Varför ska man utbilda sig över huvud taget?

Kort svar: De som kontinuerligt skaffar sig bättre kunskaper som de kan använda i sina liv och arbetsliv kommer att vara de som formar inte bara sin egen framtid, utan allas vår framtid.

 

Långt svar: Det är inte bara det att ”kunskap är makt”, genom utbildning öppnas nya dörrar – dörrar till nya jobb, nya arbetsuppgifter, nya sätt att se på världen, nya sätt att vara och bete sig. Framför allt är utbildning ett storslaget verktyg för utveckling. Utbildning är ett storslaget verktyg för individens egen utveckling. Utbildning är ett storslaget verktyg för utveckling av arbetsgruppen. Utbildning är ett storslaget verktyg för utveckling av en organisation. Och utbildning är ett storslaget verktyg för utveckling av samhället.

Går du en utbildning nu  så kan den påverka resten av ditt liv, eller resten av dina barns uppväxt. Väntar du ett år så blir det ett år mindre som din utbildning kan göra skillnad. Det är naturligtvis aldrig för sent. Men tänk dig noga för när du väljer hur du ska prioritera just nu. Genom utbildning kan människor göra de mest fantastiska resor.

 

”Education is the great engine of personal development.
Nelson Mandela

 

 

Varför ska man gå just en coachutbildning?

Kort svar: För att du på Gothia Akademi får lära dig att förstå, utveckla och påverka både dig själv och andra. Och det är en extremt värdefull färdighet i väldigt många olika sammanhang.

 

Långt svar: Det är den typen av färdighet som gör dig till en god ledare, chef, förälder, säljare, coach, konsult, informatör, vän, etc. Det är den typen av färdighet som vi verkligen har nytta av oavsett om vi lever under väldigt goda förhållanden eller under väldigt svåra förhållanden.

Under Gothia Akademis coachutbildning får du lära dig kommunikationsfärdigheter och tanke-verktyg som du kan använda för att på ett mycket positivt sätt påverka dina prestationer, dina relationer, dig själv och din omgivning – både på jobbet och på hemmaplan.

Din utbildning på Gothia Akademi kommer dessutom att vara en upplevelse och en resa. Det är naturligtvis inte den viktigaste, men det är en av anledningarna till att anställda väljer att lägga sina fortbildningspengar på just den här utbildningen, och att privatpersoner investerar i den här utbildningen istället för att köpa en ny bil.

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar