Integritetspolicy

 

1. Insamling av information
Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på via webbplats. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och eventuellt meddelande du skriver till oss.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

 

2. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov

Tillhandahålla anpassade annonser

Förbättra vår hemsida

Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp

Kontakta dig via e-post

Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning

 

3. E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en faktura.

 

4. Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

 

5. Informationsskydd

Vi skyddar dina personliga uppgifter. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. för utbildning, fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

 

6. Kundens rättigheter

Du har rätt att ta del av vilken information Gothia Akademi sparat om dig, och möjlighet att korrigera denna om den inte är korrekt, alternativt radera om vi inte längre har något aktivt avtal med dig. För att göra detta skickar du e-post till integritet@gothia-akademi.se.

 

7. Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

 

8. Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar