Uppgradering

Du som går Diplomerad Coach och vill gå del 2 har möjlighet att uppgradera till Gothia Akademis Premiumpaket för 23 500 kr + moms. (Ordinarie pris 32 500 kr + moms). Genom att göra denna uppgradering får du gå del 2 för det mycket förmånliga Premiumpaket-priset.

Var hittar jag mer information?

Här är en länk till utbildningsinformationen om Premiumpaketet.

 

Finns det någon hake?

Nej, egentligen inte. Uppgraderingen följer våra ordinarie antagningsvillkor. Men för övertydlighetens skull vill vi poängtera att när du uppgraderar till Premiumpaketet så följer du samma antagningsvillkor som alla andra som är antagna till Premiumpaketet. Det innebär att det inte alls är möjligt att omboka eller avboka del 2 eftersom Premiumpaketet räknas som en sammanhängande utbildning.

Man betalar allt på en gång om man vill ta del av Premiumpaket-priset (och sparar 9.000 kr + moms).

 

Hur gör man?

1) Skicka in ditt ansökan om att uppgradera genom att fylla i formuläret nedan. Erbjudandet gäller t.o.m din sista ordinarie utbildningsdag på Diplomerad Coach. Platser tilldelas i den ordning ansökningarna om uppgradering kommer in.

2) Betala fakturan för uppgraderingen. Fakturan betalas inom 5 dagar. Ansökan blir bindande och din plats är garanterad när du betalar fakturan.

 

Uppgradering

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar