Det här är kvalitet, professionalism och glädje. Den här utbildningen har gett mig en ny yrkesidentitet.

Katarina Callaghan

Diplomerad Professionell Coach, Battle, Storbrittanien

Det här är en inspirerande, tankeväckande, rolig och professionell utbildning i hantverket coachning. Utbildningen gör stor skillnad - både på ett personligt och ett professionellt plan.

Louise Abild

Professionell Coach, LouiseAbild.se, Göteborg - Palma

Utbildningen har berikat mitt liv på många plan. Jag har träffat fantastiska människor och lärt mig otroligt mycket. Det här är en fantastisk utbildning.

Emil Larsson

Projektledare ljusreklam, Imagon AB, Göteborg

Det här är en bred, välorganiserad och seriös utbildning som gett mig styrka, engagemang, många insikter om mig själv och många goda kamrater.

Peter Hölje

Interim kommunikativ ledare, Kungsbacka

Fantastiska lärare, härliga kurskamrater och ett gediget innehåll som är praktiskt inriktat och genomtänkt i minsta detalj. Det här är det bästa jag gjort. Tack för allt!

Lena Droh

Konsulent, Trygghetsstiftelsen, Stockholm

Jag har fått många verktyg att använda för att nå resultat både med mig själv och andra. Utbildningen är fantastiskt - något utöver det vanliga - seriös, inspirerande, genuin och givande. Upplägget på utbildningen är superbra. Det är klass på allt hos Gothia Akademi. Professionellt rakt igenom.

Inger Rydén Johansson

Affärsutvecklare och coach, ICD West Sweden, Skövde

Proffsigt, familjärt, utvecklande och ärligt. Det här är den bästa utbildning jag gått.

Anna R Ahlqvist

Projektledare, Nordea, Region Syd

Det har varit väl strukturerat, intensivt och givande. Jag har fått nya verktyg och perspektiv på hur jag kan få andra att växa och komma till insikt.

Christina Svensson

Konsult, ADCetA Partners AB, Lomma

Den här utbildningen har varit en häftig resa - lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet.

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

Det här är en utbildning som håller väldigt hög kvalitet - man får bra handledning, fantastiska verktyg och superbra träning. Toppen! Jag är jättenöjd.

Mimmi Jendeby

Research Strategist, Vice Precident (bank/finans), Göteborg

Den här utbildningen har gett mig effektiva verktyg för kommunikation och vänner för livet. Det har varit en fantastisk utbildning och upplevelse!

Jessica Grusell

Göteborg

Att gå den här utbildningen är ett av de bästa beslut jag tagit. Den är smockfull med värde och konstruktivt utmanande rakt igenom.

Henrik Molnar Widén

Motivation Wizard, Sanguine Academy, Malmö

Helt fantastiskt. Det bästa jag upplevt i utbildningsväg.

Sebastian Tirsén

Kontorschef, Nordea Bank, Växjö

På Gothia Akademi har jag mött tydliga förväntningar, en ocean av kunskap, ett oerhört professionellt upplägg, ett aldrig sinande tålamod och en generös attityd. Det här är en fantastisk utbildning!

Birgitta Andrén Åkerblom

Executive between assignments, Göteborg

Det här är en gedigen, väl genomarbetad och mycket inspirerande utbildning.

Andreas Persson

Teknisk säljare, Arrow, Göteborg

Det absolut bästa i utbildningsväg jag gått både personligen och professionellt. Otroligt väl genomarbetad utbildningsplan som håller högsta klass rakt igenom. Vilken resa!

Ulrica Kollberg

Egenföretagare/Professionell coach och mindfulnessinstruktör, Göteborg

I Gothia Akademis ettåriga utbildning finns en röd tråd och ett helhetstänk utöver det vanliga. Utbildningsledarna är väldigt kompetenta och duktiga. Bra!

Veronica Stjärnström

Entreprenör, Qivo, Gävle

En fantastisk utbildning som ger dig massor av verktyg att använda professionellt och privat, i en varm och positiv miljö. Proffsigt från första intervjun till sista examinationen, fantastiskt!

Malin Boström

Coach och utbildare, E.L.I.T. Consulting, Linköping

Bra kombination av undervisning, praktik och studier som ger massor av insikter och användbara verktyg för livet. En fantastisk utbildning!

Annika Loberg

Fasticon Kompetens AB, Malmö

Man får en hel bibel att lära efter och jag har fått så mycket mer kunskap om att bemöta människor och kommunicera. Den här utbildningen är så proffsigt upplagd, rätt igenom. Bättre lärare blir svårt att få tag på.

Fanny Vas

En fantastisk utbildning i coaching som också är personligt utvecklande. Den har gett mig nya mål med livet både yrkesmässigt och privat, men också vänner för livet.

Hans Hägglund

Affärsutvecklare, Veidekke Entreprenad AB, Göteborg

Jag har lärt mig så mycket och vuxit under tiden. Det är ett fantastiskt upplägg med engagerade och inspirerande lärare. Kunskapsmättat och strukturerat. Det finns inget annat val.

Kristin Lönnsjö

Coach, Lönnsjö Coaching, Tidaholm

En fantastisk resa, både personligt och professionellt, väl värd investeringen. Det här är en utbildning som ger stora avtryck.

Veronika Ambertson

Coach och mentor, Change is beautiful, Skövde

Gothia Akademis ettåriga utbildning har gett mig ett nytt arbete, ett nytt sätt att arbeta och den struktur jag sökte. En trevlig och givande utbildning rakt igenom.

Anna P Tramontana

VD/Leg. Naprapat/Prof. coach, Form, Knivsta

Den här utbildningen har gett mig massor, utvecklande och intressanta frågeställningar hur man bemöter människor.

Maria Mertala

Företagsrådgivare/Ekonomikonsult, CM Business Flow AB

De främsta anledningarna att välja Gothia Akademi är upplägget och innehållet - som naturligtvis bärs av ytterst kompetenta och pedagogiska personer. Lärorikt, intensivt och kul!

Anki Nordmarker

Fil. dr i psykologi, Karlstad

Som en av de bästa resor du kan göra, med härliga medresenärer. Kvalité rakt igenom, superbra!

Ulrika Åkerlund

Coach/Ingenjör, Coachamore, Halmstad

De är en helt fantastisk utbildning med superkompetenta utbildare. Magisk för självutveckling. Otrolig hjälp i relationer med andra människor - både i yrkesliv och privat.

Catharina Snäll

Adm. Chef, Servicehuset Väst AB, Trollhättan

En helt enastående utbildning som jag är så tacksam att jag fått möjlighet att gå. Den ettåriga utbildningen har gett mig ett minne för livet.

Melker Härnälv

IT-chef, Alingsås kommun, Alingsås

Jag har lagt ca 182 timmar bara på att ta mig till utbildningen - det var värt varenda minut! Outstanding och så jäkla roligt!

Ellinor Ivarsdotter

Funktionschef DC, Clas Ohlson AB, Insjön

Ska du gå en coachutbildning så gå hos Gothia Akademi, det måste vara den bästa. Välfyllt med lärdom, härlig stämning och personlighetsutveckling. Den här utbildningen har gett mig så mycket!

Åsa Björnlund

Administratör/Diplomerad Professionell coach, Tibro/Skövde

Det har varit ett fantastiskt år där jag har lärt mig mycket om mig själv. En utbildning som är proffsig, personlig och har värme.

Gustav Fabianson

Egenföretagare, Elitträning Sverige AB, Lidköping/Göteborg

En resa för att lära dig mycket om både dig själv och andra. Utbildningen har fantastiska deltagare, föredömliga lärare som inspirerar och kurslitteratur som kommer användas som uppslagsverk. Bland det roligaste jag gjort!

Rosita Nyqvist

Hr-specialist, Gbg Stad, Göteborg/Varberg

Utbildningen har gett mig stor personlig utveckling och en stabil plattform att stå på professionellt. Gothia akademi har fantastiska lärare och mentorscoacher. Väldigt bra!

Sofia Sköld

Coach och föreläsare, Sofia Sköld AB, Lerum

En fantastisk utbildning som är både proffsig, utvecklande och användbar.

Pernilla Sahlén

Professionell coach och utbildare, Hermods AB, Västerås

Jag har växt otroligt mycket som människa och fått verktyg att hjälpa andra. Gothia Akademi är otroligt proffsiga. Jag är så nöjd.

Pernilla Medegård

Utbildad Diplomerad Coach, Germenite, Göteborg

Gothia Akademis utbildning har gett mig större förtroende, ett kvitto på att jag kan samt en stor verktygslåda. En suverän personlig resa.

Lars Andersson

Egenföretagare, Inperspektive AB, Sandviken

Den här utbildningen har gett mig bättre förståelse för mig själv och hur andra fungerar. Mycket bra! Högsta betyg.

Jenny Eberlén

Företagare, Eben, Alingsås

En möjlighet i obegränsad tillgång till ditt innersta där svaren finns för att utveckla din potential privat och yrkesmässigt. Gothia Akademi är så hjärtligt professionella. Varmt, roligt och utvecklande år!

Christina Nyqvist

Administratör/Diplomerad professionell coach

Det bästa med utbildningen är att den ger en kreativ, strukturerad och trygghetsskapande grund att stå på när man på darriga ben kastar sig ut i coachingens fantastiska rike. En resa från bra till bra mycket bättre!

Catrin Rappe

Diplomerad Professionell coach/Management konsult, Move 4 change AB, Göteborg

Professionellt, spännande och utvecklande. Tack för allt innan, under och efter utbildningen!

Carl Ternstedt

Producent, TEDx Göteborg

Den övergripande strukturen är fantastisk, ger riktigt bra förutsättningar för att lära sig och utvecklas på en djup nivå. Man får vad Gothia Akademi säger att man får.

Peter Alkeryd

Coach & Utbildare/Egenföretagare, Skydiveadventures West AB, Halmstad

Utbildningen har varit en resa som gett mig själv chansen till utveckling, nya perspektiv på mig själv och omgivningen. En resa jag har med mig resten av livet.

Kristina Broddeck

Global Project Director, Caberon Chronos Consulting, Halmstad

Snyggt paketerat, prisvärt och grundat. Den direkta kopplingen till ICF blir en tydlig kvalitetsstämpel!

Elisabeth Lundqvist

Pedagog, Ågrenska, Göteborg

Den ettåriga utbildningen har gett mig personlig utveckling samt mycket kunskaper och verktyg att använda dagligen i arbetet.

Elisabeth Mickelsson

Legitimerad psykiatri sjuksköterska, Region Gävleborg, Gävle

Mycket bra. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer den kommer att ge över tid. Den andra halvan ökar även värdet på den första halvan.

Vera Lindén

Ekonomistudent, Handelshögskolan Stockholm

Jag tycker att man ska välja Gothia akademi för innehållet i utbildningen, den samlade kunskapen lärarna besitter, samt känslan av att som elev alltid vara sedd, hörd och lyssnad på.

Marcus Nyström

Sjuksköterska, Barn och ungdomspsykiatri BUP, Region Gävleborg

Det bästa med den ettåriga utbildningen är den inre resan, den “ofarliga” atmosfären och den förbättrade förmågan att lyssna istället för att ge “goda råd” och lösningar.

Marie Louise Alderlid

Rekryteringskonsult, Bohmans Nätverk, Malmö

För den som vill mer i sitt liv är detta en bra väg att gå. Tack!

Eva Lindhag

Lindhag - medveten framgång, Sundsvall

Att gå denna utbildning är ett av de roligaste, mest givande och framför allt bästa beslut jag tagit i livet. Jag har kommit så otroligt långt efter gått här. Fantastiska lärare, underbar atmosfär och en genuin möjlighet att utvecklas.

Jonas Heed

Diplomerad professionell coach, Halmstad

Den här är den mest givande utbildning jag gått. Varje minut är väl investerad tid - personlig utveckling och kompetenshöjning är en oslagbar kombination! Jag rekommenderar utbildningen starkt, oavsett om du vill utveckla dig själv eller andra. Alla ledare borde gå den.

Gunilla Torstensson

Organisationsutvecklare, Results by Values, Fjällbacka

Gothia Akademis ettåriga coachutbildning är en extremt värdefull möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Björn Öhberg

Leg. tandläkare/klinikchef, Folktandvården Västra Götaland

Kompetensen hos utbildarna, deras personligheter och den professionella atmosfären är de främsta anledningarna till att välja Gothia Akademi. En mycket, mycket bra utbildning som överträffade mina högt ställda förväntningar.

Patrik Ekstrand

Coach, Antenn, Göteborg

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar