GOTHIA AKADEMIS

Ledarskapsutbildning i Göteborg

Sedan 2002 har Gothia Akademi arrangerat ledarskapsutbildningar i Göteborg. Vi är stolta över att så många är beredda att resa så långt för att gå sin ledarskapsutbildning just hos oss.

Vad tycker andra?

På ga.se hittar du långt över 1.000 referenser från namngivna personer som gått Gothia Akademis ledarskapsutbildning innan dig. Här är några exempel:

 

”Den här utbildningen är en fantastisk investering i egen utveckling som ger användbara verktyg både för ledarskapet och privatlivet. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått.”

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska Ministerrådet, Köpenhamn

 

”De främsta anledningarna att välja Gothia Akademi är upplägget och innehållet – som naturligtvis bärs av ytterst kompetenta och pedagogiska personer. Lärorikt, intensivt och kul!”

Anki Nordmarker

PhD Psykologi, Karlstad

 

”Den här utbildningen har varit en häftig resa – lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet.”

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network, Stockholm

 

”Att gå denna utbildning är det bästa beslut jag fattat i mitt vuxna liv.”

Göran Peterson

Kapten, Royal Caribbean Cruises, Miami

 

”På Gothia Akademi har jag mött tydliga förväntningar, en ocean av kunskap, ett oerhört professionellt upplägg, ett aldrig sinande tålamod och en generös attityd. Det här är en fantastisk utbildning!”

Birgitta Andrén Åkerblom

Excecutive between assignments, Göteborg

 

Fyra förklaringar

Gothia Akademis ledarskapsutbildning finns bara i Göteborg och det finns flera förklaringar till att så många är beredda att resa så långt för att gå sin ledarskapsutbildning hos Gothia Akademi.

1) Vi utvärderar och finjusterar kontinuerligt det vi gör. Snittbetyget från de 300 senaste deltagarna är 4,95. Det innebär i praktiken att 285 personer gav utbildningen högsta betyg (5). 15 personer nöjde sig med att tycka att det var en bra utbildning (4). Så rent statistiskt sett så är det väldigt sannolikt att du också kommer vara riktigt, riktigt nöjd med din ledarskapsutbildning hos Gothia Akademi i Göteborg.

2) Vi har valt att satsa på kvalitet istället för på marknadsföring. Det vägvalet gör oss beroende av att du kommer vara super-nöjd med din ledarskapsutbildning hos oss.

3) Vi har valt att satsa på det lilla och det lokala. Det gör att vi har järnkoll på allting och du kan ägna dig åt att få ut mesta möjliga av din ledarskapsutbildning.

4) Din ledarskapsutbildning hos Gothia Akademi kommer vara lysande oavsett vad det står på ditt utbildningsintyg. Men det skadar ju inte att du kommer kunna berätta att utbildningen hos Gothia Akademi är den enda i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering på den högsta nivån (MCC) och är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförening för professionella coacher och coachutbildare – International Coach Federation (ICF).

 

Summa summarum

Gothia Akademi är, och kommer att förbli, ett lokalt företag som satsar på kvalitet. Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma hit och uppleva att de ledarskapsutbildningar vi arrangerar här i Göteborg är riktigt, riktigt bra.

 

Låter det som något för dig?

Vår ambition är att informationen på vår hemsida ska vara så bra att du kan fatta ditt beslut i lugn och ro. Saknar du någon information så är du hjärtligt välkommen att mejla (kontakt(a)ga.se) eller ringa oss (031-719 50 90). Det snabbaste sättet att komma till skott är att följa dessa tre steg:

1) Läs informationen om Gothia Akademis steg-1-utbildning.

2) Stäm av utbildningsdagarna mot din kalender. Det är obligatorisk närvaro på alla utbildningsdagar – så detta steg är viktigt.

3) Skicka in en ansökan. Ansökan är inte bindande men ger heller ingen plats-garanti. Utbildningarna är ofta fullsatta långt innan kursstart så titta på fler alternativ än den närmaste starten.

 

 

 

 

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar