Gothia Akademis

Coachutbildning i Göteborg

2003 arrangerade vi den första coachutbildningen och sedan 2004 har Gothia Akademi arrangerat coachutbildningar i Göteborg. Företaget har kontor och utbildningslokaler i inspirerande miljö på Danska vägen 20, ett stenkast ifrån Liseberg. Vår kortaste utbildning i coaching är 72 timmar fördelade över nio dagar. Förutom vår ettåriga coachutbildning erbjuder vi också påbyggnadsutbildning i coaching för den som vill vidareutbilda sig.

Gothia Akademi är och kommer att förbli ett lokalt företag som satsar på kvalitet. Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma hit och uppleva att de coachutbildningar vi arrangerar här i Göteborg är riktigt, riktigt bra.

Sedan starten har deltagarbetygen på vår coachutbildning i Göteborg stadigt höjts och snittet ligger nu en bra bit över 4,9 på en 5-gradig skala – vilket vi naturligtvis är stolta över. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra coachutbildningar för att bli ännu bättre.

Vårt ”Premiumpaket” är en gedigen utbildning som passar dig som arbetar eller vill arbeta med coachning. Utbildningen är kvalitetssäkrad av ICF (International Coach Federation) på högsta nivå och ger dig möjlighet att bli internationellt certifierad coach. Totalt 18 dagar fördelade över ett år.

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar