REFERENSER

NLP Diploma (INLPTA)

För den här utbildningen finns det bara referenser fram till 2012. Då upphörde utbildningen som en självständig utbildning och blev istället en del av Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach – som då övertog rollen som Gothia Akademis populäraste utbildning.

En rolig utbildning med bra avvägning av teori och praktik. Högsta betyg på utbildningen, lärare, lokaler, kurslitteratur och de sköna deltagarna. Mitt intryck av Gothia Akademi är gott!

Moa Renström Hultgren

Personalare, Högskolan i Halmstad

Intensiva och effektiva dagar med ett bra upplägg. Korta föreläsningar och mycket praktisk träning ger snabba resultat. Dessutom är den lärorik, spännande och rolig. Det bästa med utbildningen är alla nya verktyg och övningarna.

Lena Andersson

Certifierad coach, Anderstorp

Utbildningen ger konkreta verktyg för konkreta resultat. Högsta betyg för utbytet med övriga deltagare samt att utbildningen är inlärningsbaserad genom att man testar verktygen.

Johan Bäckman

Transformationscoach, Volvo AB, Göteborg

Jag är mycket nöjd med utbildningen. Några begrepp som passar in på Gothia Akademi är proffsig, ödmjuk på positivt sätt, mänskligt, vänligt och tillmötesgående. Det har gett mig ännu mer självinsikt och det bästa är att den är praktisk. Magnifikt vackra utbildningslokaler."


Hanna Rydman

Egenföretagare med nya mål i sikte, Horred

Utbildningen är intressant, självutvecklande och rolig. Det bästa är att den går att praktisera direkt. Den har gett mig verktyg att förändra, ”råg i ryggen” att kunna och våga jobba med klienter. Min sammanfattning av utbildningen på Gothia Akademi är: Mycket bra! Det är fantastiskt att bryta ny mark och samtidigt ledsagas med kompetent och trygg hand.

Henrietta Emilson

Skribent, Göteborg

Utbildningen på Gothia Akademi är professionell. Den ger många verktyg och knyter ihop tidigare kunskap. Det är imponerande att det går att få in så mycket på fyra dagar. Utbildningen är väl värd resan mellan Stockholm och Göteborg.

Anders Lundberg

Lärare och coach, Stockholm

Det bästa med utbildningen är variationen mellan teori och praktik. Lagom tempo, mycket information och många verktyg. Det gav mig mycket kunskap på få dagar. Utbildningen är innehållsrik, inspirerande och varierande.

Cecilia Andrén

Personalplanerare, Varberg

En superbra möjlighet till utveckling. Utbildningen var jättebra och jag har fått med mig massa verktyg. Utbildningen, lärare, undervisning och utbytet med övriga deltagare får högsta betyg.

Mikaela Faraj

Göteborg

Det här är en utbildning i praktisk psykologi där vi praktiskt tränar på olika verktyg för att nå mål i livet. Det är en mycket konkret utbildning som gett mig många bra verktyg. Jag är mycket nöjd.

Sabina Hansson

Platschef & hälsokonsult, Xtravaganza, Malmö

En bra och värdefull utbildning som ökat insikten av att ”det enkla är det svåra”. Reflektionerna samt att få göra de praktiska övningarna är det bästa. En utbildning med praktiska verktyg att ha med sig i väldigt många situationer.

Liz Wallgren

Ekerö

Det här är en mycket bra utbildning för att skapa positiv förändring både för en själv och för andra. Den är upplevelsebaserad med mycket praktisk träning och den bygger på tekniker och modeller som fungerar. Bra och genomtänkt material, kunnig utbildare som verkligen behärskar sitt ämne. Det råder ordning och reda.

Kjell Wolff

Controller, Kungsbacka

Här är en utbildning i effektivt liv som motiverar till förbättring. Den håller hög klass och är tankeväckande, matnyttig och resultatbefrämjande.

Roger Bengtsson

Skapare av hemsidan självdisciplin.se, Kristianstad

Utbildningen är givande både privat och professionellt. Det handlar om praktisk psykologi som gjort mig bättre på att kommunicera; tydligare och säkrare i diskussioner. En insiktsfull, gedigen och välplanerad utbildning.

Olle af Geijerstam

Team Leader, Limeray AB, Göteborg

Det här är en effektiv, utvecklande, positiv och mycket innehållsrik utbildning i praktisk psykologi som ger redskap för verkliga livet. Det blir så enkelt när man använder de här verktygen.

Catarina Wallstedt

Entreprenör, Norrköping

Det här är en seriös, genomarbetad och omfattande utbildning.

Annika Sköldberg

Konsult, Senior Business Controller, Göteborg

Utbildningen är engagerande, utmanande, intensiv och hur kul som helst. Den är helt klart värd pengarna eftersom den levererar så mycket praktisk och användbar kunskap från dag 1. Jag har fått oerhört mycket kunskap – och bäst av allt – många tillfällen at tillämpa det jag har lärt mig.

Ann-Charlotte Falkvidd

Blivande coach, Falkvidd coaching, Göteborg

Det här är en värdefull, spännande och användbar utbildning som har gjort min framtid attraktiv och gett mig bra verktyg för mitt ledarskap. Gothia Akademi har arrangerat den proffsigt och personligt.

Susanne Follinger

På väg mot nya mål (f.d. regionschef södra Sverige, JYSK AB), Höör

Det här är en utbildning som ger personlig utveckling och en grund för professionell utveckling som coach. Vi har lärt oss mycket och inlärningen sker på djupet. Utbildningen har varit intressant rakt igenom. Gothia Akademi är en professionell och engagerad utbildningsanordnare.

Eva Antalek

Socionom, verksamhetschef Ranarp Vård AB, Ängelholm

Det här är en väl genomtänkt, rolig, spännande, intressant och mycket givande utbildning. Materialet är proffsigt, konkret och väl genomarbetat. Utbildningen har gett mig insikter, aha-upplevelser, skratt och verktyg för att utvecklas som människa.

Petra Modigh

Artist, Västra Frölunda

Det här är en lärorik, seriöst och givande utbildning. Den innehåller mycket variation och många kraftfulla metoder som gett mig större trygghet i mig själv och förmåga att tydligare och tydligare förstår andra.

Therese Staxäng

Det här är en utbildning i praktisk psykologi som man har nytta av både i arbetslivet och i privatlivet. Den uppfyller mina högt ställda förväntnigar. Mycket bra!"


Anna-Karin Vogel

Travel Consultant, Resia Affärsresor, Göteborg

Utbildningen har varit intensiv, trevlig och lärorik. Under dessa fyra dagar har vi fått väldigt många bra och fina redskap att arbeta med.

Lillian Gammelli

Nora

Det här är en utbildning som är väl balanserad mellan föreläsningar och övningar. Jag har blivit motiverad att fortsätta min personliga utveckling och det har varit så kul att träffa nya människor! Mycket bra!"


Lisbeth Carlsson

Coach, Munkedal

En gedigen praktisk utbildning som kan användas i privatlivet såväl som i arbetslivet. Redan från dag 1 har jag genom konkreta övningar i bra blandning med teori fått med mig användbara, praktiska verktyg för att utvecklas personligen och i arbetslivet. Jag har fått en rejäl verktygslåda på kort tid.

Anette Tidblom

Yogalärare, Göteborg

Utbildningen är inspirerande, rolig, nyttig, effektfull och otroligt pedagogiskt upplagd. Det är en bra blandning mellan teori och olika typer av övningar. Väldigt, väldigt bra!

Lotta Ryfors

Logistikkonsult, Göteborg

Jag har blivit väldigt inspirerad och motiverad att nå mina mål. För mig är utbildningen perfekt. Jag kunde inte ha varit mer nöjd!

Ida Bull

Hälso- och friskvårdskonsulent, Stockholm

Det här var en väldigt bra inramad, "fullmatad" och intressant utbildning vilken gav mig användbara och konkreta tips som lätt kan appliceras i olika situationer. För mig var det en viktig och önskad kompetensbreddning. Utbildningsdagarna var väldigt utvecklande, kunskapsfrämjande och inte minst roliga. Jag rekommenderar den varmt för alla som vill motionera tankar och träna samtalsteknik.

Pia Bernhard Johnson

Beteendevetare, Strömstad

Mycket givande, roligt och utvecklande både arbetsmässigt och privat. Bra blandning mellan teori och praktik. Mycket bra kursledare, bra material, bra övningar och riktigt kul. Jag är väldigt nöjd!

Mona Spjuth Hjelmström

Managementkonsult, Mona Spjuth team- och ledarutveckling, Göteborg

Utbildningen innehåller verktyg och metoder som är enkla att börja använda direkt. Bara positivt!"


Thomas Radermacher

Consultant Manager, Fiwe Systems & Consulting AB, Göteborg

Utbildningen är intressant, användbar och mycket spännande, den har gett mig många mycket bra verktyg.

Abdul Saleh

Legitimerad läkare, psykiatriker, psykoterapeut, Borås

På Gothia Akademi är det ordning och reda. Väldigt proffsigt från start. Utbildningen är praktisk och har en bra blandning mellan teori och praktik. Du kan direkt ta med dig kunskaperna i din vardag. Det går att tillämpa kunskaperna på en gång.

Gunnar Svensson

Personalspecialist, Liseberg, Göteborg

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar