REFERENSER

Förändringsledare

Här hittar du referenser från våra tidigare kursdeltagare. Förändringsledarutbildningen är en av terminerna i vår Masterutbildning. Eftersom du nu kan välja att läsa enbart en av Masterutbildningens terminer, har vi från och med 2015 valt att dela med oss av referenserna per termin.

Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under ”Om oss”/”Kvalitetssäkring”.

Jag började denna utbildning ca två år efter att jag var klar med grundutbildningen. Några saker behövde jag repetera men det var egentligen inget problem med det. Det har varit en utvecklande och givande utbildning i en härlig liten grupp. Väldigt bra upplägg och mycket användbart material.

Linda-Marie Haglund

Konsulent i Nets, Nets, Oslo, Norge

Jag började utbildningen direkt efter den första terminen på grundutbildningen och det har varit toppen att få allt i ett svep. Utbildningen har både fördjupat och breddat min kunskap. Tack för allt! Det har varit magiskt!

Johannes Nygren

Föreståndare på HVB för ensamkommande barn, Livsanda Care AB, Göteborg

Det var 4-5 år sedan jag gick grundutbildningen och nu var jag redo att ta nästa steg. Den här utbildningen har gett en underbar fördjupning och satt grunden i ryggraden. Så bra!

Lina Molander

ICF Professional Certified Coach (PCC), Certified INLPTA Master Practitioner, egen frilans, Falun

Outstanding. Du blir mer fri och får en betydligt högre nivå på din utbildning. Den främsta anledningen till att gå förändringsledarutbildningen är att du går från kunskap till kompetens.

Nils Lif

Konsult ledarskapsutveckling, Wressel Consulting /Försvarsmakten, Vänersborg/Sverige

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar