Uppgradering – frågor & svar

Diplomerad Coach gav mersmak och jag vill gå del 2 nu. Kan jag få ett bra pris eftersom jag håller på att gå min utbildning nu?
Du kan få möjlighet att gå Professionell Coach (del 2) till nästan samma pris som man skulle ha betalat om man hade anmält sig till ”Premiumpaketet” från början. Investeringen för den uppgraderingen är 21 000 kr + moms. Det går naturligtvis alldeles utmärkt att gå den andra delen till normalpris (30 000 kr + moms) någon gång i framtiden. 
——————————-
Om jag får mycket att göra på jobbet och inser att jag tagit på mig för mycket, kan jag då omboka del 2 och gå den längre fram, om jag gör det i god tid?
Motprestationen för rabatten på 9000 kr + moms är att vi räknar det som om du anmälde dig till Premiumpaketet redan ifrån början och du kan därmed inte hoppa av. Se därför till att boka in de nya utbildningsdatumen i din kalender redan nu. Har du svårt att veta hur det kommer se ut privat eller arbetsmässigt då, så är det bättre att du väljer att boka Professionell Coach separat.
Här hittar mer information om Professionell Coach. Petra svarar som vanligt gärna på dina eventuella frågor (telefonnummer 031-719 50 90)

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar