborg

Det här är den bästa utbildning jag har gått. Bra och instruktiv teori blandat med väldigt mycket praktiska övningar ger ett snabbt och tydligt resultat. Jag rekommenderar den här utbildningen med varm hand.

Maria Edberg

Msc Strategisk Produktledare, Ericsson AB Göteborg

Det här är en användbar, proffsig och intensiv utbildning med oerhört kompetenta lärare.

Maria Linnlökken

Rekryteringskonsult, Dfind IT, Göteborg

Toppklass! Utbildningen är en fantastisk möjlighet att utforska dig själv och förstå samspelet mellan människor på ett nytt sätt. Den är proffsig och ger en väldigt omfångsrik verktygslåda.

Ingemar Thorén

Ledarskapskonsult, GMI/MoI Thorén, Nora

En lärorik, seriös och mycket givande utbildning. En intensivkurs för att finna självkännedom, motivation och verktyg för både vardagen och arbetet!

Gabriella Löfgren

VD/butiksägare + inköpsavdelning, Bianco Footwear, Göteborg

Det här är en gedigen grundkurs i coachning som har gett mig kraftfulla samtalsverktyg, nya insikter om mig själv och bättre förmåga till kommunikation. Det bästa med utbildningen är att det ges många kopplingar till forskning och teori samtidigt som man får träning genom konkreta och metodiska övningar.

Göran Bejstam

Musiker, lärare, egen företagare, kommunanställd, Göteborg

Över förväntan och mycket mycket bra +++. Utbildningen känns genomtänkt från början till slut. Den ger verktyg att börja använda från dag 1.

Madeleine Andrén

HR-admin., Försäljning Bygghandel (kakel), Göteborg

Riktigt bra kurs! En proffsig, kul och utvecklande kurs som överträffade mina förväntningar om vad en kurs skulle kunna göra för mig professionellt och även som privatperson.

Stina Nordback

Livscoach, happycoaching.se , Göteborg, Globalt

På den här utbildningen lär du dig ett nytt sätt att tänka för att föra framgångsrika samtal och se möjligheter. Du lär dig även mycket om dig själv, att lyssna och du får en många verktyg att använda för att lösa olika problem.

Cecilia Simonsson

VD, Göteborg

Den här är en mycket bra utbildning - väl värd investeringen i både tid och pengar.

Catharina Jacobsson

Konsult, Manuel Knight Academy, Göteborg

Det här är en gedigen och kvalitativ utbildning där man verkligen lär sig mycket och snabbt. Passar både om du vill utveckla dig som person eller utveckla det till en profession. Jag känner en trygghet i att kunna börja coacha eftersom jag har fått helhetsbilden och lärt mig själva coachningprocessen.

Samka Nyberg

Teamledare, mjukvaruingenjör, studerar pedagogik vid Linköpings Universitet

Det här är en av de bästa och mest givande utbildningar jag har gått. Det har varit nio intensiva dagar med en mycket bra blandning av teori och övning.

Peter Henriksson

Senior consultant, Syntell AB, Stockholm

En utbildning för livet såväl som arbetsmässigt. Ofattbart att nio dagar kan ge så mycket som jag kunnat använda redan efter första kursdagen. Gothia Akademi är oerhört professionella, seriösa och välstrukturerade. Syftet att ge mig som deltagare maximalt värde av utbildningen är ständigt närvarande.

Nils Lif

Säljansvarig TM Business, Tele2 Sverige AB, Stockholm

Utbildningen är professionell, komplett och utvecklande. Jag har fått många stora insikter och en mycket större förståelse av coachning, mig själv och andra.

Andre Bagein

Motivator - coach, Life Change, Göteborg

Den bästa externa utbildning jag har gått! Det här är en utbildning där du lär dig att utveckla dig själv och andra till er fulla potential.

Pär Lindhe

Sales Executive, Eurostep AB. Göteborg

En professionell och inspirerande utbildning som du har nytta av i livets alla delar.

Anne Knight

PT och hälsocoach, egen företagare, Göteborg

Jag är helnöjd! Det känns "faktabaserat" och jag har fått verktyg så att jag kan börja jobba (coacha) direkt.

Benitha Zakariasson

Massageterapeut, Ed

Det här är en fantastisk utbildning i hur man med hjälp av frågor kan hjälpa människor att lösa sina problem och att utvecklas personligt och professionellt. Utmärkt!

Thorvald Freiholtz

Managementkonsult, Volo AB, Alingsås

Det här är en utbildning som alla har nytta av, både personligt och privat. Den har gett mig självförtroende att göra det jag vill i framtiden. Kanon!

Mikaela Parmlid

Professionell golfare och coach, Mikaela Parmlid AB, Göteborg

Jag har förändrats och fått verktyg att hjälpa både mig själv och andra. Utbildningen är så bra att jag med lätthet rekommenderar den!

Titti Nordieng

Creative Communication Consultant, Ninetyfive AB, Göteborg

Mycket bra! Det här är en krävande och mycket givande utbildning väl värd pengarna. En noga genomtänkt kursplan har gett stor behållning på det privata och professionella planet.

Mariette Moureau

Projektledare, Göteborg

Det bästa med utbildningen är kvaliteten och helhetstänket! Allt från hur användbart det är i "verkligheten" till de olika personerna som lär ut, till pauser och fika - med omtanke och värme samtidigt som det är effektivt.

Kicki Johansson

Designed to Sell, Öckerö

Det bästa med utbildningen är att den innehåller så många lärorika övningar. Den har gett mig mer än jag förväntade mig.

Gunnar Wahlström

CNC-operatör, Skandinavisk Kompetensservice, Hindås

Gothia Akademi är måna om sina kursdeltagare och satsar på att ge det bästa av det bästa. Utbildningen har varit fantastisk och mycket givande. Jag har fått bra verktyg att använda på livets alla plan.

Emma Johansson

Beteendevetare/habiliteringspersonal, Karlskoga kommun, Karlskoga

Den här utbildningen är sensationellt givande, på både det personliga- och yrkesmässiga planet. Gothia Akademi är oerhört seriösa och utbildningen genomtänkt, gedigen och innehåller många övningsmoment.

Camilla Engdahl

Kvalitets- och miljöspecialist, Göteborg

Utbildningen har gett mig mod att leda ett samtal och tron på kraften i mig själv. Jag har slutat röka!

Lotta Christiansson

receptionist, Svenska kyrkan, Göteborg

Det bästa med utbildningen är att den är fylld med olika moment som får kunskapen att fastna. Utbildningen har gett mig värdefulla verktyg, nya perspektiv och en del insikter samt hur jag kan använda coachning som ledare.

Katarina von Seth

kundansvarig/personalvetare, Passal, Göteborg

Utbildningen är lärorik, attraktiv och skitkul. Det bästa med utbildningen är alla verktyg och tips vi får. Mitt sammanfattande omdöme om utbildningen är +++massor av plus+++.

Tanja Sundqvist

handläggare, Migrationsverket, Trollhättan

Suveränt bra! Det här är en kvalitativ utbildning med bra utbildare som inspirerar. Jag har fått med mig fantastiska verktyg!

Daniel Janevski

IM-samordnare/coach, Svenljunga kommun, Svenljunga

Utbildningen har gett mig mer än jag förväntade mig. Det bästa med utbildningen är att den är tydligt inriktad på att ge praktiska verktyg som ger högpraktisk användbarhet.

Lars Ericsson

ekonom, egen företagare, Frillesås

Utbildningen ger valuta för pengarna. Den är jättebra och givande. Inget trams. Fokus på lärande. Kompetenta lärare. Jag skulle rekommendera utbildningen till en vän.

Åke Karlsson

adjunkt/lärare, Komvux, Svenljunga

Det bästa med utbildningen är att den kopplar samman teori och praktik på ett bra sätt. Jag kommer nu kunna lyckas hjälpa fler ungdomar att få insikt så att de faktiskt förändrar sina liv.

Martin Berg

Ämneslärare, Svenljunga kommun, Ulricehamn

Utbildningen är professionell, seriös och prisvärd. Jag har både haft roligt och fått väldigt många bra verktyg.

Lena Sävstam Fennvik

kommunikationsrådgivare, Fennvik & Andra AB, Göteborg

What I like the most: Professional approach, clear structure + overall set-up. All the methods + tools that are shared in an inspiring way and that I could test right away. I received a "complete package."

Christina Nüske

process leader, IKEA Retail Services AB, Helsingborg

Det här är en högkvalitativ kunskapskomprimerad coachutbildning med en stor mängd praktiska moment som utvecklat mig otroligt både personligt och yrkesmässigt. Jag är otroligt tacksam och nöjd!

Kristina Rosén

coach, Göteborg

Det har varit precis lika bra om jag hoppats på. Det här är en spännande utbildning som gett mig verktyg för att utvecklas till en skicklig coach. Allt känns väldigt genomtänkt och professionellt.

Marie Hillgard

HR Business Partner, EVRY, Göteborg

En fullständigt nödvändig utbildning i jakten på ett bra ledarskap.

Michael Jönsson

Arbetsledare, Loomis Sverige AB, Göteborg

En högklassig utbildning som ger dig vetskap och verktyg till att hjälpa människor och organisationer att växa och få ett högre värde på flera plan.

Linnéa Kempe

Egenföretagare, Stockholm

Hög kvalitet, mycket genomtänkt och duktiga utbildare.

Gitte Kjäll

ombudsman, Lärarförbundet, Göteborg

5 av 5 :) Jag är jättenöjd.
Jag har fått många nya verktyg inom coachningen och fördjupade kunskaper kring coachande förhållningssätt.

Karin Nordmark

Kompetensutveckare ledarskap, Försäkringskassan HR Kompetensforum, Göteborg

Det finns ingen annan som kommer i närheten av hur mycket lärdom och verktyg man har fått med sig härifrån. Kan med värme rekommendera andra att söka hit.

Mia Fredriksson

administratör, Alingsås kommun, Ängaboskolan

Det här är den bästa utbildning jag har deltagit i. Gothia Akademi är mycket seriösa och jag har fått så mycket praktisk övning.

Anna R Ahlqvist

projektledare i Region Syds regionledning, Nordea, Helsingborg

Otroligt bra! Den utbildning som gett mig mest både personligt och professionellt.

Jessica Grusell

Kvalitetschef, Unilabs AB, Göteborg

Ett bra kursinnehåll där teori och praktik varvas. Utbildningen har gett mig en bra insikt och förståelse för hur man med enkla verktyg kan starta en process.

Ilona Petri Carlsson

Relocation Consultant, Nordic Relocation, Göteborg

Professionell, välorganiserad, uppdaterad, utmanande samt inspirerande utbildning med glada inslag. Det bästa med utbildningen är att man tränar och tränar och att den ger upphov till nya tankar.

Andreas Persson

teknisk säljare, Arrow, Göteborg

En mycket professionell utbildning. Utbildningen ger dig en kick framåt i livet. Mycket inspirerande och användbar.

Marita Franksson

förskollärare, beteendevetare, Växjö kommun, Växjö

Det bästa med utbildningen är att det är mycket praktiskt. Jag gillar upplägget att vara coach, klient och observatör, blandat med teoretiska kunskaper. Utbildningen har gett mig en trygghet i samtal, en större trygghet i mig själv, självförtroende samt väldigt många verktyg för kommunikation och utveckling.

Emil Larsson

Arbetssökande, Bollebygd

Utbildningen skapar medvetenhet och insikt om hur mycket man kan påverka. Den skapar rörelser framåt. Med olika verktyg lockar man fram kreativitet och svar som klienten har. Det är glädjefullt att öva, öva, öva. Det ger många lärdomar, är inspirerande och ROLIGT.

Inger Rydén Johansson

projektledare/coach, IDC West Sweden AB, Skövde

Om du är intresserad av att utveckla dig själv och/eller andra så är det här en guldgruva. Jag har fått allt jag förväntade mig och lite till.

Henrik Molnar Widén

egenföretagare/beteendevetare, Göteborg

Fem stjärnor av fem möjliga!!! Det pedagogiska upplägget är väl genomarbetat - inget är lämnat åt slumpen. Mycket bra ledning och mycket bra kurskamrater.

Peter Hölje

chef & kommunikatör, tidigare Ica Sverige AB, Kungsbacka

Det bästa med utbildningen är pedagogiken där teori blandas med övningar tillsammans med alla kurskamrater - vilken stämning och härliga människor!

Ingela Larsson

egen företagare, Körkortsspecialisten, Göteborg

Fantastisk utbildning! Du får en rejäl säck med bra verktyg att arbeta med, av mycket kompetenta utbildare i en underbar miljö. Icke att förglömma - tillsammans med sköna kurskamrater.

Marita Fehrling

fil.kand.psykologi vid Göteborgs universitet, Göteborg

Jag brukar ställa höga krav och denna utbildning lever med råge upp till dem. Upplägget har varit toppenbra med genomgång, demo och träning. Även mentorcoachningen har varit väldigt värdefull!!

Mimmi Kheddache Jendeby

Vice President, Senior Research Strategist, State Street Bank, Göteborg

Fantastiskt bra! En 10a på en skala 1-10! Mina förväntningar har överträffats. Jag har lärt mig otroligt mycket och jag känner att jag har en bra plattform för att börja coacha nu.

Lena Droh

Nordisk rekryteringschef, EY (Ernst & Young), Stockholm

Det har varit en spännande och tankeväckande utbildning som gett mig bra verktyg för coachning och egen utveckling.

Maria Turnbull

Redovisningsekonom/företagsrådgivare, CM Business Flow AB, Göteborg

Utbildningen på Gothia Akademi får högsta betyg. Den har varit professionell, innehållsrik och användbar. Jag har fått fantastiska verktyg, många insikter och mycket ny kunskap.

Annika Loberg

Rekryterings- och kompetenskonsult, Vedbaek, Danmark

På Gothia Akademi möter man en anda av genuin omsorg om kursinnehåll och deltagare. Det har varit en oerhört givande utbildning som gett mig ett seriöst sammanhang för utbyte och lärande.

Marianne Strand

Manusförfattare, egenföretagare, Strängnäs

Det här är en intensiv, innehållsrik och mycket givande utbildning som gett mig många tillfällen till praktisk övning med direkt återkoppling och konstruktiv feedback. Gothia Akademi är en seriös och professionell utbildningsanordnare som är mycket mån om sina deltagare.

Veronika Sannerholm

Säljkoordinator, ARA Timber AB, Göteborg

Det här är en utvecklande, krävande och inspirerande utbildning. Det har varit så roligt! Trevlig grupp och bra upplägg. Det här var en bra investering i mig själv som också gett mig bra kunskap att ha med i yrkeslivet.

Rosita Nyqvist

HR-specialist, Stadsbyggnadskontoret, Göteborg

Det här är en fantastiskt bra utbildning med ett mycket genomtänkt upplägg, bra material och kunniga kursledare. Det är den bästa utbildning jag gått.

Ellinor Nyberg

Funktionschef godsmottagning, Claes Ohlson DC, Falun

Det här är en väldigt proffsig utbildning från början till slut. Imponerande väl planerad och genomförd. Kvalitet genomsyrar allt. Man får verkligen det man kommer för att få.

Veronika Ambertson

Coach, mentor och speaker, Change is Beautiful, Skövde

Utbildningen är professionell och inspirerande. Den har gett mig nya kontakter, personlig utveckling och nya verktyg för coachning. Jag tror inte det finns någon bättre utbildning än den här.

Hasse Hägglund

Affärsutvecklare/ingenjör, Veidekke Entreprenad Anläggning, Uddevalla

Vi har haft riktigt engagerade utbildare och fått kunskap som direkt kan omsättas i praktiskt arbete. Utbildningen har uppfyllt mina högt ställda förväntningar på alla plan.

Gustav Fabianson

Fystränare och legitimerad fysioterapeut, Elitträning Sverige AB, Lidköping

Jag har lärt mig ställa frågor som ger mig helt andra svar än tidigare. Det här är en seriös, gedigen och proffsig utbildning med lärare och mentorer som är mycket bra. Välplanerat från början till slut.

Birgit Zdraveski

Egen företagare, städbolag, Göteborg

Det här är en fullspäckad och rolig utbildning med hög kvalitet, proffsigt upplägg, bra material och kompetent kursledning. Jag hade höga förväntningar, dessa är infriade och mer därtill. Det var väl investerade pengar.

Carina Källberg

Entreprenör, Gävle

Det här är en lärorik, utmanande och spännande utbildning som ger en fördjupad förståelse för coachning.

Lennart Vilhelmsson

Jobbcoach, Antenn Consulting, Göteborg

Jag skulle verkligen rekommendera den här utbildningen till alla som funderar på att gå en coachutbildning. Gothia Akademi har varit professionella rakt igenom och gett ett otroligt starkt intryck som utbildningsanordnare. Fantastiska.

Sabina Thelander

HR-specialist, Gryning, Kungsbacka

Det här är en inspirerande, utvecklande och rolig utbildning. Om du vill utveckla andra och få det att hända – gå utbildningen! Jag kan verkligen rekommendera den.

Stefan Eltermann

Skara

Det här är en omfattande, proffsig och genomtänkt utbildning med bra struktur, upplägg och atmosfär. Mycket bra, jag är glad att jag valde Gothia Akademi. Omdömena stämmer.

Louise Bjerkeman

Beteendevetare, konsult socialt arbete, Göteborg

Det här är en energigivande, diger och fantastiskt bra coachutbildning som på ett strukturerat sätt ger många verktyg. Tack! Jag är så glad att jag tog mig all denna tid. Jag kommer varmt rekommendera denna utbildning.

Karin Hallhagen

Ledarskapskonsult och civilingenjör, Hallhagen Ledarskap AB, Helsingborg

Utbildningen är både seriös och rolig. Den har gett mig redskap, struktur, trygghet, utveckling och ett nytt nätverk.

Pernilla Lennström

Personalchef, Laholms kommun

Den här utbildningen håller hög klass, den är proffsig och enormt utvecklande. Jag har fått konkreta verktyg och möjlighet att träna på att använda dessa. Kanon!

Irene Åhrén

Göteborg

Utbildningen är genuin och man får valuta för pengarna, inte en massa floskler utan värdefull kunskap som förmedlas på ett mycket proffsigt sätt. Allt är genomtänkt. Gothia Akademi har bjudit på kvalitet från start till slut.

Ulrika Åkerlund

Halmstad

Det har varit en fördel att resa till Göteborg och helt stänga av vardagen hemma i Stockholm. Utbildningen på Gothia Akademi har gett mig långt mer än jag förväntat mig - den är professionell, inspirerande, pedagogisk, kraftfull och otroligt givande!

Ebba Vallgårda

Civilingenjör, Stockholm

Utbildningen har ett fantastiskt innehåll som har gett mig självinsikt och nya kunskaper som jag vill ta vidare och utveckla. Otroligt lärorikt och användbart – både privat och i arbetslivet.

Sarah Johansson

Försäljningschef, Marknadscheferna Norden AB, Göteborg

Det här är en utbildning som jag kan rekommendera varmt. Den har gett mig verktyg att använda i min vardag som chef och ledare, medarbetare, sambo, far och farfar. Mycket utbildning för pengarna. Mycket bra.

Jörgen Aronsson

Avdelningschef, Trollhättans Energi AB, Trollhättan

Genom duktiga lärare och mycket väl genomtänkta övningar får du en god bas att kunna genomföra coachingsamtal. Efter utbildningen har jag en bra verktygslåda att kunna tackla olika samtalssituationer och styra mot önskat mål.

Björn Lillieström

Rådgivare, Nordiska Ministerrådet, Köpenhamn

En bra och användbar investering både personligt och yrkesmässigt.

Gill Lennartsson

Undersköterska, Hemtjänst i privata sektorn, Ucklum

Detta är en utbildning med hög kvalitet, mycket kunniga utbildare och ett otroligt nätverksskapande. Jag har trivts varje minut.

Eva Fröberg

Marknadsområdeschef/HR utb, Antenn Consulting AB, Göteborg

Bra utbildning som ger verktyg för egen användning, samt för att hjälpa andra förändra och utvecklas.

Helena Hjälmefjord

Konsult, Fjord Consulting, Laholm

Rekommenderar denna utbildning starkt till alla som vill förbättra sin egen kommunikationskompetens samt hjälpa och jobba med andra människor.

Helgi Gudmundsson

Egenföretagare/arbets- & organisationspsykologi, Keystone skills, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig många verktyg att ta med mig både som lärare och förälder. Alla borde gå denna oavsett vilket mål man har!

Johanna Åkesson

Grundskolelärare, IES - internationella engelska skolan, Göteborg

Jättebra utbildning som tillhandahåller en uppsättning verktyg att använda både på sig själv och andra för att främja inre kreativitet och utveckling. Inspirerande och ytterst kunniga kursledare som på ett genialiskt sätt skapar trygghet i gruppen och alstrar energi.

Linda Hallberg

Business IT Manager- systems, VBG Truck Equipment AB, Vänersborg

Utbildningen har gett mig nya verktyg för kommunikation och många nya bekantskaper. Värdefullt!

Anna Hansson

Konsult/Egenföretagare, HR konsult i Dalarna AB/Nohrstedt & Partners, Falun

Den här utbildningen är omfattande, innehållsrik och fylld med verktyg att börja använda. Mycket nöjd.

Annelie Åberg

Verksamhetsutvecklare, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

Gothia Akademi är en anordnare med pondus, självförtroende och stort kunnande. Bra!

Eva Lindhag

It-samordnare, Försäkringskassan IT, Sundsvall

Upplägget är kanon! Att varva teori med praktisk övning får väldigt önskvärd effekt. Det här var det hittills viktigaste valet i mitt liv för att fortsätta min personliga utveckling.

Jonas Heed

Arbetsbefriad, Halmstad

Denna utbildning ger dig värdefulla verktyg till att utveckla både dig själv och andra. Mycket bra.

Miguel Björkqvist

Processansvarig, Adecco IT, Göteborg

En fantastisk utbildning som både ger verktyg och kunskap i att coacha andra samtidigt som den ger fantastiska möjligheter att coacha sig själv.

Elisabeth Lundquist

Pedagog, Göteborg

Utbildningen har gett mig många modeller och verktyg som jag har god nytta av i arbetet. Toppbetyg, hade inte kunnat vara bättre på annat sätt.

Elisabeth Mickelsson

Psykiatrisjuksköterska, BUP-mottagningen Gula villan, Gävle

En resa i personlig utveckling som ger dig verktygen att maximera både din egen och andras (personer i din omgivning, framtida klienter etc.) potential. Super, fantastiskt kunnig personal.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Coberon Consulting, Halmstad

Gediget innehåll som håller hög nivå. Den här utbildningen är något som måste upplevas.

Marcus Nyström

Sjuksköterska BUP, Landstinget Gävleborg, Gävle

Om du vill äga ett verktyg som ger dig och människor en möjlighet att maximera sin potential, gå den här utbildningen. Hoppas och tror att jag valt Sveriges bästa coachutbildning.

Marie Louise Alderlid

VD, Destinationssamverkan Malmö AB, Malmö

Gothia Akademi har gett mig personlig utveckling, kunskap och en massa nyttiga verktyg att använda både privat och i arbetslivet. Den här utbildningen är komplett.

Ola Meyer

Söker nytt arbete, Partille

Den här utbildningen har gett mig mängder av insikter, verktyg och ett grepp om coaching. Professionellt och personligt, fantastiskt bemötande av Petra i ansökningsprocessen.

Peter Alkeryd

Utbildare/egenföretagare, Astar AB/Skydive adventures West, Laholm/Halmstad

Vi får otroligt bra och starka verktyg för att coacha, hjälpa människor att hitta sitt bästa jag och sätta kraftfulla mål i sina liv. Proffsigt!

Catharina Snäll

Egenföretagare/tävlingsryttare, Trollhättan

En jättebra utbildning som leder dig med stabil och varm hand genom grunderna i coaching och ger dig ett antal väldigt användbara verktyg att använda på sig själv och andra. Väldigt professionellt.

Jennie Pedersen

Management assistant, AB Volvo Penta, Kungälv/Göteborg

Har du möjlighet så gå den. Utbildningen kommer att ge dig mycket utveckling och glädje.

Kicki Andersson

Projektledare, VGR, Borås/Göteborg

En mycket bra coachutbildning med bra innehåll och verktyg för framtida coaching. Känner mig stolt över att vara Dipl. Coach från Gothia Akademi.

Linda Holmberg

Tidigare pension/försäkringsspecialist, DanskeBank, Varberg

Väldigt bra utbildning även om man inte har som mål att arbeta som coach. Jag har fått tillbaka glädje och energi efter en jobbig period både jobbmässigt och privat. Mycket bra.

Marie Jansson

Civilingenjör, Volvo Personvagnar, Göteborg

Utbildningen har varit helt över förväntan. Fantastiskt engagemang från gruppen!

Milena Grbic

Ekonom, arbetssökande, Borås

En mycket bra utbildning som på ett proffsigt sätt och med riktigt bra lärare förmedlar och lär ut effektiv coaching, samtalsstruktur och människokunskap. Mycket bra och seriöst, men samtidigt personligt och varmt.

Anna Persdotter Tramontana

Leg. naprapat/KBT-terapeut, Form, Knivsta

Otroligt medryckande och bra utbildning som kan användas i livet till ALLT. Helt perfekt.

Roger Snäll

VD och tränare för ridelever, Servicehuset Väst AB, Trollhättan

En mycket givande utbildning som överträffade alla mina förväntningar (och de var höga). Jag har funnit vänner och lärdomar för livet och jag vill bara lära mig mer och mer! Proffsiga utbildare och mentorer sprider inspiration och ser respektive deltagare på ett himla fint sätt. Det här var en dröm som gick i uppfyllelse och som blev bättre än jag hade vågat hoppas på.

Sandra Olofsson

Affärsutvecklare/innovationscoach, Mittuniversitetet, Stockholm/Östersund

En utbildning som håller vad den lovar! Otroligt tids- och kostnadseffektiv, ger kraftfulla verktyg, personlig utveckling och insikt från dag (timme) ett!

Charlotta Jerleke

Ekonom, TRR, Helsingborg

En jättebra utbildning, enormt givande.

Erik Lundin

Coach, Antenn, Göteborg/Halmstad

En jätterolig utbildning som är fullmatad med användbara verktyg för coachen men som också ger en personlig utveckling. Den har verkligen överträffat mina förväntningar - vill gå allt ni erbjuder!

Malin Boström

Egenföretagare, E.L.I.T Consulting, Linköping

Proffsigt och väl genomtänkt, fokus på det bästa för deltagaren. Utvecklande och värt investeringen.

Maria Öst

Kommunikatör, egenföretagare, Falköping

En oerhört bra utbildning med ett upplägg som bygger på träning och instruktion av mycket proffsiga föreläsare. Absolut den bästa jag gått och då har jag varit på många utbildningar genom åren.

Melker Härnälv

Driftchef IT, Alingsås Kommun, Alingsås

Väldigt bra utbildning på ett personligt plan även om man inte vill jobba som coach. Fantastiskt bra, överträffade alla mina förväntningar.

Patrik Ekstrand

Livs- och karriärcoach, Jpekstrand Coaching, Göteborg

Intensivt, engagerande och medryckande med mycket humor. Efter att har ringt upp ref. personer och ställt samma frågor till samtliga var det givet att välja Gothia Akademi.

Rickard Siöland

HR coach Nordic, Electrolux Hemprodukter, Stockholm

Gothia Akademi har ett väloljat maskineri med en imponerande pondus.

Teodor Ydrestål

Biträdande kulturskolechef, Östersund

Bästa som hänt mig. Handledare som får oss som grupp att vara trygg och känna oss kompetenta. Utbildningen har gett mig allt som jag behöver för att vara en bra coach.

Veronica Stjärnström

Entreprenör, Aurifodina/service och utveckling AB, Gävle/resande

Hela upplägget från antagningsintervju till målgång var fantastiskt!

Olle Hallqvist

IT-strateg, Strukton rail AB, Stockholm

Den här utbildningen har gett mig ett nytt sätt att tänka, personlig utveckling och hopp för framtiden! Jag är mycket nöjd.

Helga Wollendorf

Terapeut, Medicinsk MT klinik, Göteborg

Den här utbildningen är fantastiskt utvecklande, lärorik, intensiv och en bra början. Gothia Akademi är väldigt strukturerade och effektiva.

Antonia Nilsson

Säljare/säljcoach, Ecco, Stockholm

Riktigt bra strukturerat och värt priset. Rekommenderar den med glädje till andra!

Mia Måsebäck

Healingterapeut/Medial vägledare/Diplomerad coach, Egenföretagare/Milena Harmoni, Partille

Mycket valuta för pengarna, duktiga utbildare och bra upplägg där teori varvas med övningar. Otroligt värdefulla dagar som överträffade mina förväntningar!

Jeanette Sandén

Avdelningschef, Västra götalandsregionen, Göteborg

Det här är en utbildning som ger dig de kunskaperna du behöver för att kunna verka som coach, personlig utveckling samt en härlig mix av kunskap i metoder, övningar och praktisk coaching. Mycket nöjd!

Fredrik Örnberg

Origination Manager, Arrow Value Recovery, Växjö

Superbra utbildning med utbildare som verkligen bryr sig. Perfekt ordnad.

Maurice Blok

Coach, Eget, Stockholm

En fantastisk gedigen utbildning som verkligen överträffade mina förväntningar.

Kristian Alsén

Ledarskapsutvecklare, Think Do & Grow, Göteborg

Det är en intensiv utbildning som ger många verktyg och metoder. Man får även gott om “hands on” tips. Jag hade höga förväntningar som blev infriade.

Jeanette Lundell

Coach/analytiker, IDC West Sweden AB, Habo/Skövde

En mycket professionell utbildning för att kunna coacha klienter eller organisationer att nå sina mål. Mycket bra!

Birgitta Granquist

Partner, PwC, Göteborg

Jag är otroligt glad och tacksam att jag valde GA för min coachutbildning. Lärare och mentorer är otroligt professionella, ödmjuka och skapar en fin miljö för lärande.

Pär Karlsson

Coach, Egen, Orust

Det här är utbildningen som har påverkat mig mest i livet. Gothia Akademi är fantastiskt bra utbildningsanordnare.

Rickard Fredriksson

Jobbcoach, 7H-omställning, Borås

Jag har lärt mig förhållningssätt till mig själv och andra, lärt mig hur kraftfulla frågor kan öppna upp för nya tankebanor och fått verktyg för att Utbildningen håller vad den lovar!

Ylva Andersson

Ledarskapskonsult, May Strategies AB, Göteborg

Utbildningen har, genom alla övningar, ändrat mitt liv till det bättre. Utbildningen visade sig vara värt pengarna.

Marta Franzén

Göteborg

Jag rekommenderar utbildningen och vill betona att den verkligen är en utbildning som ger kunskaper som kan användas, inte bara något man ställer på hyllan! Mycket bra!

Sofia Westerberg

Arbetsmiljöingenjör, Sofia Westerberg Arbetsmiljöresusrs AB, Kungsör

Gothia Akademi är väldigt bra och strukturerade utbildningsanordnare. Perfekt.

Michael Gustavsson

Trafiklärare, Falcks trafikskola, Uddevalla

Det här är en utbildning som varvar teori och praktik. Du lär dig grunderna i coaching och får en verktygslåda med metoder för coachande samtal.

Katarina Glas

Regionchef, Studieförbundet Bilda, Umeå

Riktigt bra utbildning om man vill få nya insikter och utvecklas som människa. Görbra.

Dennis Larsson

Business Transformation coach, Egenföretagare, Stockholm

En värdefull investering för den som vill fördjupa sina kunskaper kring coaching och ett coachande förhållningssätt. Gothia Akademi har ett bra bemötande, är seriösa, flexibla och proffsiga.

Lena Lind

Konsult/Egenföretagare, HR Consulting AB, Göteborg

Det bästa med utbildningen är närvaron (inga telefoner), den kontinuerliga övningen och feedbacken samt utrymmet för frågor och diskussion.

Pontus Christoffersen

Retorikkonsult/Processledare i idéutveckling och entreprenöriella processer, Eget företag/Örebro uni, Örebro

De här dagarna har gett mig självinsikt, perspektiv och nya verktyg. Bra!

Kristina Lennermo

Talent Mgs, Omega Point AB, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig en bra grund som coach och samtalsmetodik för att locka fram klientens egen motivation, mål eller plan. Mycket bra.

Sonja Mozer

Hr director, Oriola AB, Mölnlycke

Värdefulla insikter, massor med ny kunskap och verktyg för att kunna bli ännu bättre på det jag brinner för - ledarskap.

Charlotta Didriksdotter

Avdelningschef/sjuksköterska, Kalmar

En av de bästa utbildningar jag gått. Vill du utbilda dig till coach så är det här du ska gå!

Ulrica Kollberg

Starta eget/Process- och förvaltningsutvecklare

Utbildningen har varit matnyttig och gett mig bra konkreta modeller att ha med sig ut i yrkeslivet. Detta är en utbildning där jag verkligen fått med mig en bra bas att börja jobba med.

Gunilla Dittmer

Produktionsassistent/Egenföretagare, RK travel group, Göteborg

Detta är en utbildning för att leda dina egna tankar, insikter och reflektioner mot tydligare mål och föra att få dig att tänka på nya sätt för att komma vidare i en frågeställning, eller livet i stort.

Sofia Olausson

Intensivvårdssjuksköterska/Huvudinstruktör, Sahlgrenska universitetssjukhuset IVA/Simulatorcentrum, Göteborg

En utbildning jag varmt skulle rekommendera. Den har gett mig insikter och kunskap som jag kan använda i mitt arbete men framför allt personligen. Utmärkt!

Marie Wessberg

Metodhandledare, Göteborg Stad, Göteborg

Det bästa med dessa dagar har varit det höga tempot, många övningar, all personal och de vackra lockalerna. Seriösa utbildningsanordnare.

Maria Berggren

Telefonbanken, Swedbank, Göteborg

Gothia Akademi är omhändertagande och välkomnande. Inget har lämnats åt slumpen. En mycket god stämning skapades i gruppen.

Jenny Eberlén

Egenföretagare, Eben kompetens, Alingsås

Det bästa med utbildningen är att man lär sig momenten utifrån tre olika perspektiv: coach, klient och observatör. Detta ger en bra helhetssyn.

Fredrik Jakobsson

Malmö

Hjärta i kombination med struktur. Mycket bra!

Gabriella Sjögren

Förskolechef, egenföretagare, Kungsbacka/Onsala

En kanonutbildning som man bara måste gå. Tipp topp.

Maja Klein

Metodhandledare/utvecklare, Äldreomsorgen, Hovås

Den här utbildning har gett mig nya insikter, nya vänner, inspiration, framtidsplaner och många skratt.

Camilla Stenkleven

Socionom/Coach, Egenföretagare, Göteborg

Det bästa med utbildningen är att teori varvas med praktik och att alla frågor fångas upp och besvaras. Otroligt professionellt!

Gunilla Torstensson

Market Access Manager, Boehringer Ingelheim, Fjällbacka

En bra och trevlig utbildning som effektivt tar ut det en coach behöver. Längtar efter del två!

Tina Löfdahl

Business Relationship Manager, Transportstyrelsen, Örebro

Utbildningen är en investering för professionell och personlig utveckling då det hålls ett högt tempo och stort engagemang hos utbildningsanordnaren. Man lär sig mycket under kort tid. Riktigt bra.

Jessica Lindö

HR business partner, Semcon, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig en bra grund att stå på, en helhet och ett grundläggande tänk för ett samtal!

Caroline Karlsson

Konsultchef, SJR in Scandinavia, Göteborg

En fantastisk utbildning som ger dig verktyg att hantera både arbetsliv och privatliv. Alla, oavsett yrke eller position, borde gå den. Professionellt från början till slut.

Lars Andersson

Funktionschef, Sandvik IT, Sandviken / Managementkonsult, Adepro, Gävle

Efter att ha letat mig fram i utbudet av utbildare fann jag Gothia Akademi efter rekommendation. Jag hade höga förväntningar och var faktiskt lite skeptisk, MEN jag har fått förväntningarna infriade plus lite till. Gå den!

Leane Ahlbom

Dipl. massageterapeut, gottoleva.se, Göteborg

Det bästa är kombinationen av teori och praktik. En varm, tillåtande och effektiv miljö för professionellt lärande. Jag är verkligen helt nöjd!

Björn Öhberg

Klinikchef/leg. tandläkare, Folktandvården Västra Götaland, Göteborg

En innehållsrik utbildning som skapar/ger livet mervärde. Jäklar vad ni är duktiga på det ni gör, tack!

Conny Hjortsberg

IT chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

Gothia Akademi har en fantastisk ordning och planering.

Lars Classon

Manusförfattare/Regissör/Föreläsare, Egenföretagare, Falkenberg

Den här utbildningen har varit intensiv och insiktsfull. Jag har fått med mig många RIKTIGT bra verktyg.

Jessica Hafstrand

Konferensansvarig receptionist, Affärsskola, Göteborg

Jag har fått med mig en ryggsäck med verktyg samt mod och kunskap att växa. Mycket bra!!

Pernilla Medegård

Chef, Göteborg

Det här är en utbildning som ger ökad självkännedom och konkreta verktyg för coaching. Mycket bra!

Renée Daun

Projektledare/Verksamhetsutvecklare, Renée Daun AB, Lysekil

Energigivande upplevelse av praktisk och teoretisk kunskap som leder till privat förändring och verktyg att hjälpa andra. Det här var vad jag ville ha och mycket mer.

Johannes Nygren

Socionom/föreståndare, Livsanda HVB, Göteborg

Det bästa är all övning - genom att växla mellan tre roller känner man, ser man och upplever effekterna av verktygen. Kanonbra och lärorikt.

Johan Svensson

Projektledare/verksamhetsutvecklare, IDC West Sweden AB, Skövde

Mycket givande, både för att man får med sig fantastiska övningar och verktyg, men även för att det är väldigt personlighetsutvecklande. Väldigt professionella och erfarna utbildare. Fantastiskt!

Viktoria Nicklasson Laugier

Operational development manager, Volvo Bus Corp., Göteborg

En fantastisk utbildning i konsten att coacha som har utvecklat mig som person och gett mig insikter - både gällande mig själv och andra.

Stefan Lagholm

Karriärcoach, Avonova, Göteborg

Utbildningen är strukturerad och effektiv. Jag är mycket nöjd och då gick jag ändå in med höga förväntningar. WOW!

Rim Mourad

Hälsokonsult och Mental tränare, Rim Mourad - Fight for it, Göteborg

Utbildningen är uppslukande, uttömmande, otroligt lärorik och användbar. Jag har varit på många utbildningar. Detta var en av de bästa. Helt otroligt underbart.

Anette Vancas Moberg

Facklig förtroende vald, Volvo AB, Unionen, Göteborg, Torslanda

En utbildning i världsklass! Hög kvalitet rakt igenom. Mina högt ställda förväntningar har infriats.
Professionalism, kompetens och förtroendegivande mentorer. Mina varmaste rekommendationer!

Anneli Wallin

Ledare inom retail, Örebro

Utbildningen ger konkreta verktyg och är mycket lärorik och utvecklande. Om du är intresserad av coachning ska du absolut gå denna utbildning. Proffsig!

Helena Uddh

Innesäljare, f.d. WL. Gore Associates, Lerum

En utbildning som alla har nytta av. Jag har fått insikter, självutveckling och en verktygslåda som jag har nytta av såväl privat som yrkesmässigt. Utbildningen är innehållsrik, givande och utmanande. Bara toppbetyg rakt igenom!

Jenny Sundberg

KAM, Mercer, Göteborg

Fantastisk, lärorik och motiverande utbildning. Tydlig information och lärande. Professionellt. Härlig upplevelse med många insikter.

Karolina Bäck

Göteborg

Utbildningen är intressant, givande och otroligt välbehövlig och har stärkt mig i min yrkesroll samt givetvis på det personliga planet. Proffsigt upplägg med så mycket kunskapsskapande innehåll.

Kristina Nyström

Coach/Analytiker, IDC West Sweden AB, Trollhättan

En intensiv, lärorik och engagerande utbildning med många bra verktyg att använda både professionellt och privat. Härlig gruppdynamik. Väldigt professionellt och effektivt.

Maria Berg

Verksamhetschef, Barnen Framför Allt-Adoptioner, Kungsbacka

Innehållsrik, intressant och nyttig utbildning som ger verktyg för kommunikation. Utbildningen är intensiv, innehållsrik och mycket bra.

Nina Kiani Janson

Verksamhetsutvecklingschef, Göteborg

Det är en otroligt givande utbildning som inspirerar och ger grundläggande kunskap kring coachning.Utbildningen har gett mig kunskap, erfarenhet, vänner, motivation och inspiration.

Nivin Edmon

Teamleader/Systemutvecklare, Försäkringskassan IT, Sundsvall

Utbildningen har gett mig allt som jag saknade innan, metoder, detaljer, förståelse hur man hanterar situationer och självförtroende. Den är guld värd och den mest effektiva.

Reem Alzab

Målvägledare, Töreboda kommun AMU, Töreboda

Genomarbetad utbildning och mycket bra utbildningsmaterial. Utbildningen har gett mig struktur, verktyg och praktisk färdighet.

Thomas Haraldsson

Kvalitetschef, Perstorp Oxo AB, Ödsmål

Utbildningen har gett mig en fördjupad insikt om hur samtal fungerar samt coachningens effekter. Om du vill lära dig om coachning gå utbildningen. Otroligt bra insikt!

Christian Kylin

VD. Ekonom, Falkenbergs Bostad AB, Varberg

Professionellt upplagd utbildning med kompetenta lärare. Mycket bra över förväntan. Den bästa investeringen som jag har gjort på lång tid.

Göran Peterson

Kapten, Royal Caribbean International, Miami

Jag har gått en upplevelsebaserad coachutbildning som har gett mig värdefulla insikter privat och yrkesmässigt och verktyg som jag kan använda för att hjälpa andra människor att optimera sina liv. Utbildningen är professionell, genomtänkt och fantastisk in i minsta detalj.

Helen Alfredsson

Fil doktor i socialpsykologi, Göteborgs Universitet, Göteborg

En utbildning som alla borde få privilegiet att delta i. Otroligt professionell, seriös, kompetent och väl genomarbetad utbildning i varje steg. Absolut toppklass +10!

Helen Eriksson-Elf

UNDERBAR utbildning som alla borde ta chansen att gå vare sig du planerar att jobba som coach eller ej.
Livsförbättrande, intensivt och alldeles alldeles underbart.

Linda Andersson

Coach, Eget företag, Västerås

WOW!! Utbildningen är grym-sticker ut i mängden-fortsätt så! Den är professionell, innehållsrik och varierande.

Merlina Poljak Käll

Affärsutvecklare/Civilekonom/Egen företagare, MM FOKUS, Skövde

Mycket givande utbildning som är personlig och magisk-en plats att växa och mogna i egen takt. Långt över förväntan och otroligt genomtänkt.

Sanna Wiker

Specialist sjuksköterska/Egen företagare, Aqila, Nyköping

Utbildningen är en upplevelse som ger dig kunskaper om hur du kan utveckla alla delar av ditt liv.
Du lär dig hur du kan hjälpa andra att hitta vad de vill göra och ta dem dit. Väldigt härlig energi och ett fantastiskt upplägg, man får ut oerhört mycket av tiden. Bästa utbildarna man kan tänka sig.

Susanne Wickström

Innehållsrik, utmanande och intressant utbildning. Många härliga möten och insikter. Weltklasse som tysken hade sagt.

Vidar Jonsson Wallin

Tränare/Utbildare, Höllvikens IBF/Skånes IBF, Helsingborg

Jag rekommenderar den här underbara utbildningen. Verktygen är verkligen användbara och fungerar. Utmärkt utbildning och jag ser fram emot att fortsätta.

Edda Björk

Sociolog/Yoga Nidra instruktör/Owner av Sidekick health, Göteborg

Något av det bästa jag har gjort. Många goda insikter. Utbildningen är fantastisk, lärorik och utvecklande.

Sükrü Kaplan

Örebro

Utbildningen ger bra verktyg för att utvecklas som människa och för att hjälpa andra att utvecklas. Den är utvecklande, lärorik och förberedande.

Gabriel Pinto

Intervjuare, SIFO, Göteborg

Helt fantastiskt. Du blir inte besviken, överträffar dina förväntningar. Så mycket användbart, underbar miljö, grymma och inspirerande lärare och härliga kurskamrater. Väldigt professionellt men samtidigt mycket glädje och hjärta.

Emelie Sundborn

Kulturnavigatör, HCL Technologies, Göteborg

Det är en otroligt inspirerande och underbar utbildning. Alla verktyg jag har fått och möjligheten att träna har fått mig att utvecklas med stormsteg. Så otroligt duktiga, wow!

Zdravko Vrabac

Teamleader, Volvo Personvagnar, Kristianstad

Du kommer inte att ångra dig! Din egen utveckling tar ny fart och du får med dig en verktygslåda som är användbar i alla delar av ditt liv. Nio dagar som ändrade mig. Starka influenser i mitt sätt att se på andra människor.

Evalena Lundqvist

Sales Manager Conference & Events, Svenska Mässan/Gothia Towers, Göteborg

En utbildning som ger dig möjlighet att förstå och vägleda dig själv dit du vill och andra dit de vill gå. God organisation, seriöst, förmedlar kunskap på rätt nivå.

Arijana Rekic

Borås

En helt fantastisk utbildning som har gett mig massor och kommer att ge mig mer med hjälp av alla verktyg och kunskaper som jag har fått. Otroligt givande utbildning som ingen kan gå obemärkt igenom.

Petra Ahlcrona Franklin

Digital skulptör, Ahlcrona Design AB, Trollhättan

Utbildningen har gett mig nyttiga verktyg och insikter för livet. Ovanligt proffsigt och seriöst i att utkomsten ska vara användbar för respektive person.

Gunilla Jalbin

VD, Grounded Brand Management AB, Mölnlycke

Det bästa med utbildningen är att den ger konkreta verktyg för olika situationer. Den är inspirerande, tydlig och strukturerad.

Magnus Olsson

”Performance coach”, Egen företagare/Blue Crease Goaltending, Göteborg

Lära för livet! Mycket proffsiga och duktiga utbildare som skapar värme och trygghet i utbildningen. Deltagarna får energi och verktyg att gå vidare i livet med coachingen, vardagen och jobbet. Alla människor borde få möjligheten att gå utbildningen för att utvecklas och se saker på nytt sätt.

Lotta Isaksson

Göteborg

En helt fantastisk utbildning som har gett mig verktyg och insikter om mig själv och om hur mycket kraft vi har om vi tar chansen och gör medvetna val. Lärorik period som för mig har startat en resa-”Klockren”.

Amanda Larsson

Konsultchef, Evry Sweden AB, Svenljunga

Världsklass!!! Absolut bästa utbildningen som jag har gått. Top Notch! Känner mig välkommen och omhändertagen. Kursmaterialet är i världsklass och kommer att bli en bibel.

Lone Carlbom

Product leader, GE Healthcare, Uppsala

Fantastisk! Bästa utbildningen som jag har genomfört. Alla borde få möjlighet att gå utbildningen för den ger så mycket kunskap för att utvecklas som medmänniska.

Annika Gemfors

Lärarvikarie, Borås stad, Borås

Coachningsutbildning i världsklass! Proffsigt med mycket värme. Fantastiska lärare och elever.

Maria Öjerskog Borrling

Teamchef Ekonomi, Soltak AB, Götebo

Genom att gå utbildningen kommer du att utvecklas som människa och coach. Den är professionell, rolig och givande.

Roger Pettersson

Lärare, Försvarsmakten, Motala

Superproffsig anordnad utbildning med ett innehåll som gör skillnad på riktigt. Den har gett mig personliga insikter och enkla, användbara och kraftfulla verktyg. Fantastisk cocktail av verktyg för professionell och personlig utveckling.

Mats Persson

Gruppchef Leveransutveckling, AB Volvo/GTP, Göteborg

Det bästa är utbildningens genomtänkta helhet! Den har gett mig möjlighet att lära mig så mycket som möjligt på så kort tid. Fantastiskt att skapa den positiva känslan som jag har känt i gruppen.

Malin Bondesson

Göteborg

En otroligt fin utbildning på alla sätt. Jag har fått så mycket verktyg och värdefull information under utbildningen om hur jag ska möta andra människor på ett effektivt sätt och hur jag ska hjälpa dom att komma dit de vill i sitt privatliv och som professionella. Att hjälpa andra att hjälpa sig själva!

Anna Sjöqvist

Friskvårdsterapeut/Behandlingsassistent, Anna Sjöqvist/Tjörns kommun, Tjörn

Den bästa investeringen som du kommer att göra i ditt liv. Utbildningen ger verkligen verktyg för livet. Den är aktuell för många områden i ditt liv (privat, jobb, vänner etc.).

Diana Mårdbrink

Exportchef, Wallvision, Landvetter

Jag är så nöjd och ger utbildningen 10/10! Den är fantastisk som ger många bra och användbara verktyg både privat och professionellt. Seriöst med FANTASTISKA coacher och ledare.

Jessicka Magnusson

Göteborg

En kraftfull utbildning med många verktyg för att förändra och förädla ditt och andras liv.

Karin Rosell

VD/Hotelldirektör, Mariestad

En utvecklande, användbar och genomtänkt utbildning med professionella och varma utbildningsanordnare.

Lars Lagerstedt

VD/Organisationskonsult, Gaia Leadership, Stockholm/Göteborg

Du får en energiboost med massor av matnyttig coachingkunskap under utbildningen. Utmärkt blandning av inspiration, träning och insikter.

Lotta Stagne

Egen företagare, Bjärred

Amazing! Utbildningen kommer att ge dig många verktyg som du kan använda i vardagen och i yrkeslivet. Det är världsklass på det som lärs ut och ett måste för den som vill förändra sitt liv.

Abdiqani Abdi

Verksamhetsutvecklare, NBV, Växjö

Utbildningen är otroligt givande både privat och affärsmässigt och jag har fått många användbara verktyg och en insikt om hur kraftfull en coachning kan vara.

Evalotta Eriksson

Frisör/chef, Evalottas Consulting AB, Fjällbacka/Göteborg

En proffsigt genomförd, gedigen och givande utbildning där jag har utvecklats både i min yrkesroll och som människa. Blandningen mellan teori och praktik är mycket bra.

Christine Cassel

HR-konsult, Folktandvården Västra Götaland, Göteborg

Jag har fått verktyg för karriärväxling, nätverk och personlig utveckling. Detta är förmodligen den bästa utbildning som jag har gått.

John Markusson

Operational support, Sjöfartsverket Helikopterenhet, Göteborg

Fem stjärnor av fem möjliga! Den mest givande utbildning som jag har gått. Jag har fått lärdomar och kunskaper som jag tar med mig både privat och i min yrkesroll. Gothia Akademi är fantastiskt professionell utbildningsanordnare och håller måttet hela vägen – från utbildare, mentorcoacher, upplägg till kurslitteratur, fika och lokaler.

Beatrice Rurling

Head of Process and Change Management, Nordea, Stockholm

Stjärnklass! Om man vill lägga pengar på en otroligt proffsig coachutbildning och få valuta för pengarna, då är denna utbildning helt rätt.

Cassandra Köbbel

Gruppchef, Volvo buss, Göteborg/Öckerö

Utbildningen är genomtänkt, välplanerad och professionell från ax till limpa. Lärarna är oerhört kompetenta och jag har fått vänner för livet.

Marie Brehag von Haugwitz

Projektledare, IDC West Sweden AB/IDCAB, Karlsborg

Riktigt bra utbildning med kraftfulla verktyg och härliga utbildare och kurskamrater. Den innehåller en stor del övningar vilket skapar trygghet. Jag kan varmt rekommendera utbildningen som får tio av tio stjärnor!

Mia Axelsson

Förhandlare och karriärcoach, SRAT, Stockholm

Jag har fått vässade och nya kraftfulla verktyg inom coachning. Gothia Akademi är superproffs och får 10 av 10.

Pernilla Stoor

Egen företagare, Stoor Framgång & Hälsa, Skövde

Utbildningen gör skillnad för alla oavsett tidigare kunskaper. Den har varit värd såväl min tid, min energi (har fyllt på) och mina pengar.

Anneliise Dahlqvist

Ledarutveckling, Coach, Sorgbearbetning, Sts Communication, Ale och Göteborgs kommun

Jag har fått en god förståelse för vad coachning innebär och tillräcklig kunskap för att kunna börja coacha på riktigt. Det bästa var boken och den genomtänkta och arbetade strukturen.

Gabriella Hildebrand

Ekonom, Egen företagare, Halmstad

Utbildningen är grym! Den ger så mycket kunskap och energi och alla som är med är proffsiga. I början tvivlade jag på vad jag har gett mig in på och hur jag skulle klara detta, men nu känner jag tillit till mina kunskaper och säger bara ”wow”.

Linnéa Jansson Berglund

Skadereglerare, Hälsopedagog, Coach, AFA försäkring, Consalus, Stockholm

Direkt effekt! Jag kan använda och har använt utbildningen direkt i vardagen och rekommenderar den för fler som arbetar inom företag, men naturligtvis även för individuell coachning.

Kristina Eklund Nielsen

Chef strategisk kompetensutveckling, Ragnsells AB, Knivsta

Jag har gått många olika utbildningar genom åren, men den här är något utöver samtliga tillsammans. Så bra! Mycket proffsig, gedigen och genomtänkt.

Ulrika Persson

Verksamhetschef, Capio Närsjukvård, Halmstad

Det är en strukturerad, pedagogisk och proffsig utbildning där du lär dig att göra en förändring för dig själv eller andra.

Ulla Kumlien

HR-konsult, Folktandvården Västra Götaland, Göteborg

Med beröm godkänt! Jag har fått nya insikter och förhållningssätt, starka verktyg som tydligt gör skillnad och en tro på mig själv att jag kan coacha.

Rioko Kato

Administratör, Försvarsmakten Helikopterflottiljen, Linköping

Genomgående hög kvalitet på utbildningen. Det bästa är utbildarna och upplägget med genomgång, case och grupparbete.

Magdalena Lundeén

Affärschef, Distriktsledning Samhall, Alingsås/Göteborg

En otroligt rolig och inspirerande utbildning med goa och mycket duktiga lärare och mentorer. Många skratt och härliga människor. På en skala 1-10 får utbildningen 10+!!!

Katarina Nilsson-Moe

Ägare, Nilsson Moe Konsult AB, Kungsbacka

Utbildningen är som en gokart bana där man vågar att köra snabbare och snabbare och man utmanar sig själv. Gothia Akademi som utbildningsanordnare är mycket proffsiga, kunniga och har mycket värme.

Hanne Gustafsson

Utbildningsledare, Folkuniversitetet, Skövde/Kinnekulle

Fantastisk utbildning! Jag vill ha mer! Den har gett mig verktyg och insikter som positivt kommer att påverka mitt liv för alltid. Jag har fått praktisk erfarenhet, insikter, bättre självkänsla och självförtroende. Dessutom har jag berikats med andra människors livsresor och igenkänningar.

Grethe Glenvik

Chef, Trafikverket, Kungälv

En inspirerande, utvecklande, genomtänkt och pedagogisk utbildning med extremt proffsiga och kunniga föreläsare, mentorer och assistenter, samt väldigt god och hälsosam frukost + fika.

Anna Lindström

Coach, IVC Sjuhärad AB, Borås

En utvecklande, intensiv och väldigt rolig utbildning som är användbar inom alla olika områden i livet.

Jenny Sandros

Servicekoordinator, Hagabadet, Göteborg

Utbildningen är mycket bra och jag har svårt att tänka mig någon bättre coachutbildning.

Bo Rehnfors

Rådgivare, socionom, psykoterapeut, Trygghetsrådet, Örebro

Utbildningen är gedigen, spännande, insiktsfull och väl genomtänkt.

Mikael, Vilkas

VD, Sumo Business Development AB, Billdal

En lärorik och djuplodande utbildning där jag har fått en nystart och tron på att jag kan och vågar ta steget.

Anders Noaksson

Vice President Platform Development, Volvo Bussar AB, Göteborg

Om du vill lära dig och/eller utbilda dig till coach så är Gothia Akademis utbildning verkligen value for the money. Du får en bra grund att stå på och ett värdefullt första steg till något nytt.

Jennica Johansson Setterborg

Socionom och enhetschef, Göteborgs stad, Göteborg

Jag har fått allt bra som man behöver, en god känsla och verktyg. En mycket bra utbildning med erfarna utbildare som jag kan rekommendera andra.

Shirin Mahmod

Servicehandläggare/Försäkringskassan

Utbildningen får ett mycket högt betyg och jag fick ut mer än vad jag förväntade mig. Jag har först och främst fått insikter om mig själv, nya verktyg för att hantera livssituationer och flera vänner.

Linda Petersson

Business controller, MPYA, Göteborg

Jag har nytta av utbildningen på många plan. Ingenting var ”onödigt”. Utbildningen och utvecklingen bär jag med mig både privat och yrkesmässigt.

Linda Sjöstrand

Delivery Development Expert, AB Volvo, Göteborg

En fantastisk resa som har gett mig allt från konkreta verktyg att använda i jobbet till starka insikter om mig själv. Proffsigt!

Martina Törnell

Utvecklare, Region Halland

Utbildningen skapar insikter om människans potential. Den är seriös, innehållsrik, insiktsfull, lärorik och har ett bra sammanhang.

Anna Kristiansson

Assistent, Migrationsverket

Fantastisk kul och inspirerande utbildning som är professionell och ger många insikter.

Ulf Zetterlund

Fantastiskt! Gothia Akademi är den bästa kursanordnaren med en noggrannhet in i minsta detalj. Allt fungerar. Här får du underbara kunniga lärare, en guldgruva när det gäller material, all support som du behöver och ett nätverk.

Ingela Lagergren

En utbildning som ger dig möjlighet att göra skillnad för människor och företag samtidigt som den ger dig själv en egen personlig utveckling.

Daniel Westergren

Konsult och coach, Coach & konsult West AB

Utbildningen är en grym bas att börja sin coachkarriär på. Gothia Akademi är förstklassiga utbildningsanordnare och har fantastiska kompetenta människor och en gedigen kursbok.

Mattias Boström

Otroligt utvecklande och givande utbildning som ger både personlig utveckling och kunskap i yrket. Det bästa är att jag på så kort tid har lärt mig så mycket.

Mona Wassermann

Coach, BNL konsult, Västerbotten

Jag har fått en helt annan inblick i vad coachning är. Utbildningen är engagerande, utvecklande och gör skillnad.

Anders Mohlin

Konsult

Väldigt givande utbildning med många fina verktyg som man kan använda på en gång. Det bästa är utbudet av olika verktyg, variationen av utbildare och mentorer, härlig atmosfär och en väldigt fin och harmonisk miljö.

Sanna Sova

Handläggare, Migrationsverket

En fullpackad och genuin utbildning med många verktyg. Jag har fått en stabil grund och kunskap.

Magdalena Boström

Migrationsverket

Wow! En utbildning som ger värde för mig både som (privat) person och i jobbet.

Anna Färnevik

Intresseväckande utbildning där du får otroligt viktig kunskap. Fler borde gå kursen. Det är en bra blandning av övningar och teori. Jag har fått jättebra verktyg och kursen väcker många bra frågor och hjälper till att våga ta beslut. Det är underbart att veta att man kan hjälpa andra så mycket.

Pernilla Granqvist

Konsultchef, Essiq

En mycket givande utbildning där du får med dig en uppsjö av fantastiska verktyg. Du kommer att skratta, gråta och träffa väldigt trevliga och proffsiga lärare. Jag är så tacksam och lycklig att jag hoppade på denna utbildning.

Suzana Fridh

Produktionsledare, ICA Reklam, Kungälv

En professionell coachutbildning som lär ut effektiva modeller och verktyg, för hur man kan hjälpa folk och företag med hållbar förändring.

Jim Wallenberg

Samordnare, rådgivare och projektledare, Södra Skogsägarna, Kisa

Gothia Akademi har ett proffsigt och pedagogiskt upplägg, personligt bemötande och glädje i fokus. Utbildningen är som en stor gottepåse-salt, surt och sött. Gott & spännande!

Paula Lindgren

HR Business Partner, Diplomerad Coach, Förändringsledare, Solar Sverige AB, Göteborg

Utbildningen har många intressanta och varma människor och är rolig med flera riktigt bra och effektiva verktyg.

Lenny Larsson

Socialnämnd och V.G. regionen, Trollhättan

MVG! Utbildningen förändrade mitt liv. Gå den.

Jessica Sellberg

Coach, PT, sjuksköterska, Egen, SATS, Bonliva, Sollentuna

En utbildning där man på kort tid får handfasta redskap för ett coachande ledarskap eller för att utveckla coachrollen mer generellt. Det bästa är att man kan hjälpa andra att finna sina egna lösningar.

Solveig Ininbergs

Stiftsdirektor, Chef, Uppsala stift, Svenska kyrkan, Uppsala

En utvecklande och ögonöppnande utbildning som är konkret och ger dig verktyg. Bra på alla sätt och vis.

Kenth Svensson

Konsult, MSc & MBA, Stockholm

Jag har fått mycket inspiration och kraft att förändra! En utbildning där man får verktyg både till sitt arbetsliv men också till sig själv och för egen utveckling.

Johanna Carlund

Training och Performance Manager, Creditsafe, Göteborg

Jag har fått en enorm verktygslåda. Utbildningen är prisvärd och Gothia Akademi är proffsiga med hög kvalitet rakt igenom.

Cais-Mari Bengtsson

Göteborg

En fantastiskt rolig, välorganiserad och intensiv utbildning med mycket innehåll och god kvalitet.

Anna Castell

Registered Nurse, Pharmacovigilance Expert, AstraZeneca, Göteborg

En mycket bra utbildning som ger dig handfasta välprövade verktyg och kunskap för att få ett coachande förhållningssätt. Jag är mycket nöjd.

Andreas Boquist

Entreprenör, Konsult, Egen företagare, Stenungsund

En proffsig, inspirerande och förtroendegivande utbildning där det bästa är att det är många övningar.

Per Runfors

Kn anställd, UCO Utleiecompagniet, Dals Långed, Oslo

Praktik och teori varvas med både enklare och mera djupgående övningar och med verktyg som verkligen fungerar. En mycket utvecklande utbildning både för dig själv men också för dig som coach.

Jenny Jernberg Ralphsson

Retoriker, SpeakingFLOW, Göteborg

Mycket bra utbildning som är fullmatad med verktyg och övningar.

Malena Steingrüber

HR-chef, Lerum, Göteborg

Jag har fått förståelse för coachningens kraft och vad jag kan använda den till. Utbildningen har gett mig kunskap, många fina samtal och skratt. Kursledarna är fantastiska och kunniga med mycket värme. Gothia Akademi är proffsig utbildningsanordnare som är mån om sina kursdeltagare och får högsta betyg.

Camilla Nyrén

Arbetssökande, Norrköping

Fantastisk utbildning som är utvecklande och rolig att få uppleva. Jag har fått nya insikter och verktyg för livet.

Jessica Welin-Berger

Frisör, Egen företagare, Stockholm

Pedagogiskt genomtänkt utbildning in i minsta detalj. En bra mix av teori och praktik med entusiastiska utbildare/coacher. En utbildning som alla bör gå som gillar människor!

Mia Andersson

Civilekonom och systemvetare, Skövde

En mycket givande utbildning med bra verktyg och en god blandning av teori och praktiska övningar. Hela upplägget är så otroligt genomtänkt och välbalanserat. Dessutom levererat av duktiga och kompetenta människor som bjuder otroligt på sig själv.

Jim Nilsson

Business Director, Inter Primo A/S, Limmared

Jag lär mig olika vägar till utveckling genom coachutbildningen, av excellenta lärare som guidar och lär ut efter en mycket genomtänkt och omhändertagande utbildningsplan. Jag har fått en mycket stark grund för att gå ut och prova själv. Både med verktyg och med trygghet och självförtroende att våga göra det.

Anette Diselöv

Diplomerad coach, Mindfulness instructor, Within by Diselöv, Göteborg

Både de som utbildar på Gothia Akademi och alla som går utbildningen har ett stort engagemang och intresse. Skickligt och välorganiserat.

Pia Nurro

Industri utvecklare, Coach, IDC West Sweden AB, Jönköping, Skövde

Gothia Akademi är professionella, kunniga och man känner att de är här för att ge oss en riktig bra utbildning. Ett smörgåsbord av kunskap, glädje, energi och värme.

Maria Söderberg

Systemutvecklare, Konsult, Raion AB, Ljungskile, Göteborg

Den här utbildningen gav ett personligt och yrkesmässigt lyft. En riktigt bra investering.

Jan Hedman

VD, NXT Jobb, Borlänge

Utbildningen har gett mig både kompetens och trevliga bekantskaper. Gothia Akademi är en kompetent, professionell och generös utbildningsanordnare.

Stefan Adler

leg. psykolog, konsult, Göteborgs Stad

Det här är den bästa utbildning jag gått. Otroligt bra. Du kommer att ha nytta av den oavsett vilken roll du verkar i professionellt.

Jessica Thorén

HR-chef, IKEA, Göteborg

Utbildningen har gett mig personlig utveckling och nya verktyg för att bli en bättre coach. Öppenheten hos deltagarna i kombination med de kraftfulla verktygen gör utbildningen till en av de bästa jag har gått.

Daniel Berntsson

Team leader, Verisure Innovation, Malmö

En fantastisk utbildning med väldigt bra struktur kring coachning. Sättet som vi lär oss på är lätt att ta till sig och utbildningens demos är med riktiga case, inget trams och det känns äkta.

Anna Klimenko

Coach, Adspero AB, Göteborg

Det är en personlig och professionell förändringsresa som börjar under utbildningen och sedan fortsätter. Det bästa är övningarna där man får testa metoderna som faktiskt fungerar.

Sofia Ström

Marknadschef, Civilekonom, Blomsterlandet, Göteborg

Otrolig professionell utbildning där jag har fått kunskap, verktyg, mod, inspiration, bättre självförtroende och tillit till mig själv.

Lejla Mundzic

VD, Emerga Institute, Göteborg

”Like a box of chocolate”. Under utbildningen har jag fått viktig kunskap i coachande förhållningssätt och utveckling i självomhändertagande.

Maria Ström

Socionom, Socialtjänsten, Uddevalla kommun

Utbildningen gör skillnad från dag 1 och det är det bästa som jag har gjort inom personlig utveckling. Formen med bubblan, övningarna och den fantastiska inspirationen från utbildarna förmedlar.

Åsa Hasslin

Företagsutvecklare, IUC Väst, Trollhättan

En utbildning som har precis allt det där som jag önskar av en coachutbildning. En fantastisk investering i dig själv, i den du älskar och i relationen till alla människor du möter. Du får verktyg för livet!

Adeline Sundblad

Utredare, Jurist, CSN, Göteborg

Mycket, mycket bra och krävande coachutbildning. Den är proffsig på alla sätt från A-Ö och det är hög kompetens hos alla inblandade. Gå den om du vill och kan!

Staffan Jehander

VD, Civilekonom, NRI Group, Göteborg

Det fanns många sätt att tillgodogöra sig kunskap och utveckling under utbildningen. Jag fick en fantastisk bra grund att gå vidare ifrån och det var svårt att inte utvecklas. Mycket proffsigt, varmt och humoristiskt. Full pott!

Kristofer Boström

Civilekonom, Kundansvarig projektledare, Free Agent, Göteborg

Mycket bra och genomtänkt utbildning som är användbar i jobbet, livet, familjen och förhållanden. Den startar en process hos klienten.

Michael Svensson

Fil.kand, F.d. riksdagsledamot, Falkenberg

Utbildningen är högt över förväntningarna och ett måste om man vill gå en coachutbildning. Övningarna och sättet som man har blivit utbildad på har varit fantastiska.

Daniel Mackinovski

Lagerchef, Facil, Göteborg

Den bästa coachutbildningen som jag har gått. Det är hög kompetens både fakta- och innehållsmässigt.

Anki Roth

Diplomerad coach, Egen företagare, Eskilstuna

Jag har växt och fått viljan att fortsätta när jag har gått utbildningen.

Marika Wallin

HR-utvecklare, Halmstads kommun/BUF, Halmstad

En utbildning som fokuserar på att hjälpa människor att nå sina ”dolda” potential genom att tänka nya tankar och att med hög motivation skapa önskade förändringar i sitt liv.

Jenny Osbeck

IT-konsult, Scrum master, Sigma Technology, Toyota material handling, Göteborg

Hands- on utbildning som utvecklar dig som människa. Jag har fått användbara verktyg, struktur, inspiration samt trevliga bekantskaper.

Erik Anell

Erik Anell, Konsult, Säljtränare med changeperspektiv, konsulthuset, Jörlanda, Göteborg

En intensiv och otroligt utvecklande utbildning med många bra verktyg.

Evalotta Holm

IT-konsult, B3 Consulting Dalarna, Borlänge

Det bästa med utbildningen är att den förvirrade, gjorde mig förundrad, men tog mig i hamn på ett sofistikerat och mystiskt sätt. Det var en resa med fler dimensioner än man någonsin kan tänka sig.

Arne Holmberg

Industriutvecklare, IDC West Sweden AB, Skövde

En utbildning för livet som är utvecklande för dig och din omgivning. Jag har fått personlig utveckling, många lärdomar och inspiration till att använda dem.

Anna German

Kommunikatör, IDC West Sweden AB, Skövde

Jag har gått många utbildningar och den här hör till en av de bästa. Utbildningen ger en fantastisk möjlighet att utveckla sig själv, samtidigt som jag har fått strategier som jag tar med mig i mitt arbetsliv.

Annelie Brunberg

Göteborg

Mycket proffsig utbildning med erfarna utbildare. Gothia Akademi lever upp till vad de står för. ”Gå utbildningen”. Du kommer att få lära dig om dig själv genom fokus på andra.

Fredrik Johansson

Du får det som beskrivs och mycket mer därtill, spännande övningar, härlig miljö och härliga människor. Jag har fått det jag ville och mycket utöver det jag förväntade mig. Dessutom vill jag ha mer!

Ulrika Olsson Geshel

Director Governance & Business Office, Volvo Construction Equipment AB, Göteborg

Jag har fått personlig utveckling och användbara verktyg. De praktiska övningarna har lärt mig mycket.

Mattias Larsson

Industriutvecklare, IUC Väst, Trollhättan

Utbildningen har en mycket hög nivå och är väldigt pedagogiskt utformad. Gå den!

Daniel Walter

Projektkoordinator, IUC Väst AB, Trollhättan

En utbildning som jag önskar att alla, framför allt alla som leder människor, skall få möjlighet att gå. Jag har fått nya insikter om förhållningssätt till världen och andra människor och har även fått kraftfulla verktyg jag kan använda för att hjälpa människor att nå sin fulla potential. Hur bra är inte det?

Susanne Rittedal Söderblom

Produktionsledare, Projektledare, Hansen Event, Göteborg

Under utbildningen har allt grumligt gått till klarhet. Jag visste väldigt lite om vad jag gav mig in på, men nu vet jag massor.

Tomislav Stjepić

Kommunikatör, Migrationsverket, Göteborg

Av många utbildningar genom åren så är den här en av de bästa. Det är väl investerad tid och jag har fått ett riktigt intresse för coachning.

Göran Kimell

Sektionschef, Skatteverket, Visby

En fantastisk utvecklande utbildning där jag har fått nya insikter och verktyg och som jag kan använda i många situationer.

Linda Zettergren

HR-konsult, Eget bolag, Berlin

Gothia Akademi är en mycket professionell utbildningsanordnare. Intervjun före antagningarna gav förtroende och starkt första intryck. Utbildningen gav mig omedelbart användbara verktyg – främst frågeställningar och målmodeller.

Mats Hjerpe

HR-konsult, Eget bolag, partner i Hansson & Partners i Sverige AB, Mora

En mycket givande utbildning med härliga människor och intensiva möten och samtal. De praktiska övningarna på samtliga verktyg har gett mig en bra förberedelse och grogrund för att börja coacha.

Daniel Bäckström

Konsult, Göteborg

Utbildningen ger konkreta, praktiska och värdefulla verktyg i en fin miljö med varma och engagerande människor. Utbildarna bryr sig om ditt bästa och är väldigt kompetenta, närvarande och roliga. Mitt helhetsintryck av utbildningen är att den har kunnat möta förväntningarna i nio dagar utan att det har missats en minsta detalj.

Kristín Grímsdóttir

Founder, Perlur, Göteborg

Det bästa med utbildningen är lärarna och engagemanget från samtliga, bra kursmaterial och förmågan att bygga ett ”bra gäng” av deltagarna. Mycket professionellt och med stort hjärta.

Josefin Junerup

HR Director, AB Volvo, Göteborg

En fantastisk utbildning som har gett mig insikter och kraftfulla verktyg att hjälpa andra.

Afrem Celik

Projektledare, Spendrups, Örebro

En utbildning i toppklass som är väldigt givande och ger dig en gedigen färdighet samt ett förhållningssätt.

Åsa Lindqvist

After Sales Manager Nordic, Parker Hannifin AB, Borås

Härlig och utvecklande upplevelse där man får många nya insikter och får lära sig hur man på ett enkelt men kraftfullt sätt kan skapa förändring i sig själv och andra.

Sandra Ferm

Jönköping

Professionell och genomtänkt utbildning med glädje och mycket utveckling och lärdom. Jag har fått nya vänner, bättre självförtroende och tacksamhet.

Malin Gustafsson

Personalvetare, Göteborgs stad, Göteborg

Bästa utbildningen som jag har genomfört. Du får verkligen testa det du lär dig och får mycket bra insikter om dig själv.

Kristoffer Forsell

Regional Försäljningschef, E.Saether AB, Torslanda/Göteborg

Jag har fått insikter på många, många plan och konkreta verktyg som jag dessutom har fått praktisera ordentligt vilket har varit värdefullt.

Lisa Stridh

Kommunikatör, IDC West Sweden AB, Lidköping, Skövde

Gothia Akademi är mycket proffsig utbildningsanordnare och det är i detaljerna det sitter. Jag har fått förståelse för verktyg och kompetens. Utbildningen är värdefull för livskvaliteten och jag har fått konkreta verktyg som jag kan använda överallt.

Gustav Allerth

Konsult, IHM konsult, Egen företagare, Göteborg

Utbildningen är en väl investering i dig själv och är personlig, har öppet klimat och man får träning i frågeteknik. Jag har fått en grund att påbörja coachning professionellt och en bättre tro på mig själv.

Marie Gröndahl

Executive Search Consult, Egen företagare, Göteborg

Mycket bra utbildning som jag rekommenderar! Gothia Akademi är proffsig utbildningsanordnare och balanserar perfekt mellan värme, lärande och kunnande. Bra jobbat!

Karin Häggbring

VD, SoHugo AB, Lerum

Otroligt utvecklande utbildning som alla borde få gå. Genom kraftfulla frågor hittar vi svaren som vi alla har inom oss. Jag har fått större självinsikt och har hittat nycklar till att leda mig själv dit jag vill. Det är så fantastiskt och gör mig så GLAD!

Malin Persson

Rekryterare, Jerrie AB, Göteborg

Fantastiskt givande utbildning både gällande mig själv i min roll som chef och för coachning av andra. Den är prestigelös, avslappnad och genomarbetad.

Therese Crammer

Chef, Eget bolag, Stockholm

Utvecklande utbildning både personligen och professionellt, med många bra verktyg och modeller. Jag har fått en helt ny förmåga att coacha och självförtroende i coachrollen.

Annika Thimberg

Konsult inom stressprevention, Egen företagare, Göteborg

En utbildning du lämnar där du känner att du kan starta din nya framtid som coach. Jag har fått verktyg till att bli en bättre chef.

Jerrie Kullberg

Regionchef, Capio Närsjukvård, Göteborg

En fantastisk utbildning som ger dig kraft och verktyg för att hitta lösningar för saker som du eller någon annan vill utveckla.

Helene Öhman

Kundansvarig, Prové, Göteborg

En otrolig bra utbildning som både ger självinsikt och förmågan att utveckla andra och mig själv. Den bästa!

Lollo Sandberg

Utbildare, ICA Koncernen, Stockholm

Rolig och användbar utbildning både professionellt, i relationer till andra samt ”internt” för personlig utveckling.

Julia Jakobsson

HR Business Partner, Nordea Luxembourg, Luxembourg

Det bästa jag har gjort och jag har gått många olika utbildningar. Gothia Akademi har ett fantastiskt gäng människor som alla visar varandra kärlek och respekt för varandras styrkor och olikheter. Det är ett fantastiskt företag som skapar fantastiska upplevelser.

Richard Denlin

Affärsområdeschef, Gustaf Fagerberg AB, Mölnlycke, Göteborg

En utbildning som ger förståelse och insikt i mänskliga processer. Den ger verktyg att använda både i det stora och det lilla. Professionell, levererar det de lovar(och lite till)! Bra kursledare och mentorer. En utbildning som ger möjlighet att växa på många sätt. Skulle rekommendera den till alla.

Lillemor Thorsén

Egen företagare, Ledarutveckling, Stockholm

Det här är precis den coachutbildning jag har drömt om. Har gett mig så mycket mer än förväntat, superbra och professionellt på alla områden. Jag är oerhört stolt över att jag har gått hos Gothia Akademi.

Suzanne Lång

Effektivitetskonsult/ledarutvecklare, Kompetensakademin Norden AB, Göteborg

Gothia Akademi är mycket seriösa, både inför och under utbildningen. Välplanerade dagar, duktiga föreläsare (och kurskamrater). Det här är den bästa utbildning jag har gått!

Karin Petermann

Global HR business Partner, NKT, Karlskrona

Enormt givande utbildning i hur du får andra att se i olika perspektiv. Den är mycket bra, kompetent och ärlig.

Joakim Lewis-Jonsson

Officer, Försvarsmakten, Karlsborg

Inspirerande utbildning som utvecklar dig som individ. Du får verktyg där du kan skapa/göra skillnad för dig och andra i din närhet. Det är hög kvalitet på upplägget.

Katarina Borgvall

Global Commercial Manager, IKEA, Älmhult

Det här är den bästa utbildning jag har gått. Den har gett livsinsikter, nya förhållningssätt och många nya vänner. Super!!

Anki Nordmarker

PhD, HR-specialist, Karlstads Universitet

En oerhört gedigen och professionell utbildning som rekommenderas med stor entusiasm. Jag gjorde mitt val efter noggrann research och har inte i något avseende känt någon tvekan. Utbildningen levererade på alla områden - gediget innehåll, oerhört välstrukturerad, fantastiska lärare.

Monica Risenius

VD, Kiruna Lappland, Kiruna

Det bästa med utbildningen är helheten, pedagogiken, upplägg och innehåll samt den intima och öppna kultur som skapas i gruppen.

Bara att gratulera till en utomordentligt bra utbildning!

Anders Nilsson

Senior Business Advisor, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, Göteborg

En fantastisk givande och lärande utbildning på så många sätt. Den ger verktyg att förändra och guida människor uppåt och framåt på rätt väg. Omvälvande, utvecklande – världsklass!

Anna Sandborn

Utvecklingsledare, Jönköpings kommun, Jönköping

En toppenutbildning som hjälper jorden och mänskligheten framåt i rätt riktning.

Ann-Kristin Nilsson

Lärare, Göteborgs stad, Göteborg

Utbildningen kräver fullständig närvaro, engagemang och att du verkligen vill lära dig. Jag har fått öva och lärt mig många nya verktyg.

Lena Henriksson

En utbildning för att i samtalet hitta sina egna eller klientens egna lösningar genom att ställa magiska frågor och lyssna.

Elsy Hamrén

VD, Master of Science International Business, Powerstudio Sweden AB, Göteborg

En flerstegsutbildning där du redan från dag ett får lära dig att använda meningsfulla metoder för att lyfta andras egna processer. De har mycket duktiga pedagoger som guidar på ett självklart sätt.

Marie Keidser von Heijne

Chef, HR, Kommunikation, Marknad, Förbo, Göteborg

En utbildning som ger en massa, både i personlig utveckling och i en metod som man kan använda direkt! Man får göra många övningar som ger otroligt mycket.

Marit Eriksson

Epidemiolog, PhD

Tillåtande och varm lärandemiljö där inget har känts oseriöst eller ”svävat” iväg till tveksamma teorier. Fantastisk bra utbildning!

Joanna Widestrand

Advisor, Knightec AB, Göteborg

Gå utbildningen bara, den är mer än vad jag kan beskriva.

Carina Kask

Beteendevetare, Kungsbacka

Stärkande, proffsig och kompetenshöjande utbildning, levererad med värme, energi och omsorg!

Emilie Sandqvist

VP HR, Business Region Europe, Volvo Buses, Göteborg

Riktig bra coachutbildning med bra "lärare", bra upplägg i utbildningsmomenten, konkreta verktyg och tillåtande klimat....

Eva-Lena Vänerby-Bednarska

Projektledare process & utveckling, Svensk industrivalidering, Uddevalla

Utvecklande och rolig utbildning med många oväntade insikter och möten med härliga människor.

Sara Jansson

Karriärcoach, Kungälv

Helt fantastisk utbildning som personligen har gett mig en resa inom mig, där jag samtidigt har fått verktyg och kunskap att ge till någon annan.

Ulrika Ehn

Financial Manager, Specsavers Sweden AB, Göteborg

Utbildningen är en utmaning som ger mycket både på det personliga planet och för jobbet.

Ingegerd Bynert

Ledarskaps & teamutvecklare, Combitech AB, Jönköping

Inspirerande lärande som utvecklar dig. Utbildningen ger dig många bra verktyg som du kan använda i flera sammanhang än coachning. På köpet lär du känna, inte bara dig själv, utan 26 härliga deltagare, fantastiska och engagerade utbildare, ”lyxdeltagare” och medarbetare.

Eva Grönkvist

Verksamhetsutvecklare, Region Jönköpings län, Jönköping

En seriös utbildning med oerhört kompetenta utbildare. Den är rolig och lekfull samtidigt som det är ”på riktigt” – inget slappt och slött. Jättekul!

Linda Albin

HR Business Partner, IKA Banken, ICA Försäkringar, Borås

Kraftfull utbildning om man vill bli coach, tillämpa ett coachande förhållningssätt eller bara få självinsikt. Oerhört givande och proffsigt.

Nina Wittholt

Executive director, Fondia Legal Services AB, Göteborg

Utbildningen har kickat igång min egen utveckling och jag känner att den ger och kommer att ge mig det jag behöver för att få den kompetens jag behöver. Proffsig utbildning med ett äkta engagemang, en förutsättning för trovärdighet.

Vivian Byström

Studievägledare, Örnsköldsvik

Konkret, proffsig och tydlig utbildning kring syftet och genomförandet av den coachande processen. Den är igångsättande och utvecklande.

Isa Sundqvist

Coach, Utbildare inom coachning, Iris Hadar AB, Isa Sundqvist Produktion, Göteborg

Det coachande förhållningssättet går att använda vid flera tillfällen och utbildningen är därför mycket värdefull. Välfyllt och genomtänkt innehåll och en härlig stämning som bygger upp självkänslan och självförtroendet.

Cecilia Karlsson

Industriell utvecklare, IDC West Sweden AB, Skövde

Proffsig och utvecklande coachutbildning som alla borde gå.

Åsa Rådhström

Utvecklare, Projektledare, Egen, Sunne

En fantastisk utmanande utbildning som ger träningsvärk, men också oerhört värdefull p.g.a alla övningstillfällen som ges.

Susanne Lieberg

Resultatenhetschef, Combitech AB, Jönköping

”All-in-clusive”. Lärorik utbildning med en bra verktygslåda som uppfyller en helhet för studenten. Om du inte går den så kommer du att missa något!

Maria Emanuelsson

Regionutvecklare, Västra Götalandsregionen, Göteborg

Kompetenslyftande och utvecklande utbildning, både professionellt och som människa. Den är direkt användbar.

Annika Devert

HR-chef, Willys, Göteborg

En explosion och kavalkad av aha-upplevelser, insikter och kraftfullhet! Gothia Akademis coachningsutbildning är den bästa och mest utvecklande utbildning jag gått! Varje detalj är oerhört genomtänkt, vilket ger riktigt bra kvalitet! Detta är på riktigt!

Sandra Ridell

Global HR Business Partner, AstraZeneca, Göteborg

En otroligt intressant, givande och pedagogisk utbildning, där jag har fått en självinsikt om hur jag kan hantera olika livssituationer samt verktyg för att börja coacha.

Steve Clark

Boendesamordnare, Migrationsverket, Karlstad/Kristinehamn

Mycket givande och utvecklande utbildning som ger dig många insikter.

Carina Olausson

Beteendevetare, Arbetsförmedlingen, Trollhättan/Mellerud

Utbildningen har en perfekt blandning av teori och praktik och du går tillsammans med härliga människor som vill samma sak som du. Gothia Akademi är mästare på att skapa värde för sina deltagare. One of a kind!

Marie Lindgren

Marknadsföringschef, Göteborg Energi, Göteborg

Fantastisk utbildning där du får en bred utbildning med många verktyg för livet, både privat och professionellt.

Terese Avanzi

Senior projektledare, ProgressLead, Göteborg

En superb utbildning som ger dig en livsförändrande upplevelse. Det bästa är upplägget och sammanhållningen.

Andreas Thorlin

Diplomerad coach, Thorlins coach org., Hisingen

Lärorik och strukturerad utbildning med fantastiska föreläsare och mentorer. Jag har fått verktyg och lärdom för framtida utmaningar.

Anna Josephson

Medarbetare, ICA Maxi, Kungälv

Alla bör gå den här utbildningen. Den är 100% genomtänkt och kommer att hjälpa dig på väg dit du vill.

Marius Sotberg

Egen företagare, Göteborg

En utbildning som ger dig allt det du behöver veta om grundläggande coachning och som ger dig rätt verktyg för att komma igång. Jag är otroligt tacksam och imponerad över er och även över min egen framgång.

Nathalie Steffner

Diplomerad coach, Social media manager, CILA Solutions, Kungsbacka

Utbildningen ger dig färdighet och kompetens på oerhört kort tid.

Edib Catovic

Projektledare, Emsy Engineering, Göteborg

En seriös och omfattande utbildning med mycket värme och glädje. Det är det bästa sättet att bli utbildad på.

Annette Palmqvist

Näringslivsstrateg, Dals-Eds kommun, Dals-Ed

På ett nyfiket och ett kompetent sätt har jag lärt mig grunden att coacha och jag har fått nya insikter och verktyg.

Monica Hansson

Certifieringsrevisor, Konsult ledningsarbete, Egen företagare, Varberg

En av de bästa utbildningar som jag har gått där blandningen av teori och praktik gör varje dag intressant, rolig och mycket användbar framöver. Stor kompetens och kunnande hos samtliga utbildare och en miljö som är härlig att vara i både fysiskt och mentalt.

Ingela Larsson

Funktionschef Fastighet, Stenungsunds kommun, Tjörn

Välplanerad utbildning med galet professionella utbildare som kommer att ge dig lärande för livet. Jag har fått ytterligare ett ben att stå på både yrkesmässigt och privat. En personlig utveckling som jag inte alls var beredd på.

Cecilia Månsson

Arbetsförmedlare, Arbetsförmedlingen, Kristianstad

Otroligt berikande utbildning som ger en mängd verktyg som är lätta att omsätta i verkligheten. Varma underbara mentorer och undervisare som uppmuntrar till lärandet. Om man är intresserad av att förkovra sig inom coachning så är Gothia Akademi ett fantastiskt ställe att komma till.

Ulla Danielsson

Global Brand Innovation Manager, Essity Health & Hygiene, Göteborg

En personlig utveckling med ett diplom och yrke på köpet. Jag har lärt mig att se saker och ting från olika perspektiv och jag har fått tillit till andra människor.

Karin Fridéhn van Zoelen

B.A. Språk, tolk och översättare, Polaris Communications, Trollhättan

Superbra utbildning som man verkligen vill uppleva i livet och där jag har fått större förståelse för mig själv.

Jenny Rindö

Frisör, Egen företagare, Stockholm

En proffsig och rolig utbildning med goa och väldigt duktiga utbildare som har en känsla för att göra det roligt.

Moha Razek

Fritidspedagog och resurs, Ale kommun, Nödinge

Det bästa på länge! Så otroligt roligt och givande med underbara utbildare. Personlig utveckling när den är som bäst! Ett proffsigt upplägg som följer med hela vägen och genomsyrar allt.

Ninnie Granfeldt

Egen företagare, Ninnie Consulting AB, Hedekas

Jag har fått många verktyg för hur jag ska komma igång med coachning. Allt är välplanerat och väl anordnat med hög kvalitet.

Emma Holmgren

Ledar-och organisationskonsult, Konduto AB, Stockholm

En fantastisk utbildning där man får många verktyg som kan användas på många olika sätt. Jag har fått verktyg som skapar framgång hos individ såväl som grupp.

Linda Björnberg

Gruppchef, Coor Facility Management AB, Göteborg

Den bästa utbildningen som du kan gå om du vill bli riktigt bra coach. Livsavgörande!

Magnus Österman

VD, EuroAcademy, Sverige-Gruppen, Göteborg

Utbildningen har gett mig mycket kunskap och insikt för att våga. Den är utvecklande både personligt och kunskapsmässigt.

Patrik Holm

Kristianstad

Mycket hög kvalitet på alla!

Caroline Björkman

Arbetsförmedlare, Åmål

Man får lära sig så fantastiska och användbara verktyg samtidigt som det är en genomkörare, för man blir coachad till tusen! Kul!

Maria Tevell Gobert

Coach/Trainer, Enskild, Göteborg

Utbildningen har berört mig på djupet och har utvecklat mig på många sätt. Gothia Akademi är en oerhört seriös och kvalitativ utbildningssamordnare, med en värdegrund som är genomtänkt och som jag aldrig har upplevt tidigare.

Sara Sundaeus

Head of Events, Easyfairs, Göteborg

En utmanande och lärorik utbildning med många lärdomar om sig själv och som skapar förändring på riktigt.

Olivia Nicolin

Den bästa starten man kan få för att utvecklas till en duktig och erfaren coach. Jag har fått många bra verktyg och en livsavgörande omvandling i hur man kommunicerar.

Magali Daems

Projektledare, Avanoa AB, Göteborg

Utbildning som håller hög klass och där man får utvecklas i en trygg miljö med lika motiverade deltagare.

Roland Porter

Ledarskapskonsult/coach, Aspirio consulting, Olofström

En kanonutbildning där det bästa är den positiva stämningen och kunnandet hos mentorer och lärare.

Kenth Grahn

Controller, Region Jönköpingslän, Jönköping

En fantastisk utbildning, om du känner att du vill göra skillnad på riktigt för andra människor och hjälpa dem att hitta sina egna svar på sina frågor och som bonus utvecklas du på det personliga planet.

Maria Folke

Region Stockholm, Stockholm

Utbildningen har gett mig så mycket och får högsta betyg och jag ser redan fram emot steg 2. Det är en fantastisk möjlighet att lära samtidigt som man utvecklas personligen och jag har fått ett nytt sätt att hantera kommunikation med min omgivning.

Jerker Sundström

Egen företagare/delägare/rådgivare, SecuDimi AB, Göteborg

Gothia Akademi är en mycket proffsig utbildningssamordnare. Det bästa är utbildarna och det genomtänkta materialet och jag har fått många bra insikter och verktyg.

Helena Kristersson

Stockholm

Vikten av glädje och lekfullhet är en viktig del i inlärandet och det har Gothia Akademi förstått. Jag har fått kunskap och trygghet som har lett till att jag vågar lita till min kompetens.

Lars Edmar

Rådgivare/jobbcoach, CIKO, Göteborg

Utkomsten av utbildningen är större än mina stora förväntningar. Deltagaren blir omhändertagen och sätts 100% i centrum. Gå utbildningen, så kommer du att förstå varför jag ler nu!

Mikael Johansson

Project Manager, Verisure Innovation, Malmö

Jag tror att utbildningen kommer att påverka mig långsiktigt till att bli en bättre människa och ledare. Den öppnade verkligen mina ögon för vad jag själv kan påverka. Underbar och inspirerande lärandemiljö med en bra mix av teori och praktik.

Johan Weiberg

Affärsområdeschef, Heléns Rör AB, Halmstad

Nio intensiva dagar där du kommer ut klokare och rustad med en bra verktygslåda för kommande coachning. Utbildningen har en bra mix mellan lyssna, demo, testa, observera och uppleva.

Marie Andersson

Gruppchef, Volvo, Göteborg

Det bästa med utbildningen är gemenskapen, kompetensen hos utbildarna och en förmedlad känsla av trygghet och tillit till deltagarnas förmåga.

Anki Holmberg

Företagssköterska, Gislaveds kommun, Broaryd

Oerhört seriös utbildning som ger mycket kunskap och inspiration. Den kommer att förändra dig!

Maria Forsblom

HR Chef, IKEA Industry, Älmhult

Aldrig tidigare har jag gått en så fantastisk utbildning. Det finns utbildning och så finns det UTBILDNING. Den ger dig personlig utveckling i att göra skillnad för många och hjälper till att finna mål och vägen till målet. Ett äkta hantverk!

Carina Nyman Alenäs

HR Manager, Parker Hannifin AB, Borås/Svenljunga

Otroligt gedigen och heltäckande utbildning som varvar teori och mycket praktik och där det är tänkt på allt. Det är den bästa utbildningen som jag har gått.

Katarina Edlund Holmberg

HR chef, Hemköpskedjan AB, Stockholm

En genomtänkt utbildning där inget lämnas åt slumpen. Jag rekommenderar den!

Eddy Saad

Arbetsförmedlare, Arbetsförmedlingen, Trollhättan

Troligen en av de bästa eller den bästa coachingsutbildningen i Sverige. Allt är organiserat mycket bra och man känner sig viktig.

Rebecca Bergsland

Coach/Sociolog, CHANGE Coachning & Consulting, Göteborg

Den bästa utbildningen som jag har gått…för min egen utveckling och den gör även en stor påverkan för min familj och omgivning. Gå utbildningen för den gör så stor skillnad.

Maria Bergqvist

Lärare/Egen företagare, Partille

Välorganiserad och lärorik utbildning som man aldrig ångrar att man har gått. Nu vet jag vad coachning handlar om och jag har lärt mig användbara verktyg.

Samila Matin Koosha

Uppdragsledare, Sigma Technology, Göteborg

Topp 3 när det gäller utbildningar som jag har genomfört. Den får med beröm godkänt.

Jonte Frisell

Handlare, Trollhättan

Fantastisk utbildning där jag har fått minnen för livet. Jag har fått inspiration, nya insikter, verktyg och en bekräftelse på att jag är på rätt väg. Allt är så proffsigt, genomtänkt och med mycket värme.

Sarah Hellström

Livsstilscoach/Hälsorådgivare, Egen företagare, Jönköping/Stockholm

Detta är den enda utbildning som jag har gått, där jag kommit dit trött och med hängande huvudvärk och där jag har gått därifrån med energi och inspiration. Utbildningen ger konkreta verktyg och låter dig utveckla dem och dig själv i ett tryggt tillåtande och inspirerande sammanhang. Utbytet med övriga deltagare ger också otroligt mycket.

Kristina Hejdenberg Sedström

Project Manager, Chalmers Entreprenörskola, Göteborg

Fantastisk förmån att få ha gått denna omfattande, inspirerande och konkreta utbildning som möjliggör utveckling för så många.

Victoria Ställberg

Chef Affärsutveckling, Dalarna Science Park, Borlänge

Utbildningen har gett mig en otroligt snabb kunskapsförflyttning. Den är briljant och jag ger mina varmaste rekommendationer.

Linda Holmgren

Mycket bra utbildning som gett mig många nya insikter och stärkt mitt självförtroende i samtal med andra människor.

Susanna Ehrenborg

HR-konsult, Göteborg

Gothia Akademi är Top Notch och utbildningen har gett mig verktyg för livet som jag kan använda på mig själv, andra och företag.

Wicia Wiszniewski

Samhalls vägledare, Göteborgs stad, Göteborg

Att möta alla härliga kurskompisar och ”lärare” har lärt mig oerhört mycket om mig själv och hur jag kan hjälpa andra.

Lena Hultin

Projektledare/konsult, Certainest, Göteborg

Världens bästa coachutbildning! Den är konkret, tydlig och väldigt givande. Det bästa är att man lär sig något och att det går att använda direkt.

Tina Norin

Pressansvarig, Västfastigheter, Göteborg

Genuin och högkvalitativ utbildning där ni gör det enkelt med att skapa FB-grupp, erbjuda lyxcoach osv.

Anette Olsson

Planeringsledare, Nödinge

Jag har fått alla förutsättningar till att ta första steget till att börja coacha på ett rätt sätt och ett tryggt sätt.

Jonas Wiberg

Ledarutvecklare, Göteborg

Det bästa med utbildningen på plats är stämningen, positiviteten och att man får en jättebra känsla. Det bästa som man tar med sig är mycket användbara verktyg för arbetet och livet.

Mattias Bergström

Country Field Sales Manager, United Biscuits Sverige AB, Jönköping

Lärorik utbildning som jag har användning för i alla lägen: familj, jobb, vänner, barn och mig själv.

Jill Fridh

Egen företagare, Göteborg

Utbildningens tre perspektiv, coach, klient och observatör får en att ”smaka på” de olika verktygen på ett starkt sätt. Du utvecklar både dig själv och din omgivning med konkreta verktyg som du kan använda i vardagen på jobbet och privat.

Charlotta Oom

Ledarutvecklare, Wise Consulting, Göteborg

En utomordentlig exceptionell utbildning som är rolig och utvecklande. Jag har fått så mycket glädje, lärdomar och verktyg till alla sammanhang.

Sofie Mårtensson

Förskollärare, Kristianstads kommun, Kristianstad

Proffsig utbildning där du inte kommer att bli besviken. Utbildningen har gett mig bra verktyg och djupare förståelse för vad coachning egentligen är.

Mia Papadopoulos

Kundkoordinator, Frontdesk Nordic AB, Göteborg

Jag är klart imponerad av Gothia Akademis utbildning som är excellent och där jag har fått verktyg för livet.

Eva-Britt Karlsson

Mäklare, Eget, Åmål

En utbildning full av inspiration, handfasta verktyg och härliga människor.

Anna Bodin

Civilingenjör, Vember AB, Göteborg

Jag har förstått och fått till mig mer än vad jag trodde var möjligt på 9 dagar totalt. Nu har jag ett ”grund-kit” av kraftfulla verktyg.

Marie Louise Lindquist

Arbetsförmedlare, Arbetsförmedlingen, Göteborg

Utbildningen ger dig en möjlighet att genom en systematisk process, på relativt kort tid, få grepp om en rad verktyg för att hjälpa individer, företag eller dig själv att sätta/definiera mål, planera samt komma till handling.

Camilla Mårtensson

Arbetsmarknadskonsult, Manpower, Göteborg

Under utbildningen är man avskärmad och full fokus uppnås, vilket leder till nya tankar. Det är effektiv användning av tiden för maximal inlärning.

Michka Jungegård

Chef, Ingenjör, Michka AB, Göteborg

För att kunna utveckla individ och team får man verktyg och praktiska erfarenheter av coachning och coachande förhållningssätt.

Sofia Kocher

Ägare, Göteborg

Oerhört givande utbildning kunskapsmässigt, både i teori och praktik och med stor personlig förändringsprocess. Den är fylld av värme, glädje och nya personliga kontakter.

Kajsa Liedén

Göteborg

Utbildningen gav mig allt det som jag har hoppats på. Jag har fått möjlighet att utvecklas både som människa och i min yrkesroll.

Eva Willstrand

Kommunikations- och ledarskapskonsult, Grundare, Willstrand Kommunikation & Ledarskap AB, Stockholm

Jag har fått bekräftelse på gamla kunskaper, många bra verktyg och nya insikter.

Ingemar Hahn

Ledarskaps- och organisationskonsult, Feelgood företagshälsa, Göteborg

I alla avseende en proffsigt upplagd och genomförd utbildning med mycket duktiga utbildare. Jag har fått kraftfulla verktyg och förmågan att använda dem.

Botvid Hellberg

Civilingenjör, Hönö

En underbar resa där jag har fått förkovra mig i coachningstekniker och förhållningssätt. Det är en blandning av teori, övning och reflektion som gör att kunskap och kompetens skapas.

Anna Wåhlén

Transformation Leader, Ericsson, Göteborg

Utbildningen har gett mig självförtroende, insikter och nya verktyg.

Malin Kaiser

Civilekonom, Varberg

En högklassig utbildning, värd varje minut och krona. Det är en skön mix av verktyg och kunskap som jag fick öva på direkt i trygg och lugn miljö.

Britt Aximon

Ekonomichef, MölnDala Fastighets AB, Varberg

En utbildning som ger dig den bästa grunden för din personliga utveckling, relationsmässigt och arbetsmässigt. Den är berikande på många sätt.

Cecilia Evers

En fantastisk utbildning som jag kommer att ta med mig i livet och utveckla. Den har gett mig insikter och verktyg om hur jag kan nå en annan potential och hjälpa andra att nå sin potential.

Annica Andrén

Driftchef, Göteborg Energi Nät AB, Göteborg

Det är en utbildning som ökar förståelse för andra och dig själv. Den ger kärlek, gråt och energi. En härlig bubbla – med en massa härliga människor.

Linda Tingstrand

BID Manager/Säkerhetsrådgivare, 2Secure AB, Sävedalen

Lärorik och inspirerande utbildning. Jag har fått respekt för hantverket och tid för lärande och reflektion.

Anne Lehes

Kommunikationsansvarig, Ericsson, Göteborg

Massor av kunskap delas ut av mycket kompetenta utbildare i en fantastisk plats- och stämningsmiljö. Jag gillar upplägget, mixen med övningar och föreläsningar.

Maritha Enerås

Ekonomiansvarig, Mölnlyckehus AB, Mölnlycke

Otrolig lärorik utbildning med mycket bra upplägg av teori och praktik. Fantastiska utbildare och medhjälpare. En utbildning där jag har fått lära mig och uppleva kraften i coachning.

Eva Bardh

Mölnlycke

Utbildningen ger verktyg som fungerar att ta med sig i vardagen, både för mig själv och i relationer till andra – yrkesmässigt och privat.

Catarina Olvenmark

Egen företagare, Yogayama, Göteborg

Det bästa jag givit mig själv. Det är början till något nytt och utforskande för livet.

Malin Helander

M.Sc. Computer Science/IT-konsult, Sigma IT, Göteborg

Du måste vilja dedikera dig och din tid – då blir utbildningen fantastisk! Jag hade höga förväntningar men har fått ack så mycket mer.

Victoria Öberg

Affärsutvecklare, BIT ADDICT, Göteborg

Katalyserande Coachning är en utbildning som ger konkreta verktyg och modeller för att föra ett samtal framåt och komma till en förändring där bra blir bättre.

Mats Stavmyr

Regionchef, Lernia, Göteborg

Bra och rolig utbildning för den som vill jobba som coach eller liknande. Den har fått mig att uppskatta tyngden och förmågan av öppna frågor och att kunna lyssna och hjälpa en människa utan att sätta mina värderingar i samtalet.

Saif Selman

Behandligsassistent, Statligt SIS Margaretelund, Skövde

Spännande och lärorik utbildning som ger dig chansen och möjligheten att växa. Jag har fått en bred bas att stå på och att gå vidare ifrån.

Maria Sjöberg

Praktiksamordnare, KIV Kommun, Göteborg

En uttömmande, givande och utvecklande utbildning som jag verkligen kan rekommendera.

Ann-Caroline Karlsson

Ingenjör/Adjunkt, Högskolan I Väst, Trollhättan

En utbildning som verkligen levererar och ger ny kunskap på riktigt.

Christina Lovefall

Regional Market Access manager, Boehringer Ingelheim, Vallda/Göteborg

Utbildningen har gett mig en stor verktygslåda och härliga möten.

Sara Åberg

Kalmar

Jag har fått användbara verktyg att ha med mig både i livet allmänt, men även i yrkeslivet.

Lotti Bladh

En proffsig, intensiv och härlig utbildning som förändrar ditt liv och dig som person.

Jessica Ahlborg

Studioägare, Personlig tränare, HR-ansvarig, Systerknuten, SK Licenssvets, Partille

Väldigt givande och utvecklande utbildning med fantastiskt bra utbildare.

Helena Frilén

HR partner, HR konsult, Varberg

En utbildning där man får många användbara verktyg i intensiv takt och förutom det en personlig utveckling med många nya tankar som bonus.

Ida Schiötz

HR-konsult, personalvetare, HR On Demand, Göteborg

Jag har fått mycket självinsikt och många bra modeller och verktyg som jag kan använda både privat och i jobbet.

Anette Gustafsson

Specialpedagog, Samverkan & Stöd, Barnhälsan, Göteborgs kommun, Göteborg

Utbildningen har gett mig en stabil och trygg grund att stå på som coach och nya fina vänskaper.

Linnéa Lind

Konsult, Civilekonom, Lind Advisory & Wiser Minds, Ängelholm

Det är fantastiskt vad man kan lära om sig själv! Utbildningen är varm, gedigen och proffsig.

Viktoria Andreasson

Fil. Mag. i kommunikation , Konsult, Eget företag, Uddevalla

En fantastisk utbildning som är mycket givande. Jag önskar att alla människor kunde gå den. Så bra är utbildningen! Det är mycket kunskap på 9 dagar där varje minut har använts för lärande.

Alma Redzepagic

Pedagog, Göteborgs stad, Göteborg

En otroligt givande och inspirerande utbildning för att utveckla dig själv och ditt förhållningssätt.

Susanna Milikic

HR Business Partner, Solar Sverige AB, Göteborg

Otroligt proffsigt med kontroll på varje steg. Jag har fått kunskap och trygghet i att jag kommer att fixa detta.

Camilla Sjögren

Key Account, Driftchef, Servisec, Göteborg

Utbildningen ger dig en bred kompetens, stor verktygslåda och mycket praktisk övning. Den är seriös och genomtänkt.

Emelie Olsson

Hälsopedagog, Coach, Cuben Utbildning AB, Göteborg

Om du vill utbilda dig till coach så är detta en proffsig utbildning med kvalité. Det bästa är varvningen mellan teori och praktik och att utbildarna är kompetenta.

Tove K Sharp

Rek.chef, TRR, Stenungsund

En fantastisk och inspirerande start. Inget lämnas åt slumpen och allt är proffsigt med kvalité.

Monica Skyttebol

Business Controller, Civilekonom, Volvo Trucks, Eget företag, Göteborg

Jag är nöjd att veta att ni är tunga i branschen och att jag har fått bra verktyg som känns genomarbetade.

Linda Larsson

Fantastisk bra utbildning som är insiktsfull och har kraftfulla verktyg. Jag har fått möjligheter att ta mitt nästa steg.

Andreas Sköld

Teknisk säljare, Monitor Larm, Lerum

En intensiv och rolig ögonöppnare där man lär sig verktyg och saker för livet. Jag rekommenderar utbildningen för alla.

Kira Engelholm

Nordisk media och strategiansvarig, If, Stockholm

Detta är en utbildning som du måste gå om du vill bli coach eller vill åt det coachande ledarskapet. Jag har fått insikt, en stor verktygslåda och mer intresse för coachning.

Petra Hermansson

Ekonomi- och personalansvarig, chef, Subway, Göteborg

Detta är den bästa livsutbildningen någonsin med otroligt välanpassade verktyg för att lyckas som coach. Den är välplanerad och övningsfokuserad med mycket träning i att vara både coach, klient och observatör.

Katarina Czudowska

Ägare, VD, Rekryteringskonsult, Coach, FRAMgång Borås AB, Borås

Kurs i personlig utveckling som ger tid för reflektion och eftertanke och som ger kunskap som är värdefull både i privatlivet och yrkeslivet.

Anna Lycke Börjesson

Göteborg

Högsta betyg till alla medverkande. Jag är tacksam för att jag har fått vara del av så många kompetenta och erfarna människor under dessa veckor. Gothia Akademi tar på fullt allvar utbildningen och syftet med kursdeltagare, lärare och mig. Interaktionen mellan oss ger resultatet. Värt varenda krona!

Elisabeth Fredin

Göteborg

Utbildningen har gett mig förutsättningar att utöva ett yrke som jag brinner för. Det bästa har varit verktygen, övningarna, gruppen, kärleken, glädjen och samspelen.

Anna Manteus

Konceptutvecklare, W.O.W – Work of Wonders ABm Göteborg

Intensiva dagar fyllda med många verktyg på ett pedagogiskt och lättsamt sätt med bra träningsmöjlighet. Mycket välordnat och genomtänkt.

Eva Maria Friberg

Egen företagare, Götene

Mycket givande utbildning med otroligt många verktyg. Jag har fått många funderingar, tankar och viktiga insikter kring mig själv och mitt ledarskap och som har utvecklat mig som person.

Anna Leo

Chef, Region Jönköpings län, Jönköping

Jag har fått massor med kunskap att förvalta och ett nätverk med härliga människor. Utbildningen är väl genomtänkt, proffsig och fantastiskt lärorik.

Charlotte Nord

People & Culture Manager, Bubbleroom, Särö

Utbildningen är krävande men givande och en ögonöppnare för nya möjligheter. Jag har fått en annan syn på ledarrollen.

Niklas Ahlmås

TRR, Alingsås

Det har varit berikande, omvälvande och fantastiskt. Jag har fått ny kunskap, inspiration och nya åsikter om mig själv.

Christina Holden

Göteborg

Det är väldigt roligt att ha fått möjligheten att utvecklas hos Gothia Akademi och jag är jättenöjd. Ett ambitiöst upplägg som är väl paketerat och väl presenterat.

Kristin Arby

Chef HR & Business Excellence, Stena Stål, Göteborg

Gothia Akademi har varit mycket bra utbildningssamordnare. Allt från det lilla till hela kursens innehåll har varit genomtänkt.

Joakim Radermacher

Verksamhetschef, Folktandvården Halland, Varberg,Helsingborg

Många, många bra verktyg att använda både professionellt och i vardagen. Jag har fått fina vänner och en fantastisk gemenskap och nätverk.

Anna-Maria Johnsson

Fil.kand. Beteendevetenskap, Egen företagare, Särö

Se det som en investering i ditt personliga utvecklande. Jag är mycket nöjd och ser fram emot steg 2.

Karin Jannerborn

HR Business Partner, Göteborg

En väldigt bra utbildning som jag definitivt kan rekommendera.

Ingemar Asklöf

Civilingenjör, Knowit Insight, Linköping

Det bästa med utbildningen är duktiga lärare som kompletterar varandra, gruppdynamiken och demo- och mentorcoachningarna. Man får kasta sig in i lärandet redan från början i en tillåtande och förlåtande miljö.

Åsa Killick Hellmark

Global mobility specialist, Killick Global Mobility & HR, Lerum

En tankeväckande och inspirerande utbildning som med teoretisk och praktisk pedagogik lär ut coaching.

Helena Vidal

Entreprenör, Kungälv

Otroligt givande utbildning med duktiga utbildare som har gett mig väldigt mycket kunskaper som jag nu själv kan utveckla vidare.

Veronica Löfgren

Vetlanda

En utvecklande och lärorik utbildning både för en själv och för andra.

Maria G.

Falkenberg

Det är högt tempo, hög kvalité och realistiskt. Utbildningen får högsta betyg av en stolt elev och ambassadör.

Magnus Ekström

Försäljningschef, Ägare, delägare, Hero AB, Closers AB, Sustly AB, Stockholm

Jag har genom utbildningen fått verktyg som jag kan använda i min vardag, i mitt arbete och privat. Verktyg som hjälper till att förändra, löser problem, klargör mål och får personer att agera nu.

Sofia Reidevall

HR Business Partner, Green Cargo, Örebro

Gothia Akademi ger ett mycket gott intryck som utbildningssamordnare.
Utbildningen har en hög nivå med erfarna utbildare och jag har fått verktyg, träning, insikter, kontakter och glädje.

Annika Schoster

Gruppchef Inköp, CEVT, Göteborg

En fantastiskt inspirerande utvecklingsresa – en kreativ process som gav en massa härliga verktyg, nyfikenhet och glädje att fortsätta coacha.

Lina Hermond

HR Business Partner, Nobina, Göteborg

En gedigen coachutbildning i världsklass som ger största möjliga värde för dig som kund, både under utbildningsdagarna och som färdigutbildad.

Maria Johansson

Hälsovetare, Coach, Konsult, Maria Coach och Konsult AB, Älvängen

Utbildningen har gett mig verktyg för att bättre kunna lösa problem och utveckla verksamhet och kollegor.

Anders Hjältman

Officer, Försvarsmakten Helikopterflottiljen, Linköping

Vill du lära dig mer om coachning eller bara utveckla ditt eget coachande förhållningssätt är det denna utbildning du ska gå.

Linda Kärnhall

Konsultchef, Consid, Jönköping

En av de mest givande och utvecklande utbildningar jag gått.

Tony Fagerdahl

Egen företagare, Hälsa & Idrott AB, Ulricehamn, Stockholm

En energifylld utbildning med många användbara och bra verktyg. Engagerade och inspirerande utbildare som ger mycket av sig själva.

Anna Hallin

Rekryterare, Experis AB, Göteborg

En väldigt lärorik och handfast utbildning med kraftfulla metoder som direkt går att använda i livet.

Hanna Svanström

Utvecklingschef, Västra Götalands Regionen, Göteborg

Jag rekommenderar varmt denna lärorika, inspirerande och utvecklande utbildning som innehåller många användbara verktyg. Utbildningen är bra sammansatt och har ett brett innehåll.

Malin Lilton

VD, Köksfackhandeln, Göteborg

Mycket väl genomförd och planerad utbildning. Alla brinner för jobbet, har mycket praktisk erfarenhet och är väldigt hjälpsamma. Jag har fått insikter i hur samtal fungerar – och hur lyssnandet fungerar.

Peter Hillve

Skribent, Eget, Raffentorp

En outstanding utbildning för den som vill fördjupa sig i samtalets magiska värld. Jag har fått ett djupare kunnande kring coachningens olika redskap, en tilltro till min egen förmåga att etablera en varm innerlig kontakt i coachningen, både irl och över videolänk och en vision av att jag vill arbeta med coachning. Utbildningen har varit helt fantastisk. Jag är så glad att jag valde att gå den genom Gothia Akademi.

Jenny Strandhag

Utvecklingsledare, Eget, Floda

Mycket effektivt ramverk för att hjälpa andra (och sig själv) till att komma vidare med alla de frågor som kan dyka upp.

Anders Tillander

Styrelseproffs och rådgivare, Self Employed, Göteborg/Stockholm

Superb och enormt givande utbildning, med många fantastiska verktyg! Gothia Akademi som utbildningssamordnare är öppensinnade och medvetna.

Margareta Björnerbäck

Egen företagare och konsult inom Arbetsmarknadscoachning, coach, föreläsare, fotograf, Göteborg

Väldigt värdefull utbildning för den personliga utvecklingen. Samt ett redskap som du kan ha med dig ut i världen, som du alltid har användning av och som till och med ger dig ett Jobb!
Det är en riktig upplevelse när man mer konkret får se att tekniken man använder fungerar.

Jon-Krista Jonsson

VD/Ägare av JK Event, Renskötsel, Turism, Event och Besöksnäring, Lycksele

Utbildningen är väldigt lärorik och en bra kalibrering för det egna instrumentet. Den är en spjutspets i att förädla ett coachande förhållningssätt.

Marjoe Attermo Alm

Karriärcoach, Konsult NXTjobb, Uppsala, Gävleborgs och Västmanlands län

Jag har fått en stor portfölj med verktyg och en djupare förståelse av vad coachning innebär och hur den används. Dessutom har den gett mig en positiv inre resa.

Anette Lundahl

Egen företagare, Falköping

Givande utbildning med värme, utveckling och glädje. Väl värd att satsa på för eget välbefinnande och andra relationer. Positivt, tillåtande och ingen fråga är för dum!

Birgitta Jangrell

Göteborg

En häftig och utvecklande utbildningsresa där det bästa har varit sammanhållningen i vårt gäng och proffsiga utbildare. Jag har fått självinsikt och suveräna verktyg.

Annika Ekström

Engagerad ledare & glad föreläsare, Eget, Göteborg

Värdefull utbildning som är engagerande och lärorik. Jag har fått en ny dimension i yrkeslivet och i privatlivet.

Johan Stridh

Plutonchef, Försvarsmakten, Lidköping

Jag kan varmt rekommendera Gothia Akademi som får 10 poäng. Allt är tipptopp! Utbildningen har gett mig nya bra verktyg och underbart nätverk med nya härliga människor.

Anneli Peinert Friman

Eget, Landvetter

Mycket inspirerande och kunskapsfylld utbildning som har utmanat mig på ett positivt sätt. Jag har fått ett större förtroende till att lita till processen.

Conny Djärf

Jönköping

10 out of 10! Värderingsfri och prestigelös utbildning som är givande och överraskande.

Jim Ternander

Företagsägare, Entreprenör, Dalsjöfors

Gedigen utbildning som ger en god grund för att hjälpa andra att sätta mål, hitta vad som behöver göras och sedan nå målen. Gothia Akademi är ett seriöst företag som är måna om att ge det bästa.

Charlotte Wotz Ader

Teamledare, SOS Alarm, Göteborg

Utbildningen har gett mig väldigt mycket, över förväntan och förväntan var stor. Jag har fått fantastiska redskap, personlig utveckling och vänner.

Ewa Bylander

VD, Gullbrannagården AB, Halmstad

En utbildning som har gett mig en egen inre resa för att förstå mig själv och vilka steg jag ska ta framåt. Jag har fått många nya vänner och erfarenheter i mitt kommande ledarskap.

Marine Repfennig

Ekonomichef, Mölndal

Livsomvälvande och ”hands on” utbildning där jag har fått många personliga insikter, framsteg och en klar färdriktning för mitt liv.

Linda Suslin Spiess

Chef, Socionom, Göteborg

En seriös utbildning som ger kompetens och verktyg. Den bygger på eget lärande genom övning.

Birgitta Harberg

Socionom, Interimschef, Konsult, Eget, Stenungsund

En utbildning som är utvecklande på riktigt där jag har lärt mig nya verktyg för att hjälpa människor att nå sitt bästa jag.

Eva Wendeldahl

Administrativ chef, Göteborgs Universitet, Göteborg

Djupgående och välutvecklad grundutbildning som ger en fantastisk plattform för att skapa bra medarbetarrelationer och/eller coacharbete.

Mervi Keskitalo

En väldigt lärorik, utvecklande och stärkande utbildning både på det privata och professionella planet. Utbildarna och mentorerna är inspirerande, engagerade och proffsiga och får kursdeltagarna att känna sig stärkta.

Anna Åkerblom

Delägare, konsult, Verso AB, Göteborg

En seriös utbildning med fantastiska lärare och goa deltagare. Jag har fått insikter om mig själv och har fått verktyg att jobba med i min roll som PT och jag har fått lära mig mycket genom praktiska övningar.

Carolina Fällgren

Gym, PT-ansvarig, SKF:s personalstiftelse, Göteborg

En utbildning för att öka förståelse för hur jag kan hjälpa andra att växa och nå sina måldrömmar. Den har gett mig trygghet i coachning och fler verktyg att ta till och ett fantastiskt nätverk. Kursledarna är härliga och ger inspiration.

Katarina Hegardt

Funktionschef, Swedbank

Gå kursen för att skapa det liv du vill ha och/eller coacha andra för att de ska få det liv de vill ha.

Jenny Rosencrantz

Grundare och VD, Duoptimal AB, Göteborg

Jag har varit på VÄÄÄRLDENS bästa utbildning och nu kan jag med enkla frågor hjälpa dig att lösa frågor och knutor. Mycket givande utbildning på både ledarskapsnivå och personligt plan.

Sofia Vestermark

Lokalvårdschef, Olofströms kommun, Karlshamn

Mycket bra utbildning som har överträffat mina höga förväntningar. Den är en verktygslåda för att hitta framåt på ett konkret och omtänksamt sätt.

Henrik Falk

Vänersborg

Att gå utbildningen var ett val som jag är så glad och tacksam över att jag gjorde. Förväntningarna överträffades med råge.

Tina Ullström

Pricing Manager, Kantar Sifo, Göteborg

Intensiv och givande utbildning som ger dig alla de redskap du behöver för att kunna bli en bra coach och för att kunna ha ett coachande ledarskap.

Jessica Granqvist

EC, Bergs kommun, Östersund

Mycket proffsig utbildning som är välstrukturerad och genomtänkt med många verktyg. Den är bra varvad med teori och många övningar. Jag har fått en insikt av hur starkt coachning påverkar mig själv och andra och har ett mycket mer coachande förhållningssätt.

Eva A. Jensen

Ägare, VD, Styrelseledamot, Qw-an AB, Incubatix AB, Göteborg

Gothia Akademi är fantastisk utbildningssamordnare där man känner sig mycket välkommen. Utbildningen har gett mig många nya insikter, ett helt arsenal av fantastiska verktyg som jag kan använda i ett mer coachande förhållningssätt och nya bekantskaper. Det är en inspirerande coachutbildning där man direkt får möjlighet att öva på allt man har lärt sig. Gå den!

Malin Dahl

ABF, Kode

Intensiv och väl genomtänkt utbildning med bra lärare. Deltagarna får praktisera mycket samt lära sig många användbara verktyg.

Mattias Lidborn

Mattias Lidborn Coaching AB, Helsingborg

Har ingen annan liknande utbildning att jämföra med, men jag tycker att den var helt fantastisk. En superbra utbildning med många användbara verktyg.

Katarina Forslund

Konsultchef, Rekryterare, SJR, Göteborg

Gedigen kvalitetsutbildning som har gett mig större självkänsla. Den är professionell och lekfull.

Peter Björnholm

Change Maker, Mavens Effects AB, Motala

Intensiv utbildning som känns mycket välgrundad och professionell. Bra organisation och upplägg med grymma utbildare. Jag är jättenöjd och utbildningen lämnar faktiskt inget att önska.

Hanna Palm

HR, H&M, Monki, Göteborg

Genom att gå utbildningen får man en grundkunskap för mänsklig kommunikation och en ny vision för livet. Utbildningen är proffsig och kärleksfull.

Jenny Flach

Utvecklare, Projektledare, Mölnlycke Health Care, Alingsås

Om du vill ha en superbra utbildning så ska du gå den! Den är professionell, omtänksam och gedigen.

Patricia Hesselgren

Head of recruitment, Triathlon Group, Göteborg

Gothia Akademi är proffsig utbildningssamordnare och allt är genomtänkt in i minsta detalj. Utbildningen har ett fullmatat innehåll som dock också gav utrymme för reflektion, diskussioner och skratt.

Ulrica Sandborg

Rådgivare, TRR, Göteborg

En utbildning där du får verktyg för att hjälpa andra att hitta sina lösningar på det de vill ha hjälp med. Mycket bra blandning av teori och praktik OCH reflektion.

Catharina Danielsson

Utvecklingsledare, Göteborgs stad, Göteborg

Katalyserande utbildning som är utvecklande och lustfylld. Den är riktigt bra och jag har fått nya insikter samt nya vänner.

Cilla Wiberg

Rekrytering- och utbildningsansvarig, Friskis & Svettis Göteborg, Göteborg

Lärorik utbildning på flera plan och som har gett mig utveckling. Det bästa är alla verktyg som blir min helhet.

Ann-Sofie Eldh

Enhetschef, Region Jönköpings län, Jönköping

Konkret utbildning med bra verktyg där man får perspektiv och Aha-upplevelse.

Valbona Shala

VD, Verksamhetsansvarig, Feen AB, Borlänge

Nio dagar fyllda av klokskap och kunskap där jag har fått trygghet och självförtroende.

Erik Hjortsjö

Rådgivare, TRR, Göteborg

Helt fantastisk och värdefull utbildning som övergick alla mina förväntningar. Den är inspirerande och transformerande.

Tammy Mayhew-Bené

HR-specialist Chef & ledarutveckling, Region Dalarna, Falun

Utbildningsmaterialet är innehållsrikt och kursledarna är mycket kompetenta. Jag har fått många insikter och nytt sätt att tänka.

Lena Ohlin

Administratör, Göteborg

Utbildningen var väldigt positiv och över förväntan. Jag gillar upplägget med teori-demo-praktik och att det är kravlöst och prestigelöst. Jag har fått många nya insikter och ett nytt lugn. Man får riktiga verktyg som är många men lätta att gå tillbaka till.

Isabel Baena

HR chef, Hitachy Energy, Ludvika

Väldigt givande och fantastiskt inspirerande utbildning. Gothia Akademi är professionell, kvalitativ och full av guldkorn.

Louise Andersson-Adler

Strategisk inköpare, Volvo Cars, Göteborg

Jag önskar att utbildningen skulle införas som krav i skollagen. Det är en utbildning som du bör gå om du är intresserad av att förstå dig själv och omvärlden.

Ann-Mari Stonner

HR-specialist, Stockholms stift, Stockholm

Jag är mycket nöjd med precis allt och det har varit givande på alla plan. Fin gemenskap och fint omhändertagande av alla som ingår i ”team Gothia”. Utbildarna och mentorerna är kunniga och entusiasmerande och det har varit självutvecklande och mycket lärande.

Mats Benjaminsson

SIS, Falkenberg

Fantastisk utbildning där jag har fått bättre kunskap och verktyg om hur jag kan göra för att hjälpa mig själv och andra framåt i livet.

Paula Graniffo

Spara coach, Länsförsäkringar Göteborg & Bohuslän, Göteborg

En lärorik och givande utbildning med både skratt och seriositet. Gothia Akademi levererar det som har blivit utlovat. Jag har fått väldigt bra verktyg som kan hjälpa mig att komma dit jag vill.

William Jansson

Säljare, Halmstad

En utbildning som ger dig praktisk övning i att coacha och förståelse och känsla för hur coachning kan göra skillnad för dig själv, andra, företag och organisationer.

Anna Karevi Verdoes

Enhetschef, Regionalt cancercentrum väst, Göteborg

En fantastisk chans och möjlighet att utforska och lära mig om coachning och samtidigt få ökad självinsikt. Jag har fått många bra verktyg, förståelse för coachrollen och nya vänner. Det har varit fina stunder med mycket ökad reflektion och ökad visdom.

Anna Fougelberg

HR expert, Volvo AB, Göteborg

Bästa utbildningen som jag har gått. Den är inspirerande med massor av verktyg som kan användas till att växa som människa och som även hjälper andra att växa. Det både känns och syns att Gothia Akademi brinner för coachning. De är måna om alla sina kursdeltagare och är proffsiga helt igenom.

Milena Andersson

Lidköping

Det är en utveckling på riktigt och jag har fått många verktyg som jag har för resten av livet. Jag har fått ett lugn och inspiration till mer.

Anna Nilsson

Interim ekonom, Ledarutvecklare, Eget företag, Göteborg

Otroligt givande utbildning som är värd varenda krona och minut. Det har varit helt fantastiskt roligt.

Madeleine Wolgast Stenberg

Auktoriserad redovisningskonsult, Nils Stenbergs Redovisningsbyrå AB, Göteborg

Fantastisk utbildning som ger dig kunskap och insikter för livet. Den är lika kraftfull i privatlivet som i arbetslivet. Det här är den bästa utbildning som jag har gått.

Camilla Bergkvist

Mölndal

Gothia akademi är seriösa, erfarna och unika utbildningsanordnare, med otroligt givande och lärorika utbildningar. Man får med sig många användbara verktyg både för arbetsliv och privatliv.

Sandra Jaksic

Uppfriskande, nytänkande och väl utarbetad utbildning som jag önskar att alla fått vara med om. Att gå den var det bästa jag har gjort på länge.

Charlotte Ryding

Projektledare, ICA Reklam, Göteborg med omnejd

En av de bästa utbildningarna jag har gått och det jag har gillat bäst är att det är mycket material och omväxlingen i materialet.

Therése Bomberg

HR Manager, Swedstyle, Vaggeryd

Ett inspirerande första steg och redan nu en bra bas att stå på, men jag vill lära mig mer. Jag fick en injektion som jag behövde och som är utvecklande för mig personligen och kunskap som är användbar i jobbet.

Ulrika Milling

VD, Milmas AB, Falun

Utbildningen är enormt givande och utvecklande och alla har nytta av det man lär sig – både professionellt och personligt. Superbra upplägg som är tydligt och strukturerat och som gör att man får en helt fantastisk upplevelse.

Lina Paschetto

Coach, Undersköterska, Egen företagare, Mölndal

A transformative journey of discovery. All I wished for. And then some more.

Mac Maistrelli

Engineering Manager, Mojang AB, Stockholm

En intensiv utbildning som ger många verktyg för livet och en annan dimension på coachningen.

Gunilla Thulin

AO-chef Tidwell, Maquire, Göteborg

En helt fantastisk utbildning och fantastiska kompetenta utbildare som jag rekommenderar med glädje till andra. Otrolig utbildning för ett coachande förhållningssätt.

Carola Svensson

HR-konsult, Arbetsförmedlingen, Halmstad

Gothia Akademi är ledande inom coachning och allt är genomtänkt och proffsigt. Det är en utbildning där man får med sig kraftfulla verktyg för hela livet.

Sara Persson

HR Partner, Mellanskog, Uppsala

Omvälvande och förändrande utbildning där jag har fått verktyg, fokus och glädje.

Mikaela Persson

Dataanalytiker, Projektledare, H&M, Stockholm

Välorganiserad utbildning med noggrant urval och konkreta verktyg. Den var omtumlande och överraskande utvecklande. Mycket kompetenta föreläsare och en bra mix av teori och övning.

Mia Roos

Senior rek. konsult, Maquire, Göteborg

Jag skulle beskriva utbildningen som ett måste om man vill utvecklas. Den är tredimensionell: 1. Lära sig (kompetens), 2. Lära sig om sig själv, 3. Lära sig av andra och andras situationer.

Jonas Ohlander

Klubbchef, Lindås Rasta AB, Göteborg

Jag är nöjd att jag gick utbildningen och jag kan varmt rekommendera den. Teori varvat med mycket övning har gett mig mycket glädje och utveckling.

Christina Barkman

HR Business Partner, Omexom, Infratek AB, Göteborg

En utav de bästa och mest meningsfulla utbildningar jag gått. Jag önskar att fler gick den, och fler, och fler… så mycket bättre det skulle bli.

Gabrielle Sjöquist

Head of Quality Nordics RP/QP, Advanz Pharma, Abcus AB, Lund, Helsingborg

En magisk utbildning med fantastiskt djup och som är givande i alla dess former. Gothia Akademi är otroligt strukturerad och informativ utbildningssamordnare.

Johan Thelin

IT-verksamhetsledare, Sundsvall

Så lärorik och magisk utbildning som man bär med sig hela livet.

Mats Kinberg

Regionchef, Heda Security AB, Göteborg

En kraftfull utbildning som förändrar ditt förhållningssätt och bidrar till din personliga utveckling.

Roz von Jahf Lind

Rektor, Göteborgs Högre Samskola, Göteborg

Utbildningen hjälper dig att hitta ditt sätt att ha ett coachande förhållningssätt. Det bästa med den är ”kokboksmetaforen” med frihet att mixa bland recepten.

Tommy Zryd

HR-chef, MTA Bygg och Anläggning, Halmstad

Jag har fått en större förmåga att se mig själv och andra i olika perspektiv och många verktyg att använda i livet och arbetslivet.

Anders Henriksson

Egen företagare, Helsingborg

Jag hade höga förväntningar, och oj vad jag är nöjd! Jag är så glad, nästan mallig, över att jag fått förmånen att vara här. I’ll be back!

Lina Waern

Apotekare, e-hälsomyndigheten, Kalmar

Det faktum att alla deltagare ville vara här, materialet var så bra och att vi fick öva så mycket gör att jag lämnar med en känsla av tacksamhet och önskan efter mer. Jag är så oerhört nöjd med denna utbildning!

Katarina Mannerfelt

IT manager IDF-development & Value realization, Essity, Göteborg

En lärorik, utmanande, glädjerik utbildning där jag utvecklas som människa. Jag har fått ny kunskap, inspiration och glädje som jag tar med mig resten av livet, både privat och professionellt.

Marika Dickson

Rektor, Montessoriskolan Kotten, Lerum, Alingsås

Lifechanging och välutvecklad utbildning där det bästa är självutvecklingen som man gör och relationerna som knyts till kurskamraterna. Jag är så tacksam och stolt över att ha varit här.

Filip Wennesjö

Chef, Mental coach, Besiktningsföretaget J4F AB, Göteborg

En intensiv men fantastisk utbildning som ger så många verktyg att använda och som bonus blir man själv coachad på längden och tvären. Jag har fått en helt ny syn på coachning och hur användbart det kommer att vara för mig.

Pia Carlsson

Egen företagare, Ledarcoach, Works by Pia, Alingsås

En utmanande och givande utbildning som ger många verktyg för dig som person och i ditt yrkesliv.

Jessica Gärdebring

Rektor, UBIM, Bro

En mångfacetterad utbildning som stärkt och utvecklat mig både som människa och kollega. Utbildningen var över förväntan och skapade mersmak!

Tina Andersson

Danskonsulent, VGR, Mölndal

Utbildningen är väl organiserad med ett bra upplägg. Jag har fått insikter på ett personligt plan och verktyg så att jag kan arbeta med ett coachande förhållningssätt i jobbet.

Jennie Myrén

Industriutvecklare, IUC Väst, Alingsås, Trollhättan

Gothia Akademi ser till helheten och bryr sig verkligen om att vi lär oss det vi ska. Det är en utbildning som tar vara på varje minut och fyller den med kunskap av otroligt kompetenta utbildare.

Katti Jacobsson

Samordnare, verksamhetsansvarig, Linköpings kulturskola, Linköping

Troligtvis den bästa utbildningen jag har varit på. Så givande på alla plan både individuellt och i arbetslivet. Otroligt mycket kunskap om hur man kan hitta sina egna svar genom att endast ställa rätt frågor. Jag har fått så mycket bra verktyg för att kunna utveckla medarbetare och mig själv.

Henrik Andersson

Chef för projektledare, Aros Electronics, Varberg

Gothia Akademi är en mycket duktig aktör inom coachutbildningar och de håller med råge vad de lovar. Man får mycket för pengarna och GA är verkligen mån om att man ska lyckas. Utbildningen innehåller så mycket, modeller, verktyg, övningar och så många tillfällen att övningscoacha.

Pernilla Arwidson

Konsult Kommunikation, PA Kommunikation, Stockholm

Utbildningen ger så mycket mer än kunskap i coachning. Den skapar verkligen värde och jag har fått bra verktyg men också mycket personlig utveckling.

Susanne Dahlberg

People & Culture Business Partner, Wirelesscar, Göteborg

Mycket seriös och gedigen utbildning som ger insikter och kunskaper för livet. Hela upplägget är väldigt väl genomtänkt och vi får hela tiden befästa teorin genom övningar.

Kristina H. Bergström

ICT-terapeut, KHB design, Göteborg

Man känner att Gothia Akademi har passion för utbildningen och att de tycker att den är viktig. Jag har fått nya perspektiv och verktyg och har lärt känna fantastiska människor.

Vilmar Pétursson

HR-chef, Arbetsförmedlingen Island, Reykjavik

GA är väldigt proffsiga och måna om sina deltagare. Det är en magisk utbildning. Det finns en kraft i att ställa rätt typ av frågor och som behöver upplevas. Det bästa är all praktisk övning och tiden med mentor.

Liza Axenskär

Konsultchef, Projektledare, Combitech AB, Göteborg

En utbildning för livet. Utbildningen är utöver det vanliga och du får utvecklas som människa och att utveckla andra människor. Hela konceptet är bra med tydlig koppling mellan hur undervisningen bedrivs pedagogiskt, personalens bemötande, miljön och innehållet mot dess mål.

Mikael Vaihela

Teamleader, Utbildningsledare, Jensen Education, Göteborg

Mycket bra utbildning i coachning med mycket bra lärare och mycket bra stämning. Jag har fått påfyllning av coachning som metod både som hantverk och kunskapsmässigt. Jag har även fått ett sammanhang med andra coacher och styrka att våga ta ut svängarna mer i coachningen.

Charlotta Johnsson

Coach och utbildningsledare, Göteborgs Stad, Göteborg

En fantastisk utbildning med extra allt inom personlig utveckling och coachning. Den ger dig nya glasögon till ditt liv och till mötet med andra människor. Jag hade höga förväntningar men utbildningen gav många viktiga insikter och så mycket mer, både i den personliga utvecklingen samt arbetslivet.

Charlotte Andersson

HR-generalist, Tuve Bygg, Göteborg

Utbildningen håller en hög nivå och är så utvecklande att man får mycket motivation.

Annika Skoglund

Department Manager-Collection Support, Axactor, Göteborg

Gedigen utbildning i ett coachande förhållningssätt som inte bara kan skapa nya karriärmöjligheter utan ger också många bra verktyg för ledarskap och hur du kommunicerar med andra människor, privat som i arbetslivet.

Per Hydén

Verksamhetschef, Agera Värmland, Hammarö

Ditt sätt att tänka och se på världen kommer att förändras genom att du får en annan slags distans till ditt eget sätt att se på världen, ett nytt betraktelsesätt på omgivningen och det som sker i den. Utbildningen gav mig ökad förståelse för coachning och jag upptäckte att jag kanske vill jobba som coach, fast det låg helt utanför vad jag trodde att jag ville innan kursen.

Michael Carlsson

Konsult och verksamhetsutvecklare, Solberga station AB, Solberga

En topputbildning som är inspirerande och har gett mig en nystart i mitt arbetsliv. Det är den bästa utbildningen som jag har gått på.

Maria Edenquist

Jobbcoach, Arbetsmarknadskonsult, Halmstad

Jag har fått kunskap och verktyg så att jag kan utöva ett mer coachande förhållningssätt, både privat och professionellt, samt nya infallsvinklar från deltagarna. Kursmaterialet och utbildarna är bra och det jag har lärt mig är direkt applicerbart för mig. Jag har dessutom breddat mitt nätverk.

Henrik Wickman

Regionchef, Volvo truck Center AB, AB Volvo, Göteborg

Seriös, utvecklande och rolig utbildning. Det bästa med utbildningen är det fantastiska att få utvecklas tillsammans med andra.

Sara Lilliehöök

HR-strateg, Västra Götalandregionen, Göteborg

En av de viktigaste utbildningar som jag har gått. Jag tycker att utbildningen ger mig verktyg att bli den person jag vill vara och för att finnas för andra så som jag önskar och vill. Det bästa är verktygen, övningarna och materialet i stort. Allt är så fint arrangerat med omtanke och vikt vid värdefulla detaljer som får mig att känna mig sedd och utvald.

Minai Jansson

Management konsult, Egenföretagare, Sjömarken

Inspirerande utbildning med en bra mix mellan teori och praktiska övningar. Jag är laddad med energi och inspiration från såväl kurskamrater som utbildare och jag har utvecklats som medmänniska och som coach.

Leif Webrell

Controller, Hitachi Energy, Ludvika

Livsförändrande utbildning med fantastiska verktyg som jag kan använda i mitt liv och mitt arbete. Jag har fått viljan och förmågan att fortsätta utbilda mig inom området och bli professionell coach.

Lobo Medina

General Manager Human Resources, Göteborg

Utbildningen är intensiv men känns aldrig ”för lång” och den är bra för ens egna personliga utveckling. Mycket duktiga lärare och mentorer och en bra blandning mellan teori och praktik. Nio dagar och arbetet däremellan känns kanske långt men utbildningen är definitivt värt det!

Anna Redstedt

Deputy director, Europeiska ekonomiska och sociala kommittén, Bryssel

En fantastisk och gedigen utbildning som ger kompetens inom coachning, personlig utveckling och ett fantastiskt nätverk.

Emma Hanson

HR Business Partner, Volvo Group, Göteborg

Mycket givande utbildning där man får insikt och teknik att förstå hur vi fungerar och hur man kan hjälpa.

Camilla Grönkvist Nyquist

konsult, Livsmedelssäkerhet, Göteborg

En riktigt bra utbildning om man vill lära sig coachning och att utvecklas själv. Det är inte bara på ytan utan fokusering på att utveckla förmågan att coacha.

Sara Stiernstedt

Mental tränare, Stiernstark, Göteborg

Enastående upplägg med mycket praktiska och handfasta verktyg som man kan använda från dag ett. Samtidigt som man bara precis har gläntat på dörren till en enorm kompetenspåfyllnad i verktyg, teori och praktiskt lärande.

Camilla Karlsson

HR-chef, Falkenbergs Bostads AB, Falkenberg

Jag hade höga förväntningar som överträffades. Det var ordning och reda och det känns genomtänkt från start till slut.

Jeanette Berggård

Lönsamhetsutvecklare, senior rekryteringskonsult, Enklare-gruppen AB, Göteborg

Väldigt bra utbildning som skapar en stark och tillåtande lärandekultur i gruppen. Den har hög kvalité och seriositet.

Lena Johansson

People & Culture Manager, Kappahl, Göteborg

Alla borde gå den här utbildningen. Den har gett mig nya verktyg i mitt ledarskap och så mycket AHA-upplevelser som är användbara i många sammanhang. Jag tar mig an samtal på ett helt annat sätt idag och har blivit en bättre lyssnare.

Anna Jalsborn

Områdeschef, Systembolaget, Göteborg

På Gothia Akademi är det personligt och de värnar om eleverna och brinner för ämnet. Det är professionellt och mjukt på samma gång. Det är en fantastisk resa både i kompetensutveckling och i det inre.

Maria Persson

HR chef, Gelita Sweden AB, Landskrona

Utbildningen är intensiv, relevant och med mycket praktiska moment. Utmärkt om du vill utveckla ledarskap eller/och kommunikation. Supergrymma handledare som hela tiden höll intresset uppe och fantastiska kursdeltagare som gett mig många fina samtal.

Karl Nyström

Senior Projektledare, Karl Nyström Teknikkonsult AB, Göteborg

En fantastiskt genomtänkt utbildningsplan som utvecklat mig i ett motiverande och lagom tempo. Jag har fått ett förtydligande och kunskap både om mig själv och min omgivning, som har lett till en större förståelse och livskunskap.

Åsa Rönnblad

Skolsköterska, Elevhälsan och förebyggarenheten, Arvika kommun, Arvika

Kursledarna förmedlar glöd och passion som smittar och Gothia Akademi är som utbildningssamordnare mycket proffsiga och kunniga inom sitt område. De är måna om att leverera hög kvalitet till alla och att se alla. Som sagt: passionen skiner. Jag har fått insikter om min egen förmåga både i coachning som klient men också i den feedback jag fått som coach. Ett smörgåsbord av användbara verktyg med en ram som börjar sätta sig. Dessutom har jag fått nya fina vänner.

Karin Filhm

Kvalitets- och utvecklingsstrateg, Danderyds kommun, Nacka

En fantastisk utbildning som ger nya perspektiv samt verktyg för livet att använda såväl i jobb som personligt. Det bästa är styrkan i att kunna använda dess värde i alla typer av sammanhang, på alla typer av personer och att det fungerar och är kraftfullt.

Johan Koncilja

Regional sales manager, ANSYS, Lerum

Extremt bra och strukturerad utbildning där du både får kunskap och glädje. Gothia Akademi är first class som utbildningssamordnare.

Lisa Ford

Solohorn/stämledare, Göteborgs Symfoniker, Floda

En utbildning som du har nytta av oavsett om du vill jobba som coach, bara utveckla dig själv eller använda i ”livet”. Pedagogerna inspirerar till lärande och bjuder på en rolig upplevelse.

Eva Hedberg

Learning & development manager, Saab AB, Göteborg

På Gothia Akademi är det varmt, omtänksamt och professionellt. Utbildningen är värdefull och högkvalitativ med mycket utrymme för övning och med en tillåtande miljö för lärande.

Ulrica Borchardt

Facere Incipit AB, Göteborg

En underbar härlig och lärorik utbildning i en vacker miljö, där man utvecklas på djupet både personligt och som coach. Den har överträffat mina förväntningar.

Daniela Ågren

HR-konsult/karriärcoach, Egen företagare, Göteborg

Fantastisk utbildning som du ska gå om du vill arbeta med människor. Du får en förståelse för processen och en verktygslåda full med verktyg.

Lillebjörn Gustafsson

COO, Belfor Sverige, Göteborg

Gothia Akademi är väldigt professionella och har en omsorg om detaljer som är imponerande. På deras innehållsrika och inspirerande utbildning lär man sig om coachning och många olika coachningstekniker i teori, men framför allt i praktik.

Christer Clerwall

HR-strateg, Karlstads universitet, Karlstad

Du lär dig mer än du ens kan föreställa dig. Genom utbildningen får du växa som person men också som ledare och coach. Din resa har bara börjat och Gothia Akademi ger dig allt du behöver för att klara av resan utmärkt.

Elin Sundqvist

Högskolestudent inom socialpolitik, Jakobstad, Finland

Att gå utbildningen är en resa inifrån & ut, utifrån & in, transformation och utveckling. Kursdeltagaren får verktyg och modeller för att kunna bli en magisk coach. Det är kvalitet rätt igenom. Fantastiska utbildare och mentorscoacher, samt fint flow i dagarna.

Katarina Sjölin

Rörelsecoach/pilatestränare, Hagabadet, Göteborg

Bästa utbildningen som jag har varit med om. Den är mycket givande och jag har utvecklats och utvidgat mina horisonter.

Alicja Wisniewska

Egen företagare, Change your Choice AB, Stockholm

Värdefull och mycket givande utbildning oavsett yrkesroll.

Anja Karlsson

Improvement Leader, Oatly, Helsingborg/Landskrona

En riktigt seriös, proffsig och upplevelsebaserad utbildning med stort fokus på att öva. Den överträffade högt ställda förväntningar. Jag har gått en hel del olika utbildningar och Gothia Akademi sticker ut i professionalism, omtanke, värme och generositet.

Paul Fogelberg

HR chef, Länsstyrelsen Västmanland, Västerås

Utbildningen är välfylld, välstrukturerad, pedagogisk och ger dig bra insikt i olika coachningsmetoder, både teoretiskt och praktiskt, tack vare utbildarnas kunskap. Du kommer att öva mycket på ett sätt som gör att du inte bara lär dig att använda metoderna, men också att du upplever effekten av metoden utifrån perspektivet som coach och även som klient. Du får också med dig en allmän struktur för din coachning som du kan använda som bas och sedan anpassa efter ditt behov.

Koen De Wilde

coach, konsult, tränare, Egen företagare, Varberg

En utbildning med ett vinnande innehåll och genomförande. Det är den bästa utbildningen jag har gått och den får högsta betyg. Jag har känt mig trygg från dag 1 både vad gäller att jag kommer att lära mig mycket och att våga testa nytt.

Sofi Gunnarsson

Head of Talent training, Transdev Sverige AB, Stockholm

Utbildningen är klarhetsgivande, utvecklande och har kompetenta ledare. Det är ordning och reda och mycket värme.

Ida Hallström Åsman

Stiftsadjunkt, Svenska kyrkan, Stockholm

Helt enkelt en komplett utbildning där jag har fått ett nytänkande och mer klarhet i min kommande framtid. Det är klass, struktur och ordning på GA.

Åsa Olausson

Coach, hälsa, odling, Lindedalen Wellness garden, Olsfors

Det är världsklass på upplägget och fokus på inlärning och att öka faktisk förmåga att coacha.

Jörgen Kihlström

Kungälv

Jag började med kritiska glasögon av rädsla och förändringströtthet. På vägen insåg jag möjligheten till ökad självinsikt om jag bara släpper sargen. I dag är jag supernöjd att jag har vågat vara och agera som mig själv.

Jonas Lundgren

Verksamhetsutvecklare, Härnösand

10+ för en fantastisk utbildning där jag har fått motivation och utveckling. Jag känner tacksamhet.

Jessica Lager

Linköping

Väldigt genomtänkt utbildning både praktiskt och teoretiskt. Det är ”hands on” direkt och vi blir själva coachade. Jag har fått energi och självförtroende.

Marion Engblom

Försäljningschef, Göteborg

Fantastisk och otroligt lärorik utbildning som är glädjefull och full av nya insikter. Den är bra sammansatt och bra på relationsskapande.

Rebecca Eliasson

Ekonomichef, Operations Manager, GS Group AB, Vallda

Enormt lärorik och utmanande utbildning som bygger på en tydlig struktur och träning, träning, träning. Gothia Akademi är total världsklass och är vansinnigt bra och proffsiga.

Ted Falkman

Orkla, Göteborg

Oerhört seriöst och kvalitetsmedvetet med ett stort hjärta i allt. Det bästa är kombinationen av teori och praktik men också den fantastiska kursboken där ni samlat alla bra formuleringar.

Christel Holmqvist

Head of Sustainable Business, Knowit, Stockholm

Världsklass! En fantastisk möjlighet att få kunskap och verktyg för att kunna bemästra alla roller i våra liv. Det bästa har varit verktygen, praktiserandet i tre roller och nätverket.

Anna Munthe

Regional HR BP, Wyndham Hotels & Resorts, Göteborg

Ögonöppnande och fantastisk utbildning som stärker mig som person och i mitt yrke. Det har varit ett bra och genomtänkt upplägg med en tanke hela vägen.

Gabriella Banehag

Rådgivare, TRR, Göteborg

Inspirerande utbildning som är genomtänkt och omhändertagande. Den utvecklar dig att kunna utveckla andra.

Rikard Junblad

Byggteknisk chef, Halmstad Kommun, Halmstad

Magisk och inspirerande utbildning som har ”det lilla extra” som gör att man känner sig omhändertagen och värdefull samt fantastiska ledare som är kunniga och duktiga.

Maria Novotny

Verksamhetsutvecklare, Willhem, Göteborg

Genomtänkta val av pedagogiska metoder och dessutom konsekvent genomförda. Utbildningen är utvecklande på två plan. 1. Den ger insikter om dig själv. 2. Den ger dig kraftfulla tekniker och verktyg som höjer kvaliteten i alla samtal du deltar i.

Mattias Almqvist

Kammarrättslagman, avdelningschef och domare, Kammarrätten i Göteborg

Gothia Akademi är superproffsigt och jag kommer att rekommendera utbildningen till alla som frågar. Den är utvecklande och ger verktyg som blir användbara både i din yrkesroll och i ditt privatliv.

Magnus Jacobsson

Områdeschef, Systembolaget, Falkenberg

Unna dig utbildningen! Det är det bästa som jag har gjort. Ett plus är fantastiska verktyg att använda i olika situationer och på köpet får man med sig nya förhållningssätt till sitt eget liv.

Gabriella Olshammar

Handläggare, Göteborgs Universitet, Göteborg

Jag har fått vittring på utveckling av mina språk- och tankemönster, stark tillit till människors potential och kreativitet. Det bästa har varit att kursledarna har förmåga att skapa en enastående miljö.

Anna Stenund

Bitr. Stiftsdirektor, Stockholms stift, Svenska kyrkan, Stockholm

En välorganiserad utbildning med en bred verktygslåda och med bra tempo. Jag har fått en tydlig struktur och en bra blandning på uppgifter.

Johanna Sandberg

HR chef, Aarsleff Pipe Technologies, Göteborg, Stockholm

Utbildningen får högsta betyg av mig för den har givit mig mer än jag hade förväntat mig. Bra och givande verktyg som är värdefulla att få med sig i livet. Jag har fått livsglädje och personlig utveckling.

Pierre Åkerström

Utvecklingskonsult, Omställningsfonden, Hindås

En utbildning som ger tillfälle att träna coachning i en trygg och tillåtande gemenskap kännetecknad av kompetenta lärare och mycket skratt.

Christina Strömer

Head of Governance & Business office, Civilingenjör, Volvo Construction Equipment

Seriös och relevant utbildning som ger skillnad på riktigt i vardagen och som ger verktyg och förhållningssätt.

Ulrika Jonsson

Beteendevetare, Svenska kyrkan Stockholms stift, Stockholm

En grymt utvecklande utbildning där lärandet är i fokus, du tränar och det känns helt okej att vara nybörjare. Du får tillgång till verktyg som är användbara i både yrkesliv och i livet.

Linda Nilsson

Enhetschef, Loko, Öckerö kommun, Torslanda

Mycket bra och organiserad utbildning där man lär sig att hjälpa andra och sig själv att hitta och implementera lösningar på saker man vill ändra.

Patrik Axelsson

Projektledare, Essity, Göteborg

Väldigt givande och utvecklande utbildning som jag starkt rekommenderar.

Jan Wallsin

Egen, Gaia Leadership, Borås

Jag kom hit för verktyg och lämnar med verktyg, ett nätverk av vänner och en enormt stor personlig utveckling.

Camilla Persson

Transformationsakademin AB, Lund

En helt fantastisk utbildning som är omfattande och med en bra balans mellan teori och praktik.

Sara Holmström

Projektledare, Nexer, Göteborg

Intensiv och förlösande utbildning som har gett mig verktyg och en bättre självkänsla.

Kerstin Dunderberg

Business Consultant, Change Manager, Göteborg

Underbar och inspirerande utbildning som har gett mig kunskap och verktyg samt självförtroende att använda det jag har lärt mig. Jag har gjort en resa i ny kunskap och fått minnen för livet, tack vare alla övningar.

Olle Söderqvist

Industriutvecklare, IUC Väst, Vänersborg

En ”life-changing” utbildning som har fått mig att inse att jag hindrar mig själv från att lyckas nå mina mål. Den har gett mig mod till att tro på mig själv och nya perspektiv.

Mirela Hajric Muameleci

Chef, kundservicecenter, Borås Bil Lastvagnar, Borås

Gothia Akademi har erfarenhet på hög nivå och skickliga utbildare och mentorer. Deras utbildning har genomtänkt struktur och ordning som varvas med teori och övningstid.

Alicia Bergsten

Säljchef, PhD Biotech, IDT, Göteborg

Utvecklande och givande utbildning som ger nya perspektiv och där jag dessutom har fått ny energi och nya vänner.

Lisa Bylin

Affärsutvecklare, Kvadrat AB, Jönköping

Hög kvalitet som gett otroligt många användbara verktyg att kunna använda i coachningssammanhang, men också i andra sammanhang i ledarskap, grupper och privat.

Susanne Dahlberg

Enhetschef, Civilingenjör, Sjuksköterska, Västra Götalandsregionen, Lerum

En utbildning i att coacha klienten i att lösa ett problem eller förstärka ett redan bra läge genom kraftfulla frågor och med hjälp av klientens egna resurser.

David Franzén

Art advisor, A Gallery AB, Göteborg

En genomtänkt utbildning som har tagit hänsyn till det mesta och där allt kommer i rätt ordning.

Noomi Bergström

Industriutvecklare, Projektledare, Göteborgs Tekniska College, Göteborg

Utbildningen har grymma utbildare och har gjort mig bättre på många sätt. Det är den bästa investeringen som jag har gjort i mitt liv.

Susanne Hedberg

Leadership & Talent Specialist, Volvo Group, Göteborg

En utbildning som är full av intensitet men med bra balans och där du lär för livet.

Kalle Påsse Sundvall

Bitr. avd.chef, Sveriges Lantbruksuniversitet, Fjällbacka

Det är en utbildning för dig som vill utmana dig själv, växa och få fantastiska verktyg både privat och professionellt. Den har underbara utbildare som gärna delar med sig av sin kunskap och kompetens för att göra oss kursdeltagare till goda terapeuter/coacher.

Ulrika Cederberg

Coach, Hypnosterapeut, www.ulrikacederberg.se, Linköping

En utbildning med oerhört duktiga och inspirerande mentorer och lärare, som ger dig verktyg för att bli bättre på att kommunicera, leda och stödja. Den öppnar upp för en ny karriärs-möjlighet.

Josefine Matshede

Konsultchef, Codic Consulting AB, Göteborg

En rolig utbildning som passar alla oavsett ålder, kön eller bakgrund.

Elsa Strömer

Restaurangchef, Holy Greens, Partille

Genomtänkt utbildning med genuin välvilja och hög kompetens.

Jeanette Hagelid

Handledare, Coach, Utbildare, JEHA Utbildning AB, Helsingborg

Utbildningen tar dig snabbt från ”icke-kunskap” till en stor mängd praktik med många verktyg och insikter i bagaget.

Kristin Landgren

IT-konsult, Produktägare, Curago AB, Göteborg

En bra utbildning för de som vill bli mer självcoachande, men även kunna använda verktygen på andra för att hjälpa dem komma framåt i sin utveckling.

Hanna Malmsjö

Projektledare, Saab, Olsfors

Gå utbildningen! Välinvesterat för resten av livet och du kommer inte att ångra dig.

Emilia Sköldheden Taylor

Fastighetskoordinator, Projektledare, Linköpings Universitet, Linköping

Det bästa med utbildningen är kopplingen till inlärning, den metodiska uppbyggnaden och alla verktyg som man kommer att ha så mycket nytta av.

Mimmi Nyman

HR & Marknadschef, Biner/Get Skills, Göteborg

Hela paketet är genomtänkt från antagning till slut och passar alla som vill lära sig mer om sig själv och som vill få verktyg även för vardagen.

Håkan Hellström

Industriutvecklare, IUC Väst AB, Trollhättan

Jag har hittat rätt. Bästa utbildningen som jag har gått och som har förändrat mig och gett mig insikter och verktyg som jag tar med mig resten av livet.

Sofie Askenbom

Agil ledare, Konsultchef, Business Analyst, Projektledare, Devbrains, Göteborg

En magisk och utvecklande utbildning som är värd all tid och pengar. Allt är så professionellt och genomtänkt i en tillåtande miljö.

Helen Jaktling

Civilekonom Organisation & Management, Göteborg

Gothia Akademi är proffsigt och har en av de bästa utbildningarna som jag har gått. Strukturen och att hålla tiderna är av hög klass.

Ing-Marie Persson

Fabrikschef, Abetong AB, Falkenberg

En fantastisk möjlighet att både lära sig att coacha andra och samtidigt lära sig mer om sig själv och sina utvecklingsmöjligheter kring att skapa en attraktiv framtid.

Per Tilander

Forskare, Lärare, Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, HR-strateg VGR, Göteborg

Välplanerad och väl genomförd utbildning med proffsiga pedagogiska grepp där jag har fått ett ramverk att fortsätta utvecklas.

Kajsa Conradi

Kompetent och utmanande utbildning som har gett mig mer insikt om hur jag vill använda coachningen och där jag lärt mig verktyg som jag kan använda i många olika sammanhang.

Johan Sjöberg

Projektchef, Skeppsviken Bygg i Göteborg AB, Göteborg

Seriös och genomtänkt utbildning som håller ihop och som inte är ”präktig” och äppelkäck. Den är proffsig i allt och det är detaljerna som avgör.

Ingvor Lindgren

Arbetsmarknadskoordinator, Folkuniversitetet, Göteborg.

Utbildningen är helt fantastisk och har gett mig nya perspektiv på livet och människor. Det är proffsigt och värdefullt att ni har tänkt på alla detaljer.

Christine Jonsson

Verksamhetscontroller, Region Jämtland Härjedalen, Östersund

Bred kompetensutveckling för hur du kan stödja individer, organisationer och dig själv att utvecklas och må bättre.

Kristina Löfgren

Göteborg

En mycket värdeskapande och utvecklande utbildning som ger både omedelbar och långsiktig effekt.

Sara Månsson

Konsult, Envision Advisory, Stockholm

Gothia Akademi är bäst på utbildning och har en genomgående hög kvalitetsnivå som skapas av omsorgsfullhet för detaljer, människor och lärande.

Erik Edhagen

Tech creator & Startup coach, Digiswede AB, Göteborg

Den bästa utbildningen som jag hittills har gått och som är genomarbetad i alla detaljer. Den är genomtänkt och medvetet uppbyggd för utmärkta inlärningsresultat.

Sara Heinrich

Utvecklingsstrateg inom program och design, Teach for Sweden, Stockholm

En fullständig coachutbildning som kommer ge mig allt jag behöver för att kunna jobba med coachning och som har gett mig en starkare tro på mig själv.

Dennis Bergström

En givande och lärorik utbildning med härliga engagerade människor och som är utmanande och otroligt utvecklande. Den har gett mig något att ta med mig genom livet.

Sabina Edebjär

Egen företagare, Kungsbacka

Bästa utbildningen någonsin och den är genomtänkt på alla plan, från musik i rummet, go kvalité på fika, till trygghet och tempot på kursen som ger dig en push i utvecklingen.

Josefin Gunnarsson

People & Culture, Volvo Lastvagnar, Göteborg

På ett effektivt sätt och med mycket hjärta lär man sig coachande grunder och får insikt om hantverket kring coachning. Dessutom får man ett fantastiskt nätverk.

Annalena Larsson

Senior Change Manager, Scania, Kullavik

Avsätt tid till utbildningen för den kommer att påverka dig på djupet och ge dig en kraft att kunna hjälpa andra och dig själv att utvecklas som människa.

Peter Bratt

Industriutvecklare, IUC Väst, Trollhättan

En oerhört nyttig utbildning som alla borde gå och en sällan skådad värme med lärare och deltagare som är oerhört öppensinnade och som tillsammans skapar en fantastisk lär-kultur i en vacker slottsmiljö.

Jenny Lillliehöök

HR Business Partner, AB Volvo-inköp, Göteborg

På Gothia Akademi kommer du att växa och få självförtroende. Utbildningen är innehållsrik och applicerbar och du lär dig metoder och ramverk samt får öva.

Timothy Myers

Project Manager, Trine, Göteborg

Det är du som är i fokus, som sitter vid ratten och bestämmer över din resa.

Anna Holm

Affärsutvecklare, Kvadrat, Jönköping

En upplevelsebaserad coachutbildning som är fullmatad med tillämpande verktyg och egna insikter. Vi gör korta genomgångar och goda demoexempel och därefter mycket kraftfulla övningar med feedback och reflektion.

Viktor Fransson

Konsult-ledarskap, team, HR, Orientor, Jönköping

Det är den bästa utvecklingsupplevelsen och du lär dig allt du behöver och vill bara ha mer.

Alexandra Emilsson

Fantastisk känsla att få se coachning på ett annorlunda sätt och jag har fått ännu fler erfarenheter och möjligheter i livet.

Fredrik Johansson

Industri utvecklare, IUC Väst AB, Trollhättan

Väldigt genomtänkt och tillåtande utbildning med en öppenhet och positivitet. Jag har fått en utveckling för egen del och har lärt mig att stanna upp och reflektera.

Ulrika Leding Lodin

Konsultenhetschef, Combitech AB, Östersund

Fantastiskt givande och utvecklande utbildning – gå den.

Linda Zaragoza

Förändringsledare, AstraZeneca, Mölndal

En utbildning där du får nya perspektiv och som kommer att stärka och utveckla dig.

Elin Hyldéen Gärtner

Stiftsadjunkt och processledare, Svenska kyrkan, Stockholms stift, Stockholm

Givande och användbar utbildning där du får verktyg för att förflytta tillstånd.

Torbjörn Hygins

Stiftscontroller, Svenska kyrkan Stockholms stift, Stockholm

Omfattande utbildning med bra blandning av teori och praktiska övningar.

Cecilia Hellberg

Genomtänkt utbildning med ett upplägg som skapar bästa förutsättningar att lyckas i din roll som coach.

Linn Andersson

Kommunikatör, Volvo CE, Växjö

Otroligt lärorik och kul utbildning som du ska gå om du har minsta intresse för människor. Förutom de fina samtalen är det en positiv inställning och beginners mindset.

Petra Hagensen

Organisations- & Ledaruvecklare, SynerGenius, Göteborg

Underbart klimat med psykologisk trygghet att våga öva i och med bra balans mellan kunskapsöverföring och praktik. Jag har fått massor av relevanta övningar och kunskap som fungerar för en bred kontext av yrken och sammanhang.

Karin Russberg

Fantastiskt lärorik kurs med duktiga utbildare. Man blir fullmatad med kunskap och får otroligt många verktyg och förutsättningar för att fortsätta sin coachresa.

Frida Gustafson

Health & Safety Manager, Essity, Göteborg

En utbildning som gör skillnad på riktigt och som har gett mig en tydlig bild över vad jag vill arbeta med.

Linnéa Almond

Hälsovetare, Hylliebadet, Malmö

Så mycket mer än jag hade hoppats på och jag skulle rekommendera Gothia Akademi till alla mina vänner. Känslan som skapas av en fin inramning där allt är noga utvalt och där beginners mind uppmuntras, känns så fint och möjliggör inlärningen optimalt för mig.

Natalie Karlsson

Personlig tränare, Hagabadet, Göteborg

Rolig utbildning som har gett otroligt mycket nya kunskaper och personlig utveckling.

Jennie Tunbratt

Diplomerad coach, Göteborg

Kanonbra och proffsigt på alla sätt med en varm och accepterande miljö.

Albena Marcoff

Projektledare Frilans, Re-minding ME Consulting AB, Borås

Genomtänkt upplägg med en tydlig röd tråd genom hela utbildningen.

Liselott Karlsson

Omställningscoach, Lise Consulting, Växjö

Fantastisk utbildning för både kropp och själ och som ger de verktyg man behöver för att jobba både professionellt men även privat.

Camilla Johansson

Industriutvecklare, IUC Väst AB, Trollhättan

Jag har fått stor självinsikt, många goda kraftfulla verktyg och en förståelse att vi har alla resurser i oss själva.

Åsa Lemberg

Hälso- och ledarskapscoach, Företagare, VD, Söderhamn

Utvecklande på så många plan och som har gett mig verktyg och energi.

Claes Bergström

VD, Feen AB, Falun

Ett fantastiskt tillfälle att på ett fokuserat, djuplodande, praktiskt och ögonöppnande sätt öka dina färdigheter inom coachning.

Teresa Bergkvist

Konsult Dynamiskt ledarskap, Egen, Falun

Vill du växa personligt och i ditt arbetsliv är detta kursen för dig. Du får kunskap och trygghet att stötta andra att göra det de vill.

Ann-Charlotte Karlsson

Kommunikatör, IUC Väst AB, Trollhättan

Gothia Akademi tar coachningen till en ny nivå och det är hög standard och kvalité. Att gå utbildningen är den bästa investeringen man kan göra för sig själv, yrkesmässigt och för nära och kära i omgivningen.

Therese Juhlin

Coach, Icon Vision Juhlin, Grevie

Användbar utbildning som har gett mig mycket och som utvecklar mig till coach genom att ge ramar och verktyg.

Lhinn Holmbergh

Administrativ chef, Lunds Universitet, Lund

Gothia Akademi är superproffsigt och har en gedigen och intressant utbildning där man lär sig mycket om coachning och om sig själv.

Karin Adolfsson

HR-konsult, Kvadrat, Göteborg

Utvecklande och intensiv utbildning med one-one coachning.

Christian Dentler

KAM, CSL Behring

Fantastiskt bra utbildning där man kommer långt på kort tid och där det bästa har varit triaderna och metoden för inlärning.

Camilla Palm

Näringsliv Ulricehamn, Ulricehamn

Berikande utbildning som ger nya perspektiv och trygghet att börja coacha.

Martin Anderberg

VD, Företagsledare, Development Partner, Göteborg

Otroligt välordnad och bra utbildning där jag verkligen har fått mer än vad jag hade förväntat mig.

Lisa Gröndahl

HR Manager/HRBP, Opera, Göteborg

Ett smörgåsbord av metoder och frågetekniker som jag kan använda för att hjälpa andra att hitta och få fart på sin inre katalysator.

Helen Nilsson

Affärs- och kommunikationscoach, Länsförsäkringar Älvsborg, Vänersborg

Strukturerat och väl planerat med en tydlig röd tråd rätt igenom.

Jimmy Olausson

Enhetschef, Vattenfall AB, Varberg

Den bästa och mest värdefulla utbildning jag gått sen universitetet, den kommer och har redan gett mig så mycket, både professionellt och i mitt eget liv.

Sarah Felldin

Scrum Master, Team Coach, Logikfabriken AB, Göteborg

Jag har fått bekräftelse på att coachande är något naturligt och massor av kunskap på att göra det mer effektivt och systematiskt.

Anna-Karin Hellsten

Jurist, Post- och telestyrelsen, Stockholm

En väl genomarbetad utbildning med erfarna lärare som har gett mig en fördjupad förståelse om, och kraften i coachning.

Bengt Hestner

Egen företagare, Jönköping

Gothia Akademi är seriöst och engagerat från första kontakten och får högsta betyg oavsett skala. Allt är hjärtligt och omhändertagande med hög kompetens.

Charlotte Rölander

Coach, arbetskonsulent, Borås

Livsförändrande utbildning som ger mig insikter och verktyg/metoder jag kan bära med mig resten av livet.

Calle Jonzon

Coach, utbildningskonsult, projektledare, Greater, Jönköping

Så genomtänkt och givande från minsta detalj till avslutet på kursen. Den är otroligt bra och boostande både för dig som människa men också som coach.

Philip Nykvist

Eget företag, Coach, Kungsbacka

En utbildning där övning ger färdighet och som är stärkande och innehållsrik utan att det blir jobbigt.

Keisha Sundqvist

Lärare, Älmhult

Fantastisk utbildning som är fullspäckad med nyttigheter och där allt är oerhört proffsigt och välordnat med hög kompetens inom området.

Frida Rundqvist

Dejtingcoach, Dejtasunt, Kungälv

Eye-opening utbildning som gav mig en möjlighet att ta steget framåt mot min dröm.

Bohdana Kozubenko

Senior service designer, Nexer, Göteborg

Strålande utbildning som ger utveckling både privat och professionellt.

Susanna Tell

Communication & Engagement Manager, Stockholm

Otroligt kompetenta och professionella utbildare och ett genomtänkt pedagogiskt utbildningsmaterial.
Här utvecklas vi till att göra skillnad för människor på riktigt och det är det självklara valet om man vill gå en riktigt proffsig coachutbildning.

Malin Lihnell

Rekryteringskonsult, Konsultchef, Göteborg

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar