REFERENSER

Katalyserande Coachning (steg 2)

Här hittar du mängder av referenser från våra tidigare kursdeltagare. Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under ”Om oss”/”Kvalitetssäkring”. Utbildningen har haft några olika namn genom åren.

Jag anser att det här är den bästa coachutbildningen på marknaden. Första intrycket var "wow det här skulle alla ha nytta av oavsett om de ska jobba som coach eller ej". Den har, förutom alla insikter, gett mig en kvalitetsutbildning.

Lotta Svensson

Professionell Coach, www.coachone.se, Halmstad

Vilken fantastisk, lärdomsfull och nyttig utbildning! Gothia Akademis Professionell Coach Premium är extremt effektiv, med bra lärare, bra material, bra läge i Göteborg och bra lokaler. Den har gett mig större insikt om mig själv och andra och möjlighet att jobba med det jag vill.

Christian Broddeck

Coach & Business Communication Practitioner, VD & personlig tränare, Halmstad

Allt har varit fantastiskt! Kursledaren, certifieringarna, lokalerna, materialet, boken och alla underbara vännerna jag har fått. Professionell Coach Premium har gett mig självkännedom och kunskap som går att utnyttja i alla situationer i livet. Det här är det mest givande jag har gjort.

Elisabet Todorovska

Denna ett-åriga coachutbildning vill jag sammanfatta så här; genomgripande, praktisk, inspirerande och proffsig. Vi har fått tydliga verktyg och metoder som vi sedan fått mycket praktisk övning på. Professionell Coach Premium är en mycket bra utbildning som jag kan rekommendera till alla som vill ha en seriös och gedigen coachutbildning.

Elisabeth Insulander

Apricot Management, Göteborg

Utbildningen har träffat över alla förväntningar och är full av aha-upplevelser. Professionell Coach Premium har gett mig verktyg att använda på alla områden i livet. Den är väldigt spännande, lärorik och den väcker självinsikt , medvetande och gör livet lättare att förstå.

Ibrahim Qablan

Konceptutvecklare e-handel, Trollhättan

Professionell Coach Premium har gett mig mycket, både verktyg och nycklar, professionellt men också mycket personligen. Upplägget var bra med mycket tid till reflektion; läsa-testa-vad hände-kände-lärde osv. Kort beskrivet var det en relevant, utmanande och utvecklande utbildning.

Eva Milletorp

Executive Coach, Blevant, Helsingborg

Det har varit ett år av viktiga, värdefulla och kraftfulla verktyg som jag använder varje dag. Professionell Coach Premium är en mycket professionell utbildning som håller vad den lovar. Jag lämnar utbildningen med mycket nya lärdomar om oss människor.

Janet Brus

Affärsområdeschef, Miroi Göteborg

Utbildningen är extremt professionellt anordnad, genomarbetad och seriös. Det har varit en personlig och professionell resa mot utveckling. Den har gett mig en trygghet, alltså verktyg som jag kan applicera både privat och professionellt för att utveckla mig själv och andra - våga dansa i stunden!

Hannah Larsson

Karriärcoach, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

En coachutbildning som ger energi. En intressant och rolig upplevelse där det seriösa kommer fram på ett naturligt sätt.

Niclas Ahlestål

Seniorkonsult, Actea Consulting, Stockholm

Det här är en proffsig utbildning som givit en bra grund att jobba utifrån och den har väckt nyfikenhet att gå vidare. Den bästa jag gått någonsin! Det har varit roligt, djupgående och oerhört lärorikt. Lärarna är fantastiska, upplägget klokt och här är ordning och reda. Man får stor valuta för pengarna!

Karin Axelsson

PT & coach, Stenungsund

En spännande utbildning som ger många bra coach-verktyg. Utbildningen håller hög kvalitet. Det är en mycket bra utbildning som utvecklar både personligt och professionelt.

Cato Johansen

Zen coach, Meditation Consult, Basic service, Molkom

En fantastiskt lärorik och utvecklande utbildning i coachandets konst och samtidigt en insiktsfull resa i mitt eget inre! Det bästa har varit allt! Bra lärare! Trevliga lokaler! Alla möjligheter till praktik! Utbytet med övriga kursdeltagare! Samt naturligtvis färdigheter i coachyrket. Professionell Coach Premium är en mycket prisvärd utbildning.

Kristina Lindfors

fd Konsultchef, Orbion, Stockholm

Det här är en värdefull, inspirerande och utvecklande coachutbildning. Den har gett mig verktyg för livet som även min omgivning har glädje av. Den här utbildningen överträffar alla förväntningar. Fantastisk!

André Jönsson

Trainee & coach, Elit & Lifeview coaching, Karlskrona

Det här är en gedigen och professionell utbildning som alla borde gå. God struktur och ett bra tempo gör att man får mycket kunskap, många verktyg och en trygghet i att coacha. Lärarna är kompetenta och utbildningen är utvecklande både i yrkeslivet och privat.

Lisa Fribert

HR-ansvarig, Stena Metall, Göteborg

Utbildningen har varit upplysande, intressant, utvecklande och utmanande.

Ann-Charlotte Falkvidd

Egen företagare och IT-utbildare, Göteborg

Utbildnigen är intressant och lärorik. Man lär sig coacha samtidigt som man får egna insikter och möjligheter att berika sitt liv. Fantastiskt!

Thomas Pettersson

IT-konsult, Göteborg

Utbildnigen har ett bra upplägg, den är strukturerad och omfattande. Det har varit full fokus på att vi ska få ut så mycket som möjligt. Värd varenda krona. Väldigt bra!

Henrietta Emilson

Kommunikatör och skribent, Göteborg

En gedigen, seriös och trovärdig utbildning som ger massor av färdigheter. Jag är så nöjd!

Hanna Rydman

Horred

Det här är en upplevelsebaserad utbildning med bra tempo. Den har gett mig många a-ha upplevelser, ett nätverk och kraftfulla verktyg. Superb utbildning!

Johan Bäckman

Transformations Coach, Volvo, Göteborg

Det är har varit en god investering i mig själv. En bra bas för personlig utveckling. Kanon!

Roger Bengtsson

Skapare av hemsidan www.självdisciplin, Kristianstad

Utbildningen har varit proffsig, seriös och levererad med hjärta. En grym och komplett utbildning med bra tempo. Jag har utvecklats både som person och som coach.

Anders Lundberg

Lärare, Stockholm

Om man vill bli bättre på att kommunicera, få en klarare tanke och många insikter om livet och hur vi tänker, så är det här en jättebra utbildning. Fantastiskt utvecklande klokskap. Toppklass!

Kjell Wolff

Kungsbacka

Gothia Akademis utbildning är mycket professionell, djupgående och effektfull. Den har gett mig verktyg för utveckling genom att effektivt och systematiskt påverka sättet man tänker, känner och handlar. Trevlig omgivning, bra utbildningsmaterial och oerhört kompetenta utbildare.

Susanne Follinger

Varuhuschef, Malmö

Jag har aldrig tidigare tagit med mig så mycket från en utbildning. Oerhört seriöst, kompetent och engagerat.

Nicolina Moe

Pension- och försäkringsrådgivare, SEB, Göteborg

En utbildning med ett lärorikt upplägg och kompetenta lärare. Att den sträcker sig över en period gör att man fördjupar sig och det blir en repetition för minnet. Den har gett många användbara verktyg som jag behöver för mig själv och mina klienter.

Abdul Saleh

Läkare, Göteborg

Det här har varit en fantastisk och ögonöppnande utbildning. Utbildarna är erfarna, nyfikna, kompetenta och öppna för feedback. Kursmaterialet är gediget och tydligt. Utbildningsmiljön är vacker, pampig och rofylld och jag har haft härliga, seriösa och öppna kurskamrater. Jag vill mer!

Rosita Andersson

Coach, Göteborg

Exeptionellt bra utbildare och miljön känns lyxig, charmig och trevlig. Utbildningen är bra organiserad, planerad och genomförd. Jag har fått nya och bra idéer. Tack för inspirationen!

Milanko Blagojevic

Hockeytränare, Stockholm

Det har varit stort svängrum för olika åsikter i gruppen och fantastisk kvalitet på utbildarna. Utbildningen har gett mig möjligheter till en ny karriär, djupare insikter om mig själv och bättre självkänsla.

Ingela Munther

Företagsledare, Munthers Optik, Hultsfred

Det här är en mycket bra utbildning som är värd att investera i. Den gett mig verktyg att ta mig dit jag vill och genomskåda mönster som motarbetar mina mål. Utbildarna är jättebra, seriösa och noggranna. Kursmaterialet är mycket bra och utbildningsmiljön ljus, luftig och naturnära. Kurskamraterna har varit underbara - kunskapstörstiga, ivriga, ambitiösa och generösa.

Maria Mebius

Samordnare och kreativ konsult, TILT, Göteborg

Utbildningen är mycket bra och jag rekommenderar den starkt. Utbildarna är inspirerande och duktiga. Jag älskar min coachningsbok, utbildningsmiljön är underbar och kurskamraterna har varit otroliga! Vi kommer från olika bakgrunder så mixen blir fantastisk, ger och tar, öppet klimat. Utbildningen har gett mig starka verktyg och bra frågor. Den har stärkt min tro på mig själv och utvecklat mig som person. En fantastiskt utbildning - vill ha mer!

Maria Torpner

Coach, mindfulnessinstruktör och massör, AB Maria Care 4 you, Södertälje

Det här är en givande, värdefull och kul utbildning som har gett mig ny kunskap, nya möjligheter och en bättre framtid. Utbildarna är engagerade och kunniga, kursmaterialet är enkelt och strukturerat, och kurskamraterna har varit drivna, glada och trevliga.

Fredrik Lundberg

Försäljningschef, Sector Alarm, Linköping

Den här utbildningen är både proffsig och seriös, och vi har haft superbra material. Jag har fått struktur, klarhet, insikter, verktyg och en stark grund att stå på. Det här är det bästa jag gjort - helt fantastiskt.

Patricia Appelgren

Friskvårdskonsulent, Helhetshälsan, Falkenberg

Den här utbildningen har för mig inneburit en strålande personlig utveckling! Den har gett mig mängder av verktyg som kan lyfta var och en som vill och vågar stanna upp inför livet för att finna sin äkthet och leva helhjärtat. Utbildningen har gett mig utrymmet och friheten att vara "jag" när jag coachar.

Anna Rosinder

Personlig Coach, Båstad

Utbildningen är tuff, utmanande, spännande, rolig och lärorik! Jag har fått resultat!

Mari Andersson

Göteborg

Praktikcoachningen under den andra terminen har gett mig praktisk erfarenhet som lyft min coachning ytterligare en nivå. Utbildningen är värd varenda spänn - väldigt professionell.

Jörgen Sandin

Universitetsadjunkt, Linköpings Universitet

Under den andra terminen har jag fått bekräftelse på att coachning är något för mig. Den här utbildningen har varit 100% personlig utveckling!

Maria Solfeldt

Egenföretagare, Jönköping

Det här har gett mig massor - ett aktivt öra, ett starkt inre och förmågan att formulera mig väl. Jag kan förändra mig själv och andra i tanke, känsla och handling.

Catrin Evelund

Butikschef, Kicks Backaplan, Göteborg

Så lärande! Vilket lyft! Helt fantastiskt… jag vill ha mer!

Lena Pihl

Friskvårdsansvarig, Stena Line, Göteborg

Det här är en av de bästa utbildningar jag gått. Den har gett lärande för livet och har varit väldigt inspirerande. Det har varit en härlig blandning av olika synsätt och en utvecklande resa för mig som coach.

Jonas Svensson

Utvecklingschef, Surikat, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig struktur i coachandet. Jag känner mig trygg i min roll som coach. Jag är supernöjd och väldigt tacksam för allt! Kanonbra!

Jenny Andersson

Jobbcoach, Poolia, Göteborg

Professionellt rakt igenom - utbildare, lokaler, material och upplägg. Allt är genomtänkt och proffsigt.

Birgitta Gardshol

Professionell Coach, Stenungsund

Det bästa med utbildningen är att den är ständigt närvarande i min vardag även efter avslutad kurs, tack vare att det vi lärt oss är så otroligt användbart i väldigt många situationer.

Thomas Borg

Coach/föreläsare, leg. Fysioterapeut, Vimmerby/Linköping

En otroligt givande, konkret och insiktsfull utbildning som jag varmt kan rekommendera!

Carina Svärd

Studie- och yrkesvägledare, Svenljunga kommun, Svenljunga

Professionell Coach Premium är en mycket gedigen utbildning som är väldigt utvecklande och värd vartenda öre.

Ulrika Swala

Coach/utbildare MiRoi

Främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är det sätt undervisningen är strukturerad på - det är oslagbart! Professionell Coach Premium är en utbildning som tar dig på en resa, den maximerar din personliga och professionella potential på ett sätt som öppnar nya dörrar där du minst anade det.

Anna Sanderoth Vilkas

Senior Partner/Executive coach, Sumo Team, Göteborg

Professionell Coach Premium har gett mig ny kunskap, större trygghet och bättre förutsättningar i mitt ledarskap att hantera olika situationer.

Mari Remse

Kontorschef, Halmstad kommun

Det här är en proffsig utbildning på hög nivå, som ger verktyg för livet - både på det personliga och professionella planet.

Katarina Lönngren

Socionom, organisationskonsult, professionell coach, Katarina Lönngren AB, Växjö

Trots min akademiska bakgrund hade jag oerhört mycket att lära. Jag har gjort en fantastisk resa. Utmärkt.

Gurbat Mohammad

Arbetsterapeut, Helsingborg

Det här är en effektiv och prisvärd utbildning som är så väl strukturerad att t.o.m. jag som har dyslexi klarar det. Det har varit en underbar kunskapsresa.

Sousan Mathiasson

Göteborg

En tankeväckande och utmanande utbildning som har varit skillnaden som gjort skillnaden i mitt liv.

Mattias Korpi

Uddevalla

Det har varit hög nivå på lärandet och vi har fått konstruktiv feedback löpande under utbildningen. Tankeväckande, inspirerande och användbart.

Linda-Marie Haglund

Kundekonsulent, Nets, Oslo

Gothia Akademi är ett seriöst familjeföretag som andas klass, värme och kunskap. Den här utbildningen är fantastiskt bra!

Susanne Gustafsson

Ledarskapsutvecklare och coach, Orust

Utbildningen har varit spännande, användbar och rolig. Den har dessutom gett mig nya vänner och en användbar "stämpel". En prisvärd och riktigt bra utbildning!

Sandra Olofsson

Chef kundcenter, Länsförsäkringar, Göteborg och Bohuslän

En mycket givande utbildning som kommer till nytta direkt. Det är en riktigt fin investering.

Åsa Blide Larsson

Skolutvecklare, Kungsbacka kommun

När all information hade landat så förstod jag att den här utbildningen är ännu bättre än högsta kvalitet. Upplägget är exceptionellt briljant.

Karin Dreik

Coach, Keep Seeing, Nacka

De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är helheten, upplägget, proffsiga föreläsare och all egen coachning - både som coach och coachklient. Det här är en professionell och riktigt, riktigt bra coachutbildning.

Jessica Sundberg

Hälsokonsult och platschef, Xtravaganza, Kungälv

Den här utbildningen har varit utvecklande, inspirerande och professionell rakt igenom.

Marie Hillgard

HR Business Partner, EVERY, Göteborg

Vill man ha en gedigen kvalitetsutbildning som verkligen ger användbar kunskap från första timmen - då ska man välja Gothia Akademi!

Stina Norén

Professionell Coach, Luleå

Gothia Akademis coachutbildning är suverän. Den är seriös, välplanerad, väl underbyggd och väldokumenterad. Det har varit väl värt pengarna. Utbildningen har gett mig så mycket att det är helt omöjligt att sammanfatta. Jag har fått allt jag förväntade mig och lite till!

Towe Karlsson

Verksamhetshandläggare ABF, Norrtälje

"Jag kommer på mig själv dagligen att jag använder olika tekniker vi lärt oss. Utbildningen har öppnat ögonen för alla möjligheter som serveras dagligen. Fantastiskt!"

Lina Molander

Coach, Lernia, Falun

"Det är en seriös och professionell utbildning som ger varje enskild individ det som den ”är ute efter”. En utbildning som gör en rikare på många sätt. Helt underbar!"

Senada Ahmic

Beteendevetare och egen företagare, c/o Home, Göteborg

"En underbar, nyttig, livsavgörande utbildning som alla borde få en chans att ta del av. Underbara, varma och kompetenta lärare. Mitt helhetsintryck: KANON!"

Mimmi Nilsson

Lärare/Domstolssekreterare/4-barnsmor/coach, Göteborg

"Utbildningen har varit inspirerande, professonell och utvecklande. Lärarna och undervisningen är strukturerad och tydlig, och kursmaterialet konkret och bra. Det är en effektiv utbildning där teori och övning varvas. Alla har deltagit aktivt och haft roligt ihop."

Gerd Bredberg

HR Manager, ICA Banken, Borås

"Det har varit professionell undervisning och mycket duktiga lärare. Jag har fått insikter, förståelse och verktyg för att hjälpa mig själv och andra människor att lyfta. Utbildningen är som en stor vitamininjection för själen."

Malin Blomqvist

Organisationsutveckling, Utveckling och livskraft AB, Anderstorp

"Mycket bra utbildning. Ordning och reda och bra kvalité. Utbildningen bidrar till ett nytt sätt att tänka och handla. Ger kunskap till ett nytt yrke och redskap att sätta mål och nå dem. Underbara lokaler."

Monica Jacobsen

Coach/Lärare, Ung och Smart, Säffle

"Kombinationen av lärande och egen personlig utveckling har varit det bästa. En gedigen utbildning som utöver -att lära sig att hjälpa andra finna sina svar- får man även möjlighet att finna sina egna. Kort sagt om utbildningen; stärkande, utvecklande och roligt."

Sara Wickenberg

VD, Kollaboratoriet AB, Göteborg

"Den här utbildningen är lärorik, omfattande och inspirerande. Den har gett mig väldigt mycket insikter som är svåra att stapla upp. I vanliga fall får jag med mig några få saker från en utbildning. Nu är kompetensdatabasen ordentligt påfylld. Utbildarna är mycket kompetenta och flexibla. Kursmaterialet är professionellt och utbildningsmiljön mycket bra."

Lars Cronehag

Cronehag Coaching, konsultchef Orbion Consulting, Göteborg

"Det här är en professionell, genomtänkt och prisvärd utbildnig som innehåller mycket, både kvantitet och kvalitet. Utbildarna är kunniga, pedagogiska, lyhörda och inspirerande. Jag gillar verkligen min kursbok, den är väldigt användbar. Utbildningsmiljön är charmig och kurskamraterna är engagerade, spännande och varma. Utbildningen har gett mig personlig utveckling och verktyg för livet."

Lotta Ryfors

Coach och logistikkonsult, Göteborg

"Fördelen med en utbildning som varar över så lång tid är att verktygen och nya beteenden får tid att sjunka in. Utbildningen har varit kanonbra!"

Anna Hjelm

Projektledare, SKF, Göteborg

"Jag har blivit en bra coach. Jättebra utbildning!"

Anna-Karin Vogel

Travel Consultant, Resia Affärsresor, Göteborg

"Jag har lärt mig tonvis med bra grejer som har gett mig en annan syn på framtiden. Verktygen är användarvänliga och eftersom vi under utbildningen använder varandra som "försökskaniner" så vet jag att det fungerar. Jag har haft så roligt och vill inte att det ska ta slut!"

Linda Mildh

Coach, Eductus, Uddevalla

"Jag har fått många bra verktyg och tillsammans med praktisk träning har det lett till att jag tagit mina coachingfärdigheter till en ny nivå. Det har varit en mycket givande utbildning."

Mona Spjuth-Hjelmström

Managementkonsult, Mona Spjuth team- och ledarutveckling, Göteborg

"Det här är en gedigen, proffsig och rolig utbildning som gett mig coachningserfarenhet, många användbara verktyg och nyttig feedback."

Anette Tidblom

Yogalärare, Göteborg

"Utbildningen har varit mycket givande för min personliga utveckling i livet och den har gett mig verktyg att jobba med människor på ett mycket framgångsrikt sätt. Den här coachutbildningen har varit mycket givande och får högsta betyg på alla punkter."

Lillian Gammelli

Coach, Livscoaching Helheten Örebro

"Jag har fått puzzelbitarna på plats. Det har varit en mycket bra utbildning med bra lärare och kursmaterial. Det här var början på något som kommer att bli riktigt bra."

Lisbeth Carlsson

Coach, Munkedal

"Det här är en inspirerande och resultatinriktad utbildning som gett mig just det jag behövde för min professionella utveckling. Mycket, mycket bra. TACK!"

Mareike Franken

Legitimerad sjukgymnast, mindfullnessinstruktör, coach, företagare, Ronneby

"Utbildningen har varit helt suverän... och lättsam trots allt jobb jag faktiskt har lagt ned! Det har aldrig tidigare varit så roligt att lära mig nytt som det har varit med denna utbildning!"

Freja Sovelius

Utvecklingskonsult & Coach, Göteborg

"Utbildningen innehåller kraftfulla och Intressanta verktyg. Det är en mycket givande och användbar utbildning som också gett bra egen utveckling. Jag har sett fram emot alla utbildningsdagar. Helt fantastiskt!"

Liisa Eriksson

Undersköterska och inredningscoach, Göteborg

"Jag har fått massor av bra struktur, praktik och lärande. En gedigen utbildning med tuffa krav som resulterar i personlig och yrkesmässig utveckling. Det här var ett bra val!"

Pär Karlsson

"Jag är tacksam för att jag nu är färdig coach och att mina kunskaper har landat på djupet. Den sista terminen gav mig mycket större förståelse för hur verktygen fungerar och vilken makt det ligger i dem. Utbildningen har varit alldeles strålande och det är få gånger som jag lärt mig så mycket under ett år."


Birgitta Redegard

Coach, Bright Future, Partille

"En helt fantastisk utbildning som gör skillnad! Jag har hittills mest praktiserat på mig själv och ser att det funkar. Jag, som person, har vuxit och vågat ta steg i livet som jag inte tror att jag gjort utan utbildningen."

Lise-Lotte Hilmersson

Organisationskonsult, LingXi Consulting AB, Kungälv

"Det här är en utbildning som skapat stora värden för mig både privat och professionellt. Nya dörrar har öppnats andra dörrar stängts för att aldrig öppnas igen. Det här är den bästa utbildning jag gått."

Anna Linder

HR-strateg, Eskilstuna Energi

"Utbildningen har gett mig verktyg som varit revolutionerande för mig. Den har gett mig helt nya perspektiv på tillvaron och vilka möjligheter som finns. Jag har blivit medveten om vad jag vill och funnit en ny riktning i tillvaron. För mig har den här utbildningen varit livsomvälvande."

Callisto Utriainen

Coach, Framgångstankar, Göteborg

"Det jag ville ha var praktiska verktyg för samtal - och det har jag verkligen fått. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag känner mig bekväm med verktygen och litar på att de åstadkommer förändring. Fantastisk!"

Cecilia Ekström

Personalspecialist, Tuve Stadsdelsförvaltning, Göteborg

"Innehållet är mycket bra, man får mer än man skulle kunna vänta sig. Jag har fått struktur, ramar och massor av verktyg men också ett mycket konstruktivt förhållningssätt. Jag gillar att den etiska sidan diskuteras mycket. En fantastiskt bra utbildning som jag utan förbehåll rekommenderar."

Maria Bohlin

Organisationskonsult, Utvecklingskonsulterna AB, Göteborg

"Det har varit en stor resa, både kunskapsmässigt och på det personliga planet. Jag äger nu massa kunskap som jag i princip kan applicera på livets alla områden. Det har faktiskt varit ännu mer givande än jag kunde föreställa mig för ett år sedan. Det är en fantastisk bra och välorganiserad utbildning."

Sebastian Wendéus

Student, Nationalekonomi, Handelshögskolan, Göteborg

Den här ettåriga coachutbildningen har gett mig vind i seglen, luft under vingarna och glödande självsäkerhet. Jag skulle kunna skriva en bok om allt jag lärt mig - tack för allt!

Benny Antonsson

Student, masterprogrammet i socialpsykologi, Göteborgs Universitet

"Den här utbildningen har gett mig praktisk förberedelse för att kunna jobba som coach. Det går inte att mäta hur mycket den har betytt för mig. Fantastiskt!"

Maria Olsson

Göteborg

"Det här är en seriös coachutbildning som bjuder på otroligt effektiv inlärning. Den har gett mig många användbara och konkreta tips, tekniker och synsätt. Framför allt har den gett mig "ryggmärgs-kompetens". Alla utbildare har varit kanon. Utbildningen är sånär som perfekt."


Sebastian Jacobsson

20 år och Gothia Akademis yngste deltagare såhär långt, Mölnlycke

"Jag var mycket nöjd med den första terminen och den här terminen kompletterar utbildningen mycket bra. Den har gett mig, förutom fler fiffiga verktyg, förmågan att hantera coachsamtalet professionellt. Riktigt bra!!!"

David Falck

Entreprenör, Falcks Trafikskola, Uddevalla

"Jag känner mig stolt, ödmjuk och glad över allt utbildningen har gett mig."


Regulina Bjurling

Jobbcoach, Antenn Consulting, Skövde

"Inspirerande. Det här året har gett mig ett nytt förhållningssätt. Jag frågar mer, lyssnar mer och är mer uppmärksam på alla signaler - både verbala och ickeverbala."

Martin Olofsson

VD, Direkt Media, Göteborg

"Jag har helt enkelt blivit en coach som kan driva coachingsamtal professionellt. Kortfattat uttryckt så har utbildningen varit helt underbar från första till sista dag. Tack!"

Payam Sanae

Sjuksköterska, Lundby Sjukhus, Göteborg

"Jag tycker om utbildningsformen, har lärt mig mycket och rekommenderar utbildningen."

Anna Janicki

Enhetschef, Mölndals Kommun

"Jag är väldigt nöjd med utbildningen och de effekter den har haft på min coaching, mitt liv och mig som person."

Joachim Syrén

Coach, Arbetscenter, Borås Stad

"Jag har fått med mig väldigt mycket som är användbar både privat och i arbetet."

Maria Ekblad

Sjukgymnast, Göteborg

"Mina erfarenheter av utbildningen är odelat positiva. Den har gett mig överblick och medvetande om mönster och samband som jag tidigare inte kände till eller bara anade. Omöjligheter har blivit möjligheter. Idel lovord från mig."

Jonaz Björk

Projektledare, Region Halland

"Jag har tidigare gått en 72 timmars utbildning till diplomerad coach (ICF). Genom den här utbildningen har jag fått en stor verktygslåda; mycket bättre förståelse för hur människor fungerar och hur man snabbt kan skapa förändring. Jag har också fått insikt och förståelse för teknikerna bakom de ljudband jag lyssnat på och de övningar jag gjort tidigare. Det har varit intressant att se responsen från mina coachingklienter och få kvitto på hur effektiva de här teknikerna är. En mycket nyttig utbildning med mycket bra innehåll."

Michael Wesley

Coach och IT-konsult, Partille

"Det har varit SÅ kul, stimulerande, nyttigt och underbart att träffa alla härliga människor. Jag har blivit djärvare och det är tack vare den här utbildningen. Teknikerna kommer jag att fortsätta använda, också för att coacha mig själv. När jag fastnar i tankar och mönster så vet jag att jag har hjälp av det jag lärt mig. Det har varit en lärorik och användbar utbildning som jag rekommenderar varmt. KANON."

Eleonor Strandberg

Arbetsledare, Stenungsunds kommun

”Jag bestämde mig för att gå utbildningen eftersom jag behövde gå vidare i mitt liv och yrkesliv. Utbildningen har levt upp till mina förväntningar och för mig har det varit världens möjlighet att städa upp i mitt inre. Den har också gett mig större lugn och förståelse inför de människor som finns runt mig. Jag har fått många verktyg för att på ett positivt sätt bemöta och leda människor framåt i livet. För mig har det bästa med utbildningen varit allt praktiskt arbete. En kanonkurs. Toppen!”

Pia Holmberg

Hälsokonsulent och säljare, Landvetter

"Jag bestämde mig för att gå utbildningen eftersom jag ständigt är på jakt efter nya, snabba och effektiva sätt att utveckla och stärka de människor som jag arbetar med som socionom. Den här utbildningen innehåller en rik flora av konkreta strategier och verktyg att använda för egen utveckling, men också inom alla delar av yrkeslivet som har med relationer, prestation och målsättningar att göra. Det här är en gedigen grundutbildning som ger omedelbara färdigheter tack vare det starka inslaget av praktiska övningar. MYCKET POSITIVT!"

Susanna Arolin

Socionom, Göteborgs Stad, Askim

"Jag hade provat på coaching under min utbildning till hälsocoach men upplevde inte att jag hade verktyg. Den här utbildningen har gett mig metoder och verktyg för att påverka mig själv och andra på ett positivt sätt. Blandningen av teori och praktik är superbra! Det har också varit bra att utbildningen varit utspridd över en termin så att jag har fått perspektiv mellan gångerna. För mig är det också ett kvalitetstecken att nu när jag klarat certifieringen så vet jag att jag är ”värd” det. Jag fick inte bara godkänt för att jag varit här. Upplägget är kanon – anpassat till arbetslivet, strukturerat och tydligt. KVALITET. Jag är jättenöjd. Tack!"

Ann-Charlotte Wesley

Hälsocoach, Partille

"Jag vet hur viktig den mentala biten är och jag ville lära mig nya tekniker. Det här är en kompakt utbildning som har överträffat mina förväntnigar. Alla övningar har varit guld! Det har varit ett lärande som påverkar inställningen till livet och arbetslivet på ett positivt sätt. Väl investerad tid och pengar."

Ann-Sofie Olsson

Organisationskonsult, Tangomentor, Göteborg

”Man har all nytta av utbildningen i yrkeslivet men att ta vara på chansen att hitta ochblotta både styrkor och svagheter och göra dem till något ännu bättre är en fantastisk möjlighet! När jag började kursen så stod jag och ”vinglade” i livet, hade kommit till en punkt där massiva förändringar behövde göras på det personliga planet, både till kropp och själ, men även i min relation till man och barn. Idag har jag hittat fast mark och det finns en riktigt bra grund att fortsätta på. Det stora arbetet hade jag inte kunnat genomföra på den korta tid om det inte varit för kursen. Jag har använt mig av det jag lärt mig varje dag.”

Pernilla Petterson

Säljare, Floda

"Jag har länge varit intresserad av personlig utveckling, både för min egen skull men också för mitt arbetes skull. För mig har det bästa med utbildningen varit just min personliga utveckling, framför allt i jobbsammanhang men också hemma. Om jag lyfter perspektivet så är det faktiskt en otrolig skillnad. Det är häftigt att upptäcka att man kan förändra beteenden genom språket. Det har varit en krävande utbildning men också en av de bästa erfarenheter jag fått här i livet. Så otroligt givande!"

Cecilia Karlsson

Legitimerad Arbetsterapeut, Kommunrehab, Motala

"Jag ville gå utbildningen för att kunna ändra mina egna och andras föreställningar för att kunna påverka och hjälpa till ett positiv resultat. Det här halvåret har varit en underbar resa och gett mig verktyg för resten av livet. Jag rekommenderar utbildningen å det varmaste."

Marian Jenssen

Personlig Tränare, SATS, Göteborg

"Utbildningen innehåller väldigt användbara metoder för att hantera specifika problem. Jag har fått redskap för bli tydlig med vad jag vill och inte vill, organisera livet, förändra gamla begränsande föreställningar och nå mina mål. Det har varit en mycket bra, lärorik, utvecklande och värdefull utbildning."

Henry Jällstrand

Psykoterapeut (kognitiv psykoterapi), BUP, Göteborg

"Anledningen till att jag ville gå utbildningen var att jag ville få kraftfulla verktyg för att jobba med förändring - både till min föräldraskola och för min egen utvecklings skull. Jag har lärt mig jättemycket om mig själv och min förståelse för andra har också ökat liksom min ödmjukhet inför olikheter. Jag använder det jag lärt mig varje dag, det går liksom inte att låta bli. Gruppen har varit jättego och jag har fått massor av kunskap för resten av livet. Det är en toppenutbildning med hög klass. Jag är stolt över att ha fått just denna fina utbildning och rekommenderar den gärna!"

Elisabeth Gustafsson

Sjuksköterska och företagare, Kungsbacka

"Jag har ansvar för företagets ledarutbildning och ville utveckla min kompetens som mentor för våra ledare. Den här utbildningen har gett en bredare kompetens än jag hade förväntat mig. Den har varit tuff och kanonbra. Jag har fått bra och utvecklande feedback och en ny kompetens som betyder så mycket för mig själv. Utbildningen har gett mig mycket påtagliga upplevelser i arbetet med våra ledare men den allra bästa coachupplevelsen fick jag genom ett samtal med min 21-åriga dotter. Genom tekniker jag lärt mig kan jag förstå andra bättre, jag kan utmana känslor, tankar och beteenden vilket skapar utveckling."

Lena Bengtsson

Personalansvarig, Etteplan Technical Systems AB, Göteborg

"Under sjukgymnastutbildningen och genom mitt eget idrottande väcktes intresse för idrottspsykologi och mental träning. Efter sjukgymnastutbildningen läste jag 60 poäng beteendevetenskap och psykologi men saknade fortfarande praktiska verktyg. För min del har den här utbildningen gett mig det jag saknade. Den har också gett utveckling inom idrotten och på det personliga planet. Det har varit en komplett utbildning för att förstå, utveckla och hjälpa både sig själv och andra. Jag kan se massor av användningsområden för det vi fått lära oss. Det är helt otroligt hur mycket man kan lära sig på 16 dagar. Det känns kanon!"

Anders Kjellgren

Legitimerad sjukgymnast, Linköping

"Jag har utbildning i mental träning och KBT men ville ha något mer konkret. Den här utbildningen har gett så mycket mer än förväntningarna. Den var både bättre och bredare, och mer direkt användbar än något jag tidigare gjort. Det här halvåret har varit givande, roligt, utvecklande och jag vet att jag valde rätt. Så mycket har hänt, framför allt arbetsmässigt. Jag är så jättenöjd."

Helena Berggren

Viktkonsulent, professionell coach, Helena Berggren AB, Göteborg

"Det här är den enda riktigt meningsfulla utbildning jag har gått."

Niclas B Karlsson

Politiker, Munkedal

"Jag har länge varit intresserad av att gå en coachutbildning eftersom coaching är en del av mitt yrke. Den här utbildningen var innehållsrik, grundlig, pedagogisk, rolig och givande. Det allra bästa tyckte jag var alla fantastiska verktyg som verkligen gör skillnad, det positiva förhållningssättet samt en kanonbra grupp. Sammanfattningsvis är mitt allmänna omdöme: MVG! Jag fick också ut mer på ett personligt plan än jag hade förväntat mig. Jag är så nöjd, nu sitter det i kroppen!"

Maria Bohlin

Utbildningsansvarig, Etteplan Technical Systems AB, Göteborg

"Jag har alltid haft ett behov av att utvecklas. Om någon innan utbildningen hade talat om hur mycket jag skulle få ut av utbildningen hade jag varit ganska skeptisk. Jag har aldrig tidigare gått en utbildning där jag praktiskt kan använda så mycket av innehållet. Eftersom jag jobbar på en skola använder jag mina nya kunskaper och färdigheter nästan hela tiden. Ändå tycker jag att det allra bästa med utbildningen har varit min egen personliga utveckling och min sambo är jättelycklig över att jag gått den..."

Joachim Syrén

Biträdande fritidsföreståndare, Montessoriförskolan Malmen, Borås

"Jag har läst mycket om ämnet och ville testa det praktiskt. För mig var övningarna och bra lärare det bästa med utbildningen och jag hade inte förväntat mig att själv få ut så mycket av övningarna. Utbildningen var inramad på ett extremt positivt sätt, den har också gett mig en tydlig riktning i mitt yrkesliv och påverkat mitt sätt att tänka och vara. Jag har en mycket gedigen akademisk utbildning och det här är den bästa utbildning som jag har gått."

Mats Bäck

IT-manager, SKF, Göteborg

"En fantastisk utbildning med blandning av teori och praktiska övningar för att kunskapen verkligen ska sätta sig. Jag har lärt mig enormt mycket om mig själv, min kropp, min hjärna och språket. Allt ger mig en suverän förmåga att påverka mig själv och andra."

Anders Rapp

Konsult, Manpower, Göteborg

"I första hand ville jag gå utbildningen för att utvecklas som person, i andra hand för att använda det i min roll som chef /ledare. Det var en väldigt givande utbildning som jag kommer ha enorm nytta av. Den påverkar definitivt min framtid. Och det är lätt att använda i vardagen. Jag coachade en chef på jobbet och trots att jag inte tyckte att jag gjorde så mycket så var personen supernöjd och har förändrat sitt beteende väldigt mycket. En krydda är att jag också kan applicera det jag lärt mig hemma utan att det märks allt för mycket."

Åse Kyttä

Gruppchef, Volvo Cars, Göteborg

"Jag har alltid haft många idéer men de har ofta stannat på idéstadiet. Nu vet jag hur jag ska göra, steg för steg, så att idéerna blir verklighet. Det är en intensiv och mycket inspirerande, intressant och utvecklande utbildning som definitivt ger värde för pengarna. Vi har coachat från första dagen och jag är överraskad över att vissa förändringar har gått så djupt i mig. Det har varit bra stämning med mycket skratt. Jag är mycket nöjd, det här valet har jag inte ångrat en sekund."

Rosalinde Brongers

Administratör, Göteborg

"När jag gick min systemteoretiska psykoterapiutbildning 1990-92 fick jag en del tekniker och -teorier inom det här området. Sedan dess har jag velat lära mer. Det här är en bra upplagd utbildning med fantastiskt och mycket användbart innehåll, och den är ledd av utmärkta lärare. Jag använder det här hela tiden i relation till familj, vänner, kollegor, chefer och uppdragsgivare, utan att bli fanatisk. Intressant, roligt, utvecklande, arbetsamt, trevligt och nyttigt."

Iréne Folkevik

Socionom, psykoterapeut och områdeschef, Jönköpings kommun

”Utbildningen har varit kul, krävande och mycket användbar. Det bästa är att jag kan sätta in det direkt i min vardag utan att behöva tänka. Utbildningen har blivit mer och mer inspirerande och det har blivit tydligare för mig vad jag egentligen tycker är viktigt. Det här ska jag bli riktigt skicklig på att använda.”

Mikael Bryske

Försäljningsdirektör, Pitney Bowes Sverige, Stockholm

”Jag har en gedigen veten-skaplig grund genom två magisterexamina (psykologi och pedagogik). Ändå saknade jag verktyg för det praktiska arbetet. Med den här utbildningen har alla bitar fallit på plats. Innan starten var jag lite orolig för att jag skulle möta besser-wisser-attityder eller att det skulle vara newage-varning på innehållet. Jag är glad att det inte alls var så. Utbildningen har varit mycket bra, jobbig, utvecklande och framför allt - rolig.”

Maria Gustafsson

Föreläsare på högskolenivå, HTU, Uddevalla

”Jag älskar mitt yrke och den här utbildningen har gett mig de verktyg jag inte fick under mina högskolestudier. Den har gett mig många insikter om mig själv och jag får mycket positiv feedback från både kollegor och företagets VD. Det här är det mest intressanta, spännande och användbara jag har lärt mig! Jag har dessutom träffat och lärt känna fantastiska människor som genom sina olika bakgrunder har berikat utbildningen. Jag är verkligen sugen på att lära mig mer."

Petra Kilefors

Informationsansvarig, SBS Entreprenad, Göteborg

”Jag är sedan länge övertygad om att bemöt-andet av mina patienter är minst lika viktigt som själva behandlingen. Ändå har jag fått ännu större respekt för hur effektivt kommunikation kan användas för att skapa beteendeförändring. Det har varit en rolig och berikande höst. Utbildningen är 100 % praktiskt inriktad och ger precis det teoretiska stöd man behöver. Den här kunskapen kommer definitivt att vara med i både mitt yrkes- och privatliv framöver.”

Per Dosenius

Legitimerad sjukgymnast, PMD Sjukgymnastik, Göteborg

"Antagandet "Kartan är inte verkligheten" har för mig betytt stora skillnader i bemötandet av nya och redan kända personer, både privat och professionellt. Utbildningen har varit en otrolig "kick" och en utmärkt investering i mig själv."

Mikael Andersson

Projektledare, Karlstad

"Det bästa med utbildningen, enligt mig, är att man blir ytterligare medveten om sina egna och andras beteenden och att man blir en mer mångfacetterad coach."

Kristin Olsson

Projektledare, Karlstad

"Att ha gått den här kursen har gjort mina referensramar som coach vidare. Jag upptäckte att jag varit relativt enkelspårig i mitt sätt att möta människor och det förändrades under kursen. Kursen var för mig ett enormt bra verktyg för att samla in information och ett sätt att ständigt gå ett steg längre."

Pernilla Carlsson

Projektledare, Hagfors

"Kursen var en utvecklande tid som väckte många frågor och gav många svar. Att först få metoder presenterade och sedan ha möjligheten att praktisera dem med en trainer och andra deltagare var bland det bästa. Om man verkligen vill utvecklas så rekommenderar jag den här utbildningen varmt."

Andreas Johansson

Kontorschef, Arvika

”Jag tycker det bästa med utbildningen är att jag kan använda verktygen direkt - att jag får det med mig som en del av mig. Utbildningen har också fått mig att inse och skilja på vad jag tror att jag vill och vad jag egentligen vill. Vid årsskiftet summerade jag mina ”top 3” från det gångna året och den här utbildningen är en av dem.”

Carina Klans

Marknadskoordinator, Kinnarps Interior, Stockhom

Utbildningen är jättebra - rolig, inspirerande och så har den ett bra pris för att vara så här bra. Bra kursmaterial, jättebra utbildare, utbildningsmiljö och kurskamrater. Utbildningen har gett mig fantastiska verktyg och viljan att bli ännu bättre.

Ida Bull

Hälso- och friskvårdskonsulent, Stockholm

Gothia Akademi har ett seriöst/vetenskapligt förhållningssätt - till skillnad från mycket annat inom det här området. Det här är den bästa utbildning jag gått.

Jonatan Andersson

Produktchef Bygg, Ragn-Sells AB, Sollentuna

Det bästa med utbildningen är att jag har utvecklats enormt både personligen och i professionen. Jag har en "fylld" verktygslåda med användbara metoder och många nya fantastiska människor som jag har lärt känna. Gothia Akademi har en proffsighet som jag inte tidigare mött, suveräna lärare, fantastisk miljö samt metoder som gör inlärningen effektiv och rolig.

Tarja Elmberg

ledarutvecklare, Ensmärket AB

Utbildningen har gett så mycket både privat och i arbetet och den är en perfekt kompetenshöjare för alla som arbetar med människor på ett eller annat sätt. Du får inte bara den kompetens som utlovas, utan även ett starkt nätverk med härliga människor som stödjer vidare.

Sofie Engström

Time for money, Kristinehamn

Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera utbildningen till andra. De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är utbildningsupplägget och de proffsiga lärarna.

Lena Sandén

LenaS coaching, Göteborg

Det bästa med utbildningen är att den löper över ett år och att det är flera olika utbildare. De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är att det är proffsigt gjort, du får mycket kunskap och träffar trevliga människor.

Mikaela Parmlid

Professionell golfspelare och mental coach, Mikaela Parmlid AB, Göteborg

Du får mer än de lovar, och det är mycket.

Benitha Zakariasson

Göteborg

En fantastiskt bra och praktiskt inriktad utbildning med kompetenta och entusiasmerande lärare och engagerade deltagare.

Thorvald Freiholtz

Managementkonsult, Volo AB, Alingsås

En kreativ och tankeväckande utbildning som syftar till att utveckla deltagarnas potential professionellt och personligt.

Linda Emanuelsson

HR, Tools Sverige AB, Göteborg

Mycket lärorikt och kul. Kunskap förmedlad med värme och generositet.

Jill Nordstrand

coach, Göteborg

Det här är en utbildning med hög kvalitet och mycket innehåll. Du får med dig många bra verktyg och möjligheter att jobba som coach, liksom ett härligt hoppfullt förhållningssätt.

Gerda Bergqvist

coach/terapeut/artist, Creative ACT, Lidingö

En kanonutbildning och lägger man även lite egentid på coachning och studier, så är man flygfärdig coach när utbildningen är klar.

Jan Hallgren

Göteborg

Gothia Akademi är så bra att det vore dumt att välja något annat.

Martin Sochor

Diplomerad professionell coach, Halmstad

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är kursinnehållet och kvaliteten i leveransen från dag 0, dvs före kursstart till den sista dagen (examinationen). Sammanfattningsvis slår utbildningen allt annat jag har studerat på universitet och kurser. Anledningen är just det effektiva lärandet och det läckra innehållet.

Samka Nyberg

projektledare, konsult, Arbetslivsresurs AR AB, Linköping

Om du vill gå en coachutbildning som sätter sig på djupet med verkligt hög kompetens och oerhört professionella utbildare, så väljer du Gothia Akademi.

André Bagein

Inspiratör, Tropos Inspiration, tropos.se, Partille

Det bästa med utbildningen är att den är gedigen och seriös. Jag har fått värdefulla insikter, förhållningssätt och konkreta metoder för lyckad coachning/samtal. Det har också varit en mängd härliga möten och nya vänner/kollegor.

Camilla Engdahl

Västra Frölunda

Värd varenda krona!

Lotta Christiansson

Diplomerad Professionell Coach, Göteborg

Det här är en utbildning som ligger på en mycket hög nivå och som samtidigt är mycket prisvärd.

Gunnar Wahlström

CNC-operatör, Skandinavisk Kompetensservice, Hindås

Det här är en coachutbildning som ger helhet, djup och kunskap förankrad i verkligheten. Du får en otrolig mängd med modeller, redskap och övningar och till det professionella utbildare och fantastiska kurskamrater. Utbildningen har överträffat mina förväntningar som var höga från början.

Kristina Rosén

Coach, Göteborg

Utbildningen har överträffat alla mina förväntningar. Den har gett mig livsförändrande insikter. Prisvärt och proffsigt - kan något vara bättre?

Ingemar Thorén

Coach, organisationskonsult, MoI Thorén, Nora

Den här utbildningen är otroligt användbar i både karriär och privat. Den är värd all tid och pengar.

Michael Jönsson

Arbetsledare Loomis Sverige AB, Mölndal

Väldigt utvecklande och värdefull som tillsammans med annan bakgrund kan skapa väldiga möjligheter.

Anders Hjort

JAS-pilot, Försvarsmakten, Vänersborg

Det här är den bästa utbildningen inom coachning. Jag är så glad att jag valde helt rätt. Mycket bra ledning - Gothia Akademi bryr sig om deltagarna och ger ett personligt bemötande. Trevlig miljö och bra blandning av praktisk övning och teori.

Lena Sävstam Fennvik

Organisations- och kommunikationskonsult, Fennvik & Andra AB, Göteborg

Ett spännande och givande sätt att utveckla mig själv. Jag har fått verktyg och metoder, möjlighet att öva och lära mig mer om mig själv och hur andra människor fungerar.

Christina Nüske

Process Developer, IKEA, Helsingborg

Det bästa jag har gjort! Om du är intresserad av hur du själv och andra människor fungerar, så är det här något för dig. Jag har fått personlig utveckling, självförtroende och mod våga att följa min väg.

Madeleine Andrén

HR/coach/lön, Göteborg, Kungälv

Det bästa med utbildningen är att det är ett bra strukturerat upplägg som känns mycket professionellt. Dessutom har det varit inspirerande, stärkande och superroligt.

Tanja Sundqvist

Handläggare, Migrationsverket, Vänersborg

Utbildningen är en personlig resa som ger nya perspektiv både på hur du ser på dig själv och hur du ser på andra. Jag har fått konkreta metoder och verktyg, erfarenhet från de många praktiska övningarna samt tid att reflektera. En krävande, men exceptionellt bra utbildning som dessutom ger mersmak.

Peter Henriksson

konsult, Syntell AB, Stockholm

Mycket bra. Utbildningen har berikat mitt liv på många olika plan. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer utbildningen kommer att ge över tid. Jag tror att den är ett träd som bär frukt frekvent.

Vera Lindén

ekonomistudent, Handelshögskolan, Stockholm

Det här är en riktigt kvalificerad coachutbildning som garanterar att du når dina mål att bli en riktigt bra coach. Jag har fått personlig utveckling, enormt mycket kunskaper och verktyg att använda dagligen i mitt arbete.

Elisabeth Mickelsson

Leg.psykiatrisjuksköterska, barn- och ungdomspsykiatrin, Region Gävleborg, Gävle

Gå den! Utbildningen har en fantastisk övergripande professionell struktur. Den ger riktigt bra förutsättningar för att lära sig och utvecklas på en djup nivå. Jag har fått nya karriärmöjligheter, mycket personlig utveckling, fantastiska verktyg för att hjälpa människor, kraft i mig själv och kraft att ge till andra.

Peter Alkeryd

coach & utbildare, egen företagare, Skydive adventures West AB, Halmstad

Utbildningen har gett mig djupare insikt, nytt ordförråd, ett nya sätt att uttrycka mig, förståelse på en helt annan (högre) nivå samt nya verktyg och frågeställningar att använda mig av inom både jobb och privatliv.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Coberon Chronos Consulting, Halmstad

En fantastisk utbildning som ger kompetens på hög nivå och väger tungt i professionella sammanhang i hela Sverige (världen). Jag har fått egen utveckling och ett fantastiskt nätverk med fina människor.

Maria Norén

Pedagog, samtalsterapeut och professionell coach, Luleå

Det här är kvalitet, professionalism och glädje. Den här utbildningen har gett mig en ny yrkesidentitet.

Katarina Callaghan

Diplomerad Professionell Coach, Battle, Storbrittanien

Det här är en inspirerande, tankeväckande, rolig och professionell utbildning i hantverket coachning. Utbildningen gör stor skillnad - både på ett personligt och ett professionellt plan.

Louise Abild

Professionell Coach, LouiseAbild.se, Göteborg - Palma

Utbildningen har berikat mitt liv på många plan. Jag har träffat fantastiska människor och lärt mig otroligt mycket. Det här är en fantastisk utbildning.

Emil Larsson

Projektledare ljusreklam, Imagon AB, Göteborg

Det här är en bred, välorganiserad och seriös utbildning som gett mig styrka, engagemang, många insikter om mig själv och många goda kamrater.

Peter Hölje

Interim kommunikativ ledare, Kungsbacka

Fantastiska lärare, härliga kurskamrater och ett gediget innehåll som är praktiskt inriktat och genomtänkt i minsta detalj. Det här är det bästa jag gjort. Tack för allt!

Lena Droh

Konsulent, Trygghetsstiftelsen, Stockholm

Jag har fått många verktyg att använda för att nå resultat både med mig själv och andra. Utbildningen är fantastiskt - något utöver det vanliga - seriös, inspirerande, genuin och givande. Upplägget på utbildningen är superbra. Det är klass på allt hos Gothia Akademi. Professionellt rakt igenom.

Inger Rydén Johansson

Affärsutvecklare och coach, ICD West Sweden, Skövde

Proffsigt, familjärt, utvecklande och ärligt. Det här är den bästa utbildning jag gått.

Anna R Ahlqvist

Projektledare, Nordea, Region Syd

Det har varit väl strukturerat, intensivt och givande. Jag har fått nya verktyg och perspektiv på hur jag kan få andra att växa och komma till insikt.

Christina Svensson

Konsult, ADCetA Partners AB, Lomma

Den här utbildningen har varit en häftig resa - lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet.

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

Det här är en utbildning som håller väldigt hög kvalitet - man får bra handledning, fantastiska verktyg och superbra träning. Toppen! Jag är jättenöjd.

Mimmi Jendeby

Research Strategist, Vice Precident (bank/finans), Göteborg

Den här utbildningen har gett mig effektiva verktyg för kommunikation och vänner för livet. Det har varit en fantastisk utbildning och upplevelse!

Jessica Grusell

Göteborg

Att gå den här utbildningen är ett av de bästa beslut jag tagit. Den är smockfull med värde och konstruktivt utmanande rakt igenom.

Henrik Molnar Widén

Motivation Wizard, Sanguine Academy, Malmö

Helt fantastiskt. Det bästa jag upplevt i utbildningsväg.

Sebastian Tirsén

Kontorschef, Nordea Bank, Växjö

På Gothia Akademi har jag mött tydliga förväntningar, en ocean av kunskap, ett oerhört professionellt upplägg, ett aldrig sinande tålamod och en generös attityd. Det här är en fantastisk utbildning!

Birgitta Andrén Åkerblom

Executive between assignments, Göteborg

Det här är en gedigen, väl genomarbetad och mycket inspirerande utbildning.

Andreas Persson

Teknisk säljare, Arrow, Göteborg

Professionell kompetens i smart förpackning. Utbildningen har gett mig insikt om mig själv samt kraftfulla frågor och verktyg som skapar aktivitet och förändring.

Malin Rosendahl

Fil. Mag. Pedagogik och IKT, Åsa

Det absolut bästa i utbildningsväg jag gått både personligen och professionellt. Otroligt väl genomarbetad utbildningsplan som håller högsta klass rakt igenom. Vilken resa!

Ulrica Kollberg

Egenföretagare/Professionell coach och mindfulnessinstruktör, Göteborg

Detta är den bästa utbildningen jag gått. Den ger verktyg för coachning och ett förhållningssätt som jag bär med mig i vardagen - både privat och professionellt.

Tina Klaris Löfdahl

Business Relationship Manager, Transportstyrelsen, Örebro

På Gothia Akademi finns ett genuint intresse av att lära ut och man får familjekänsla. Jag har fått ny kunskap och ett annat sätta att kommunicera på.

Veronica Pettersson

Örebro

Utbildningen har gett mig praktisk kunskap och nycklar jag kan använda direkt i mitt yrkesliv.

Caroline Karlsson

Konsultchef, SJR in scandinavia AB, Göteborg

Fantastiskt! Bland det bästa jag gjort. Proffsigt, härlig miljö, vänner för livet. Tack för allt!

Anna Hansson

VD/Chefsrekryterare och coach, Nohrstedt & Partners, Falun

I Gothia Akademis ettåriga utbildning finns en röd tråd och ett helhetstänk utöver det vanliga. Utbildningsledarna är väldigt kompetenta och duktiga. Bra!

Veronica Stjärnström

Entreprenör, Qivo, Gävle

En fantastisk utbildning som ger dig massor av verktyg att använda professionellt och privat, i en varm och positiv miljö. Proffsigt från första intervjun till sista examinationen, fantastiskt!

Malin Boström

Coach och utbildare, E.L.I.T. Consulting, Linköping

Bra kombination av undervisning, praktik och studier som ger massor av insikter och användbara verktyg för livet. En fantastisk utbildning!

Annika Loberg

Fasticon Kompetens AB, Malmö

Man får en hel bibel att lära efter och jag har fått så mycket mer kunskap om att bemöta människor och kommunicera. Den här utbildningen är så proffsigt upplagd, rätt igenom. Bättre lärare blir svårt att få tag på.

Fanny Vas

En fantastisk utbildning i coaching som också är personligt utvecklande. Den har gett mig nya mål med livet både yrkesmässigt och privat, men också vänner för livet.

Hans Hägglund

Affärsutvecklare, Veidekke Entreprenad AB, Göteborg

Jag har lärt mig så mycket och vuxit under tiden. Det är ett fantastiskt upplägg med engagerade och inspirerande lärare. Kunskapsmättat och strukturerat. Det finns inget annat val.

Kristin Lönnsjö

Coach, Lönnsjö Coaching, Tidaholm

En fantastisk resa, både personligt och professionellt, väl värd investeringen. Det här är en utbildning som ger stora avtryck.

Veronika Ambertson

Coach och mentor, Change is beautiful, Skövde

Gothia Akademis ettåriga utbildning har gett mig ett nytt arbete, ett nytt sätt att arbeta och den struktur jag sökte. En trevlig och givande utbildning rakt igenom.

Anna P Tramontana

VD/Leg. Naprapat/Prof. coach, Form, Knivsta

Den här utbildningen har gett mig massor, utvecklande och intressanta frågeställningar hur man bemöter människor.

Maria Mertala

Företagsrådgivare/Ekonomikonsult, CM Business Flow AB

De främsta anledningarna att välja Gothia Akademi är upplägget och innehållet - som naturligtvis bärs av ytterst kompetenta och pedagogiska personer. Lärorikt, intensivt och kul!

Anki Nordmarker

Fil. dr i psykologi, Karlstad

Som en av de bästa resor du kan göra, med härliga medresenärer. Kvalité rakt igenom, superbra!

Ulrika Åkerlund

Coach/Ingenjör, Coachamore, Halmstad

De är en helt fantastisk utbildning med superkompetenta utbildare. Magisk för självutveckling. Otrolig hjälp i relationer med andra människor - både i yrkesliv och privat.

Catharina Snäll

Adm. Chef, Servicehuset Väst AB, Trollhättan

En helt enastående utbildning som jag är så tacksam att jag fått möjlighet att gå. Den ettåriga utbildningen har gett mig ett minne för livet.

Melker Härnälv

IT-chef, Alingsås kommun, Alingsås

Jag har lagt ca 182 timmar bara på att ta mig till utbildningen - det var värt varenda minut! Outstanding och så jäkla roligt!

Ellinor Ivarsdotter

Funktionschef DC, Clas Ohlson AB, Insjön

Ska du gå en coachutbildning så gå hos Gothia Akademi, det måste vara den bästa. Välfyllt med lärdom, härlig stämning och personlighetsutveckling. Den här utbildningen har gett mig så mycket!

Åsa Björnlund

Administratör/Diplomerad Professionell coach, Tibro/Skövde

Det har varit ett fantastiskt år där jag har lärt mig mycket om mig själv. En utbildning som är proffsig, personlig och har värme.

Gustav Fabianson

Egenföretagare, Elitträning Sverige AB, Lidköping/Göteborg

En resa för att lära dig mycket om både dig själv och andra. Utbildningen har fantastiska deltagare, föredömliga lärare som inspirerar och kurslitteratur som kommer användas som uppslagsverk. Bland det roligaste jag gjort!

Rosita Nyqvist

Hr-specialist, Gbg Stad, Göteborg/Varberg

Utbildningen har gett mig stor personlig utveckling och en stabil plattform att stå på professionellt. Gothia akademi har fantastiska lärare och mentorscoacher. Väldigt bra!

Sofia Sköld

Coach och föreläsare, Sofia Sköld AB, Lerum

En fantastisk utbildning som är både proffsig, utvecklande och användbar.

Pernilla Sahlén

Professionell coach och utbildare, Hermods AB, Västerås

Jag har växt otroligt mycket som människa och fått verktyg att hjälpa andra. Gothia Akademi är otroligt proffsiga. Jag är så nöjd.

Pernilla Medegård

Utbildad Diplomerad Coach, Germenite, Göteborg

Gothia Akademis utbildning har gett mig större förtroende, ett kvitto på att jag kan samt en stor verktygslåda. En suverän personlig resa.

Lars Andersson

Egenföretagare, Inperspektive AB, Sandviken

Den här utbildningen har gett mig bättre förståelse för mig själv och hur andra fungerar. Mycket bra! Högsta betyg.

Jenny Eberlén

Företagare, Eben, Alingsås

En möjlighet i obegränsad tillgång till ditt innersta där svaren finns för att utveckla din potential privat och yrkesmässigt. Gothia Akademi är så hjärtligt professionella. Varmt, roligt och utvecklande år!

Christina Nyqvist

Administratör/Diplomerad professionell coach

Det bästa med utbildningen är att den ger en kreativ, strukturerad och trygghetsskapande grund att stå på när man på darriga ben kastar sig ut i coachingens fantastiska rike. En resa från bra till bra mycket bättre!

Catrin Rappe

Diplomerad Professionell coach/Management konsult, Move 4 change AB, Göteborg

Professionellt, spännande och utvecklande. Tack för allt innan, under och efter utbildningen!

Carl Ternstedt

Producent, TEDx Göteborg

Den övergripande strukturen är fantastisk, ger riktigt bra förutsättningar för att lära sig och utvecklas på en djup nivå. Man får vad Gothia Akademi säger att man får.

Peter Alkeryd

Coach & Utbildare/Egenföretagare, Skydiveadventures West AB, Halmstad

Utbildningen har varit en resa som gett mig själv chansen till utveckling, nya perspektiv på mig själv och omgivningen. En resa jag har med mig resten av livet.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Caberon Chronos Consulting, Halmstad

Snyggt paketerat, prisvärt och grundat. Den direkta kopplingen till ICF blir en tydlig kvalitetsstämpel!

Elisabeth Lundqvist

Pedagog, Ågrenska, Göteborg

Den ettåriga utbildningen har gett mig personlig utveckling samt mycket kunskaper och verktyg att använda dagligen i arbetet.

Elisabeth Mickelsson

Legitimerad psykiatri sjuksköterska, Region Gävleborg, Gävle

Mycket bra. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer den kommer att ge över tid. Den andra halvan ökar även värdet på den första halvan.

Vera Lindén

Ekonomistudent, Handelshögskolan Stockholm

Jag tycker att man ska välja Gothia akademi för innehållet i utbildningen, den samlade kunskapen lärarna besitter, samt känslan av att som elev alltid vara sedd, hörd och lyssnad på.

Marcus Nyström

Sjuksköterska, Barn och ungdomspsykiatri BUP, Region Gävleborg

Det bästa med den ettåriga utbildningen är den inre resan, den “ofarliga” atmosfären och den förbättrade förmågan att lyssna istället för att ge “goda råd” och lösningar.

Marie Louise Alderlid

Rekryteringskonsult, Bohmans Nätverk, Malmö

För den som vill mer i sitt liv är detta en bra väg att gå. Tack!

Eva Lindhag

Lindhag - medveten framgång, Sundsvall

Även jag som arbetat länge med coachning har fått lära nytt och utvecklas. Proffsigt, roligt, inspirerande och utvecklande. Super-seriöst.

Cathrine Lennesten

Karriärrådgivare, New Career, Göteborg

Att gå denna utbildning är ett av de roligaste, mest givande och framför allt bästa beslut jag tagit i livet. Jag har kommit så otroligt långt efter gått här. Fantastiska lärare, underbar atmosfär och en genuin möjlighet att utvecklas.

Jonas Heed

Diplomerad professionell coach, Halmstad

Det bästa med utbildningen är kvalitén, effektiviteten och mötena med kurskamraterna. Väl investerad tid både professionellt och personligt.

Jessica Svensson

Founder of Retail Group Göteborg

En utbildning fylld med massor av metoder. Verktygslådan blir verkligen proppfull. Jag har utvecklats enormt i mig själv och utbildningen har gett mig mer än jag trodde.

Mia Måssebäck

Livsinspiratör, Milena Harmoni, Partille

En proffsig, genomarbetad, rolig och intressant utbildning som har gett mig verktyg för att möta mig själv och min omgivning med en positiv och tolerant livssyn.

Linda Holmberg

Ekonomichef, Hållbar Ekonomi, Varberg

Den höga kvalitén på utbildningen och det varma personliga bemötandet är den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi.

Marianne Strand

Manusförfattare och Diplomerad Professionell Coach, Strängnäs

Det bästa med utbildningen är att jag får lära mig många användbara verktyg som jag får träna på och känna i kropp och alla sinnen. Fantastiska lärare som är kompetenta, generösa och som bidrar till en varm och trivsam atmosfär.

Ebba Vallgårda

Coach, You Make Sense, Stockholm

Var så mycket mer än en utbildning/kurs som jag anmälde mig till. Jag trodde inte att det var möjligt att få till sig så mycket på dessa dagar. Utbildningen har gett mig insikter och otroligt många redskap för alla sammanhang.

Louise Bjerkeman

Beteendevetare

Omvälvande-utmanande-galet-glädjefyllt. Det är den mest konkreta kompetensutvecklingen som du kommer att vara med om. Om är du är intresserad av neurologi, kommunikation, självmedvetenhet och ledarskap är det här rätt för dig.

Pontus Christoffersen

Retorikkonsult, Snacka Snyggt, Stockholm

Jag är så glad att jag gick den ettåriga utbildningen på just Gothia Akademi. Den har gett mig så mycket ny kunskap. Nu vet jag återigen hur mycket mer jag har att lära.

Pernilla Lennström

HR-chef, Laholms kommun

En utbildning som ger personlig och professionell utveckling och som öppnar upp nya tankebanor, ger energi och mod att skapa det liv jag vill leva. Proffsiga utbildare och en härlig positiv bubbla.

Lisa Leander

Socionom, Göteborg

Proffsig, strukturerad och inspirerande utbildning som går in i detalj kring metoder.

Lars Lagerstedt

Organisations konsult och executiv coach

Väl planerad och väl genomförd utbildning som är utvecklande, utmanande och transformerande.

Dennis Larsson

Business Transformation Coach, Moso, Stockholm

Omtumlande, fantastisk, givande och rolig utbildning med bra lärare och mentorer.

Michael Gustavsson

Coach, Chans till balans, Fjällbacka

Utbildningen har gett mig ovärderliga verktyg som har fått mig att växa som människa. Jag har blivit mer medveten och kan hantera mina problem på ett mycket bättre sätt. Fantastiskt!

Oscar Cederhed

Studerande, Göteborg

En coachutbildning med hög kvalité som ger verktyg för livet både professionellt och privat. Redskap för självledarskap.

Katarina Glas

Regionchef, Studieförbundet Bilda, Umeå

En gedigen utbildning som har fenomenala lärare och som verkligen förbereder en för att jobba som professionell coach.

Kristian Ranbrandt

Ledarutvecklare, Katch Consulting AB, Göteborg

Den här är den mest givande utbildning jag gått. Varje minut är väl investerad tid - personlig utveckling och kompetenshöjning är en oslagbar kombination! Jag rekommenderar utbildningen starkt, oavsett om du vill utveckla dig själv eller andra. Alla ledare borde gå den.

Gunilla Torstensson

Organisationsutvecklare, Results by Values, Fjällbacka

"Jättebra för ledarskapet! Utbildningen har lett till viktiga insikter för mig personligen och hjälpt mig att skapa de resultat jag ville uppnå både privat och i arbetslivet. Fantastiskt bra!"

Åsa Molnar

Team Leader, HR-avdelningen, ESAB, Örebro

Detta är den bästa utbildningen som jag har gått och jag har gått på många!!! Otroligt proffsigt!

Charlotte Stagne

Egen företagare, StagneUgander AB, Bjärred

Jag är jättenöjd och tacksam för att ha fått en ny möjlighet genom att gå utbildningen. Det bästa har varit alla fantastiska möten.

Pär Karlsson

Professionell Coach & Business Communication Practitioner, Orust

En fantastisk utbildning där man får lära sig coachning på ett magiskt sätt. Man får göra en fantastisk resa på det personliga planet. Jag har vuxit som människa och kan jag bara dela med mig en liten del av allt som jag har fått från Gothia Akademi blir jag lycklig.

Rickard Fredriksson

Egen företagare, 7H-omställning, Borås

Mitt omfattande utforskande av marknaden visade sig stämma. Gothia Akademi är ett riktigt bra ställe för oss som vill ha en bra nivå på coachutbildningen.

Karin Hallhagen

Ledarskapskonsult, Hallhagen Ledarskap, Helsingborg/Göteborg

Den ettåriga coachutbildningen är karaktärsutvecklande och ger många insikter som utvecklar personligheten och kommunikationen på ett fantastiskt sätt.

Zdravko Vrabac

Teamleader, Volvo Cars, Kristianstad

En seriös utbildning med stort och personligt engagemang. Jag är mycket nöjd över att ha fått vara med på en fantastisk resa där jag fortfarande lär mig och upptäcker nya saker.

Sanna Wiker

Beteende medicinare/kommunikatör, Aqil, Nyköping

Coachutbildningen ger ökad självkännedom och förmåga att se sig själv utifrån. Du får mer förståelse för andra och relationer.

Ylva M Andersson

Chefscoach/teamutvecklare, May Strategies, Göteborg

Bra, bättre, bäst!!! Jag är supernöjd att jag tog beslutet att investera i mig själv. Innehållet och kurskamraterna är fantastiska och utbildarna är Top Notch!

Vidar Jonsson Wallin

Elittränare, Helsingborg

Detta är en seriös och professionell utbildning som ger kunskap, energi och många bra verktyg. Du får vänner för livet!

Fredrik Örnberg

Sales manager, Stockholm

En magisk utbildning om du öppnar upp och litar på processen. Jag har blivit en klokare och en lugnare människa tack vare mina nya kunskaper och färdigheter.

Merlina Poljak Käll

Affärs- och ledarskapskonsult, MM Fokus, Skövde

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är kvalitén på utbildningen och utbildarna. Utbildningen har varit otroligt givande och jag har utvecklats både individuellt och professionellt.

Erik Lundin

Coach, Antenn, Göteborg

En utmärkt och välstrukturerad utbildning som är fullmatad med professionella, genomtänkta övningar och värdefulla tips.

Gunilla Hell Bellman

Samordnare Attityd-och Påverkansarbete, Sjuhärads samordningsförbund, Borås

Den ettåriga coachutbildningen är livsberikande, professionell, världsskapande och gedigen.

Jessica Thorén

Senior HR konsult/Mentor/Livskarriärcoach, Wise Consulting, Göteborg

Gothia Akademis ettåriga coachutbildning är en extremt värdefull möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Björn Öhberg

Leg. tandläkare/klinikchef, Folktandvården Västra Götaland

En gedigen coachutbildning som är livsomvälvande och mycket användbar på många sätt och där du kommer att få så mycket både i det personliga och i din yrkesroll.

Kristina Nyström

Coach/analytiker, IVC Väst, Trollhättan

Den ettåriga utbildningen ger dig så mycket kunskap att du känner trygghet i att coacha på egen hand. Den ger dig så otroligt mycket att den inte går att säga nej till. Jag saknar inget!

Jessicka Magnusson

Göteborg

En väl genomtänkt utbildning som är ett måste för alla oavsett om den ska användas till personlig utveckling, ledarskap eller som framtida yrke.

Arijana Rekic

Kriminalvårdsinspektör, Borås

Jag har fått ett förändrat sätt att se på livet och att gå utbildningen är något av det bästa som jag har gjort. Den har en hög nivå och kvalitet.

Sükrü Kaplan

Teamleader, Kaplan Management AB, Örebro

Man får med sig verktyg för att kunna maxa sin personliga och professionella potential. Coachutbildningen är praktisk och man får jobba igenom allt tills det sitter, vilket gör att jag kommer att ha stor nytta av det jag har lärt mig.

Gunilla Jalbin

VD, Grounded Brand Management, Göteborg

Jag har fått en fantastisk utveckling både som person och chef. Utbildningen har ett proffsigt upplägg, är inspirerande och har kunniga lärare och mentorer.

Evalena Lundqvist

Sales Manager Conference & Event, Svenska Mässan Gothia Towers, Göteborg

En utbildning i världsklass med proffsiga tränare och verktyg. Den gör skillnad på riktigt i en miljö som är genuin och varm.

Anna Sandborn

Ledarskapscoach, Jönköpings kommun, Jönköping

Det är en väl upplagd utbildning som ger maximal inlärning genom att teori och praktik blandas i en bra mix. Så kul!

Lillemor Thorsén

Ledarutvecklare, Egen firma, Segeltorp

Den ettåriga coachutbildningen är en inre resa som utvecklar dig som person och som ger dig verktyg att utveckla andra att uppnå sitt högsta potential.

Lone Carlbom

Organisationskonsult/Coach, Atrevi, Uppsala

Upplägget av utbildningen är väldigt genomtänkt, proffsigt och i ständig utveckling.

Annika Gemfors

Diplomerad Professionell Coach, Borås

Det är det bästa beslut som jag har tagit angående en utbildning. Jag är mycket nöjd.

Edda Björk Pétursdóttir

Professionell coach/sociolog/yoga vidra instruktör

Jag rekommenderar utbildningen varmt till alla även om man inte vill jobba som coach. Den är lärorik för livet. Om du ska gå en coachutbildning så är det denna du ska gå.

Emelie Sundborn

Professionell coach/civilingenjör, Sundborn Consulting, Kullavik

Gothia Akademi är proffsig rakt igenom! Du får valuta för all tid du lägger ner och den är värd varje krona.

Petra Ahlcrona Franklin

Egen företagare, Ahlcrona Design AB, Trollhättan

En alldeles underbar utbildning där man gör en fantastisk resa som alla borde få en chans att uppleva.

Anette Vancas Moberg

Förtroende vald Unionen/Volvo AB, Volvo AB, Göteborg

Coachutbildningen är innehållsrik, praktisk och kraftfull.

Nina Kiani Janson

Chef, Plan & bygg, Länsstyrelsen, Västa Götalands län

Jag trodde att jag enbart skulle lära mig katalyserande coachning och jag har lärt mig det samtidigt som jag har fått en helt ny, positiv och utvecklande syn på livet. Nu är allt möjligt!

Malin Bondesson

Butikschef, Göteborg

Lärorik utbildning där man växer som person och i sitt yrkesliv. Det har varit proffsigt, tydligt, spännande och utmanande.

Magnus Olsson

Coach/ishockeytränare, Blue Crease Goaltending, Göteborg

En mycket bra utbildning som har djup och som kommer att utveckla dig som person.

Roger Pettersson

Officer, Försvarsmakten, Motala/Gotland

Utbildningen har gett mig insikter, glädje och kontroll över mig själv och mitt liv. Det har varit fantastiskt och lärorikt.

Karolina Bäck

Diplomerad professionell coach, Göteborg

Coachutbildningen är ett måste för själen. Det är något som du behöver gå igenom om du vill ha personlig utveckling, ett nytt företag och om du vill bli ledare eller förändra världen.

Abdiqani Abdi

Verksamhetsutvecklare, NBV Sydost, Växjö

Kompetensen hos utbildarna, deras personligheter och den professionella atmosfären är de främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi. En mycket, mycket bra utbildning som överträffade mina högt ställda förväntningar.

Patrik Ekstrand

Coach, Antenn, Göteborg

Det är mycket lärorikt och gott att vara tillsammans med likasinnade. En riktig bra utbildning om du vill lära dig ett nytt kraftfullt språk.

Hans Åkersten

Coach och säljare, Göteborg

Det är en av de mest givande och roligaste utbildningar som jag har gjort och som är professionell rakt igenom.

Katarina Nilsson-Moe

Ägare, Nilsson Moe Konsult AB, Kungsbacka

Vill man gå en utbildning av högsta rang finns inga andra val än Gothia Akademi. Jag får ut mer av samtal med människor runt omkring mig och har blivit en bättre lyssnare. Dessutom ser jag att människor växer och utvecklas genom det coachande förhållningssättet.

Beatrice Rurling

Master Expert Group Financial Crime Prevention, Nordea, Stockholm

Utbildningen är värd både tid och pengar och ger dig möjligheter och även en ny kompetens. Den är fantastisk, proffsig och inget du vill vara utan.

Cassandra Köbbel

Ingenjör, Göteborg

Proffsigt från första kontakt! Genomtänkt, strukturerat, genuint och hjärtligt. En utbildning som stärker inifrån och ut! Jag har fått en helt ny syn på min egen potential.

Marie Brehag von Haugwitz

Projektledare, IDC West Sweden, Skövde

Helt fantastiskt att ha fått ta del av ”Gothiabubblan”. Jag är tacksam och glad över att ha fått en inre trygghet och en medvetenhet om det kraftfulla i att ställa öppna frågor.

Ulrika Persson

Verksamhetschef, Capio Närsjukvård, Halmstad

Otroligt lärorik utbildning där man lär sig allt som behövs för att bli en riktigt riktigt bra professionell coach.

Maria Öjerskog Borrling

Diplomerad Professionell Coach och ledarstöd, Maria-Coach-ledarstöd, Vallda

Jag gjorde en djupgående research innan jag sökte och alla punkter infriades. Det är en gedigen utbildning i världsklass med ovärderliga verktyg, insikter och kunskap, som ger möjlighet att vara verksam i Sverige och internationellt.

Monica Risenius

Diplomerad Professionell Coach, Risenius Consulting, Göteborg, Kiruna

Två utbildningar till priset av en, en utbildning till coach och en utbildning om dig själv. Utbildningen håller högsta klass, från antagningsintervjun till slutexaminationen.

Gabriella Hildebrand

Egen företagare, Coach, Halmstad

Finns ingen vassare utbildning i Sverige, så bra är Gothia Akademi. Du får med dig en tydlig struktur, har fantastiska lärare och får vara i en otroligt vacker miljö.

Mia Axelsson

Coach, Organisationsutvecklare, SRAT, Stockholm

Utbildningen är en riktig bra investering i både mig själv som person och för min arbetsgivare. Jag har fått med mig spetskompetens i en bred och djup kontext, många personliga insikter och kraftfulla verktyg.

Teodor Ydrestål

Organisationskonsult, Coach, Egen företagare, Göteborg

Det är en hög nivå och standard på det som lärs ut. Allt är väl grundat och lärs ut på ett otroligt varmt och ödmjukt sätt av kompetenta utbildare. Utbildningen är magisk där du får värdefulla insikter, kunskap och erfarenheter.

Linnéa Jansson Berglund

Diplomerad professionell coach, Consalus coachning, Stockholm

Professionell utbildning som håller hög nivå. Du får en spännande resa med många olika hållplatser.

Hanne Gustafsson

Utbildningsledare

Mycket givande utbildning både på ett professionellt och på ett personligt plan. Du får ett annat sätt att tänka och verktyg för att hjälpa andra och dig själv. Jag har fått ett härligt kontaktnät och en personlig utveckling.

Evalotta Eriksson

Hög kvalitet på utbildningen med fokus på detaljer som gör skillnad. Den är oerhört lärorik och du får ett nytt sätt att se och förhålla dig till livet.

Magdalena Lundeén

Egen företagare, Magdalena Lundeén AB, Göteborg

Den ettåriga coachutbildningen är en utvecklingsresa som ger insikter och intresse att hjälpa andra.

Johan Svensson

Professionell coach och verksamhetsutvecklare, IDC West Sweden, Skövde

Coachutbildningen är en av de bästa och mest utmanande tiden i mitt liv. Jag har fått så otroligt mycket. Nya vänner, en karriärsinriktning som känns rätt och mycket egen personlig utveckling.

Jenny Sandros

Diplomerad Professionell coach, Göteborg

Gå utbildningen för din egen skull om du vill göra en resa. Den får 10 poäng av 10 möjliga. Den är seriös och alla är omtänksamma och måna om att vi ska ha det bra.

Elisabeth Carlsson

Sales/Marketing Nordic, KGH Customs Services, Strömstad

Gothia Akademi är bäst i Sverige, kanske bäst i hela världen. Om du vill utvecklas som människa och coach, träffa likasinnade människor och få ett nytt härligt nätverk så tveka inte att gå utbildningen.

John Markusson

Sjöfartsverkets Helikopterenhet, Göteborg

Coachutbildningen är ett sätt att hitta sig själv och att hitta sina egna svar på frågorna om vad som är viktigt på riktigt. Det är svårare än vad jag trodde, men bara i en positiv bemärkelse.

Tomas Rosenholm

Tomas Rosenholm, Göteborg

Utbildningen har gett mig en ny karriär, ett nytt sätt att se på livet och omgivningen, samt många nya vänner. Den är så mycket mer och bättre än vad som utlovats. Underpromising & overdelivering.

Göran Peterson

Kapten, Royal Caribbean International, Miami

Om du är nyfiken och motiverad att göra en stor utvecklingsresa såväl personligt som professionellt och vill bidra till andra människors utveckling, då ska du välja denna utbildning som har en häpnadsväckande genomtänkt pedagogik och som genomsyrar allt från kursmaterial och lokaler till mentorer och utbildningsövningar. Gothia Akademi är en av de få ackrediterade företagen av ICF och har en hög klass på utbildningen. Mentorerna har själva gått utbildningen, vilket inger förtroende.

Anneli Wallin

Rekryteringskonsult/Organisationskonsult, Experis/Manpowergroup AB, Örebro

Utbildningen är det bästa val som jag har gjort både utvecklingsmässigt och för min personliga del. Gothia Akademi är Nr.1

Liise Dahlqvist

Coach, Soul to Soul Communication, Göteborg, Ale

Professionell utbildning både teoretiskt och praktiskt. En härlig kombination av hjärna och hjärta med en varm och tillåtande miljö.

Birgitta Granquist

Partner, Pwc, Göteborg

En fantastisk utbildning som har öppnat nya dörrar och skapat många värdefulla kontakter. Du får ett ”nytt” synsätt på ledarskap och härliga möten med inspirerade kurskamrater och mentorer.

Camilla Nyrén

Norrköping

En intressant, rolig och lärorik tid i en fantastisk miljö med engagerade lärare. Jag har gjort en stor personlig resa.

Birgitta Frenzel

Diplomerad professionell coach, Vida coach & Konsult AB, Varberg

En proffsig coachutbildning som är lärande och som ger insikter och praktiska verktyg att använda i privata och professionella sammanhang.

Kenth Svensson

Konsult, Göteborg

Jag har fått ett nytt utvecklat sätt att se på världen. Utbildningen tar dig till en helt ny nivå.

Andreas Boquist

Coach, ledare, VD, Elma Group AB, Stenungsund

Helt underbart (vad är väl en bal på slottet:)).

Jessica Welin-Berger

Frisör, coach, Jessica W-B Frisör AB

En tydlig och strukturerad utbildning som verkligen ger konkreta verktyg för att bli en bra coach. Fantastiska lärare och mentorer och ett grymt nätverk med branschkollegor.

Helene Feldt

Professionell coach, Utvecklingsgruppen AB, Göteborg

Den bästa ”present” man kan ge sig själv. Utbildningen ger lärdomar och insikter både inåt och utåt. Man växer som människa och får ännu mer att ge. Extra plus att man får öva/testa övningarna själv så att man känner vad som händer hos klienten.

Anna Färnevik

Kundstrateg, förändringsledare, Västtrafik, Göteborg

Det är både personlig och professionell utveckling som verkligen gör skillnad. Jag har fått ett nytt perspektiv på arbetslivet och livet i övrigt.

Linda Sjöstrand

Delivery development expert, Volvo AB, Göteborg

Om du vill utveckla dig själv, människor runtomkring dig eller där du arbetar så får du med dig fantastiska verktyg som är direkt användbara. Du får en genomtänkt professionell utbildning som ligger i framkant och som utvecklar dig som person.

Kristina Eklund Nielsen

Strategisk kompetensutvecklingschef, Ragn-Sells AB, Sollentuna

Om du vill utvecklas som person privat eller i arbetslivet, så är detta kursen för dig. Jag har fått lära mig många verktyg och saker som jag kanske visste lite grann om, men jag visste inte hur jag egentligen ska göra.

Tia Randvini

Projektledare, Man Energy Solutions AB, Göteborg

En högkvalitativ utbildning som både utvecklar dig som person och som ger dig riktigt bra verktyg för att coacha.

Jennica Johansson Setterborg

Chef, socionom, Göteborgs stad, Göteborg

Oerhört professionell utbildning, med utbildare på högsta klass till ett fantastiskt pris. Det är en helt ny klass på mig som coach och en massa personlig utveckling som har gjort att jag är en bättre version av mig.

Mona Wassermann

Diplomerad professionell coach, regionchef BNI Västerbotten, Umeå

En fantastiskt bra utbildning som på ett mycket omfattande vis ger lärdomar och insikter samt konkreta kraftfulla verktyg.

Jim Wallenberg

Samordnare, Södra, Växjö

Det är den bästa utbildningen i landet och du får göra en resa mot att bli en bättre (med-) människa.

Ulf Zetterlund

Det är en genuin utbildning med alla dess redskap. Jag har fått en fantastisk upplevelse och ett minne för livet!

Magdalena Boström

Diplomerad professionell coach, Vänersborg

Coachutbildningen är en lärande resa om sig själv och om människor och hur man kan hjälpa sig själv och andra att se sitt värde, utveckla sig åt det håll man vill och förstå vad som är viktigt.

Maria Söderberg

Konsult inom IT, Raion AB, Göteborg

Det bästa med den ettåriga utbildningen är allt man får lära sig men framför allt alla fantastiska och genuint fina människor som man träffar. Det är en utbildning som får en att växa som människa.

Patrik Calén

Förändringsledare, rådgivare, Plåt & Ventföretagen, Kungälv

Det är en upplevelsebaserad utbildning där man lär sig verktyg för att skapa motivation och förändringsvilja. Jag har lärt mig mycket om mig själv och det har lett till fler medvetna val och tydligare riktning framåt.

Anette Thorén

Projektledare Hållbart resande, Trafikkontoret, Göteborg

En personlig resa som utvecklar mig själv samtidigt som jag får verktyg så att jag i min tur kan hjälpa andra individer att utvecklas, enskilt eller som grupp och göra nytta på riktigt.

Anna Lindström

Organisationsutvecklare, Diplomerad professionell coach, IUC Sjuhärad AB

Främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är nivån på utbildningen med så mycket värdeskapande innehåll. Det är Sveriges bästa coachutbildning.

Anki Roth

Coach, egen företagare, Coaching by anki, Eskilstuna

Professionell och personlig utveckling i en mycket utvecklande miljö med hög standard och där ”only the sky is the limit”.

Karin Petermann

Xylem, Emmaboda

För dig som funderar på om Gothia Akademi är rätt för dig så vill jag uppmuntra dig till att ta steget. Så fort som du kliver in i slottet så är du i goda händer. Människor som bryr sig och vill se dig lyckas kommer att omge dig. Det är väldigt professionellt och samtidigt lättsamt och välkomnande. Lärarna lever det som de lär ut och är väldigt roliga också. Do it!

Apollo Chance Salim

Soul Power Coach, Joy Is Easy, Halmstad

Den här utbildningen är en fantastisk investering i egen utveckling. Den ger användbara verktyg både för coachningssituationer, ledarskap och privatlivet. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått.

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska Ministerrådet, Köpenhamn

HELT MAGISKT! Den här utbildningen har varit en fantastisk resa och gett många insikter. Allt i en miljö med mycket medmänsklighet och värme.

Helen Alfredsson

PhD i psykologi, coach/mentor/föreläsare, Livek AB, Göteborg

Att den här utbildningen är väl värd investeringen är solklart. Du får uppleva möten som går på djupet, som omtumlar och som inger hopp. Gothia Akademi håller hög kvalité och visar ett genuint och helhjärtat engagemang för varje enskild deltagare. Det är en fantastisk utbildning.

Sandra Olofsson

Innovationsrådgivare, Mittuniversitetet, Östersund

Magisk utbildning som har gett mig en helt ny dimension av coachning och djup. Det bästa med den är all tid till praktik.

Johan Thelin

Verksamhetsutvecklare IT, Sundsvall

Coachutbildningen är proffsig, genomtänkt och grym. Jag har fått en ökad trygghet, både som person och i min roll som professionell coach. De bästa jobbar här och du får fantastisk service från första kontakt. De bryr sig på riktigt.

Pernilla Stoor

Professionell coach och hälsokonsult, Stoor Framgång & Hälsa, Skövde

En professionell, genuin, lyhörd och otroligt bra utbildning som lyssnar på deltagarna och som utvecklas ständigt.

Malin Gustafsson

HR-specialist, Göteborgs stad, Göteborg

Gothia Akademis utbildning är en utbildning med mycket hög kvalitet, fantastiskt kompetenta lärare och en härlig stämning! Välj den! Jag har fått en gedigen utbildning och många nya vänner och kollegor.

Anna Castell

Diplomerad professionell coach, Göteborg

En utbildning som ger djup vetskap och mängder av verktyg som kommer att påverka människors liv. Jag kom in som en person och ut som en annan.

Tomislav Stjepić

Coach, Egen företagare, Göteborg

En resa som landade i något som jag inte hade föreställt mig från början. Mycket tack vare att jag vågade att låta det vara öppet. Jag är tacksam över all kunskap och erfarenhet som jag har fått med mig, en grym utbildning.

Martina Törnell

Halmstad

Det bästa med utbildningen är värmen från alla inblandade och den genuina känslan av att alla vill bidra till något större. Jag har fått lugn i mig själv, självinsikter, verktyg och metoder för att utföra mitt jobb på bästa sätt.

Marie Hult

Professionell coach, verksamhetsutvecklare, IDC West Sweden AB, Skövde

Utbildningen är väl genomtänkt med bra lärare och bra coachningsmaterial. Den ger en mycket bra bas för framtida coachning. Det är väl investerade utbildningspengar.

Bettina Sörstedt

HR konsult och Professionell coach, Curioso AB, Göteborg

Det är sannolikt den bästa och varmaste utbildningen där du samtidigt får uppleva glädje, samvaro och tillit.

Mikael Vilkas

Founder/Senior partner, Sumo Business Development AB, Göteborg

En fantastisk utbildning som ger verktyg och förståelse för att förbättra sitt eget och andras liv.

Sebastian Wendéus

Professionell coach, Business developer

En livsförändrande utbildning i tredimensionellt perspektiv, teori, praktik och personlig utveckling. Du får en möjlighet att göra skillnad för dig själv och andra.

Daniel Westergren

Professionell coach, Camino Couching AB, Halmstad

Duktiga varma lärare som har gett mig en ny värld att leva i. En fantastisk utbildning som ger en solid coachutbildning och personlig utveckling.

Anette Diselöv

Diplomerad Professionell coach, Within by Diselöv, Göteborg

Utbildningen har gett mig starkare självförtroende, insikter om mig själv och ett förhållningssätt till mina medmänniskor.

Gustav Allerth

Affärskonsult, Göteborg

Coachutbildningen är indelad i 3 dagars perioder med möjlighet att gå helt in i bubblan och fokusera, vilket gör att det går utmärkt att kombinera med heltidsjobb.

Åsa Hasslin

Trollhättan

En proffsig utbildning som ger bra grund till nytt yrke. Duktiga lärare och likasinnade kursare. Personlig utveckling när det är som bäst!

Suzana Fridh

Diplomerad professionell coach, Coach Suzana Fridh, Göteborg

Utbildningen ger dig något som är viktigt i livet, på riktigt inte bara på ytan. Professionalismen gör varje minut värdefull.

Jessica Lindö

Human Resources, Serneke Group AB, Göteborg

Den bästa investeringen som jag någonsin har gjort. Utbildningen är professionell, gedigen och perfekt.

Lejla Mundzic

VD, Emerga Institute, Göteborg

Otroligt kunniga människor har samlats på samma ställe och sprider magisk kunskap och magi omkring sig.

Kristofer Boström

Professionell coach, Individ och verksamhetsutvecklare, Göteborg

Den mest dynamiska utbildning som jag har gått och som ger dig så mycket bra verktyg av många olika slag och som alltid kommer att kunna användas såväl privat som professionellt.

Karin Häggbring

VD, Senior logistik- och verksamhetsutvecklare, SoHugo AB, Lerum

Detta är utan tvekan den bästa utbildning som jag har gått. Den är omvälvande, insiktsfull och proffsig.

Anders Noaksson

Coach, Förändringsledare, So Hugo AB, Lerum

Den bästa skolan i Sverige som ger dig väldigt hög kvalité på lärarna och fantastiska verktyg. Som grädde på moset så får du ett brilliant nätverk av likasinnade.

Anna Klimenko

Coach, entreprenör, Adspero AB, Göteborg

Det bästa med utbildningen är allt ”grädde på moset”. Toppenduktiga och härliga utbildare och kurskompisar som har samma intresse av personlig utveckling som jag. Allt är genomtänkt samtidigt som det finns en öppenhet för att lyssna in varje individ.

Maria Ström

Diplomerad coach

En fantastisk utbildning där man lär sig utvecklas och får vara med om omvälvande och lärorika stunder med underbara utbildare och kurskamrater.

Lollo Sandberg

Utbildare, ICA gruppen, Stockholm

En otroligt bra utbildning med ett bra och givande upplägg. Proffsigt!

Evalotta Holm

IT-konsult, B3 Consulting Dalarna AB, Borlänge

En mycket bra utbildning för utveckling både personligt och professionellt och som är välordnad från början till slut.

Pia Nurro

Coach, Industriutvecklare, IDC Sweden AB, Skövde

Den ettåriga coachutbildningen håller mycket hög klass och har gett mig mod. Den ger dig verktyg för både ditt professionella och personliga jag.

Linda Petersson

Förändringsledare, controller, Egen företagare, Göteborg

Utbildningen förändrade mitt liv. Helt plötsligt vågar jag tro på mig själv. Alla övningar och böckerna är guld värda.

Jessica Sellberg

Diplomerad professionell coach och PT, Dreamstronger, Sollentuna

Högsta betyg för kurs, lärare, upplägg och allt vi får med oss för att kunna coacha på en professionell nivå.

Rioko Kato

Administratör, Försvarsmakten, Helikopterflottiljen, Linköping

Det är väldigt bra med praktikperiod för att hinna utveckla sin egen coachningsförmåga. Framför allt är det värdefullt med att det är lite uppdelat, så att olika delar får landa lite i taget.

Sandra Ferm

Coach och mental tränare

Det bästa med utbildningen är kompetenta föreläsare och alla fantastiska människor! Som kursdeltagare får vi allt och mycket mer, det blir inte bättre än så här.

Cais-Mari Bengtsson

Rekryterare, Coach, Recruit & Connect Sweden AB, Göteborg

Genomtänkt och professionellt inramad utbildning, där jag har fått ny kunskap både kring coachning och mig själv.

Josefin Junerup

HR Director, AB Volvo, Göteborg

En kreativ tankeväckande utbildning med övningar som ger resultat. Jag har fått en lust att arbeta som coach.

Cecilia Sandeberg

En fantastisk utvecklingsresa som bara är början för din och andras utveckling. Man får hela tiden öva och göra egna erfarenheter och alla på Gothia Akademi uppmuntrar och vill genuint att man ska utvecklas.

Jeanette Lundell

Verksamhetsutvecklare, Region Jönköpings län, Jönköping

Jag har fått verktyg och självförtroende att gå vidare och arbeta som coach och att stå för att jag kan det. En kreativ och utvecklande utbildning, precis som coachnings-definitionen.

Vivian Byström

Coach, Studievägledare

Så genomtänkt och lärorik utbildning, både på det professionella och personliga planet. Jag har fått trygghet i min roll som coach, personlig utveckling och många nya vänner.

Sara Jansson

Arbetsmarknadsspecialist, Härryda kommun, Kungälv

Om du har ett stort intresse för att hjälpa individer och grupper att utvecklas så ska du gå den här utbildningen. Den ger dig självsäkerheten och verktygen att lyckas.

Pernilla Granqvist

Resultatenhetschef, Combitech, Göteborg

Det bästa är utbildarna som ger mer än dom behöver och samhörigheten med en grupp främlingar efter ett par dagar på slottet.

Andreas Thorlin

Utbildningen är genomtänkt i alla delar och har engagerade och kunniga ledare och kursdeltagare.

Annika Devert

HR-Chef, Willys AB, Göteborg

Utbildningen tar vara på människans potential att finna lösningar och förmedlar, med tydliga och konkreta redskap, kunskapen till alla individer i gruppen. Du får en chans att få ut mer av livet, för dig, dina nära, kollegor och i de sammanhang du verkar.

Isa Sundqvist

Coach, Iris Hadar, Göteborg

Att gå den här utbildningen har hjälpt mig att växa som människa och den har utvecklat mig vidare i hantverket coachning. Den är mycket professionell och stärkande.

Emilie Sandqvist

Senior proffessional HR, Coach, Volvo, Egen företagare, Göteborg

Imponerande genomtänkt och effektfull utbildning som måste upplevas.

Marius Sotberg

Lindome

En fantastisk resa för mig som person där jag har fått redskap för att gå ut och göra skillnad hos människor jag möter.

Ingegerd Bynert

Ledarskapsutvecklare, Combitech, Jönköping

En otroligt rolig och fantastisk utbildning som utvecklar dig som coach och människa.

Moha Razek

Life & Mental coach, Moha Razek, Göteborg

Jag har fått ett nytt förhållningssätt och många insikter. Utbildningen går att tillämpa i så många sammanhang och är otroligt utvecklande.

Linda Albin

Strategisk HR Business partner, ICA Banken, Borås

Gothia Akademi har en professionalitet som uppvisas i alla detaljer och en kvalitet som är exceptionellt hög. Jag har fått en personlig utveckling samtidigt som jag har lärt mig ett hantverk som jag kan utveckla resten av livet.

Joanna Widestrand

Advisor Quality & Management, Knightec AB, Göteborg

De här veckorna har varit otroligt givande, både professionellt och personligt. Det är mycket krävande och du måste vara närvarande 100 % både fysiskt och psykiskt, du måste ge men du får dubbelt tillbaka.

Lena Henriksson

Head of Communications, Nordic Innovation, Oslo

Tveka inte att gå utbildningen för utvecklingen som sker med dig är fantastisk. Du kommer att få med dig en utbildning med många enkla men ack så effektiva verktyg. Så tacksam att jag har fått bli utbildad av just er på Gothia Akademi.

Ulrika Ehn

Financial Manager, Specsavers Sweden AB, Göteborg

Har väldigt svårt att tro att någon utbildare kan vara bättre. Välj Gothia Akademi för deras engagemang, kvalitet och omtanke. Det är en livsförändrande upplevelse och du får vara beredd på att det händer saker som du inte har förväntat dig.

Sandra Ridell

Det bästa Sverige kan erbjuda om du vill få en coachutbildning. Jag har lärt mig ett helt nytt sätt att skapa förändring både för mig och för andra.

Magnus Österman

VD, Seniorcoach, EuroAcademy Leadership, Göteborg

En coachutbildning där du lär dig vad som är viktigt på riktigt och hur du kan hjälpa människor att hitta sina egna svar på vad de vill och vad som är viktigt för dem.

Sarah Johansson

Utbildningsrådgivare, IHM Business school, Göteborg

Mixen av teori och praktik får större förståelse av vad teorin innebär och hur det blir kunskap med erfarenhet och nya insikter.

Susanne Lieberg

Resultatenhetschef, Combitech AB, Jönköping

Högt tempo och krav på deltagande skapar en fantastiskt fartfylld resa med målet att bli proffsiga coacher.

Åsa Rådhström

Den bästa utbildningen som jag har fått förmånen att gå. Det bästa är all teori som vi har fått av er fantastiska på Gothia Akademi och alla underbara människor som vill utvecklas och lära.

Malin Persson

Konsult Rekrytering och utveckling, Connect and develop, Göteborg

En utbildning som blandar teori och praktik och där jag från dag 1 har fått med mig användbara verktyg att använda i samtal med andra. Proffsiga och entusiasmerande lärare som har förmåga att lära ut på ett sätt som verkligen gör skillnad på riktigt.

Marie Keidser von Heijne

HR/Kommunikation/Marknad, Förbo

En mycket intensiv utbildning med rikt innehåll och som ställer krav på deltagarna. Jag har fått verktyg för livet för personlig och för andras utveckling.

Magali Daems

projektledare, Innovation funding expert, Avanoa AB, Göteborg

Genomgående hög kvalitet på utbildningen där jag har fått konkreta metoder, ett nätverk och övning. Troligen den bästa eller en av de bästa coaching-utbildningarna.

Rebecca Bergsland

Professional Coach & NLP Business practitioner, CHANGE Coachning & Consulting, Göteborg

Välplanerad utbildning från början till slut och som är givande både privat och yrkesmässigt.

Ann-Kristin Nilsson

Lärare, Göteborg

En utbildning som inte bara tar dig till nya höjder, utan alla runt omkring dig. Du kommer att se nya möjligheter i allt. Den gör enorm skillnad för både individen och samhället. Alla borde gå den!

Caroline Björkman

Arbetsförmedlare, Arbetsförmedlingen, Göteborg

Utbildningen ger utveckling och är mycket givande och värdefull för dig själv och för att göra skillnad för andra människor. Gå den!

Carina Olausson

Beteendevetare, Mellerud

Fantastisk utbildning som går på djupet och ger dig många verktyg och möjligheter att testa dem. Jag har fått en fin grund att stå på och verktyg som jag kan använda i mitt liv både professionellt och privat.

Terese Avanzi

Senior projektledare, Göteborg

Vill du lära känna dig själv på djupet och hjälpa människor att utvecklas och komma framåt, så ska du inte missa den här utbildningen som kommer att bli en vattendelare i ditt privata och professionella liv.

Staffan Jehander

Coach, mentor, samtalsledare, konsult, Engebeck Coach & Konsult AB, Göteborg

Superproffsig utbildning där man blir så hel som människa. Det är det bästa som jag har gjort i livet!

Jenny Rindö

Frisör, Egen företagare, Stockholm

I särklass den helt klart bästa utbildningen i Sverige där jag har fått fantastiska verktyg.

Linda Björnberg

Sitechef, Coor Service Management AB, Göteborg

Det är en gamechanger, nej! En lifechanger! Det här är för alla och borde vara en obligatorisk del av grundskolan. Du får verktyg för att hjälpa dig själv och andra att skapa magiska liv. Det är inte utbildning utan utveckling och det beror på att du får lära dig praktiskt att förändra liv, inte bara i teorin.

Richard Denlin

Affärsområdeschef, Gustaf Fagerberg AB, Mölnlycke

Fantastisk coachutbildning, genomtänkt in i minsta detalj; kursledare, utbildningsmaterial och innehållet med alla verktyg som man får. På köpet får du personlig utveckling.

Eva-Lena Vänerby-Bednarska

HR konsult, Din Personalavdelning i Väst, Uddevalla

På ett pedagogiskt, lekfullt och inspirerande sätt har jag lärt mig så mycket som jag aldrig hade fått om det endast hade varit skriven text. Jag har fått fler verktyg att arbeta med förändring och som ger mig glädje och energi.

Monica Hansson

Konsult företagsledning, Moost AB, Varberg

En avgörande möjlighet att lära sig mycket om hur du och andra människor fungerar och hur man kan påverka livskvalitet. Utbildningen ger ett bestående och avgörande värde på sikt.

Marcus Rollfelt

Sourcing Director, Lerum

Utbildning som ger personlig utveckling och verktyg att förändra, utveckla och utforska världen och människorna i den.

Carina Nyman Alenäs

HR Manager, Parker Hannifin AB, Borås

Den bästa utbildningen som också är mycket prisvärd. Det är inte bara en utbildning – det är en bubbla med allt som gör en till en bättre människa.

Annette Palmqvist

VD, Tremaq Utveckling AB, Dals-Ed

En magisk förändring för livet. Utbildningens inramning och helhet är så otroligt proffsig och bygger upp en helhet. Alla dessa delar som kommer i rätt ordning och med så mycket värme och kärlek.

Maria Bergqvist

Lärare, Utbildare, Egen företagare, KUL Kunskap Utveckling Lärande, Göteborg

Det har varit den bästa utbildning som jag någonsin har gjort. Alla människor har nytta av den och jag har fått ett nytt sätt att se på livet och fantastiska verktyg för att hjälpa andra människor.

Karin Fridéhn van Zoelen

Fantastisk utbildning som ger kunskap på djupet. Man får en chans att lära sig coacha och att hjälpa människor att nå sina mål, ta nya steg och förverkliga sig själva.

Anna Josephson

ICA Maxi

Utbildningen är som ett komplett system där varje beståndsdel, från kaffet på morgonen till utbildarna, innehållet, kursmaterialet och lokaliteterna, gör detta till en magisk upplevelse.

Nina Wittholt

Executive Director, Fondia Legal Services AB, Göteborg

En fantastisk utbildning med mycket praktisk övning och som är otroligt lärorik och där du får personlig utveckling.

Katarina Edlund Holmberg

HR Chef, Hemköpskedjan, Stockholm

Söker du en utbildning och ett företag som rakt igenom står för hjärta, engagemang, kompetens och professionalism så är Gothia Akademi rätt för dig.

Maria Folke

Avdelningschef, Region Stockholm, Stockholm

En utbildning som utvecklar människor på riktigt. Du får med dig hands-on/praktisk information som du kan använda från dag 1.

Olivia Nicolin

Coach och ledarskapsutvecklare

Utbildningen är den bästa som jag har gått sedan jag gick min grundutbildning. Den är konkret och har många användbara verktyg och vi får öva mycket tillsammans vilket ger större säkerhet i samtal och ökad självkänsla.

Hanna Svanström

Utvecklingschef, VGR, Göteborg

Ett av mina mål med utbildningen var att den skulle förbättra alla relationer i mitt liv och det börjar redan kännas sant och bonusen att jag har fått en ännu bättre relation med mig själv är glimrande.

Linda Holmgren

Relationsbyggare, Beyond Imagination, Stockholm

En väldigt gedigen och robust utbildning. Bra mix mellan teori och praktik med fokus på själva hantverket coaching. Den är användbar både om man vill arbeta som coach eller om man vill förstärka sitt coachande förhållningssätt som ledare/medarbetare.

Ulla Danielsson

Lerum

Utbildningen är alltid användbar och affärsfokuserad. Jag har fått en profession som är och kommer att vara viktig nu och i framtiden.

Jonas Wiberg

Chef/ledare, Göteborg

Kanonbra utbildning som får högsta betyg. Ingen går ut härifrån oförändrad på ett positivt sätt.

Florin Dinu

Rådgivare, Trygghetsstiftelsen, Göteborg

Riktig bra utbildning som ger fantastiska verktyg som ger coachingen ännu mera kraftfull.

Maria Tevell Gobert

Coach/Utbildare, Unstoppable, Göteborg

Den här utbildningen syftar till att få verktyg för att hjälpa andra utvecklas och för att du ska utvecklas i din roll. På köpet får du en personlig utveckling. Det är ett mål som är helt klart värd resan.

Eva Grönkvist

Verksamhetsutvecklare, Region Jönköpings län, Jönköping

En alldeles underbar stjärnspäckad utbildning som ger så mycket. En go nallebjörn att bära med sig i ryggsäcken och i hjärtat.

Sofie Mårtensson

Förskollärare, Kristianstads Kommun, Kristianstad

En utbildning som har allt jag behöver för att bli en bättre människa helt enkelt.

Ingela Lagergren

Inspiratör, Yogalärare, Coach, Yoga och samtal, Onsala

En inspirerande, rolig och otroligt utvecklande utbildning.

Anders Boman

Elevcoach, Sandvikens kommun, Sandviken

Utbildningen är mycket professionell och utvecklande oavsett om man vill arbeta som professionell coach eller inte.

Lena Hultin

Projektledare/Konsult, Certainest, Göteborg

Väl genomarbetad utbildning som kommer att examinera många fantastiska coacher och ge dig många bra verktyg som chef/ledare.

Sofia Bunse Ström

Marketing Manager, Västra Frölunda

Utbildningen har varit mycket lärorik, trygg och inspirerande. Detta tillsammans med våra proffsiga lärare gör GA-bubblan unik.

Jerker Sundström

Grundare, Secu Dimi AB, Göteborg

Fantastisk utbildning inom coachning där du samtidigt lär dig väldigt mycket om dig själv.

Anna Wåhlén

Global Transformation leader, Ericsson, Göteborg

En djuplodande, utvecklande och intressant utbildning som känns gedigen och proffsig.

Eva Willstrand

Konsult/Grundare, Willstrand Kommunikation & Ledarskap AB, Stockholm

Du får så mycket annat med på köpet än en fantastisk utbildning och det är väl investerade pengar.

Cecilia Evers

Samtalscoach, Göteborg

En lärorik, nyttig, rolig och insiktsfull utbildning där jag har fått många nya härliga vänner.

Linda Tingstrand

Sävedalen

Det bästa med utbildningen är bubblan, fokuset och omtanken parat med stor professionalism och massor med upplevelser och praktik. Det är den bästa investering som jag har gjort i mig själv.

Malin Helander

Civilingenjör/Coach, Göteborg

Utbildningen är en bra förberedelse för coacher och ledare på alla nivåer, men också en möjlighet till personlig utveckling.

Victoria Öberg

Affärsutvecklare/Coach, Novi Orbis, Göteborg

Proffsig utbildning där jag har fått verktyg att hantera livet och att coacha mig själv och andra.

Eva-Britt Karlsson

En otroligt utvecklande utbildning som har gett mig mycket både yrkesmässigt och personligt! Väldigt väl genomtänkt och utfört gällande innehåll såväl som pedagogik och det praktiska runt omkring.

Kristina Hejdenberg Sedström

Track Manager, Chalmers Entreprenörskola, Göteborg

En utbildning som både utvecklar dig som coach men också personligen. Den är praktisk med bra material och man lär sig coachyrket på riktigt. Bra och inspirerande "lärare".

Jenny Jernberg Ralphsson

Retoriker, Speakingflow, Göteborg

Omfattande utbildning på hög nivå och med hög kvalitet. Jag har fått goda coachningskunskaper, färdigheter och nätverk.

Botvid Hellberg

Projektledare, Göteborg

Jag har fått ett lugn och en frid och kan nu njuta av livet.

Wicia Wiszniewski

Utbildningen är något utöver vad man tror från början. Du lär dig helt nya sätt att ställa frågor till dig själv och andra och får helt nya insikter och resultat.

Elsy Hamrén Berggren

VD, Powerstudio Consulting, Powerstudio Sweden AB, Göteborg

En coachutbildning som startar från grunden och lyfter mig till insikter jag inte visste att jag behövde.

Maria Sjöberg

Praktiksamordnare, SFI, Kungälv

En utbildning som ger dig verktyg att leda andra och dig själv bättre! Du möter fina människor, både personal och kursdeltagare.

Camilla Mårtensson

Jobbcoach, Arbetsmarknadskonsult, Manpower Matchning, Göteborg

Bra blandning mellan teori och praktik. Det som jag gillar bäst är alla konkreta verktyg och inte bara teoretiska genomgångar. Bättre än väntat, även om jag förväntade mig riktigt mycket.

Mats Stavmyr

Regionchef karriärväxling, Sverige

Utbildningen håller en väldigt hög nivå med otroligt proffsiga utbildare som har en enorm erfarenhet. Det är en bra mix mellan teori och praktik. Om du vill utbilda dig till coach och vara trygg med att du får en saftig utbildning och kunna med stolthet och trygghet kalla dig coach, så ska du gå här.

Camilla Sjögren

Biträdande driftchef, Affärsutvecklare, Servisec AB, Göteborg

Utbildningen är otroligt professionell med ett gäng grymma utbildare som verkligen älskar sitt jobb som utbildare. Man får med sig en stor verktygslåda med många väldigt kraftfulla verktyg och man får möjligheten att träffa fantastiska människor och sist men inte minst så får man en egen utveckling.

Victoria Ställberg

Chef Affärsutveckling, Dalarna Science Park, Borlänge

Det bästa med denna utbildningen är att den är väldigt omfattande, djupgående och är paketerad som möjliggör omedelbar tillämpning. Proffsigt in i minsta detalj, t.o.m. ramavtal, coachningsöverenskommelsen och LinkedIn.

Daniela Tell

Verksamhetsutvecklare, Coach, PaceLab by Daniela Tell AB, Stockholm

Professionell och utvecklande utbildning, med otroligt duktiga lärare samt inspirerande och insiktsfulla kurskamrater.

Ulrika Olsson Geshel

Director Governance & Business Office, Volvo Construction Equipment AB, Göteborg

En utvecklingsresa, både ur professionellt som privat perspektiv. Du får med dig såväl en gedigen kunskapsbas med metoder och verktyg kopplat till det coachande förhållningssättet som många insikter om dig själv. Gothia Akademi är en riktigt professionell aktör som kombinerar djup kunskap med värme, omtanke och stort engagemang.

Anna Lycke Börjesson

Management Consultant, Göteborg

Bästa utbildningen som definitivt är i framkant. En utbildning med hög kompetens samt kvalitet och där det skapas en unik känsla för deltagarna.

Jessica Ahlborg

Diplomerad Professionell Coach, Systerknuten, Partille

En fantastiskt givande och lärorik utbildning som ger massor med värdefulla insikter och perspektiv och som du har nytta av i både arbetsliv och privat. Har du möjlighet så GÖR det!

Jonte Frisell

Handlare, Konsult, JEF Consulting AB, Trollhättan

En väldigt ambitiös och högkvalitativ utbildning. Inget är lämnat åt slumpen utan allt stämmer hela vägen igenom. Helt fantastiskt, det märks att det finns ett tänk från GA och sedan har de levererat på alla delarna. Unikt och fantastiskt.

Monica Skyttebol

Business Controll och Ledare, Göteborg

Utbildning när den är som bäst. Lärande för livet och teori som omsätts i praktik. Färdigheter som sätter sig snabbt p.g.a. fokuset på den praktiska tillämpningen.

Linnéa Lind

Verksamhetsutvecklare, WiserMinds, Helsingborg

Mycket proffsig och genomtänkt utbildning med utbildare och assistenter som håller mycket hög kvalitet och har även personliga egenskaper som gör att man känner sig sedd, lyssnad på och vägledd. En stor utdelning av utbildningen är kurskamraterna som genom sitt engagemang och kompetens bidrar till att man utvecklas effektivt under hela kursen.

Elisabeth Fredin

Key Account Manager, CANEA, Göteborg

Professionell utbildning med grymt professionella utbildare som ger så mycket av sig själva. Den ger fantastiskt mycket – man behöver lägga in tid emellan träffarna för att hinna landa och reflektera.

Anna Leo

Enhetschef IT, Diplomerad Professionell Coach, Region Jönköpings län, Jönköping

En rolig och givande utbildning med fantastiska verktyg, bra övningar och proffsigt upplägg. Härlig känsla att ha varit med om och har gjort mig till en bättre version av mig själv.

Kristin Arby

Chef HR och Business Excellence, Stena Stål, Göteborg

En väldigt bra utbildning med hög nivå och bra blandning mellan övningar och teori.

Niklas Ahlmås

Rådgivare, TRR, Trollhättan

100% nöjd med utbildningen hos Gothia Akademi och kan varmt rekommendera den. Jag har fått en bra grund att stå på när jag nu skall ut och öva. Det har samtidigt hjälpt mig att under utbildningens gång ta beslut som är viktiga för mig på riktigt.

Milla Krook

Egen företagare, Göteborg

Utvecklande, proffsig och omfattande utbildning med ett genomtänkt material och stöttning hela vägen.

Ann-Caroline Karlsson

Ingenjör, Adjunkt, Högskolan Väst, Trollhättan

En resa i personlig utveckling som ger verktyg för livet och som ger möjlighet att hjälpa andra ta sig dit de vill.

Roland Porter

Ägare, Senior Konsult, Aspirio Consulting AB, Olofström

En proffsig utbildning för de som vill lära sig mer om coachningens underbara värld.

Sara Åberg

En utbildning där du utvecklas i din roll som coach, men med verktyg som även är värdefulla i arbetslivet och vardagen. Du hjälper människor att hitta sina egna vägar dit, och ta de första stegen.

Sofia Kocher

En mycket väl genomtänkt kurs med mycket duktiga utbildare/coacher som ger möjlighet till att utvecklas både på det personliga och professionella planet.

Slavica Tornstierna

AproX Consulting AB, Göteborg

Hög kvalitet, kunniga, seriösa och inspirerande ledare och den utan tvekan bästa utbildning jag gått. Jag har fått gedigen kompetens och en språngbräda att nu gå ut och coacha. Gothia Akademi är helt enkelt den bästa leverantören av coachutbildningar. Over and out.

Charlotte Nord

People- & Culture Manager, Grundare & CEO, Bubbleroom, Nord Talent Management AB, Kungsbacka

En utbildning som ger ett djup i coachingens ädla konst och bättre förståelse för hur människor fungerar, hur jag själv fungerar och hur jag kan hjälpa människor att bli sitt bästa jag. Ett seriöst och professionellt lärosäte med fantastiska utbildare.

Evalena Lundqvist

Sales Manager, Scandic Hotels AB, Göteborg

Utbildning hos Gothia Akademi skapar insikter hos dig själv och ger professionella verktyg för att hjälpa andra människor att finna sina svar och riktningar i livet.

Helena Vidal

Entreprenör, Vidacore, Kungälv

En bra utbildning för att lära sig hjälpa andra människor att utvecklas. Utbildningen är ärlig. Den ger vad den lovar och lever upp till det goda ryktet.

Peter Hillve

Skribent, Egen företagare, Stavfaröd

Fantastisk utbildning som är bred, djup, omfattande och väldigt givande. Den är heltäckande med hög nivå och kvalitet. Varvningen av teori och praktik och blandningen av olika lärare, övningar och andra moment ger bästa variation och dynamik. Dessutom får man värdefullt nätverkande med klasskamrater av helt olika bakgrund och härkomst. Gammaldags disciplin, noggrannhet och service som jag tycker saknar motstycke på annat håll i modern tid.

Magnus Ekström

Försäljningschef, Delägare, HERO AB, Closers AB, Sustly AB, Stockholm

Fantastisk utbildning som alla borde gå. Väldigt proffsigt genomförd och utarbetad och som jag verkligen kan rekommendera. Den har gett mig otroligt mycket på många plan, över förväntan. Jag har fått en stor glädje i att coacha, att känna inspiration i djupet av mitt hjärta och eventuellt framtida jobbmöjligheter som jag är otroligt tacksam över.

Anna Åkerblom

Konsult, Verso AB, Göteborg

Fantastiskt givande och utvecklande utbildning där man får fördjupad kunskap om hur ett coach-samtal går till på riktigt, eftersom verktygen vi lär oss är mycket kraftfulla och användbara. Katalyserande coachning handlar om att hjälpa människor att ta reda på vad de vill och hur det ska gå till för att komma dit de vill och sedan få det gjort. Om man tycker det, är minsta intressant så gå den! Utbildningen är bara såå bra! Hela upplägget är strålande. Att alltid få en demo på ett nytt verktyg och dessutom vara observatör, klient och coach gör att kunskapen "sätter sig" mycket snabbare.

Anna-Maria Johnsson

Fil.kand Beteendevetenskap inriktning organisation, Särö

Jag rekommenderar starkt att fortsätta till Steg 2, det är där man börjar bygga på den baskunskap man fick på Steg 1. Du får flera fantastiska verktyg men ännu viktigare är att du lär dig att ställa djupare frågor som leder till viktiga insikter. Du kommer att utvecklas som person och som coach och kommer att känna dig tryggare för att nå det bästa resultatet när du coachar.

Anna-Reetta Aatsinki

Göteborg

Om du vill gå en fantastisk bra coachutbildning så skall du välja Gothia Akademi.
Detta är den absolut bästa utbildningen jag någonsin har gått. Den har gett mig mer kunskap och verktyg än vad jag trodde, men har framför allt lärt mig vad coachning innebär.

Petra Hermansson

Ekonomi- och personalansvarig, Waybus AB, Göteborg

En gedigen coachningsutbildning med otroligt hög kvalitet i alla steg, som inte bara ger verktyg och mycket träning för att coacha, utan leder till personlig utveckling och många nya vänner. Utbildningen har varit över mina förväntningar, även om de var höga då jag hört mycket gott om den. Utbildarna är kunniga och har lång erfarenhet och ett gediget intresse av att vi kursdeltagare skall få ut så mycket som möjligt av kursen.

Annika Schoster

Sr Manager Program Purchasing, CEVT, Göteborg

En fantastisk och otroligt prisvärd utbildning. Jag har fått ett par helt ”nya glasögon” och massa verktyg och kunskap.

Lina Hermond

HR Business Partner , Nobina , Göteborg

Effektiv och målinriktad utbildning som delvis är jobbig då den kräver mycket uppmärksamhet, men helt klart värd att gå om du vill utvecklas som ledare OCH medmänniska. Välkomponerat innehåll, mycket bra upplägg och verkligen bra stegring. Betydligt högre nivå än jag förväntat mig. Blev verkligen utmanad och är glad för det.

Anders Hjältman

Skvadronsförvaltare, Försvarsmakten/ Helikopterflottiljen, Linköping

Mycket givande utbildning både professionellt och privat. Det bästa har varit kontakten med andra kurskamrater, energin som lärarna ger och att det är proffsigt från början till slut.

Sofia Reidevall

HRBP, Green Cargo, Örebro

Givande och lärorik utbildning med kompetenta utbildare.

Arre Chanko

Entreprenör, Eget, Norrköping

En utbildning där du både utvecklar dig själv, ditt självledarskap och din förmåga att leda och coacha andra. Du kommer att få mycket nya teoretiska kunskaper och verktyg men också mycket praktiskt lärande vid övningar. All ny kunskap du får kan du använda oavsett om ditt mål är att verka som professionell coach eller om du vill få ett mer coachande förhållningssätt i ditt ledarskap.

Linda Kärnhall

Konsultchef, Consid, Jönköping

Det bästa med utbildningen är professionalismen, värmen och engagemanget.

Ingemar Asklöf

Civilingenjör, Knowit Insight, Linköping

En komplett coachutbildning där jag har fått en välfylld coachverktygslåda, nya kontakter och vänner.

Harry Kilpe

Utbildare, Coach, Kilpe International, Malmö

Utbildningen har gett mig personlig utveckling och ett förhållningssätt att utveckla människor i min omgivning. Blandningen av teoretiska pass med efterföljande praktiska övningspass är det bästa.

Mikael Axelsson

Styrelseordförande, Garantell AB, Värnamo

Gothia Akademi har ett genomtänkt och helt igenom proffsigt upplägg. Utbildningen är mycket praktisk och förbereder dig för arbete som coach.

Karin Jannerborn

HR Business partner, Göteborg

Utbildningen är livsomvälvande och du får verktyg för livet. Den är väldigt bra, förlåtande och tillitsfull. Kan du gå, så gå den.

Caroline Svanberg

Franchisetagare, Svensk Fastighetsförmedling, Partille

Klockren utbildning som har bredd och som du har med dig hela livet.

Viktoria Hägg

Coach, Egen företagare, Victory Mood, Halmstad

Otroligt givande och proffsig utbildning som har genomtänkt pedagogik och angreppssätt.

Anne Lehes

Kommunikatör, Ericsson, Göteborg

Proffsig, kompetent personal och aktuellt material. Jag har fått tillit till processen, glädje och övertygelse på min riktning på grusvägen som jag går på i livet.

Malin Lilton

VD, Kök och Bad Göteborg City AB, Göteborg

En utbildning som gett otroligt mycket på ett personligt plan. Man får med sig otroligt mycket bra verktyg och kunskaper. Bra upplägg med mycket övningar varvat med teori.

Veronica Löfgren

Personalvetare, Coach, Grow n Glow AB, Vetlanda

Proffsig utbildning som är grundlig men på en hög nivå. Engagerande och genomtänkt upplägg och innehåll med mycket övning.

Helena Kästel

Organisationskonsult, Utblick, Göteborg

Lärande av fin kvalitet i omtänksam inramning med proffsigt och väl genomtänkt upplägg. Jag har fått lusten till att coacha andra till önskad utveckling.

Jenny Strandhag

Floda

Den bästa utbildning jag gått. Den är inspirerande, rolig och värd varenda krona och timma som jag har lagt ner.

Joakim Radermacher

Verksamhetschef, Region Halland, Folktandvården, Varberg

Utmanande utbildning där du lär dig nya saker om dig själv. Jag har fått trygghet att vara coach och mycket kunskap.

Conny Djärf

Coach, Jönköping

Det är en fantastisk livsresa som gör det omöjligt att stå emot utveckling på både ett personligt och professionellt plan. Du utvecklar förmågan att kommunicera med andra på ett helt fantastiskt vis!

Linda Suslin Spiess

Ledarutvecklare, Göteborg

Snyggt paketerad utbildning som ger hjälp och stöd och samtidigt utmaningar. En utbildningsresa både professionellt och personligt som ger verktyg som går att använda direkt och som ger effekt.

Christina Lovefall

Regional Market Access Manager, Boehringer Ingelheim, Vallda

Bättre coachutbildning får du leta efter. Den är pedagogiskt upplagd med genomgång, demo, öva/uppleva/observera och reflektera. Det passar mig väldigt bra.

Marie Svensson

Gruppchef, Volvo Truck Technology AB, Göteborg

En toppen-utbildning som jag varmt rekommenderar. Du får konkreta verktyg och modeller som verkligen fungerar. Gothia Akademi är en seriös aktör som sätter kvalitet och elevens lärande högt.

Birgitta Harberg

Förändringsledare, Socionom, Konsult, Harberg socionom-, organisation-, och chefskonsult AB, Stenungsund

Helt otrolig utbildning och med verktyg som alla borde ha. För livet, familjen och i arbetet. Den är något av det bästa som har hänt mig och jag har fått ett nytt sätt att se på livet.

Nathalie Steffner

Social Media Manager, Yogobe AB, Kungsbacka

Fantastisk utbildning med mycket matnyttig kunskap att samla på sig, både inom det privata planet och i jobbrelaterade situationer. Innehållet på utbildningen är så genomtänkt och upplägget med t.ex. bilder och olika ordbenämningar gör det lättare att lära sig på ett effektivt sätt som sätter sig.

Anneli Peinert Friman

Utbildningen har gett mig insikter, massor verktyg, glädje och gemenskap. Det är väl investerade pengar.

Christina Lock

People & Leadarship Developer, Stockholm

Högkvalitativ utbildning för att hjälpa sig själv och andra att växa.

Niclas Blåder

Nyköping

En utbildning i flera dimensioner gällande inlärningssätt, som person och i yrkesrollen. Det har varit givande, utvecklande, stimulerande, utmanande och otroligt kul!

Mervi Keskitalo

Stockholm

Har man möjlighet och intresse så är detta en väldigt bra utbildning som har gett mig insikter och förståelse. Modellerna och gemenskapen i huset var det bästa.

Jim Ternander

Företagsutvecklare, 30 dagar AB, Ulricehamn

Jag har fått guidande professionell träning som har gett mig större kunskap och förmåga att hjälpa andra genom katalyserande coachning.

Peter Björnholm

Personlig möjliggörare, Mavens Effects AB, Motala

Insiktsfull resa för att optimera min egna potential som coach och som människa med allt jag vill företa mig samt med kraft och omtanke hjälpa människor hitta sina svar och vad de vill.

Jenny Rosencrantz

VD och Grundare, Förändringsledare, DuOptimal AB, Göteborg

Mycket djupgående och praktiskt inriktad utbildning som håller hög nivå. Jag har fått bred kunskap, personlig utveckling och ny syn på livet.

Charlotte Wotz Ader

Teamledare, SOS Alarm, Göteborg

Vill du lära dig kommunikation och coachande ledarskap på allvar så kontakta Gothia Akademi. Utbildningen har flyttat mitt tänkande flera meter kring vad som är möjligt med coachning.

Claes Dyrman

Teamchef, ekonom, coach, iBiz Solutions AB, Karlstad

En utbildning i världsklass där utrymme ges till egen utveckling i en mycket trygg och tillåtande miljö. Vill man ha det bästa ska man välja Gothia Akademi. Superproffsigt i allt!

Jessica Granqvist

Diplomerad Coach, Östersund

Utbildningen är oerhört utvecklande på många plan och med fina möten. Den är en fullträff, med 100% hjärta och hjärna.

Cilla Wiberg

Rekryterings- och utbildningsansvarig, Friskis & Svettis, Göteborg

En utbildning som inte bara ger dig de verktyg och modeller du behöver i din roll som coach/ledare utan även ger dig insikter och lärdomar kring dig själv som person, vilket är enormt värdefullt.

Tina Ullström

Head of pricing and consulting, Kantar Sifo AB, Göteborg

Oavsett vad du gör och även om du ”bara” vill utvecklas kommer du ta stora kliv att hjälpa dig själv och andra på resan mot målen, vilka de än är.

Henrik Falk

Föreläsare, HF Coachning, Vänersborg

Energifylld utbildning med mycket själ och hjärta. Den är givande, lärorik och inspirerande och man lär sig mycket om sig själv och många metoder/verktyg. Allt är så otroligt proffsigt och planerat in i minsta detalj.

Catharina Danielsson

Utvecklingsledare, Center för Ledarutveckling Göteborgs Stad, Göteborg

Underbar utbildning som ger dig minnen för livet och en möjlighet att bygga en karriär på.

Eva Wendeldahl

HR-manager, Eficode, Göteborg

En otroligt spännande, utvecklande och värdefull utbildning med mycket användbarhet och bredd. Jag hade gjort den igen utan tvekan.

Madeleine Wolgast Stenberg

Personalansvarig, Partner, Nils Stenbergs Redovisningsbyrå AB, Göteborg

Engagemanget, kunskapsnivån, lokalerna och innehållet har gjort det här till en utbildning i toppklass och har överträffat alla mina förväntningar.

Tammy Mayhew-Bené

HR-specialist inom Chefs- & ledarutveckling, Region Dalarna, Falun

Det bästa jag har gjort i mitt liv i utbildningsväg. Jag har fått konstruktiva och praktiska verktyg för att utveckla mig själv och andra.

Ann-Mari Stonner

HR-specialist, Stockholms stift, Stockholm

Fantastisk utbildning i ett ämne som vi alla behöver mer av i vårt liv. Ett lärande för livet som ger en stor portion av personlig utveckling.

Camilla Bergkvist

Boendekonsulent, Mölndalsbostäder, Mölndal

Gothia Akademi har en helhet där allt som sker är genomtänkt och presenterat med värme och generositet.

Mats Benjaminsson

Falkenberg

Jag tror att Gothia Akademi är bäst på det som de gör och de har en utbildning som är bra och värd pengarna.

William Jansson

Halmstad

Fantastisk utbildning som är gedigen med massa djupa coachkunskaper och med mycket teori och praktiska övningar.

Paula Graniffo

Länsförsäkringar, Göteborg

Väl genomtänkt struktur och innehåll med inspirerande och kompetenta utbildare. Det är en upptäcktsresa där jag har fått hundra och en insikter om människan och livet.

Louise Andersson-Adler

Senior inköpare, Volvo Car Corporation, Göteborg

An in-person, cooperative learning experience that will make you a richer person besides teaching you a new profession.

Mac Maistrelli

Senior engineering manager at Volvo Cars, Stockholm

Det bästa med utbildningen är människorna – deltagarna, utbildarna och övriga. Och allt användbart jag lärt mig om coachning, om mig själv och alla verktyg.

Lina Paschetto

Professionell Coach, Kintsugi Consulting, Mölndal

Utbildningen ger konkreta verktyg men också ett djup i coachingen som ger varaktig effekt till utveckling och förändring. Det bästa är att det är bara början på din coachresa – med all kunskap du får så har du alla möjligheter att förädla den till vilken nivå du själv önskar.

Gunilla Thulin

Affärsområdeschef, Maquire AB, Göteborg

En utbildning som tar dig med på en fantastisk förändringsresa. Du kommer att möta många fina människor som vill växa och få andra att växa. Du kommer att möta kompetenta, inspirerande, kloka och varma utbildare. Detta är en utbildning som du kommer att ha nytta av hela livet och som är den bästa jag någonsin gått.

Milena Andersson

Utvecklingskonsult, Growmind, Lidköping

Väldigt bra utbildning som ger konkreta verktyg och modeller och där du får tillfälle att öva, reflektera och utvecklas.

Anna Karevi Verdoes

Det är en utbildning där man verkligen får verktyg att använda i praktiken från dag ett, och där verktygen är KRAFTFULLA och gör skillnad. En genomtänkt och genomarbetad utbildning där jag har fått en stor bas att stå på och en trygghet som coach i min coachroll.

Sara Persson

HR Partner

Utvecklande, energigivande och spännande utbildning där du får större förståelse och lär känna dig själv och andra. Du får bra kunskap om tekniker och kraftfulla metoder, både för dig som person och professionellt.

Johanna Wennerberg

Diplomerad coach, One step to go, Kungälv

Utomordentlig och gedigen utbildning där jag har gjort en enastående utveckling och resa, både personlig och kunskapsmässig.

Gabrielle Sjöquist

Head of Quality Nordics, RP/QP, Advanz Pharma, Helsingborg

Bra genomarbetad utbildning med mycket praktisk utövning och ett bra upplägg. Jag har fått nya insikter framåt.

Ann-Marie Axelsson

säljkoordinator

Det är otroligt mycket kunskap som Gothia Akademi villigt bjussar på och ett bra upplägg som skapar relationer. Intensiv och lärorik utbildning, en resa i personlig utveckling som ger många nya insikter.

Anna Nilsson

Interim Ekonom, Mystone AB, Göteborg

En fantastisk utvecklande, inspirerande och lärorik utbildning, med engagerade föreläsare och med forskningsförankrat material som utgångspunkt. Välplanerad utbildning i minsta detalj.

Roz von Jahf Lind

Rektor, coach, Göteborgs Högre samskola, Göteborg

Seriös utbildning där jag har fått mycket kunskap samt egna insikter. Man får mycket för pengarna och det bästa är upplägget, utbildarna och deltagarna.

Carolina Fällgren

Gym- och kursansvarig, SKF, Göteborg

Hög kvalité och fin miljö som inspirerar motiverade och engagerade människor. En utbildning som ändrar sättet du ser dig själv och andra.

Jenny Flach

Msc Chemical Engineering, senior packaging developer, Health Care, Mölnlycke

Dubbelbottnad utbildning där man får både kunskap (verktyg) och personlig utveckling. Det är mycket praktisk coachning och många kraftfulla verktyg.

Jonas Ohlander

Klubbchef, Lindås IBK, Göteborg

Otroligt utvecklande, inspirerande och viktig utbildning där man lär sig hur man kan få fram hos andra det de vill och stärka dem på det sätt som de vill.

Isabel Baena

Hitachi Energy, Ludvika

En fantastisk resa i personlig utveckling. Ni har lyckats skapa en härlig energi som stimulerar till utveckling och insikt. Det är hög kvalitet, värme och generositet på Gothia Akademi.

Therése Bomberg

HR manager, Swedstyle AB, Vaggeryd

En fantastisk coachutbildning där du får möjlighet att lära dig nya verktyg, få en teoretisk och praktisk erfarenhet och ett stort nätverk med likasinnade.

Anna Fougelberg

People Performance Manager, Volvo Group, Göteborg

Ni har skapat en mycket god utbildning som ger konkreta verktyg. Utbildningen - i kombination med den fina lärmiljö ni skapat - har gett mig massor av insikter. "

Maria Carlsrud Felander

Managementkonsult på Vergenta, Göteborg

En utbildning fylld med inspiration, kärlek och omtanke och underbara människor som man får förmånen att lära känna. Den är mycket lärorik och jag går härifrån mycket rikare på många olika sätt.

Nivin Edmon

Agil coach och projektledare

Utvecklande resa genom att man själv får många nya användbara verktyg och att man blir coachad, d.v.s. utvecklar sig själv. Det är många härliga möten på ett djupare plan och som bonus skapar man ett nätverk av fantastiska människor.

Sofia Brax

Senior konsult inom People, Culture & Change, Sofia Brax AB, Stockholm, Göteborg

Den absolut bästa ledarskapsutbildning jag har gått. Man lär sig så mycket om sig själv och hur man får andra att växa.

Henrik Andersson

Chef, projektledare, Aros Electronics AB, Mölndal

Gothia Akademi har genom sin välorganiserade utbildning bidragit till ett effektivt lärande. Jag har fått en stark grund att stå på, många nya insikter och användbara verktyg.

Sandra Jaksic

Göteborg

Jag är 100% nöjd. Det är en gedigen utbildning med hög kvalitet och jag har fått ett nytt sätt att bemöta livet och människor.

Britt Aximon

Ekonomi- och gruppchef, Mölndala Fastighets AB, Mölndal

Otroligt givande och lärorik utbildning där jag har fått tillit till processen och många fina verktyg som på riktigt fungerar.

Annika Skoglund

Department manager Collection support, Axactor, Göteborg

Utbildningen var över förväntan. Det är inte bara en utbildning, det är en invändig & utvändig utvecklingsresa.

Mikaela Persson

Dataanalytiker, Insikts Coach, H&M, YAM Coaching, Stockholm

Livsförändrande utbildning som har gett mig allt och lite till, en möjlighet till att bli bättre.

Lobo Medina

General Manager Human Resources, Burgersson, Breakfast Society, Göteborg

En fantastisk utbildning där du gör en personlig utveckling och får till dig fantastiska verktyg.

Carola Svensson

HR-konsult, Arbetsförmedlingen, Halmstad

En coachutbildning med alla de verktyg man behöver. Att själv få coacha och bli coachad är ytterst lärorikt.

Sofia Vestermark

Lokalvårdschef, Olofströms kommun, Olofström

En så givande och proffsig utbildning som är genuin, välgenomtänkt och pedagogisk. Den har gett mig livsutveckling privat och professionellt.

Marika Dickson

Rektor, Montessoriförskolan Kotten, Alingsås

Fantastiska dagar som gett avtryck för resten av livet. En av Sveriges bästa coachutbildningar och utmärkt investering i både din professionella och personliga utveckling.

Pernilla Arwidson

Konsult Kommunikation & Marknad, PA Kommunikation, Stockholm

Vill du ha den bästa coachutbildningen så väljer du den här. Den har gett mig allt jag önskade och har en mycket bra mix av föreläsningar, övningar och reflektioner.

Maria Edenquist

Coach, Halmstad

En fantastisk utbildning i coachning med allt vad det innebär och som gav mig mycket mer än vad jag trodde. Det var hög nivå med bästa utbildare och en otrolig gemenskap.

Katti Jacobsson

Verksamhetsutvecklare, Diplomerad coach, Linköpings kulturskola, Jacobsson Coach & konsult AB, Linköping

Otroligt utvecklande och rolig utbildning där jag har fått bättre förståelse över hur människor fungerar och bättre ledarskap.

Filip Wennesjö

Operativ chef, Göteborg

Strålande utbildning som ger något nytt till alla oavsett tidigare erfarenheter. Den är utvecklande på så många plan och jag har fått ett nytt sätt att interagera med människor jag möter.

Liza Axenskär

Konsultchef, Combitech, Göteborg

En seriös, genomarbetad och inspirerande utbildning som har gett mig en personlig utveckling och så klart formell och reell kompetens.

Sara Lilliehöök

Lilliehöök utveckling, Göteborg

Miljön, den höga kvalitén, utbildarna, att vi träffas fysiskt – GA har inte bara det lilla extra utan extra de luxe.

Lina Waern

En helt fantastiskt kul och lärorik utbildning. Jag har fått verktygen att coacha samt att nu kunna växa på egen hand.

Sara Stiernstedt

Mental tränare & Coach, Stiernstark, Göteborg

En utbildning som ger värden för livet eftersom den stärker relationer till andra. Den har gett mig en förmåga att lära känna andra på ett djupare plan och ge dem ett aktivt lyssnande för lärande, utveckling och lycka.

Minai Jansson

Management konsult, Egen företagare, Borås och Göteborg

Det är hög nivå på utbildarna och kursupplägget och det flyter på hela tiden, allt känns meningsfullt. Blandningen mellan teori och praktik och att vi hinner gå igenom så mycket är det bästa.

Anna Redstedt

Deputy director, European Economic & Social Committee, Bryssel

Mycket givande utbildning för den som är genuint intresserad av människans sinnen.

Michael Carlsson

Utvecklingsledare, konsult, Solberga station AB, Solberga

Otroligt utvecklande utbildning där jag har lärt mig mycket. Du kommer att få uppleva en fantastisk lärmiljö och proffsiga och kompetenta utbildare. Jag har blivit en coach och fått trygghet i min coachning.

Emma Hanson

HR Business Partner, Volvo Group, Göteborg

Helt magisk utbildning som utvecklar både dig själv och din yrkesroll. Den har förändrat mig och gett mig så mycket nya insikter och tankar. Jag är så tacksam för allt.

Charlotte Andersson

HR

Kan inte komma på någon annan utbildning som står i samma nivå och som kan konkurrera på lika villkor. Utbildningen är givande från dag ett och har effektfulla verktyg och har gett mig många nya insikter.

Camilla Karlsson

HR-chef, Varberg

Det är en väldigt bra utbildning som är genomtänkt, seriös, har hög nivå och ger mycket både kunskaps- och insiktsmässigt.

Lena Johansson

People and Culture Manager, Kappahl, Göteborg

Bästa utbildningen som jag har gått. Jag har växt som människa och har fått lära mig ett helt nytt hantverk som jag kan applicera på alla delar av mitt liv. Den har även öppnat nya karriärmöjligheter.

Per Hydén

Verksamhetschef, Agera Värmland, Hammarö

Bra och utvecklande utbildning där jag har fått insikter om mig själv och har lärt mig skillnaden mellan coach och rådgivare.

Tommy Zryd

Värdefull utbildning såväl för nybörjare som för redan utvecklade coacher. Mycket professionellt uppbyggd både med pedagogik och struktur.

Koen De Wilde

Coach, konsult, Koen De Wilde, Varberg

Det är kvalité på utbildningen och jag har fått nya insikter om att jag kan påverka mig själv och min omgivning genom att ställa rätta frågor.

Alicja Wisniewska

Diplomerad Coach, ChangeYourChoice AB, Stockholm

En fantastiskt inspirerande utbildning, som ger dig enormt mycket av värde för kommunikationen med dina medmänniskor. Kunskapsdemonstrationen har varit det som bidragit till att jag kan knyta ihop påsen och veta hur mycket kunskap jag faktiskt fått med mig.

Åsa Rönnblad

Elevhälsan och förebyggarenheten, Arvika

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är, förutom värmen mellan och mot människor, den speciella stämningen, det positiva inlärningsklimatet, professionalismen och att det är genomtänkt in i minsta detalj. Utbildningen har gett mig en mångfacetterad verktygslåda för att stötta människor i sin utveckling.

Emma Thorén Hellsten

Agr. DR, konsult, Oberoende, Åsa

Fantastiskt bra läro-upplevelse. Jag har fått ett nytt sätt att kommunicera generellt samt möjlighet att arbeta med utveckling på ett tydligt och konkret sätt.

Sofia Olausson

IVA-sjuksköterska, utbildningsledare, Utbildningsenheten, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg

A sky full of stars! Magisk utbildning som utvecklar dig inifrån och ut. Jag har växt både som ledare och människa.

Anna Jalsborn

Områdeschef, Göteborg

En fantastisk resa i självutveckling och utan tvekan den bästa professionella utbildning jag gått. Utbildningen är genomtänkt, bred och djuplodande som effektivt leder in i ett coachande förhållningssätt.

Johan Koncilja

Regionel Sales Manager, Ansys, Göteborg

Utbildningen har gett mig förståelse, fördjupning och självförtroende.

Lillebjörn Gustafsson

COO, Belfor, Göteborg

En fantastisk givande utbildning både kompetensmässigt och i personlig utveckling. Gothia Akademi är professionella och värnar om att kunskap ska förankras.

Maria Persson

HR Chef, Gelita Sweden AB, Klippan

Gothia Akademi har många års erfarenhet och ett genomarbetat material som ständigt utvecklas. Utbildningen är mycket bra och genomtänkt. Det är kvalitet rakt igenom.

Jeanette Berggård

Lönsamhetsutvecklare, Enklare-gruppen AB, Torslanda

Otroligt utvecklande och lärorik utbildning. Om du vill utvecklas både som coach och personligt – kommer du att få en rejäl upplevelse.

Daniela Ågren

Förändringstransformatör, Egen, Göteborg

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är professionalismen, hängivenheten till detaljer och hur utbildarna och andra får varje deltagare att känna sig sedd, hörd och bekräftad.

Christer Clerwall

HR-strateg, Karlstads Universitet, Karlstad

En toppenutbildning som är professionell och genuin. Det bästa har varit hela upplägget, strukturen och tydligheten. Det är också bra med mentorcoachning där vi får direkt feedback.

Lisa Ford

Göteborgs Symfoniker och Högskolan för Scen och Musik

Proffsig utbildning som verkligen ger en förmåga att coacha. Här kan du utveckla dig själv till en grym coach och får träffa nya vänner.

Jörgen Kihlström

HR Chef, Egen, Göteborg, Kungälv

En magisk miljö med otroligt professionella och fantastiska utbildare och mentorer. Utbildningen gav mig allt jag önskade plus så otroligt mycket mer.

Rebecca Eliasson

Operations Manager, GS Group, Västra Frölunda

Vi pratar om ämnen som är riktiga och viktiga och använder lärarmetoder som fungerar. Det är en professionell resa i en trygg miljö som får folk att växa.

Vilmar Pétursson

HR-chef, Arbetsförmedlingen Island, Garðabær

Bästa utbildningen som jag har gått och som ger en bra bas att stå på som coach och personlig utveckling genom att vara klient. Pedagogisk och varm med många övningar och ett bra upplägg.

Sofi Gunnarsson

Head of Talent and Training, Transdev Sverige AB, Stockholm

Det är mer än en utbildning. Det är en djupt meningsfull och utvecklande förändringsresa. Av alla utbildningar jag gått (många) är denna utan tvekan den mest givande. Ett lärande på riktigt. Allt är så genomtänkt in i minsta detalj och det är otrolig kvalité och engagemang från alla inblandade.

Katarina Sjölin

Rörelsecoach, Katalyserande Coach, Hagabadet, Göteborg

Den bästa utbildningen jag någonsin gått och som är värd vartenda öre och timma som jag har lagt ner. Värdefullt för mig privat (självledarskap) och i samklang med andra. Man är omhändertagen hela vägen och får en fantastisk skattkista full med verktyg.

Maria Novotny

Verksamhetsutvecklare, Göteborg

En grundlig utbildning i coachning med bra och användbart material och mycket träning under utbildningsdagarna. Jag har fått en fungerande process och verktygslåda för att kunna leda klienter att hitta vad de vill och att komma dit.

Christina Strömer

Head of Governance & Business office, Volvo Construction Equipment

En fantastisk och utmanande utbildning som är inspirerande och lärorik. Jag har fått värdefulla insikter och har lärt mig hur kraftfulla verktyg kan vara och hur mycket som händer i en person.

Jessica Lager

Linköping

Helt fantastisk utbildning som jag lämnar som en ”annan” människa med mer självförtroende inom coaching och med en magisk verktygslåda. En utbildning som ger allt man förväntar sig och mycket mer.

Marion Engblom

Göteborg

Gothia Akademi har en otrolig hög nivå på utbildningsinnehållet och fantastiska utbildare som är passionerade. Professionell och genomarbetad utbildning med ovärderliga verktyg för alla ledare och som är lika användbara i privatlivet.

Christel Holmquist

Sustainable Business Accelerator, Knowit, Stockholm

Klockren utbildning som är mycket professionell och givande. Den är värdefull och ger kunskap och glädje.

Pontus Lindström

Utvecklare, TEK Kompetens och IUC Halland, Halmstad

En underbar möjlighet till utveckling personligt och som kommer att vara en del av livet framåt både privat och i jobbsammanhang. Jag har fått klokskap och massor av insikter om mig själv och om min omgivning som kan vara till stor hjälp i att navigera i framtiden.

Linda Nilsson

Enhetschef, MSBF, Öckerö kommun, Öckerö

Utbildningen har gett mig mod, glädje, kunskap och en möjlighet att bli bättre på att lyssna och göra skillnad.

Anna Klara Ingesson

Projektledare, Jönköping

Jag har gått andra utbildningar och den här är bäst och över förväntan. Det har varit en resa där jag har lärt mig mycket om mig själv, träffat likasinnade och fått mycket träning och en grym verktygslåda.

Linda Gullman

Hälsocoach, verksamhetsutvecklare IT, Sundsvall

Utbildningen är full av egen utveckling och insikter där man får lära sig att bli en bättre människa.

Ted Falkman

COO, Alelion energy systems, Göteborg

En coachutbildning för dig som verkligen vill utvecklas som individ och göra skillnad för andra i deras utveckling. Det är djup bredd i teori och så mycket övande på coachning i en trygg och säker miljö.

Stefan Palmér

Gothia Akademi har en internationell kvalitetsstämpel och en proffsigt förpackad utbildning med kraftfulla verktyg som fungerar.

Karin Åman

Göteborg

En helomvändande och hållbar utbildning som du har stor nytta av oavsett vad du gör. Den är professionell, givande och genuin från start till mål.

Paul Fogelberg

HR-chef, Länsstyrelsen i Västmanland, Västerås

Givande samt utvecklande utbildning som ger värde hela livet och som har gett mig ny kunskap och verktyg som är användbara i alla möjliga situationer.

Mirela Hajrić Muameleci

Chef kundservicecenter, Borås Bil Lastvagnar, Borås

Om du ska gå en coachutbildning så är denna otroligt givande. Den har gett mig mer trygghet i verktygen och styrka och mod att ta tag i coachningen.

Ulrika Cederberg

Coach och RTT-terapeut, UlrikaCederberg.se, Linköping

Den bästa utbildningen jag har gått och som ger det man behöver för att bli en bra coach. Jag har fått nya kunskaper, utveckling som person och fantastiska möten.

Ann-Charlotte Syrén

People & Culture Specialist, Volvo Trucks, Göteborg

Det är en investering för dig själv att använda resten av ditt liv.

Helen Jaktling

Göteborg

Den bästa coachutbildningen i Sverige och som är livsförändrande för många. Utbildningen ger nya perspektiv på livet och grymma redskap.

Sofie Askenbom

Agil projektledare, Devbrains, Göteborg

En av de bästa kurserna jag har gått och som är en livsförändrare. Förutom själva coachningen har den gett mig nya svar på gamla problem och lust att ta tag i mina surdegar.

Jonas Lundgren

Verksamhetsutvecklare, Härnösand

Gothia Akademi håller hög kvalité kring både teori och metod och får med beröm godkänt. Det finns en varsamhet som är fin och lite ovanlig.

Ulrika Jonsson

Beteendevetare, Svenska kyrkan, Stockholms stift, Stockholm

Det är en gedigen utbildning med mycket öva, öva, öva och mycket bra teori. Jag har fått många verktyg och en tro på att jag kan.

Hanna Malmsjö

Projektledare, Saab AB, Göteborg

Krävande och genomtänkt utbildning med proffsighet och hög kvalité.

Alicia Bergsten

Säljchef, phD, Biotech, Göteborg

Jag är nöjd med allt rakt igenom och påfylld av ny kunskap och många verktyg.

Åsa Olausson

Entreprenör, Coach, Samtalsterapeut, Lindedalen Wellness Garden, Olsfors

Bland det mest givande jag gjort och som är utvecklande för eget mående och förhållningssätt i livet.

Gabriella Olshammar

Fil.dr, coach, Culmen Coaching AB, Göteborg

En naturlig fördjupning av steg 1 som ger dig som coach en större säkerhet, fler verktyg och en så fin chans att utveckla ditt sätt att se på människan.

Kristin Landgren

IT-konsult, Curago, Göteborg

Mycket givande, lärorik och fördjupande utbildning. Vill du utvecklas som coach hittar du inte bättre.
Den har gjort mig bekväm i min roll som coach och jag har under denna tid utvecklats på ett sätt som fått mig att tro på mig själv.

Dennis Bergström

Coach

En utbildning som kommer att utveckla dig och frigöra så mycket kraft som du har i dig. Den går på djupet och du lär dig nytt och får många fina relationer.

Kalle Påsse Sundvall

Bitr.avd.chef, SLU, Lysekil

Att gå utbildningen var det bästa som jag har gjort i hela mitt liv. Den är unik och förändrar en som person på ett djupare plan.

Elsa Strömer

Restaurangchef, Holy Greens, Göteborg

Helheten är magisk och det är den mest genomtänkta utbildningen jag gått.

Susanne Hedberg

Senior Leadership Specialist, Volvo Group, Göteborg

Ett livsförhållningssätt som är genomtänkt där hjärta, hjärna, kropp och själ tar plats.

Ida Hallström Åsman

Stiftsadjunkt, Svenska Kyrkan, Stockholm

En utbildning som bidrar till ett nytt sätt att vara och som verkligen gör skillnad för dig själv och för andra.

Sabina Edebjär

Utbildningen ger dig verktyg i, inte bara hur du coachar, utan i det större perspektivet hur du samtalar med människor.

Magnus Jacobsson

Områdeschef, Systembolaget, Göteborgs Stad

Lärorik och utmanande utbildning där det bästa har varit att få öva.

Timothy Myers

Produktionsledare, TRINE, Göteborg

Bästa utbildningen som jag har gått och den är pedagogisk och i världsklass. Jag har fått ett coachande förhållningssätt i jobb och vardag och självförtroende att vara coach i individuella samtal.

Josefin Gunnarsson

People & Culture, Volvo Lastvagnar, Göteborg

En genuint äkta och hanterbar utbildning som ger dig verktyg och insikter att stödja egen och andras utveckling.

Jeanette Hagelid

Utbildare, coach, socionom, konsult, JEHA utbildning AB, Helsingborg

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar