Småskaligt och alltid med kvalitet i fokus

Gothia Akademi

Gothia Akademi (GA) är ett litet lokalt företag som satsar på kvalitet och kommer att fortsätta vara ett litet lokalt företag som satsar på kvalitet.

Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi sedan starten 2002 lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare som väljer att resa både från Svealand, Norrland, Norge, Danmark och England för att få gå sin utbildning hos just GA.

Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma till GA och uppleva att det vi levererar är riktigt, riktigt bra.

Under de senaste fem åren (2018 – 2022) har 436 personer gått GA:s steg-1-utbildning i Katalyserande Coachning, och dessa 436 deltagares snittbetyg på utbildningen är 4,94 (femgradig skala) – vilket vi naturligtvis är stolta över – speciellt eftersom perioden också inkluderar 2 år av pandemi som även för utbildningsbranschen var en hård prövning.

GA har väldigt nöjda kursdeltagare. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra utbildningar för att bli ännu bättre.

GA är den enda svenska utbildningsanordnare som kan erbjuda en utbildning som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering hela vägen upp till den högsta certifieringsnivån – ICF Master Certified Coach (MCC).

Utbildningslokaler

GA finns i slottsmiljö några stenkast från Liseberg. Det är enkelt att ta sig hit. Spårvagnen tar 9 minuter från centrum och kommer du med bil så ligger lokalerna bara någon minut från motorvägen. Det finns gott om fri parkering.

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar