Småskaligt och alltid med kvalitet i fokus

Gothia Akademi

Gothia Akademi är ett lokalt företag som satsar på kvalitet och kommer att fortsätta vara ett lokalt företag som satsar på kvalitet.

Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare som väljer att resa både från Svealand, Norrland, Norge, Danmark och England för att få gå sin utbildning hos just Gothia Akademi.

Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma till Gothia Akademi och uppleva att det vi levererar är riktigt, riktigt bra. Sedan starten 2002 har deltagarbetygen stadigt höjts och snittet ligger mellan 4,7 och 5,0 på en femgradig skala – vilket vi naturligtvis är stolta över. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra utbildningar för att bli ännu bättre.

Gothia Akademis ettåriga coachutbildning är helt unik och Sveriges enda coachutbildning som ger möjlighet till dubbel certifiering – både genom INLPTA och ICF.

Utbildningslokaler

Gothia Akademi finns i slottsmiljö några stenkast från Liseberg. Det är enkelt att ta sig dit. Spårvagnen tar 9 minuter från centrum och kommer du med bil så ligger lokalerna bara någon minut från motorvägen. Det finns gott om fri parkering.

Tipsa en vän:

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega