REFERENSER

Business Practitioner Premium

Här hittar du mängder av referenser från våra tidigare kursdeltagare. Om du vill ha vår hjälp att komma i kontakt med någon av referenserna så hjälper vi gärna till. Vi brukar mäta snittbetyget för varje utbildning på en skala från 1 till 5. Resultaten från dessa kan du läsa under ”Om oss”/”Kvalitetssäkring”.

Det här är en gedigen och väl genomarbetad utbildning för den som vill ha det allra bästa. Utbildningen håller en mycket hög kvalitet och innehållet är gediget. Utbildarna är mycket duktiga och kursledaren har stor kompetens som han gärna delar med sig av, samtidigt som han ställer krav. Gruppen jag har gått i har varit otroligt generös.

Ulrika Swala

Karriärcoach, Dialogbyrån, Göteborg

En strukturerad, innehållsrik och intressant utbildning som håller kvalitet på alla nivåer.

Sousan Mathiasson

Professionell coach

Jag har fått en ny styrka och säkerhet och kanske rent av blivit lite klokare. Det är en utvecklande, innehållsrik och kraftfull utbildning som lär dig guida andra att hitta/fånga sina mål och vägen dit – att nå framgång i vardagen.

Mari Remse

Kontorschef, Halmstad kommun, Halmstad

Utbildningen har gett mig kunskap, erfarenhet och fantastiska verktyg för personlig utveckling. Ska du gå bara en utbildning i ditt liv – gå denna! Fantastiskt givande!

Stina Norén

Diplomerad coach och NLP practitioner (INLPTA)

Utbildningen har varit en spännande resa med en fantastisk kombination av personlig utveckling och nya användbara kunskaper för att hjälpa andra människor. Det gedigna innehållet, inramat med struktur och tyngd har gett mig resurser och stärkt mig på ett personligt plan. Upplägget är proffsigt och kursledaren otroligt bra.

Birgitta Gardshol

Diplomerad coach, Stenungsund

Utbildningen har givit mig verktyg för att förstå, utveckla och påverka mig själv och andra. Gothia Akademi har ett otroligt bra ledarskap, bästa tänkbara lärare och utbildningen är överraskande lärorik. Samspelet och utbytet med övriga kursdeltagare har varit härligt redan från början.

Birgitta Hultengren

Kontorssamordnare, ÅF AB, Göteborg

En extremt proffsig och genomtänkt utbildning som håller hög kvalitet hela vägen. Den är prisvärd, otroligt utvecklande och har duktiga utbildare – en utbildning som lyfter fram individen.

Maria Norén

Samtalsterapeut, diplomerad coach och NLP Practitioner (INLPTA), SamTala i Luleå, Luleå

En givande, spännande och omtumlande utbildning som förser dig med en mängd verktyg, tekniker och modeller som ger stark personlig och professionell utveckling. Utbildningen är genomtänkt in i minsta detalj och har gett mig ett lyft såväl personligt som professionellt. De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är de dubbla ackrediteringarna samt att utbildningen innehåller en bra blandning av teori och praktik, samtidigt som den är så strukturerad och genomtänkt.

Katarina Lönngren

Socionom, organisationskonsult, företagare, Katarina Lönngren AB, Växjö

Utbildningen har gett mig en helt ny trygghet och säkerhet i att driva fokus framåt mot mål. Jag har fördjupat min förståelse för hur motivation skapas och hur energier frigörs, genom att jag har fått lära mig tekniker kring tankemönster, beteendemönster och inlärningsmönster. Det har varit en bra mix av teori och praktik, en härlig atmosfär och kompetenta utbildare som håller mycket hög kvalitet.

Anna Sanderoth Vilkas

Senior Partner Business Development, Sumo Team AB, Göteborg

Jag gillar innehållet, strukturen, timingen, proffsigheten, humorn och lyhördheten. Vi har känt oss väldigt värdefulla och omhändertagna. Utbildningen har gett mig mer än vad jag kunde tro – fantastiska kunskaper, härliga kurskamrater, mod och beslutsamhet. Jag kommer definitivt även i fortsättningen varmt rekommendera denna seriösa utbildning.

Carina Svärd

Studie- och yrkesvägledare, Svenljunga kommun, Dalsjöfors

Det här är utan tvekan det bästa den bästa utbildning jag gått. Att gå den här utbildningen är ett av de bästa beslut jag tagit i mitt liv. Utbildningen är omvälvande, inspirerande och strukturerande. Jag finner inga brister någonstans. Istället har jag fått en riktning, handlingskraft och framtidstro.

Thomas Borg

Legitimerad sjukgymnast, coach och mental tränare, Vimmerby

Utbildningen har gett mig praktiska verktyg att utveckla mig själv och andra genom coachning. Utbildningen är professionell och håller väldigt hög standard. Det är kvalitet rakt igenom – inget görs halvdant eller lämnas åt slumpen.

Jonas Fast

Konsult, Highest First AB, Göteborg

Jag har aldrig förr gått en så givande och proffsig utbildning! Den är genomtänkt och fylld av användbara verktyg. Utbildningen har varit riktigt utvecklande både arbetsmässigt och privat. Jag har fått valuta för varenda krona.

Jessica Sundgren

Hälsocoach, Xtravaganza, Kungälv

En fantastisk och utvecklande utbildning som har lett till medvetenhet om den egna potentialen och till märkbara och snabba förändringar i mitt liv. Kurslitteraturen är relevant och innehållsrik och det är otroligt bra med tillgången till olika lärare. Kursdeltagarna med många olika personligheter ger berikande kontraster.

Mihaela Sandulescu

En mycket bra utbildning.

Eva Milletorp

Jag sätter MVG på utbildningen. Den ger bra information och är användbar i livet. Lärarna är lugna, trygga, bra på att beskriva samt roliga och inspirerande.

Christian Broddeck

Utbildningen är seriös, utvecklande, trovärdig och kompetenshöjande. Jag rekommenderar utbildningen, på Gothia Akademi, varmt.

Janet Brus

En utbildning som är mycket bra, helt tillfylles.

Mihaela Faraj

Utbildningen är på många sätt fantastisk och lärorik. Här är fin miljö och kurslitteraturen är mycket bra, proffsig. Jag kommer varmt att rekommendera utbildningen på Gothia Akademi.

Lisa Fribert

Den här utbildningen har varit inspirerande, gett mersmak och varit omskakande. Ett lärande för livet. Det har varit både en inre resa i mig själv som person och en resa för mitt professionella jag. Det är en upplevelsebaserad utbildning.

Emma Andersson

Utbildningen är av mycket hög kvalitet. Den är seriös och genomtänkt.

Lotta Svensson

Utbildningen på Gothia Akademi får 5:a. Det är en mycket bra utbildning.

Kristina Lindfors

Det är en professionell og hög kvalité på hela utbildningens ram. Det utbildningen ger är utroligt viktig arbete för utvecklingen av vår värld.

Cato Johansen

Jag är mycket nöjd med Gothia Akademis professionella upplägg. En utbildning med mycket kompetenta och inspirerande och engagerade lärare.

Göran Andreasson

Utbildningen ger både djup och bredd. Jag är överlag väldigt nöjd! Det är väl investerade pengar och tid och kurslitteraturen får högsta betyg.

Hannah Larsson

Toppen! Jag ger mitt bästa betyg för lärarna och undervisningen. Som helhet är det en utbildning jag rekommenderar!

Elin Alander

Utbildningen är professionell och hänsyn tas till varje individ. Detta är en seriös och gedigen utbildning med ett tidsmässigt bra upplägg.

Sten Skoglund

Det har varit intensiva kursdagar och det har gett så otroligt mycket, både privat och för kommande yrkesutövningar. Lärarna är oerhört kompetenta, fängslande och pedagogiska.

Karin Axelsson

Denna utbildning har öppnat dörrar och bekräftat tankar. Jag är tacksam för mitt val att gå här. Jag har fått lärdom och erfarenhet som jag tar med mig hela livet. Helt otroligt givande!

Linda Blomqvist

Det är en bra utbildning som ger både teori och praktiska övningar i lagom blandning. Vi har fått många användbara verktyg.

Elisabeth Insulander

Utbildningen har överträffat mina förväntningar. Jag är jättenöjd.

Anita Nilsson

Utbildningen är otroligt givande ur ett helhetsperspektiv. Jag har fått massor som jag kommer ha med mig i framtiden.

Malin Nygren

Det här är en mycket bra utbildning, lärorikt och utvecklande. Jag har lärt mig massor nyttigt och användbart och utvecklats i rasande takt.

Elisabeth Todorovska

En fantastiskt bra kurs. Alla som kan borde gå den. Den har gett mig större flexibilitet och det har varit roligt, krävande och intressant. Mycket bra.

Jan-Erik Rosell

Managing Partner, BI-Fabriken AB, Göteborg

Det här är en fantastisk utbildning som ger praktiska kunskaper att påverka sig själv och andra. Upplägget är jättebra, varje minut maximat utnyttjad och dessutom är det riktigt, riktigt roligt. Det här är en utbildning som jag pratar om med stolthet och värme. En fantastisk kombination med min akademiska utbildning.

Senada Ahmic

Beteendevetare/egen företagare, C/O Home, Göteborg

En väldigt gedigen och proffsig utbildning om man vill arbeta som coach, utveckla sitt ledarskap eller sig själv. Den har gett mig verktyg och ett helt nytt förhållningssätt till hur man leder människor. Den har gett mig väldigt mycket på det personliga planet. Lite kort om Gothia Akademi; snyggt, proffsigt, positivt och kunnigt.

Karin Backensved

Göteborg

En professionell, seriös och gedigen NLP-utbildning som kommer att förändra ditt liv och förhållningssätt mot omvärlden. En utvecklande, inspirerande utbildning med kvalitet som gett mig en samling metoder och verktyg för att utveckla mig själv samt ge dem jag coachar möjlighet att förändra och utveckla det de vill. Jag har engagerat mig 100% och det har varit så kul!

Katarina Sundbäck

Professionell coach, Göteborg

Fantastisk utbildning - värd sin vikt i guld! Du blir mer positiv, får bättre livskvalitet och en massa kunskap som tar dig fram genom livet. Upplyftande, omvälvande och fantastisk.”


Lina Molander

Coach, Borlänge

Utbildningen har gett mig metoder och tekniker, erfarenhet och personlig utveckling. Det har varit en engagerande, utvecklande och rolig utbildning.

Sara Wickenberg

Utbildare, Kollaboratoriet AB, Göteborg

Gothia Akademis utbildning är genomtänkt och håller ett högt och bra tempo. Den är spännande, användbar, rolig och utveckande. Utbildningen har gett mig många skratt, aha-upplevelser och nya vinklingar.

Mia Nilsson

Helhetsterapeut, Göteborg

Utbildningen på Gothia Akademi har varit jättebra! Den har gett mig metoder för effektiv kommunikation. En för mig dyr utbildning som är värd hur mycket som helst.

Martina Ljungberg

Juridikstudent, Göteborg

Utbildningen är en exceptionell inre resa. Fantastisk! En ”lära om och i livet”. Yrkesmässig kunskap i beteendevetenskap som är direkt användbar inte bara professionellt utan lika mycket som förälder, hustru, vän och medmänniska. Utbildningen på Gothia Akademi är proffsig, har hög kvalitet med struktur och bra planering som ger eleverna frihet. Den vackra slottsmiljön leder till kreativitet.

Malin Blomqvist

Organisationsutvecklare, Anderstorp

En nyttig, tankeväckande och inspirerande utbildning. Gothia Akademi har bra upplägg, bra lokaler och kursledare. Jag fick det jag hade förväntat mig och litet till. Utbildningen har gett mig trygghet i min coachroll.

Mia Ceder

Mental tränare, Lomma

Vill du gå en utbildning där du utvecklas personligt, få verktyg att utveckla dig själv och andra samt kunskaper om hur du kan påverka med din kommunikation? Då är denna utbildning på Gothia Akademi ett riktigt bra val! Utbildningen har hög kvalitet, bra ordning och mycket bra innehåll.

Monica Jacobsen

Massageterapeut och konstnär, Säffle

För mig är Gothia Akademi kvalitet och effektivitet. Den här utbildningen har varit en omskakande erfarenhet och ett rejält uppvaknande som resulterat i att jag ser nya möjligheter. Kraftfullt.

Mimmi Nilsson

Domstolssekreterare, Göteborgs tingsrätt

Utbildningen har en bra blandning mellan teori och praktik med tonvikt på praktiska övningar. Jag har fått uppleva hur lätt och snabbt förändring kan gå. Underbara kurskamrater och övningar som gett många skratt och aha-upplevelser. Roligt, praktiskt, inspirerande!

Tuula Mörck

Företagare/teknikinformatör, TPM information, Braås

Det här är en intensivkurs i hur människor fungerar och varför vi gör det vi gör. Utbildningen är väldigt professionellt arrangerad av Gothia Akademi och man får lära sig allt man behöver veta om beteenden. Utbildningen är utvecklande och lärorik. Den har gett mig ett helt nytt sätt att hantera det som korsar min väg. Jag kan använda det dagligen i mängder av sammanhang. Jag har tagit mig fantastiskt mycket längre än om jag inte gått utbildningen. Jag är otroligt nöjd. Jag vill bara ha mer!"


Aida Begovic

Föreläsare, mental tränare, Project Manager, Boss Media, Växjö

Jag jobbar som coach och var nyfiken på att utvecklas både privat och i jobbet. Den här utbildningen är lärorik, praktiskt inriktad, tankeväckande och direkt applicerbar i verkligheten. Den har gett en hel del aha-upplevelser och jag har fått jättefin feedback från klienterna jag jobbar med. Man kan göra så mycket på kort tid. Utbildningen har varit kanonbra, inspirerande och givande på alla sätt och vis. Jag har haft underbara kurskamrater och lärare! Det jag lärt mig här kommer att vara en följeslagare genom resten av livet. Jag är väldigt glad att jag gått den här utbildningen, skulle inte vilja vara utan. Fantastiskt!

Freja Sovelius

Coach, Studium, Göteborg

Jag var ute efter en utbildning som kunde hjälpa mig att skapa snabb och varaktig förändring. Jag blir jätteduktig som terapeut med det här. Och jag han använda det i grupper också! Det här är enkelt, effektivt, logiskt och mycket användbart. Jag är mycket nöjd!

Mareike Franken

Sjukgymnast, mindfulnessinstruktör, Ronneby

Den här utbildningen valde jag att gå för att jag ville få människor att ta ansvar för sitt eget liv. Det jag inte trodde var att det skulle ge mig själv så mycket som det gjort. Det har varit som att få frisk luft i hjärnan. Helt otroligt vilka redskap som finns för att skapa ett bättre liv. Det har varit lättbegripligt, vi har fått prova och det varit tillåtet att göra ”fel”. Helt suveränt bra!

Lillian Gammelli

Nora

Jag valde den här utbildningen eftersom jag ville ha självutveckling och något jag kunde använda i jobbet. Det har varit mycket övningar och det har gett jättemycket. Verktygen har fascinerat mig och påverkat mer än förväntat. Det har hänt väldigt mycket för mig och jag har fått större förståelse för människors beteenden och förmåga att hantera dem. Jättebra!

Else Ammentorp

Veterinärkonsulent, Merial Norden, Uddevalla

Jag hade jättehöga förväntningar och de har uppfyllts. Under utbildningen har jag lärt mig mycket om mig själv, fått praktiska verktyg för att påverka mig själv i positiv riktning och tagit stora steg på vägen mot mina mål. Utbildningen är intensiv, lärorik och rolig - jättebra!

Anette Tidblom

Student, Göteborg

Jag valde den här utbildningen för att den var med beteendevetenskaplig än andra coachutbildningar. Utbildningen har gett mig bestående kunskaper att använda privat och professionellt. Jag visste att jag hade förutsättningarna och ansvaret för att skapa mitt liv som jag ville ha det, men innan utbildningen saknade jag verktygen, vilket gjorde att jag upplevde mitt eget ansvar som en börda. Den här utbildningen har gett effekt! Suveränt! Kvalitet från början till slut i varje detalj. Väldigt, väldigt bra!

Lotta Ryfors

Göteborg

Jag valde att gå den här utbildningen för att jag vill hjälpa människor - och det ska gå fort! Den här utbildningen har gett mig personlig utveckling inpackad i massa otroligt användbar kunskap. Tänk att utbildningar kan vara såhär roliga! Så otroligt roligt! Och samtidigt så givande! Jag har inte bara fått kunskapen utan också lärt mig att använda den! Love it!

Linda Mildh

Student, Uddevalla

Jag valde att gå den här utbildningen för att få någon form av självutveckling. Utbildningen har gett mig ett nytt synsätt och självförtroende i att kunna styra mitt liv både yrkesmässigt och privat. Oerhört inspirerande och roligt. Tack för allt!

Thomas Radermascher

Konsultchef, Fiwe Systems & Consulting AB, Göteborg

Jag har gått många utbildningar i jobbet och det här slår allt annat med hästlängder. Jag förväntade mig en gedigen utbildning och det blev precis sådär som jag ville ha det. Det här är en utbildning i praktisk psykologi som innehåller en verktygslåda fylld med riktigt effektiva verktyg som har gett mig både självförtroende i jobbet och respons från patienter. Helt otroligt bra.

Hans Möll

Socionom, psykiatrin, Södra Älvsborgs Sjukhus, Borås

En mycket proffsigt genomförd utbildning som är utvecklande, livsförändrande och ROLIG. Den praktiska inriktningen leder till nytta direkt!

Åsa Blide Larsson

Skolutvecklare, Kungsbacka kommun

Det här är den bästa utbildningen jag kan tänka mig inom coachning och NLP och jag har rekommenderat den till andra. Det är en personlig och professionell utbildning som håller hög kvalitet.

Mia Priem Abelsson

Samordnande specialpedagog, Barn-och elevhälsoteamet, Lekebergs kommun

Det bästa med utbildningen är att det är professionellt, ambitiöst, bra upplägg och samtidigt finns humor med i allt.

Susanne Gustafsson

Verksamhetschef kommunal förvaltning, Orust

Samtliga kursdeltagare kan inte ha fel - Gothia Akademi är bland de bästa i landet. Dessutom är kunskapen så värdefull att den borde ingå i läroplanen på alla gymnasier.

Jonatan Andersson

Produktchef / segmentansvarig, Ragn-Sells, Göteborg

Det bästa med utbildningen är att den var bättre än mina förväntningar. Det här är en coachutbildning där du får lära dig kraftfulla verktyg som du kan applicera var och när som helst. Mitt sammanfattande omdöme om utbildningen är att den är fantastisk!

Mattias Korpi

Tågvärd, Uddevalla

Utbildningen är professionell, fantastisk och strukturerad. Man växer som medmänniska, kollega och familjemedlem. Jag har fått nya insikter som ger tillgång till nya spännande rum i livet.

Marie Hillgard

HR Business Partner, EVRY, Göteborg

Jag ville lära mig mer om det här ämnet eftersom jag jobbar med team och ledare och med individuell coachning. Utbildningen har varit proffsig, inspirerande, rolig, lärorik och det har varit en bra blandning av föreläsare, teori och praktik - Fantastiskt bra på väldigt många olika sätt.

Mona Spjuth-Hjelmström

Managementkonsult, Göteborg

En gedigen utbildning i konsten att kommunicera, kryddad med en uppsättning verktyg som går att använda ”out-of-the-box”. Den har gett mig större handlingsutrymme och valfrihet i alla situationer som innefattar mänskliga relationer. Utbildningen är väl genomtänkt, har hög grad av professionalism, bra geografiskt läge och kompetenta lärare.

Marcus Atterstam

Jurist, Göteborgs Stadsledningskontor

Det här är en utbildning som ger dig verktyg att utveckla både dig själv och andra. Gothia Akademi är en mycket seriös utbildningsanordnare och gruppen har fått en härlig sammanhållning. Roligt och inspirerande. Jag har fått valuta för pengarna.

Gerd Bredberg

HR Manager, ICA Banken, Borås

Jag läste boken ”Konsten att läsa tankar” och en massa andra böcker - och det verkade som om allting ledde hit. Den här utbildningen har gett mig mer självförtroende, kunskap och attityd. Utbildningen är proffsig, bred, kraftfull, effektiv och väldigt kul. Inlärningen är solid, det funkar och jag kan tillämpa det i vardagen. De här kunskaperna kommer jag att ha med mig livet ut. Jag är väldigt nöjd. 1000 TACK!

Fredrik Lundberg

Försäljningschef, Sector Alarm, Linköping

Det här är en praktisk inriktad kurs i beteendepsykologi med fokus på påverkan, kommunikation och coaching. Studieupplägget är galant. En fantastisk utbildning som är fullspäckad av lärdomar. Den har varit kanonbra på alla sätt.

Magnus Wallentin

Student, Floda

Jag är verkligen jättenöjd med utbildningen. Den har gett väldigt mycket och jag känner mig trygg i det jag lärt mig - det här kommer att funka. Lärarna, innehållet och de andra kursdeltagarna har varit fantastiska. Jag har känt mig löjligt uppspelt när jag gått till kursdagarna. Utbildningen var precis så som jag ville ha den!

Ida Bull

Hälso- och friskvårdskonsulent, Göteborg

Jag ville lära mig att bli en bättre ledare, men framförallt ville jag lära mig att påverka mig själv. Utbildningen har gett mig mer professionalism i mitt jobb och jag har utvecklats väldigt som människa. Kanonlärare, bra upplägg, mycket övningar, intensiva dagar, underbara klasskompisar. Superbra, kul, intresseväckande, nyttigt, mycket användbart och konkret. Utbildningen har gett mersmak.

Johanna Stål

Chefredaktör, Camino Magasin, Göteborg

Egentligen hade jag tänkt gå en utbildning i projektledning men så fick jag av en slump höra talas om den här utbildningen och tyckte kursplanen verkade så intressant att jag valde den istället. Det har alltid varit roligt att sälja men nu är det ännu roligare och säljsiffrorna går uppåt. Det här kommer jag alltid att ha med mig. Jag är jättenöjd!"


Anna-Karin Vogel

Resesäljare, Kilroy Travels, Göteborg

Jag valde att gå utbildningen eftersom jag är ingenjör och ville börja arbeta med HR. Utbildningen har varit kanon! Superbra att det har varit så stort fokus på övningar. Det här är absolut den bästa utbildning som jag någonsin gått.

Anna Hjelm

Civilingenjör, SKF, Göteborg

"Utbildningen har en kognitiv beteendepsykologisk inriktning och ett bra upplägg. Den är rolig, inspirerande, lärorik men också krävande - och det är kanon. Vilken period detta har varit. Jag har fått kunskaper, metoder och modeller som jag kan använda - och jag vill bara lära mig mer. Jättebra!"

Lena Pihl

Friskvårdsansvarig, Stena Line, Göteborg

"Det har varit en bra kombination av upplevelser och modeller som gett mig djupförståelse och gjort mig mer medveten. Utbildningen har varit engagerande, nyttig, rolig och användbar – en solklar rekommendation."

Jonas Svensson

Operativ Chef, Admeta AB, Göteborg

"När jag läste informationen på Gothia Akademis hemsida så tänkte jag att den här utbildningen måste jag bara gå. När jag väl började blev träffarna över förväntan! Gruppen har varit helt fantastisk och utbildningen har lagt så himla mycket på plats för mig. Det är en inspirerande utbildning med ett superbra upplägg - en fantastisk resa."

Patricia Appelgren

Friskvårdskonsulent, Helhetshälsan, Falkenberg

"Innan saknade jag vassa verktyg för utveckling av individer och grupper. Efter utbildningen har jag en uppsättning kraftfulla och konkreta verktyg som jag kan anpassa efter situation. Utbildningen var proffsigt genomförd med mycket kompetenta och erfarna lärare. Jag har redan rekommenderat utbildningen vidare."

Ilkka Tähtinen

Konsult och coach, Qualisec AB, Göteborg

"Det här är en utbildning som gett mig både härliga skratt och massor av praktiskt tillämpbara verktyg. Det har varit ett fantastiskt tillfälle att utvecklas under professionell ledning och tillsammans med underbara människor. Jag hade inte varit där jag är i dag om jag inte hoppat på."

Maria Solfeldt

Egenföretagare, Jönköping

"Det har varit intensiva, roliga och utvecklande dagar med bra upplägg som både gett användbara verktyg och många personliga insikter. Jag har fått personliga utmaningar, energi och mersmak. Jättebra!"

Loella Olsson

Socialsekreterare, Borås Stad

"Jag hade redan gått en grundutbildning i coaching men ville få lite mer verktyg för arbetet. Det här är en mycket bra, professionell, strukturerad, spännande, lärorik och högklassig utbildning där man får med sig mycket kraftfulla verktyg. Det bästa med utbildningen är att den är lagd över så lång tid med så många dagar vilket gör att man hinner jobba, öva och växa in i rollen. En mycket bra utbildning. Härligt."

Cathrine Rydqvist

ICC Coach, facklig representant Volvo Cars, Göteborg

"Det är mitt arbete att effektivisera och optimera så jag gick systematiskt till väga för att ta reda på var jag får mest för pengarna. Så jag hamnade här trots att jag har 45 mil till Göteborg. Ändå kan jag såhär i efterhand säga att utbildningen rakt över har varit bättre än väntat. Högt tempo, trygga lärare, seriös och trovärdig inställning. MVG."

Pär Karlsson

Stabschef, Banverket Sverige, Borlänge

"Jag betalar utbildningen med egna pengar så jag tittade runt på många skolor innan jag valde och jag är övertygad om att det här är den bästa NLP-utbildningen i Sverige. Jag trodde inte att utbildningen skulle ge mig så mycket på det personliga planet som den faktiskt gjorde. Utbildningen har betytt oerhört mycket. Jag har haft goda kurskamrater som hjälpt till och inspirerat, och jag har fått med mig massor av erfarenheter och verktyg som jag inte skulle vilja vara utan. Det är en jättebra utbildning som jag har stor nytta av både i mitt privatliv och i mitt yrkesliv. Den har gett mig en bra och stabil grund att stå på när jag ska ge mig ut i coachingvärlden. Jättehärligt!"

Christina Sandberg

Förskolelärare, Karlstad

"Utbildningen är mycket professionell, spännande och lärorik. Den har gett mig nya perspektiv och berikat mitt liv. Det är en utmärkt utbildning när man vill lära sig använda verktyg för effektiv kommunikation. På det personliga planet har den gett mig mycket större självkänsla och jag har blivit en bättre livskamrat och mamma. Jag är jätteglad och tacksam för att jag gått denna utbildning."


Birgitta Redegard

Ekonomisk rådgivare, Länsförsäkringar Bank, Göteborg

"Jag tycker att det bästa med utbildningen är helheten, allt hänger ihop. Det har varit mycket värdefullt och stärkande. Under utbildningen har min kunskapstörst och livsglädje ökat. Jag njuter och är ännu gladare än innan. Det jag har lärt mig har smittat av sig på min omgivning på ett positivt sätt. Jag har lärt mig mer än jag kunnat ana och är på väg framåt i livet – medvetet och målinriktat. Mycket bra."

Catrin Everlund

Butikschef, Kicks Backaplan, Göteborg

"Det tog mig 3 år att investera i denna utbildning och nu när jag äntligen har gjort det så känns det helt rätt. Utbildningen är professionellt uppbyggd och genomförd med bra blandning av teori och praktik. Verktygen ger mig nya perspektiv och möjligheter att uppnå de resultat jag önskar. Jag fick verkligen det jag förväntade mig och lite till. Grymt skönt! Mersmak. Kul att känna sig så nöjd."

Jenny Karlsson

Hälsocoach, Hälsans Hus, Mölnlycke

"Det här är en mycket bra utbildning som ger verktyg för att utveckla både sig själv och andra. Det bästa med utbildningen är att jag på ett så enkelt sätt fått lära mig så mycket. Jag är jättenöjd."

Lotta Hilmersson

Business Controller, Brady, Kungälv

"En väldigt bra utbildning som ger självkännedom och verktyg för att påverka sig själv och andra. Det har varit en stor resa för mig personligen. Jag hade läst väldigt mycket om det här området innan jag började utbildningen och var nästan hög på ämnet. Utbildningen blev för mig en perfekt bro från denna ”hype” till det sundare ställe där jag står idag. Jag är tacksam för att jag tagit möjligheten att gå utbildningen och jag tror att jag om tio år kommer att se tillbaka och vara riktigt tacksam för att jag gick den. Jag har haft härliga kurskamrater och lärare. Det har varit roligt, givande och lärorikt som bara den. Jag är jättenöjd med hela utbildningen."

Sebastian Wendeus

Psykologistuderande, Göteborgs Universitet

"Vilken ögonöppnare. Den personliga utvecklingen har varit massiv, allomvälvande och livgivande. Metoden var så mycket bättre än jag förväntat mig. Det har varit som en gigantisk vitaminspruta. Jag har blivit ännu mer inspirerande, tänker lugnare, mer fokuserat och mer konstruktivt, har lyft blicken och ser framåt med glädje. Utbildningen ger självinsikt och praktiska verktyg för att förstå, påverka och hjälpa människor. Det här är det bästa och mest givande enskilda projekt jag gett mig på. Grymt bra upplägg och ett brett batteri av kraftfulla verktyg. Wow."

Callisto Utriainen

Legitimerad sjukgymnast, dansare, danslärare, Göteborg

"Utbildningen är omfattande, tydlig, praktisk, lagom krävande, genuin, kvalitativ, rolig och den innehåller mycket praktik med lättillgänglig och strukturerad teori. Verktygen är riktigt användbara och jag har fått mer praktisk färdighet än jag hade trott. Jag är oerhört nöjd med vad jag lärt mig. Underbart!"

Cecilia Ekström

Personalspecialist, Tuve Stadsdelsförvaltning, Göteborg

"Det här är en mycket bra och prisvärd utbildning. Jag känner att jag gjort min kanske bästa investering hittills. ALLA dagar har varit bra, ville absolut inte missa något! Jag har fått verktyg som jag kan använda direkt med resultat - både yrkesmässigt och privat. Jag skulle kunna rekommendera alla att gå utbildningen. De här kunskaperna kommer alltid att finnas som en del av mitt tänk och mitt sätt att använda språket. Effektivt, enkelt, kraftfullt och användbart i många lägen!"

David Falck

Företagsledare, Falcks Trafikskola, Uddevalla

"Det är en utbildning i hur min hjärna påverkar mitt sätt att agera och därmed vilka resultat jag får. Det har varit så lärorikt och jag har fått kunskaper att använda i alla möjliga situationer - kunskap som alltid kommer att finnas med mig. Utbildningen har också gett mig inre styrka, inspiration, energi, kraft och ett kontaktnät av fantastiska människor. Jag känner mig så glad och stolt över att jag gått utbildningen och min utveckling i samband med den. Det här är det bästa jag gjort i livet."

Maria Olsson

Göteborg

"Jag ville gå utbildningen får att jag är intresserad av personlig utveckling och var nyfiken på coaching. Det bästa med utbildningen är att den varit så praktisk. Jag är nöjd, teknikerna och tankesättet kommer jag alltid ha med mig."

Maria Öst

IT-konsult, Falköping

"Utbildningen har stärkt min förmåga att kommunicera med andra människor och skapat tid för reflektion av högt värde. Jag har insett att jag äger min reaktion och det vi lärt oss fick mig att topprestera under tävlingen i Japan. Innan utbildningen var jag stressad över olika delar av mitt yrkesliv. I dag har jag nått dit jag ville eller kommit mycket närmare. Utbildningen är superkonkret!"

Maria Mebius

Koreograf, dansare, kreativ konsult, Brännö

"Genom utbildningen har jag fått en bred förståelse och verktyg för att ta över och behålla kontrollen över den båt som kallas livet. Utbildningen har gjort enorm skillnad och överträffade mina förväntningar ganska rejält. Jag har fått lära mig precis det jag ville. En enormt givande, spännande och klockren utbildning."

Sebastian Jacobsson

Mölnlycke

"Jag ville utvecklas som ledare och människa. Det här är en handfast och praktisk utbildning i kommunikation, ledarskap och utveckling som har överträffat mina förväntningar. Magiskt! Jag har vuxit och utvecklats enormt mycket."

Anna Eriksson

Ekonomichef, Infocube, Göteborg

"Det har varit en bra, utvecklande och intressant utbildning som ökat min självinsikt och min förståelse för andra. Det är en förmån att få coacha och bli coachad under utbildningstiden. Övningarna ger bestående förändring och jag är positivt överraskad av momentens effektivitet. För varje aha-upplevelse har intresset ökat. En av de mest positiva upplevelserna är att jag har kunnat ta med mig så mycket. Jag använder teknikerna i vardagen - hela tiden. Boken är ett mycket bra stöd och jag kommer att fortsätta använda den och allt jag lärt mig!"

Martin Olofsson

VD, Direkt Media, Göteborg

"Jag har fått lära mig en beteendemodell om hur man kan använda hjärnan, språket och kroppen för att nå de mål/resultat jag själv (och andra) vill ha. Utbildningen var både djupare och bredare än jag förväntat mig. Jag tycker den har varit kanon! Praktiska övningar, bra grupp och härliga föreläsare!!!"

Regulina Bjurling

Jobbcoach, Antenn Consulting, Skövde

"Det har varit en utbildning som jag har stor nytta av i mitt arbete och i mitt privatliv. Jag har utvecklats, förbättrat min kommunikation och fått redskap att hantera mycket av det jag ställs inför i min vardag. Jag har så stor nytta av det jag lärt mig och rekommenderar utbildningen varmt till andra."


Maria Ekblad

Legitimerad arbetsterapeut, Göteborg

"Det är en givande och utvecklande utbildning. Jag blev överraskad av hur enkla och effektiva verktygen är – jag har alltid trott att förändring tar tid. Idag är jag effektiv, har kontroll och mindre ursäkter. Det är en otroligt bra och givande utbildning - har utvecklat livet."

Payam Sanae

Legitimerad sjuksköterska, Göteborg

"Jag bestämde mig för att gå utbildningen främst för att lära mig coacha mig själv men även coacha andra på jobbet. Det har varit en väldigt praktiskt tillämpbar utbildning som från första dagen kan användas i vardagslivet och på jobbet. Under kursen finns alla möjligheter att växa som person och vidga sina vyer. Jag är mer glad och harmonisk nu och det tror jag beror väldigt mycket på att jag börjat tänka och bete mig annorlunda. Jag använder mitt språk på ett sätt som ger bättre resultat, bättre möten och mer konstruktiva diskussioner. Otroligt inspirerande, användbart och KUL! En toppen-kanonbra utbildning som borde vara obligatorisk för alla ledare."

Lena Dahlbom

Vice VD, Direkt Media, Göteborg

"Det är en utbildning i praktisk psykologi och coaching där man lär sig använda bra verktyg för att nå resultat, skapa varaktig förändrig och kommunicera effektivt. Utbildningen har gett mig mycket på alla plan i livet. Det har varit roliga, välkomna avbrott som gett mig ny kraft och inspiration. Jag leder mig själv och andra bättre samt fattar beslut lättare. Det här var en utbildning som kommer att bestå, inget man glömmer eller lägger av sig. Kanon!"

Pia Dybeck

VD, CMC Music, Göteborg

"Efter att ha arbetat i några år efter universitetet kände jag ett behov av konkreta verktyg som jag kan använda här och nu. Det har jag fått genom denna utbildning. Vi har lärt oss jättemycket, både om oss själva och om olika sätt att nå bästa möjliga resultat. Utbildningen är så användbar i så många olika situationer och inom så många olika områden. Jag blir hela tiden nyfiken på vad som finns runt hörnet."

Anna Janicki

Enhetschef, Mölndals kommun

"Det jag lärde mig under kursen har jag använt mer för min egen utveckling än för att hjälpa andra utvecklas. Jag har fått nya verktyg till att hantera stress, konflikter och min egen utveckling. Helt enkelt att vara min egen coach. Det är en dynamisk utbildning på en hög nivå som jag definitivt rekommenderar. Den är proffsig och jag är mycket glad över att jag valde Gothia Akademi. Det här kommer jag alltid att ha med mig."

Kristina Jankulovski

Avdelningskoordinator, XDIN, Göteborg

"Jag har alltid varit intresserad av beteendevetenskap. Under den här kompakta utbildningen har jag fått lära mig mycket om kommunikation, utveckling, samarbete och målfokusering. Vi har haft jättebra ambitiösa lärare och sammanhållningen i gruppen har varit kanonbra. Utbildningen har varit annorlunda, utvecklande, lärorik, tuff, intensiv, intressant och mycket roligare än jag kunde föreställa mig."

Mari Andersson

I omställningsprogram, Göteborgs Stad

"Jag ville gå utbildningen för att utveckla mig själv och för att få verktyg för min roll som handledare. Kursen överträffade alla mina förväntningar. Vilka fantastiska inre resurser denna kurs har lyft fram. Den är stärkande på djupet. Vill du växa som vuxen? Gå den här utbildningen!"

Anna Rosinder

Förskolelärare, Båstad

Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera utbildningen till intresserade. Här är bra lärare med bra mix och den inspirerande miljön underlättar lärandet. Allt sammantaget så är det värt varenda krona och lite till.

André Jönsson

Elektriker, fd hockeyproffs och blivande coach, Karlskrona

Jättebra. Utbildningsdagarna har varit upplyftande, lärorika och positiva. Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är det gedigna utbildningsmaterialet.

Miguel Björkqvist

Göteborg

En grymt rolig och intressant utbildning med oväntade resultat som gett mig helt nya perspektiv och insikter för livet.

Ola Meyer

Utbildad coach, Partille

Utbildningen har gett mig verktyg/modeller som är oväntat kraftfulla kommunikationsnycklar. Jag har aldrig eller sällan kommunicerat så tidigare. Jag har fått en ny kompetens som kommer gagna mig på flera sätt, inte minst professionellt och i hemmet.

Marie Louise Alderlid

VD, Destinationssamverkan Malmö AB

Super! Den här utbildningen är en resa som ger dig verktygen att kunna ta dig och andra till nya nivåer på det personliga och professionella planet. Utbildningen har gett mig nya sätt att se på andra och mig själv, början på en ny resa, kunskap som är obeskrivlig och oumbärlig.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Chronos Consulting, Halmstad

Det bästa med utbildningen är att den givit mig det som saknades i min personliga utveckling och nya verktyg till verksamheten.

Elisabeth Mickelsson

Psykiatrisjuksköterska, BUP-mottagningen Gävle

Anmäl dig! Utbildningen är användbar på alla områden i livet! Den håller hög kvalitet, det är roligt och självutvecklande.

Eva Fröberg

Marknadsområdeschef, Antenn Consulting AB, Göteborg

Fantastiskt inspirerande, lärorik och grym! Det är en väl genomarbetad utbildning med fokus på att ge så mycket kunskap och erfarenhet som möjligt inom coachning och NLP. Utbildningen har gett mig både verktyg i mitt arbete och personlig utveckling.

Annelie Åberg

Verksamhetsutvecklare, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

Det här är ett tillfälle som det inte går att sätta ett pris på. En möjlighet att utveckla konkreta sätt att kommunicera på som gör skillnad. Utbildningen har gett mig en utvidgad syn på vad kommunikation och förändring innebär. Jag har fått verktyg, vänner, insikter och så mycket utveckling i det inre att det inte är klokt!

Jonas Heed

Diplomerad Coach, NLP Business Practitioner, Halmstad

***** Utbildningen är rapp, man lär sig massor på kort tid och lärarstaben tillsammans besitter stor kompetens inom området.

Eva Lindhag

Coach, Lindhag - medveten framgång, Sundsvall

Utbildningsdagarna har varit utvecklande, insiktsfulla och kunskapsbärande. En fantastisk möjlighet att få utveckling på både ett personligt och professionellt plan.

Elisabeth Lundquist

Pedagog/coach, Ågrenska, Göteborg

Utbildningen är en investering för livet på alla plan. Jag har fått en medvetandenivå jag ej trodde var möjlig. Gothia Akademi är No:1 vad det gäller innehåll och kvalitet.

Marcus Nyström

Sjuksköterska BUP, Landstinget Gävle

Utbildningen håller hög kvalitet. Det bästa är möjligheten till dubbel certifiering. Jag har tagit till mig många nya verktyg & metoder och jag har lärt känna människor som kommit mig mycket nära.

Anna Hansson

Egen företagare; coach och rekryterare, Nohrstedt & Partners, Falun

Fantastisk resa - personligen och professionellt. Grymt bra! Värd varenda krona.

Peter Alkeryd

Utbildare/egen företagare, Astar /Skydive Adventures West AB, Halmstad

Den bästa utbildning man kan gå. Man sitter inte bara och lyssnar - man GÖR.

Cheima Ordasi

företagsrådgivare, egen företagare, Tarek & Turnbull Ekonomikonsult AB, Göteborg

Utbildningen är fantastisk. Den har jag allt jag önskat.

Lars Andersson

grundare (VD) Interperspektive, Sandviken

Fem stjärnor av tre möjliga. :)

Catrin Rappe

coach- och verksamhetsutvecklare, Move 4 Change AB, Göteborg

Hög nivå och professionellt.

Jenny Eberlén

coach, Eben, Alingsås

Utvecklande och oerhört väl använda 18 dagar - gå den!

Bjärn Öhberg

klinikchef - särskilda uppdrag/leg. tandläkare, Folktandvården Västra Götaland, Göteborg

En totalupplevelse av utveckling! Utbildningen är personligt och professionellt utvecklande och du får verktyg för livet.

Johannes Nygren

Föreståndare, HVB för ensamkommande barn, Livsanda HVB, Göteborg

Ni har verkligen lyckats med sammansättningen av er utbildning, där ni har fått med otroligt mycket kunskap i kombination med en personliga/familjära känslan. Så genomtänkt!

Gabriella Sjögren

egenföretagare/förskolechef, Kungsbacka

Den bästa utbildning jag har gått. Vill du lära dig verktyg för påverkan, utveckling, insikt hos dig själv eller andra så ÄR DET HÄR DU SKA GÅ!!

Tina Klaris Löfdahl

Business Relationship Manager, Transportstyrelsen, Örebro

Vill du utbilda dit till ICF-coach eller enbart coach oavsett nivå eller certifiering, finns bara ett val! Makalös kunskap, kvalitet in i minsta detalj. Så tacksam att jag valde just Gothia Akademi.

Ulrica Kollberg

Process & Förvaltningsutvecklare, Emerson Process Management, Göteborg

Mycket bra. Jag har lärt mig massor och utvecklats som coach. Jag har även förbättrat mitt sätt att kommunicera för att hjälpa andra i deras utveckling.

Pernilla Sahlén

coach Hermods AB, Sollefteå

Jag skulle vilja säga massor men det finns inga ord för att beskriva hur bra den här utbildningen är.

Alexandra Amlöv

Fritidsledare, Ljungskile

En proffsigare skola går ej att hitta. Äkthet, lyhördhet och viljan att inspirera står i centrum. Världsklass rätt igenom!

Rickard Siöland

HR Nordic Project and development coach, Electrolux, Stockholm

Jag har fått massor av nya vänner och verktyg som jag kommer att ha med mig hela livet. Tack för en fantastisk utbildning som trots höga förväntningar lyckats infria dem med råge!

Malin Boström

Coach och utbiladare, E.L.I.T. Consulting, Linköping

Mycket hög standard på utbildningen och utbildningsmaterialet. Väldigt kompetenta utbildare och mycket bra pedagogik. Överträffade mina förväntningar, och de var höga.

Patrik Ekstrand

Coach, JP Ekstrand Coaching, Göteborg

Personlig utveckling, en process som pågått från första till sista dagen. Fantastiska utbildare, genomtänkt och proffsigt koncept. Världsklass!

Carina Källberg

Diplomerad coach, Eget företag, Gävle

En mycket proffsig, strukturerad, utvecklande utbildning som gör skillnad på riktigt.

Hasse Hägglund

Affärsutvecklare, Veidekke Entreprenad AB, Göteborg

Helt otroligt. Det sprudlade av energi och jag lärde mig så mycket om mig själv och hur man lär andra. Jag kommer alltid att bära med mig den här fantastiska upplevelsen. Högsta betyg!

Kristin Lönnsjö

Coach, Lönnsjö Coaching, Tidaholm

Den här utbildningen har startat fantastiska tankeprocesser! Vårt företag har fått fart (måste nyanställa) och det har kommit efter samtal med hjälp av coaching samt gruppcoaching. Fantastisk grupp av utbildare!

Catharina Snäll

Egenföretagare, Servicehuset Väst AB, Trollhättan

Om du ska välja en coachutbildning, välj GA!

Åsa Björnlund

Blivande coach, Skövde

Det finns stor kompetens och upplägget är perfekt. Det finns en röd tråd och ett tänk hela vägen. Utmärkta utbildningsledare på en nivå utöver det vanliga. Ni är otroliga.

Veronica Stjärnström

Företagare/entreprenör, Assistanspartner/Qivo, Gävle/Stockholm

De främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi är professionalismen och den höga standarden från dag 1. Tack för att ni berikat mitt liv!

Milena Grbic

Staff manager, Telia Sverige, Jönköping

Så oerhört proffsig och lärorik utbildning med enormt bra upplägg och utbildare. Du måste gå för att förstå. En Glenn Hysén mot England!

Melker Härnälv

Ledare/chef, Alingsås

Gratulerar GA till en skapelse som har allt. Det personliga och mänskliga, det proffsiga och seriösa, ett bra avvägt upplägg och en förmåga att nå folk och skapa sammanhang.

Anna Persdotter Tramontana

Leg. naprapat/kbt-terapeut/VD, Form, Knivsta

En utbildning i livskunskap - användbar för alla. Mycket bra!

Gustav Fabiansson

Coach/fystränare, Elitträning Sverige AB, Linköping/Göteborg

Det här har gett mig ett helt nytt perspektiv på hur jag ser på livet. Tack för en helt otroligt grym utbildning!

Fanny Vas

Fanny Vas, Kungsbacka

Den bästa utbildningen jag gått. Både för den personliga utvecklingen och att lära sig coacha. Otroligt genomtänkt in i minsta detalj. Kvalite rakt igenom. Tack från hela mitt hjärta!

Ellinor Nyberg

Funktionschef, Clas Ohlson AB, Insjö

En superintressant utbildning, välstrukturerad, innehållsrik, matnyttig och mycket lärorik. Toppbetyg på allt!

Anki Nordmarker

Doktor i Psykologi, Karlstads Universitet, Karlstad

En av de bästa utbildningar man kan tänka sig, att få utvecklas i en trygg och tillitsfull miljö och lära sig mycket nytt - varje gång man möter utbildarna och gruppen. GA har en hög kvalitet och andas professionalism.

Teodor Ydrestål

Enhetschef/verksamhetscef, Kommun, Östersund

Det bästa är att den är så välstrukturerad och att kvalitén är prioriterad, både på innehåll, utförande och hela vägen ner till den ekologiska frukten i fruktskålen.

Veronika Arnbertson

Coach/mentor/föreläsare, Change is beautiful, Skövde

Den här utbildningen har gett mig ett nytt liv och bättre förutsättningar för mina barn. Bästa jag upplevt hittills.

Maurice Blok

Life coach, Coachformen.com, Stockholm

Det bästa med den här utbildningen är att den är ICF-certifierad och att den integrerar NLP. Roliga, utvecklande och lärorika dagar.

Katarina Glas

Regionschef/folkbildare och beteendevetare, Studieförbundet Bilda, Umeå

Gedigen utbildning med god kvalitét. Proffsigt, genuint och familjärt.

Jessica Svensson

Grundare, Retailgroup, Göteborg

Värt att gå - intensiv kunskap och mycket bra undervisning. Tack!

Helga Wollendorf

En fantastiskt bra coachutbildning. Man lär sig massor om sig själv och hur man kan hjälpa andra människor att nå sina mål och mycket mer. Tack för att ni finns och all kunskap ni lär.

Kristian Alsén

VD, Katch consulting, Göteborg

En fullpackad utbildning som varvar användbara teorier med praktiska övningsmoment som säkerställer att du förstår och kan använda teknikerna direkt och framgångsrikt. Fantastiska utbildare.

Pontus Christoffersen

Retorikkonsult, Snacka snyggt, Stockholm

En mycket professionell utbildning i att coacha. Teori, demonstrationer men framförallt mycket övning. Passar både den som är ny inom coaching och den med erfarenhet. Bra gruppstorlek och fantastiska lärare!

Birgitta Granquist

Partner, PwC, Göteborg

Helt underbar, berikande! Alla borde få chansen att uppleva detta, det hade gjort världen till en bättre plats! Det finns ingen som inte skulle uppskatta denna utbildning.

Antonia Nilsson

Säljare, Stockholm/Sollentuna

Gothia Akademi är en seriös utbildningsaktör som sätter och håller en hög standard, samt erbjuder ett lärande professionellt sammanhang för verksamma coacher. Stort tack för väldigt givande dagar.

Marianne Strand

Manusförfattare/coach, Strängnäs

Denna utbildning kommer ge dig en mängd verktyg som hjälper dig att få andra att nå sin fulla potential, samtidigt som du får massor med egna insikter på vägen. Mycket kompetenta, öppna och erfarna lärare med stora hjärtan.

Joakim Lewis-Jonsson

Officer, FM, Karlsborg

En fantastisk möjlighet att lära känna sig själv och utvecklas. Den här utbildningen är en investering i dig själv och dina relationer.

Nils Lif

Försäljningsansvarig, Tele2, Vänersborg

Utbildningen var helt enligt förväntan, men därtill en mustig “grädde på moset” av berikande möten med människor. Proffsigt.

Ingemar Thorén

Coach/Ledarskapskonsult, M o I Thorén, Nora

En professionell utbildning med hög utveckling och kvalité. Jag är nöjd på alla plan.

Sofia

Säljare, B2B, Göteborg

Den främsta anledningen att välja Gothia Akademi är kombinationen av ICF och NLP samt den trevliga atmosfären. Otroligt gedigen och genomtänkt utbildning.

Michael Jönsson

Arbetsledare, Loomis Sverige AB, Göteborg

Den bästa coachutbildningen du kan välja. Kunskapen du får är väl genomarbetad, kursdagarna genomförs professionellt, teori varvas med praktik och reflektion. Konstruktivt, långsiktigt lärande. Gothia Akademi tar ett helhetsgrepp som hjälpte mig hela vägen fram till mitt mål.

Kristina Rosén

Coach, Göteborg

Gothia Akademi har mycket kvalificerade utbildare. Detta har satt guldkant på coachingsdrömmen.

Tanja

Handläggare, Migrationsverket, Vänersborg

Utbildarna är engagerade och närvarande och ser till att du får med dig så mycket som möjligt och att du förstår metoderna. Noga genomtänkt och hög kvalité.

Emma Johansson

Beteendevetare, Habiliteringspersonal, Karlskoga kommun, Karlskoga

En praktiskt inriktad utbildning på högsta nivå. Effektivt, lärorikt och fantastiskt roligt.

Gunnar Waldström

CNC - Operatör, Brunvoll, Molde

Jag kan starkt rekommendera Gothia Akademi om du är chef, vill utveckla dig som person eller om du vill jobba med coaching. Den här utbildningen är seriös, prisvärd och mycket bra.

Lena Sävstam Fennvik

Kommunikationsrådgivare/Coach, Fennvik och andra AB, Göteborg

Jag är väldigt tacksam för att jag valde Gothia Akademi. Jag uppskattar hela upplägget väldigt mycket. Inspirerande, lärorik och mindopening.

Christina N

Ikea Retail Service AB, Helsingborg

Utbildningen har gett mig många nya insikter samt självförtroende att använda dessa färdigheter på andra. En suverän utbildning i absolut toppklass!

Peter Henriksson

Konsult, Syntell AB, Stockholm

Trygghet skapas snabbt i gruppen vilket ger härlig dimension och mycket mer lärande. Hög kvalitet, fantastiskt lärorik.

Carina

Beteendevetare/Coach, Via Lux, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig en större medvetenhet, massor med förmågor och kunskaper om mig själv. Stort tack till alla som ligger bakom detta.

Andre Bagein

Professionell inspiratör, Tropos, Göteborg

Det bästa är att utbildningen ger användbara verktyg att ta med sig hem och använda från första stund. Den ger mersmak och vänner för livet! Suveränt!

Madeleine Andrén

HR-specialist, MacGregor Sweden AB, Göteborg

Utbildningen är inte lik något du har varit med om vad gäller lärande. Du kan använda verktygen både till personlig utveckling och professionellt. Dessutom är den unik genom kombinationen av metoder. Den här utbildningen håller mycket hög kvalité.

Samka Nyberg

Konsult/Ingenjör/Beteendevetare, Arbetslivsresurs AR AB, Norrköping/Linköping

Det här är en utbildning som ger ett stort och bra förråd av användbara verktyg och en superbra struktur för att kunna utvecklas till en bra coach. Utbildningen håller en mycket hög kvalité och erbjuder både teori, demo och praktisk träning. 10/10

Mimmi Jeudeby

Vice president/Senior reseach strategist, State street, Göteborg

Det har varit mycket inspirerande, lärorika och glädjefyllda dagar på Gothia Akademi. Perfektionistiskt upplägg!

Peter Hölje

En utbildning utöver det vanliga. Genomtänkt, genuin, professionell, lärorik, inspirerande och så oerhört givande. Det bästa jag har genomgått, tack för att jag fått uppleva detta!

Inger Rydén Johansson

Verksamhetsutvecklare/coach, IDC West Sweden AB, Skövde

Tittade mycket på andra utbildningar i landet men är 110% övertygad att detta var helt rätt val. Stort grattis till en fin och kompetent utbildningsverksamhet.

Anders Nilsson

Senior Business Advisor, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, Göteborg

Jag är väldigt glad att jag valde Gothia Akademi. Har rest från Stockholm och det var det värt. Det finns ingen motsvarande utbildning i Sverige!

Lena Droh

Nordisk rekryteringschef, EY (Ernst & Young), Stockholm

Den här utbildningen har gett mig ett komplett nytt sätt att coacha och nya insikter om mig själv. Stort tack till utbildare och alla deltagare.

Sebastian Tirsén

Kontorschef, Nordea bank AB, Växjö

En kombination av det bästa från NLP och ICF-coaching med fantastiska utbildare.

Henrik Molnar Widén

Coach, Sanguine Academy, Göteborg

Det bästa va det bästa om du funderar på en coachutbildning. Mobilförbudet är suveränt!

Marita Fehrling

En utbildning fullmatad med teori och praktik, som genomförs med stor proffsighet.

Katarina Callaghan

Professionell och genomgående utbildning som skapar medvetande och kunskap på en hög nivå. En fantastisk grupp av härliga människor!

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

Det bästa med Gothia Akademi är deras proffsiga helhetsperspektiv med fokus på kvalitativt resultat hos deltagarna. Perfekt!

Jessica Grusell

Kvalitetschef, Unilabs Radiologi, Göteborg

En utbildning som hela tiden är aktuell genom att den hela tiden förbättras. Engagerade lärare och ett helhetstänk som är mycket ovanligt.

Andreas Persson

Teknisk säljare, Arrow, Göteborg

Bästa investeringen jag gjort i mig själv.

Jan Hedman

VD, NXT jobb, Dalarna/Borlänge

Det här är en underbar resa du inte kommer ångra. Genuint kunskapsdelande på hög nivå. Mindblowing.

Anna R Ahlqvist

Projektledare Region Syd, Nordea

Fantastiska lärare i en utmärkt miljö där utbildningen håller högsta klass. Inspirerande utbildning som utvecklat mig mycket positivt.

Stefan Lagholm

Karriär utvecklare, Avonova, Göteborg

De bäst investerade pengarna i mitt liv, en ny värld öppnar sig med en stor säck möjligheter för att göra världen bättre. Den här utbildningen har varit helt oslagbar.

Emil Larsson

Livsnjutare, Bollebygd

En i varje detalj genomtänkt och välbearbetad utbildning där varje moment är värdefullt. Fantastiska lärare!

Gunilla Torstensson

Founder, Results by Values, Fjällbacka

Sjukt bra!

Caroline Karlsson

Konsultchef, SJR in Scandinavia, Göteborg

Den här utbildningen har gett mig otroligt mycket. Magiska möten, enormt god ordning och många skratt.

Therese Dahl

Chief Sales Officer, iCore solutions AB, Göteborg

Det bästa är kombinationen av teori och praktik och att man blir coachad själv, när man märker att det fungerar för en själv blir det lättare att ta till sig mer bra idéer.

Sofia Sköld

Coach/Föreläsare/Författare, Sofia Sköld AB, Lerum

En coachutbildning på hög nivå!

Malin

Fil mag- ped & ikt, Eget företag, Kungsbacka

Högt tempo och mååånga användbara verktyg. Jag har fått mycket självinsikter. Tack!

Jessica Hafstrand

IHM Business School, Göteborg

Jag kan inte tänka mig att det skulle finnas en bättre coachutbildning i hela Sverige. De kombinerar ICF och NLP och det kan inte bli mer professionellt - upplägget och allt omkring.

Suzanne Lång

Effektivitetskonsult, Kompetensakademin Norden AB, Göteborg

En intensiv, givande och prisvärd utbildning med bra upplägg och praktiska övningar. Proffsigt.

Carl Ternstedt

Producent/Coach, TEDx Göteborg, Göteborg

Proffsigt uppsatt, härligt utmanande, spännande innehåll och praktiskt tillämpbar.

Conny Hjortsberg

IT-chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

"Det här är en utbildning i praktiskt ledarskap och kommunikation, hur man uppnår resultat och berikar sitt liv på alla områden. Leda kan alla göra – oavsett formell befattning! Utbildningen var mer praktiskt inriktad än jag hade förväntat mig – vilket var superbra! Den teoretiska delen var också något jag uppskattade eftersom den skapar sammanhang. Metodiken och teknikerna är verkligen effektiva! Jag kommer att fortsätta använda det jag lärt mig dagligen - för eget bruk och i mötet med andra (både privat och på jobbet). Otroligt givande!"


Åsa Molnar

Projektledare, Antenn Consultning, Örebro

Jag har fått en djupare insikt och kunskap om hur och att människan utvecklas genom kommunikation.

Christian Kylin

VD, Falkenbergs Bostad AB, Falkenberg

En fantastisk utbildning som jag lade ner en hel del tid för att välja ut och som vida har överträffat mina förändringar.

Karin Hallhagen

Ledarskapskonsult, Hallhagen Ledarskap, Helsingborg/Göteborg

Jag tror att Gothia Akademi har Sveriges bästa coachutbildning. Det är så mycket som är på topp att jag inte ens kan välja ut vad som är allra bäst. Man får kompetens och verktyg att hjälpa andra förstå vad de vill och nå sina mål.

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska Ministerrådet, Köpenhamn

En fantastisk utbildning som ger dig många möjligheter i livet. Jag har fått nycklar till många dörrar som tidigare varit låsta.

Zdravko Vrabac

Volvocars, Kristianstad

En kompetent och heltäckande utbildning med helt underbara utbildare, som leds från hjärtat till våra hjärtan.

Anna Sjöqvist

Behandlings assistent/Friskvårdsterapeut, Tjörn

Den främsta anledningen till att välja Gothia Akademi är att de har kompetenta utbildare och all värme som erbjuds i huset. Top Notch!!!

Vidar Jonsson Wallin

Elittränare, Helsingborg

Det bästa med utbildningen är hur den är pedagogiskt uppbyggd och att den är genomtänkt, metodiskt och kraftfull. Man får lärande för livet och personlig och professionell utveckling.

Jessica Thorén

HR chef, IKEA, Göteborg

Utbildningen är det bästa val som jag har gjort. Den har gett mig så mycket mer än vad jag har förväntat mig och har öppnat nya dörrar till spännande saker.

Göran Peterson

Captain, Royal Caribbean International, Miami

Exceptionell proffsig utbildning! Detta är helt klart den bästa utbildning som jag har gått.

Charlotte Stagne

Konsult, StagneUgander, Bjärred

Jag har fått en förståelse och ett kvitto på att ALLA kan förändras om man själv vill. Den bästa utbildningen som jag har gått alla kategorier.

Carl-Magnus Källfelt

Projektutvecklare/entreprenör, Göteborg

En grym utbildning där det används många praktiska övningar och användbara metoder.

Fredrik Örnberg

Sales Manager, Arrow, Växjö

En genomtänkt och genuin utbildning där du gör en resa i varandet och får en verktygslåda för att hitta förhållningssätt till livet och dess utmaningar och möjligheter!

Sanna Wiker

Beteendemedicinare, Nyköping

En utvecklande resa som tar dig till nya platser i din hjärna – du får träna på att trampa upp nya stigar.

Merlina Poljak Käll

Affärsstrateg, MM Fokus, Skövde

En upplevelsebaserad coachutbildning som ger personlig utveckling genom en helt fantastisk resa och du får de rätta verktygen för att möjliggöra en likvärdig resa för andra människor.

Helen Alfredsson

Jobbcoach och PhD psykolog, Livek Sjuhärad AB, Göteborg

Varje detalj är genomtänkt och briljant! Utbildarna, miljön och omhändertagandet. Gothia Akademi håller vad de lovar.

Ylva M Andersson

VD&Senioradvisor, May Strategies AB, Göteborg

En utbildning där man får en möjlighet att lära sig förändra sig själv och andra i en otrolig process, där varje människa kan förverkliga sina drömmar.

Susanne Wickström

Du kommer hit som en vanlig människa och när du slutar har livet gett dig en större mening. En resa där många mentala dörrar har öppnats.

Rickard Fredriksson

Jobbcoach, 7H-omställning, Borås

Jag är glad att jag har fått gå den här utbildningen. Den har förändrat mig och mitt liv.

Sükrü Kaplan

Teamleader, Kaplan Management AB, Örebro

En mycket bra utbildning som tillsammans med jättefina kamrater leder till att du utvecklas till coach.

Roger Pettersson

Officer, Försvarsmakten, Motala

En av de mest givande kurser som jag har gått. Den har gett mig en personlig utveckling och verktyg att hjälpa andra till samma sak.

Lillemor Thorsén

Konsult ledarutveckling, Egen firma, Segeltorp

Världsklass! Utbildningen är gedigen och har gett mig så mycket på olika plan, både som medarbetare, medmänniska och personligen.

Kristina Nyström

Coach/Analytiker, IDC West Sweden AB, Skövde

Vill du bli coach eller/och utvecklas så är detta rätt utbildning. Du får övning, verktyg som är magiska och får möta dig själv och många underbara människor. Hög klass!

Emelie Sundborn

PCC/Civilingenjör, Sundborn Consulting, Kullavik

Genom utbildningen har jag fått lära känna mig själv på ett nytt sätt. Det är väl investerade pengar och väl investerad tid.

Diana Mårdbrink

Sälj- och marknadschef, Promimic, Göteborg

En helomfattande utbildning i katalyserande coachning och NLP, som utvecklar dig privat och professionellt. Den gör det möjligt att hitta och se det man vill ha, hur man ska få det och få det gjort. Detta är enligt mig marknadens mest seriösa utbildare som ger dig bästa förutsättning för certifiering hos ICF.

Malin Bondesson

Göteborg

En fantastisk blandning av teori och praktik. Jag har fått många bra och konkreta verktyg som har gett mig insikt och medvetande kring många frågor.

Nina Kiani Jansson

Den här utbildningen har varit långt över mina förväntningar. Det är en fantastisk inre resa där du växer som människa, samtidigt som du får verktyg och självförtroende till att hjälpa andra att växa.

Lone Carlbom

Organisationskonsult/coach, Atrevi, Uppsala

Gothia Akademi har en bra kombination när det gäller upplägget, utbildarna, coachningen och NLP-verktygen. Alla människor, främst de i ledande positioner, bör få möjligheten att ta del av denna kunskap. Detta är den mest utvecklande perioden i mitt liv.

Evalena Lundqvist

Sales manager Conference & Events, Svenska mässan Gothia Towers AB, Göteborg

Den bästa och mest lärorika utbildning som jag har gjort. Oavsett av vilken anledning som du väljer att gå denna utbildning, så lovar jag att du får så mycket mer.

Annika Gemfors

Annika Gemfors, Borås

Utbildningen har förändrat mitt förhållningssätt i livet och har haft en stor positiv påverkan på min livssyn. Den får 5 stjärnor av 5 möjliga.

Beatrice Rurling

Head of Process and Change Management, Nordea, Stockholm

Fantastisk utbildning in i minsta detalj. Jag har gjort en personlig resa och har fått verktyg för resten av mitt liv.

Annaliise Dahlqvist

Egen företagare, projektledare, Sts communication, Ale kommun, Älvängen

I början var utbildningen som en resa utan kompass, men med alla verktygen tillgängliga så kommer vi att veta var vi är och var vi ska.

Hanne Gustafsson

Utbildningsledare, VD, Hanne G AB, Lidköping

En utbildning inte bara för arbetslivet, utan för livet i stort och som höjer livskvalitén. Det bästa är att man gör en personlig utveckling samtidigt som man lär sig ett yrke.

Gabriella Hildebrand

Egen företagare, Halmstad

En fantastisk resa som jag inte skulle velat vara utan. Jag har fått verktyg för att kunna arbeta som coach, personlig utveckling och ett fantastiskt nätverk med vänner för livet.

John Markusson

Sjöfartsverket, Göteborg

Så otroligt inspirerande, utvecklande och tankeväckande utbildning med extremt bra verktyg och mycket kompetenta utbildare. Den är värd varenda krona och sekunder flera gånger om.

Linnèa Jansson Berglund

Diplomerad coach, Consalus, Åkersberga

Jag har fått verktyg och synsätt som är användbara i de flesta sammanhang och en fantastisk möjlighet att förstå sig själv och andra.

Johan Svensson

Projektledare, IDC West Sweden AB

Om du vill göra en resa i dig själv så ska du gå utbildningen. Jag har växt och fått ett lugn.

Elisabeth Carlsson

KHG Customs Services, Strömstad

En kraftfull och intensiv utbildning där du får jobba på djupet med såväl din egen resa som andras utveckling.

Jenny Sandros

Servicekoordinator, Hagabadet, Göteborg

En resa där du bestämmer målet! Allt är möjligt om du vill. Utbildningen berör HELA mig, privat, jobb och i alla system. Få utbildningar går på djupet likt denna. World class!

Marie Brehag von Haugwitz

Projektledare, IDC West Sweden AB, Skövde

Den mest givande utbildning som jag har gjort. Jag har fått ovärderliga verktyg och kunskaper för att kunna leva ett liv i full kapacitet och för att kunna hjälpa andra att göra detsamma.

Monica Risenius

Egen företagare, Diplomerad coach, Risenius Consulting, Göteborg/Falköping/Kiruna

Detta är en underbart kraftfull utbildning med riktigt bra innehåll. En fantastisk kombination av NLP och ICF-coachning ihop med härliga människor och skarpa lärare.

Mia Axelsson

Förhandlare, karriärcoach, SRAT, Stockholm

Det är en fantastisk gruppdynamik under utbildningen med mycket duktiga och inspirerande lärare och mentorer. Jag har fått insikter, verktyg och kunskap och tycker att utbildningen är värd varenda öre.

Katarina Nilsson-Moe

VD, Nilsson Moe Konsult AB, Kungsbacka

En riktigt bra utbildning. Gå den! Jag har fått kunskap, fördjupning och en ny riktning.

Hans Åkersten

Säljutbildare, Hello Monday, Göteborg

Detta är den bästa kursen som jag någonsin gått. Den är proffsigt upplagd med en härlig atmosfär och kompetenta och inspirerande ledare.

Ulrika Persson

Verksamhetschef, Capio Närsjukvård, Halmstad

Du dyker i och kommer upp som en ny människa. Om du är nyfiken på att utvecklas ska du gå utbildningen.

Cassandra Köbbel

Chef, coach, ingenjör, Volvo bussar, Göteborg

En proffesionell utbildning som tar ansvar och där jag har fått verktyg som gör skillnad och som har utvidgat mitt perspektiv.

Evalotta Eriksson

Entreprenör, Coachpoolen, Göteborg/Fjällbacka

En alldeles underbar utbildning! Man träffar olika människor som man skrattar och gråter med. Det är en trygghet att allt som sägs stannar här.

Anette Vancas Moberg

Styrelseledamot, Unionen Volvo , Göteborg

Välj Gothia Akademi för att de är bäst. Du får lärdom för livet, stabil grund, förtroende och insikter.

Karolina Bäck

Diplomerad professionell coach, Göteborg

Att gå utbildningen är ett måste för själen och egot. En utbildning som tar dig djupt ner i känslorna, dit du måste för att förändra ditt liv.

Abdiqani Abdi

Verksamhetsutvecklare, Entreprenör, NBV, Elit Motivation, Växjö.

Det jag har fått genom min utbildning är självinsikt och jag har blivit tryggare och skickligare i min profession.

Lars Lagerstedt

Organisationskonsult och Coach, Gaia Leadership, Stockholm/Göteborg

En utbildning med mycket hjärta och betydande gemenskap, där jag som människa vuxit och skapat min verktygslåda av ögonöppnande verktyg.

Sandra Olofsson

Innovationscoach, Mittuniversitetet, Östersund

Du kan inte bli missnöjd eftersom det är kvalité rakt igenom, från ansökan till examination. Jag har aldrig gått en så proffsigt utförd utbildning. Alla utvecklas på Gothia Akademi.

Petra Ahlcrona Franklin

Ahlcrona Design AB, Trollhättan

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar