Nominera senast 30 september

Gothia Akademis

Ledarskapsstipendium

Gothia Akademis ledarskapsstipendium uppmärksammar kvinnors handlingskraft och ledarskap. Stipendiet är ett sätt för Gothia Akademi att bidra till att samhället fortsätter att utvecklas i en riktning där våra döttrar får samma möjligheter som grannens söner att göra vad de vill av sina liv.

Stipendiet är på 25 000 kr.

Den som nomineras till Gothia Akademis ledarskapsstipendium ska vara kvinna och myndig. Det finns ingen övre åldersgräns. Stipendiet delas ut till en person som har utmärkt sig med ledarskap, engagemang eller prestation bland både män och kvinnor. Särskild vikt läggs på sökande som utmärkt sig inom områden som traditionellt har dominerats av män, eller som har utmärkt sig i konkurrens med (eller tillsammans med) lika stora delar män och kvinnor.

E-posta oss din nominering (av dig själv eller någon du känner) med motivering senast 30 september. Tänk på att vi troligtvis inte alls känner den fantastiska person som du nominerar, så ge oss bakgrund om personen och en motivering till varför just denna person är en värdig stipendiat, gärna med handfasta exempel.

Läs om bakgrunden till stipendiet och om tidigare stipendiater.

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega