_MG_7684_Jenny Andersson 2

Jenny Andersson

Examinator, Utbildare och coachMentor

Jenny Andersson är en av nyckelpersonerna på Gothia Akademi och huvud-utbildare på utbildningen “Diplomerad Coach”. När Jenny inte utbildar på Gothia Akademi så är hon, sedan 2009, professionell coach med eget bolag och arbetar med individ- och verksamhetsutveckling för uthålliga resultat. Jennys vardag utanför Gothia Akademi består av föreläsningar, internutbildningar, seminarier samt coaching av chefer, medarbetare, ledningsgrupper och team. Bland alla stora och små företag hon har arbetat med hittar vi t.ex. SEB, Fastighetsbyrån, Poolia och Lindex.

Jenny är ICF Professional Certified Coach (PCC) med över 2500 timmars erfarenhet av coachning. Hon är också certifierad INLPTA coach INLPTA Trainer.

Gothia Akademis deltagare beskriver Jenny som “engagerande”, “tydlig”, “varm” och “otroligt kunnig”. Deltagarnas snittbetyg på Jennys som utbildare (skala 1-5) är 4,8 och stiger stadigt.

Kuriosa om Jenny: Innan Jenny bytte karriär 2009 så arbetade hon som prisbelönt produktionsledare och projektledare inom reklambranschen. Hon har skrivit boken “Medveten kommunikation” och har arbetat tre år i Paris och fyra år i Thailand.

 

icflogo07

“I am still learning.”

Michelangelo

Ansök Tipsa kollega