Sammanställning från webbinarium om Mastern

Vi har under sommaren och hösten arrangerat webbinarier om Mastern. Intresset har varit stort och nedan har jag (Petra) sammanställt några frågor och svar från dessa webbinarier. Har du fler frågor är du varmt välkommen att ringa mig på 031-719 50 90. Jag ser fram emot dina frågor!

Vilka dagar är det utbildning?
Alla dagar börjar kl. 8.00 och slutar kl. 17.00. Det är nio dagar på våren och nio dagar på hösten:
7-9 februari, 21-23 mars, 16-18 maj,
12-14 sept, 17-19 okt, 28-30 nov

Var är utbildningen?
Vi håller som vanligt till på Överås slott, i Övre salongen (fd Stora salongen).

Vad kostar utbildningen?
50 000 kr + moms. Är du snabb och anmäler dig senast 7 november, har du möjlighet att ta del av boka-tidigt-rabatten.

Boka-tidigt-rabatt
Ansök till hela Mastern minst tre månader innan kursstart, betala 10% av kursavgiften i anmälningsavgift, betala resterande del av kursavgiften 30 dagar innan kursstart och få 10 % rabatt på kursavgiften. Vill du dela upp betalningen så blir rabatten istället 5 %.

Finansiering
Du kan delbetala utbildningen under upp till 18 månader från din anmälan, dock inte längre än till samma månad som utbildningen slutar. I samband med din anmälan betalar du 20% kontantinsats. Resterande delar betalar du jämnt fördelat över önskat antal månader. Inga andra avgifter eller räntor förutom en uppläggningsavgift på 200 kr + moms tillkommer.

Det var ett tag sedan jag gick min grundutbildning. Är det något jag behöver göra innan jag kan gå Mastern?
Nej, det går alldeles utmärkt att komma som du är. Om du vill förbereda dig lite extra så ta fram din gamla kursbok och gör övningen ”Perceptuella positioner” med någon i din närhet. Även om det var 10 år sedan du gick din grundutbildning så kommer det att räcka för att du ska få en bra start på Mastern.

Vad mer kan vara bra för mig att veta om Mastern?
Här hittar du Henrik Cederheds svar på vanliga frågor om Mastern.

Finns det några platser kvar?
Det är rekordmånga som har anmält sig, men det finns ännu platser kvar för dig som vill gå med detta härliga gäng. Din ansökan gör du här.

 

 

 

“I am still learning. ”

Michelangelo

Ansök Infoträffar