Jenny Andersson

Utbildare och coachMentor

Jenny har varit engagerad som pedagog på GA sedan 2013. När hon inte utbildar på GA så är hon, sedan 2009, professionell coach med eget bolag och arbetar med individ- och verksamhetsutveckling för uthålliga resultat. Jennys vardag utanför GA består av föreläsningar, internutbildningar, seminarier samt coaching av chefer, medarbetare, ledningsgrupper och team. Bland alla stora och små företag hon har arbetat med hittar vi t.ex. SEB, Fastighetsbyrån, Poolia och Lindex.

Jenny är Certifierad Trainer, Certifierad Förändringsledare, ICF Master Certified Coach (MCC) med över 2500 timmars erfarenhet av coachning. Dessutom är hon en av de två svenska coacher som var först i världen med att ICF-certifieras som teamcoacher.

GA:s deltagare beskriver Jenny som ”engagerande”, ”tydlig”, ”varm” och ”otroligt kunnig”. Deltagarnas snittbetyg på Jennys som utbildare (skala 1-5) är 4,8.

Kuriosa om Jenny: Innan Jenny bytte karriär 2009 så arbetade hon som prisbelönt produktionsledare och projektledare inom reklambranschen. Hon har skrivit boken ”Medveten kommunikation” och har arbetat tre år i Paris och fyra år i Thailand.

 

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar