Komplettera

Det är obligatorisk närvaro på alla Gothia Akademis utbildningsdagar och komplettering av missade utbildningsdagar regleras i 4.1 i antagningsvillkoren: ”Den som missar ett kurstillfälle och vill ta igen det senare har, i mån av plats, möjlighet att göra det under valfri senare kursstart mot en avgift på 500 kr + moms/dag.” Läs mer i våra antagningsvillkor.

”I mån av plats” innebär att det inte är möjligt att komplettera dagar i en grupp som är fullsatt, utan bara i en grupp där det finns platser kvar. Om det är fler som vill komplettera så går förturen till den som missade sin dag först. Om det är fler som vill komplettera och dessa missade sin dag för lika länge sedan så lottas kompletteringsplatsen ut.

Möjligheten att komplettera gäller oavsett om frånvaron beror på en egen prioritering eller en omständighet som man inte själv kan påverka.

Observera att även om det enligt antagningsvillkoren är möjligt att utebli från samtliga kursdagar för att komplettera hela utbildningen (för 500 kr + moms/dag)  i en senare grupp så är det en situation som vi uppmanar var och en att göra sitt yttersta för att undvika – eftersom det gör dig beroende av att kommande grupper inte blir fullsatta. Dessutom är risken att du hamnar i en situation där du inte har någon annan valmöjlighet än att komplettera olika utbildningsdagar i olika utbildningsgrupper.

Läkarintyg på egen sjukdom ger möjlighet att ta igen ett missat utbildningstillfälle under kommande kursstart utan extra kostnad.

gör såhär för att komplettera:

1) Notera datum som eventuellt kan bli tillgängliga för komplettering i din kalender. Observera att du gör klokt i att boka in flera möjligheter eftersom Gothia Akademis kursstarter ofta är fullsatta och det inte är möjligt att komplettera i en fullsatt grupp.

Klicka här för kommande datum för steg-1-utbildningen i Katalyserande Coachning.

Klicka här för kommande datum för steg-2-utbildningen i Katalyserande Coachning.

Klicka här för kommande datum för förändringsledarutbildningen (Katalyserande Coachning steg 3).

 

2) Lägg in en påminnelse till dig själv så att du kommer ihåg att skicka ett mail till kontakt@ga.se tre veckor innan kursstart för att visa ditt intresse för att komplettera och få ett preliminärt besked om möjligheten att komplettera, samt två dagar innan kursstart för att få ett definitivt besked om möjligheten att komplettera.

Observera att det någon gång då och då, med kort varsel, uppstår en möjlighet att komplettera även i en fullsatt kurs. Har man ”tur” så är någon sjuk just på den dag du vill komplettera. Så ett bra tips är att låta kursdagen vara bokad i din kalender även om du inte har blivit erbjuden en kompletteringsplats i samband med kursstart.

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar